Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« : Mart 29, 2008, 12:22:24 » |
|
Carpe Diem
Bugün fark ediyoruz Bugün keşfediyoruz Keşkeleri geride bırakıp İyikilere yer veriyoruz Bugünü yaşıyoruz Her şeyi ile bugünü yaşıyoruz
Hayalini kurduğumuz geleceğe esir oluyoruz Çabalarımızı bir an olsun kenara bırakıp Yeniden hayal ediyoruz Bir hayal bitmeden diğerine başlıyoruz
Lanet okuyoruz. Uyuduğumuz yıllara, Kendimizi tanıyamadığımız zamanlara, Yaşama kafa tutamadığımız anlara, Derinden derine lanet ediyoruz!
Ölümü bekler gibiyiz. Gelip bizi yoklasın istiyoruz. Üstelik hem ölümden korkuyoruz Hem de ölüme kafa tutmayı amaçlıyoruz. Nefesimiz daralana kadar, Kalbimiz göğüs kafesini zorlayana kadar, Ten rengimiz solana kadar, Vücudumuz dirençsiz kalana kadar, Ruhumuz teslim oluncaya kadar, Ölümü bekliyoruz. Ölümden korkuyoruz. Ama kafa tutuyoruz.
Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruz.
Bugünü de yaşayarak Geleceğe şekil vermek, Dünü göz önüne alarak İleriye adım atmak.. Kendimizi sınarcasına Hayata kafa tutmaya çalışıyoruz. Yazık ki başaramıyoruz. Az kaldı uyanacağız. Uyanıp, kazanacağız. Uyanıp, başaracağız. Az kaldı, çok az...
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
|
|
miss-potter
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 29, 2008, 12:27:15 » |
|
Hayalini kurduğumuz geleceğe esir oluyoruz Çabalarımızı bir an olsun kenara bırakıp Yeniden hayal ediyoruz Bir hayal bitmeden diğerine başlıyoruz
çok güzel olmuş ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 29, 2008, 12:30:54 » |
|
çok güzel olmuş ellerine sağlık Çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 29, 2008, 16:59:14 » |
|
Bugün fark ediyoruz Bugün keşfediyoruz Keşkeleri geride bırakıp İyikilere yer veriyoruz Bugünü yaşıyoruz Her şeyi ile bugünü yaşıyoruz
___
pek böyle olmuyor ama olsun..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..tbr ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnİMaGuS_bLaCK
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 29, 2008, 17:06:20 » |
|
cok gusel olmus elıne saglık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 29, 2008, 20:50:14 » |
|
___
pek böyle olmuyor ama olsun..çok güzel olmuş..ellerine sağlık..tbr ederim.
okuduğun ve yorumladığın için teşekkürler  cok gusel olmus elıne saglık
sağol (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Frank McCourt
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 30, 2008, 13:37:32 » |
|
Daha önce de okumuştum. Sen yollamıştın hatta. O zaman Carpe Diem'in ne demek olduğunu bilmiyordum ve sormayı unutmuştum sanırım. Ama şimdi çok daha anlamlı geldi.
|
|
|
|
|
|
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 30, 2008, 16:23:24 » |
|
Daha önce de okumuştum. Sen yollamıştın hatta. O zaman Carpe Diem'in ne demek olduğunu bilmiyordum ve sormayı unutmuştum sanırım. Ama şimdi çok daha anlamlı geldi.
Evet sana da açıklamıştım zaten (: Yorum için teşekkürler (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BellaCiao
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 31, 2008, 11:36:23 » |
|
çok güzeldi ben sevdim.ama özellikle alıntıdaki bölümü çok çok sevdim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FearLessCriticaL
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 31, 2008, 14:34:15 » |
|
Az kaldı uyanacağız. Uyanıp, kazanacağız. Uyanıp, başaracağız. Az kaldı, çok az... Bu bölüm gerçekten çok hoşuma qitti ellerine sağlık çok ii =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 31, 2008, 17:37:38 » |
|
Az kaldı uyanacağız. Uyanıp, kazanacağız. Uyanıp, başaracağız. Az kaldı, çok az... Bu bölüm gerçekten çok hoşuma qitti ellerine sağlık çok ii =)
Ah (: Çok teşekkürler (: Okuduğun için sağol (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sargonas
Süt
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 01, 2008, 22:01:59 » |
|
cidden insanın içine yaşama heyacanı aşılıyorsun şiirlerinde^^ ben de çok beğendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 02, 2008, 15:09:29 » |
|
Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruz. vaov süper teması değişik şiirler okumak harika oluyor teşekürelr 
|
|
|
|
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 02, 2008, 15:16:46 » |
|
harika olmus gercekten tbrikler..
|
|
|
|
|
|
living in a lie.. Beautiful lie for belive..
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 02, 2008, 17:24:51 » |
|
cidden insanın içine yaşama heyacanı aşılıyorsun şiirlerinde^^ ben de çok beğendim
Eheheh bunu yapabiliyorsam ne mutlu bana (: Yaşamak istiyoruz. Günü yaşamak istiyoruz. Hala uyumaktan vazgeçemiyoruz. Sadece vazgeçmek istiyoruz. Yürekten istemiyoruz. Kurudan kuruya, anlamsızca Sadece ve sadece istemekle kalıyoruz. Uyumamak için çabalamıyoruz. vaov süper teması değişik şiirler okumak harika oluyor teşekürelr  Beğenmene çok sevindim (: Teşekkürler  harika olmus gercekten tbrikler..
Ah çok teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|