Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:40:06  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Nokta  (Okunma Sayısı 359 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 28, 2008, 15:33:57 »

ben aslında pek paylaşmayı sevmem yazdıklarımı. bencilim biraz Dil Çıkaran ama bunu paylaşmak istedim neden bilmiyorum. okuyup yorum yaparsanız sevinirim =) ayrıca yazım ve imla hatalarım varsa pardon. bana ait olmayan tek şey var o da ismi. ben genelde isim bulamam hiç yazılarıma. bir arkadaşım buldu ^^ neyse çok uzattım ben buyrun okuyun siz Dil Çıkaran

“Nereye gidiyorsun?”

“Sadece senden uzak olabileceğim bir yerlere. Çok, çok uzak..senin asla beni bulamayacağın ve benim asla geri dönemeyeceğim.”

“Anlıyorum. Peki aklından da uzaklaştırabilmek için bildiğin bir yol var mı gideceğin?”

“...”

“Nereye gidersen git, ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş, tüm her yere seninle geleceğimi biliyorsun. Tüm hücrelerin ve düşüncelerin ile birlikteyim ben çünkü. Bu durumu değiştirmeye çalışmak sadece aptallık olur.seni daha dibe iter ve daha derinime çeker. Faydasız.. yapacağın hiçbir şeyin gideceğin hiçbir yerin yok. Köşeye sıkıştın.”

“Lütfen daha fazla incitme.. yaşamak.. zor.. oluyor. Yapamıyorum.. hiçbir şey.. sadece bırakta gideyim.. sadece bırak..”

“Nefes almadan yaşayabilir misin?”

“Boğuluyorum..”

“Ben senin nefesinim. Bana muhtaçsın. Gözyaşınım. Ama sadece akıp gitmem. Senden bir şeyleri almadan.. Ah elbette, asla sadece akıp gidebileceğimi düşünme. Dokunuşunum. Dokunduğun her yerde biraz ben yok muyum? Aklınım. Tüm düşüncelerinin sonuna konulan noktayım. Asla silinmeyecek.”

“Lütfen daha fazla konuşma.. bu kadarı yeter.. Dayanmak.. zor oluyor.”

“Benden kurtulmak istemek yeni bir yara daha demek derinlerinde açtığım. Bilirsin.. benim açtığım yaralar kabuk bağlamaz hiçbir zaman.”

“Evet.. Çok iyi biliyorum..”

“Bana bağımlısın kabul et. Beni bırakamazsın. Sadece bırakmaya çalışırsın. İnan bana, sadece denersin. Ne kadar umut olsada içinde bir yerlerde, son kırıntısına kadar nasıl yokedeceğimi biliyorum. Bildiğimi, nasıl yapacağımı bilidiğimi çok iyi biliyorsun. Sana öğrettim. Ama öğrenmenin bedeli hep seninle birlikte olacak derinlemesine bir yara oldu. Üzgünüm(!) çok üzgünüm(!)”

“Emin ol daha fazla incinemem. Sadece burdan gitmek istiyorum. Üşüyorum. Lütfen izin ver.. gideyim.. istediğin tüm her şeye sahip değil misin zaten? .. “

“Gücünü yok etmek beni güçlü kılıyor.”

“Gücüm yok artık. Hiç kalmadı..”

“Peki izin veriyorum istediğin yere gitmekte özgürsün. Ne kadar özgür olabiliyorsan..”

“Lanet olsun sana.. Seni nasıl? Tanrım! Nasıl bu kadar sevebildim? Bana tüm renkleri unutturabilecek kadar.. Nasıl yapabildim?”

“Fırtınada tutunacak bir şeyler arıyordun. Ve benim ellerimi buluverdi ellerin. Sorgusuz sualsiz güvendin bana. Sonunu düşünmedin. Beni suçlayamazsın.”

