Kuzuuuuumm!! Öncelikle evet öküzüm. Bu yazıyı belki de ilk okuyanlardandım, ama nedense yorum için bir kaç hafta beklemem gerekti ve bunun tek bir açıklaması olabilir. Öküzüm,odunum

İlk okuduğmda sana da dediğim gibi korktum kuzu. Tırstım resmen
"Cesedimi bu caddeden kazıyacaklar..." içime işledi bu cümle gözlerim dolacaktı neredeyse. Korktum kuzu bir an. Bir an gerçekten korktum. Kalakaldım öyece. Benim kuzum niye böyle düşünüyor diye, ama sonuçta önceki olayları bilmiyoruz dedim. Onlar açığa çıksın bu durum da çözülür

dedim kendi kendime. Bunu düşünmeye seni iten neydi kuzum?
"Küçük bir kız gibisin..." bu da çok etkileyici aslında, ama kızı intihara sürükleyen de belki de oğlanın davranışlarıdır, onun hataları ya da ondan kaynaklanan başka bir şey. (Yaşasın feminizm

) Bunu düşünmeden söylüyor.
"Sadece kendini düşünen..." onu bunu yapmaya zorlayacak kadar canını ne yaktı? Neden bu kadar kapandı ve kalbinin acısına dayanamaz hale gelip oraya gitti? Bir de bunu düşünmek lazım tabi. Tek taraflı değil...hiçbir zaman değildir. Neyse...
Karanlık gidiyor hikaye...ellerine sağlık kuzum. Çok güzel olmuş yine

nihohaha

kötüyüm.

gerçekten kendimi tebrik ettim şuan, yorumlardan anlaşıldığı üzere düşündüğüm şey kimsenin aklına gelmiyor.

bu iyi. çok iyi. huhahaha
kuzunun aklına neden böyle şeyler geliyor acaba? hmm hayat yüzünden

ölümün bir kurtuluş olduğunu gördüm ve belki sadece bir "kurtuluş" olarak kazınmıştır ve bunun herkesi kurtarabileceğini düşünüyorumdur, aslında kurtuluş olmasa bile.
intihara iten oğlan mıydı, yoksa başka şeyler mi bilemem...

her şey karşılıklı doğrudur bu, öyle davranmaya zorlamasa karşıdaki öyle davranmaz değil mi? ama bunu anlatamıyorum birilerine (!) neysem

karanlık mı aydınlık mı hiç belli olmaz diyorum son olarak...
ve teşekkürler kuzum,