“Sadece güvenmek istiyordum. Güvenmek.. fırtınamda sürüklenip gitmemek için aradığım bir sığınaktı. Olamadığın bir sığınak.. Yalnız başıma savaşmaktan çok yoruldum. Hep yalnızdım. Her zaman.. Daha fazla dayanamıyorum. Sadece güvenli bir soğınak. Taşıyamadığım kadarağır gelen her şey için arkasında ağlayabildiğim bir duvar. Çok şey istemedim ki..”

“Hayatın kuralları bunlar. Kendinden başka hiç kimseye güvenemeyeceğini bilmen gerek.”

“Hayat..Hayat..Hayat! bu sözcükten nefret ediyorum. Sadece bizimle oynuyor. Her şey’imizi elimizden alma oyunu..”

“Haklısın ama yapabileceğin hiçbir şey yok. Onun içindesin. Ve kuralları o belirliyor. Uymazsan...”

“Uymazsam?”

“Dışına,dışında, bilinmeyene gidersin.”

“Bilinmeyene gitmek istesem her şey daha kolay olur değil mi? Ama bu sonsuzluk beni korkutuyor. Yapamıyorum.. Korkuyorum. Çok korkuyorum..”

“O zaman onun kurallarına uymak zorundasın.”

“Uyamıyorum. Ağır geliyor.. Taşıyamıyorum.. Yapamıyorum.. Tüm bu yaşadıklarım sadece kötü bir rüya olsun ve tüm hr şeyden uzak aydınlık sabaha gözlerimi açayım.”

“ Bunun mümkün olmadığını ikimizde biliyoruz. Tüm yaşadıkların gerçek.”

“Gerçek mi? Gerçek nedir ki? Benim gerçeğimde tüm bunlar olamaz. Niye tüm bunları yaşayan tarafım? Neden?..”

“Tüm bu sorularının cevabı yok biliyorsun değil mi?”

“...
Ben gidiyorum..”

“Nereye?”

“Sadece gidiyorum. Belki aradığımı bulmaya, belkide zaten bulduğuma. Ne fark eder ki? Sadece gidiyorum işte..”

“Hoşçakal..”

“..”

.
.
.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Nokta
« Eklendi: Temmuz 26, 2008, 01:40:06 »

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2008, 16:11:35 »

çok değişik ve ilginç olmuş ama birazda umutsuzluk ve hüzün seziliyor .yalnızlığıda ilave ediyoruz çok güzel bir çeşni olmuş.eline sağlık.

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2008, 17:41:39 »

çok değişik ve ilginç olmuş ama birazda umutsuzluk ve hüzün seziliyor .yalnızlığıda ilave ediyoruz çok güzel bir çeşni olmuş.eline sağlık.

teşekkür ederiiim =)
~FrozenHunter~
Severus Snape
Sert Espresso

Potion Master

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2008, 21:35:24 »

aysu cum tam seni anlatıyo çok güzel olmuş ellerine sağlık Gülümseyen

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 28, 2008, 21:37:03 »

aysu cum tam seni anlatıyo çok güzel olmuş ellerine sağlık Gülümseyen

teşekkürleer beğendiğin ve okuduğun içiin canım Sarılan
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ocak 28, 2008, 21:59:19 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

insan bazen yalnız olduğunu hisseder ya bir anda sarılacak bir kişi ister.bu kişi arkadaşı değildir ,ailesinden biri değildir,onu koruyacak onu anlayacak tamam sakin ol ben burdayım diyecek biridir bir anda ortaya çıkması beklenir hani.

sana biri merhaba dediği zaman hatta hemen her dediğine inanır,gözzün başka bir şeyi görmez,onun için sana değer verdiği için herşeyden vazgeçersin,herşeye varım dersin ya  işte bu 5 cümle hepsini anlatıyor.

ben hissettiklerimi kelimelere dökemezken benim için yaptın teşekkür ederim

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 28, 2008, 22:17:00 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

insan bazen yalnız olduğunu hisseder ya bir anda sarılacak bir kişi ister.bu kişi arkadaşı değildir ,ailesinden biri değildir,onu koruyacak onu anlayacak tamam sakin ol ben burdayım diyecek biridir bir anda ortaya çıkması beklenir hani.

sana biri merhaba dediği zaman hatta hemen her dediğine inanır,gözzün başka bir şeyi görmez,onun için sana değer verdiği için herşeyden vazgeçersin,herşeye varım dersin ya  işte bu 5 cümle hepsini anlatıyor.

ben hissettiklerimi kelimelere dökemezken benim için yaptın teşekkür ederim
bende aslında hissettiklerimi çok iyi ifade edemem çoğu zaman. ve ifade eden bir şeyler bulduğumda çok sevinirim =) ben seni ifade edebildiysem çok sevindim şimdi =) teşekkür ederim yorumun için ^^
Eärendil
esteL
Role Playing
Telve

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ocak 29, 2008, 11:48:51 »

her nekadar yazmayı beceremesemde, böyle güzel yazılara yorum yazmayıda beceremem Dil Çıkaran
bir yazı nasıl duyguya dönüşür, o duygu nasıl insanın içine işler, o duygular insanı nasıl da değişime sokar, gösteren yazıdır.
elimden bukadarı geliyor anca..
paylaştığın için teşekkürler^^
Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ocak 29, 2008, 15:46:15 »

her nekadar yazmayı beceremesemde, böyle güzel yazılara yorum yazmayıda beceremem Dil Çıkaran
bir yazı nasıl duyguya dönüşür, o duygu nasıl insanın içine işler, o duygular insanı nasıl da değişime sokar, gösteren yazıdır.
elimden bukadarı geliyor anca..
paylaştığın için teşekkürler^^
çok teşekkür ederim hakkaten =) çok sağol sen de yorumun için ^^
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2008, 16:02:18 »

Çok umutsuz, hüzünlü bir yazı olsa da olmuş olsada , çok güzel. Eline sağlık. Aww  Duyguları çok belli ediyor yazı. Diğerlerini de  paylaşır daha az bencillik yaparsın umarım Dil Çıkaran Aww

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2008, 22:47:03 »

Çok umutsuz, hüzünlü bir yazı olsa da olmuş olsada , çok güzel. Eline sağlık. Aww  Duyguları çok belli ediyor yazı. Diğerlerini de  paylaşır daha az bencillik yaparsın umarım Dil Çıkaran Aww
teşekkür ederim ama sanırım bu ilk ve son olacak =)
Pena
cobanyıldızı !
Demleme Çay

~ o4 o4 2oo8 * hermetik ! *

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2008, 22:58:05 »

Müthiş olmuş.Fakat keşke böyle şeyleri yazdıracak şeyler hiç olmamış olsa..

**

and i just wanna stay with you,in this moment forever.

**
I'm a b**ch, i'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, i'm revived
Can't say i'm not alive
You know i wouldn't want it any other way !

Alanis Morissette.

Felonious
Lacrimarum.
Cafe Cini
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 01:41:37 »

Müthiş olmuş.Fakat keşke böyle şeyleri yazdıracak şeyler hiç olmamış olsa..

teşekkür ederim beğendiğin için =)
ama bence iyiki yaşanıyorlar. düşünsene yaşanmasalar dünyada sadece mutluluk ya da işte mutluluğa dair duygular olurdu ve tek düze çok sıkıcı olurdu her şey. arasıra mutluluk arasıra mutsuzluk olmalıki hayattan zevk alınabilsin =) tabi dengeyi tutturabilen varsa hayran kalırım. neredeyse hiçkimse tutturamıyor bu dengeyi.
Pena
cobanyıldızı !
Demleme Çay

~ o4 o4 2oo8 * hermetik ! *

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 02:02:54 »

keşke mutluluktan sıkılabılsem..bence hep tekduze olsaydı da hayat hep guzel olsaydı daha ıyı olurdu.. (=

**

and i just wanna stay with you,in this moment forever.

**
I'm a b**ch, i'm a tease
I'm a goddess on my knees
When you hurt, when you suffer
I'm your angel undercover
I've been numb, i'm revived
Can't say i'm not alive
You know i wouldn't want it any other way !

Alanis Morissette.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: