Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 13:58:04  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TP Kardeşliği:2. Bölüm; Tanışma Faslı!  (Okunma Sayısı 464 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gercekfan.nill
Ziyaretçi
« : Nisan 27, 2008, 21:55:15 »

Lakapları bölüm içinde yazacağım.
1. Bölüm: 3 kişi ne yapabiliriz ki?
*ding dong*
Sonunda zil çalmıştı. Nil heyecandan nefes almayı kesmişti. Babası onu dürtünce kalktı ve kapıyı açtı. İşte onlardı, hayran olduğu internette şarkıları yayınlanan Aslı'ydı o ve yanında en yakın arkadaşı Hande vardı. Nil bayılacaktı az daha. Ama Aslı'nın konuşması ile Dünya'ya döndü:
-Bizi içeri almayacaksan söyle.
-Affedin beni, daldım bir an. Gelin içeri. Koridorun sonundaki kapı, buyrun. Bu sözlerden sonra Hande kafasını salladı ve hemen içeri girip koridorun sonuna ulaştı.
-Gerçekten güzel ancak çok az grup posteri var. Biraz süs lazım bize.
-Parazit burası GSL değil. Süslemeye değil oturmaya geldik.
-Geçsenize, kapı kenarı kavga için iyi bir yer değil, dedi Nil. Ve geçtiler. Aslı söze başladı:
-Gerçekten bir müzik grubu kuracaksak, coverlayacaksak veya kendi şarkılarımız olacaksa da enstürmanlar gerekiyor. Nil sen rapçimizsin. Ben solistim. Hande sen enstürmanlardan sorumlu yedek solistsin. Bir kaç kişi daha bulmam gerek. Şarkı sözleri gerekli ve alfemizi ezberlemelisiniz.
-Alfabemiz? Harflerimiz de mi var bizim?
-Elbette.
-Vay canına.
-Daha şaşıracak birden fazla şey var, dedi Aslı ve küçük bel çantasından küçük kuşa kağıtları çıkardı. Açtıkça posterler çıkıyordu. Kendi posterleri, Cinema Bizarre posterleri, Tokio Hotel posterleri, Hilary Duff posterleri.... Nereye sığdıracaklardı bunları acaba, odası o kadar büyük değildi ki.
-Bunlardan 1'er yada 2'şer tane as yeter. Genelde benim evime gideceğiz.
-Senin evin mi var Aslı? dedi Nil. Bunları söylerken Aslı'ya baktığında gözleri kamaştı. Kız gerçekten çok güzeldi. Başında siyah bir şapka vardı, üzerindeki beyaz yazılarla çok güzel görünüyordu. Aslı saçlarını açık bırakmıştı. Üstünde açık gri boğazlı bluz ve bembeyaz bir hırka vardı. Altındaki mavi kotunda süsleme veya yırtık değil yıkanma izleri vardı. Çok kirlenmiş ve çok temizlenmişti ki bazı yerleri çok açık renkliydi. Çorapları mordu. Hırka ve bluz dirseğine kadar çekilmişti. Elleri belinde duruyordu. Nil'in dikkatini elindeki Tokio Hotel işareti çekti. Aslı onun eline baktığına farkettiğinde konuştu:
-Yaram vardı, üstünü TH işaretine çevirdim, dedi. Ellerini birleştirdi ve birleştirdiğinde iki kolunun her taradına yayılmış yazılar görüldü. Parlamıyorlardı. Değişik yazılardı ve beyaz tenin üstüne yazılınca çok belli görünmüşlerdi. Nil Hande'ye bakmak için kafasını çevirdiğinde onun, pufa oturduğunu gördü. Üstünde Cinema Bizarre hırkası vardı, bilekliği THliydi ve kot pantolonunun her yerinde yazılar vardı. Gerçekten değişik görünüyorlardı. Ama Nil beğenmişti.
-3 kişi ne yapabiliriz? Şu an yani. Şarkı sözlerini Koliqzm yazıcakmış. Şarkıcılardan alıntı yapacağız.
-En kısa zamanda hazır olmalıyız kızlar. 2 erkek alacağım gruba-
-3, aptal varlık, 3-
-Senin sevgilin diye Harun'u grubuma alıp, herşeyi mahfettirmem!!
-Senin sevgilin diye Yağmur'u gruba alacaksın, eski sevgilin Kerem'i de alıp onu kıskandıracaksın, bize birşey düşmü-
-Tamam susun. Yeteneklerine göre hiçbirini de almayabiliriz.
-Grup lideri??
-Benim, diyen Aslı şimdi yatakta oturuyordu. G.L, rozetim var.

---
1. bölüm sonu.
Bölüm sonu msn konuşmaları:
koliqizm: Yarın bize gelme gercekfann
parazit: bölümü koycanmı niloş
harbiybillciy:flörist hasta olmuşş!!
gerckfn!!:bölm güzel olmuş:D goyacakm
günlüğüm ben günlüğüükmmmm: yarın görüşürüz-2. bölüme beni sokun kızarm
tubiiymmm ben:2. bölümü ben yazayomm!
---------
bundan sorası özel:D

Aslı ablanın gitarını getir yarın, belki birazdan internete girersin. Çok getiririm sen git handedn izte o verir handeyle ne alaka be wosindeurehande şarkısını mı dinlion hayır benim kıyafetimi değil gidip onun paçavrasını beğeniyon git be zevksz-gercekfann mış!! git ya
« Son Düzenleme: Haziran 10, 2008, 18:07:00 Gönderen: gercekfan.nill » Logged
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: TP Kardeşliği:2. Bölüm; Tanışma Faslı!
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 13:58:04 »

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2008, 15:22:03 »

yaa bn pek tokio hotel i sevmem fakat onun dışında bn pek bişii anlamdım ne posteri yani odasına poster asınca ne oluyo bn de mi bi gariplik var yoksa! çünkü bn hiiç bişii anladım

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2008, 15:29:18 »

çok farklı bir konusu var ama hiç bişey anlamadım

yaa bn pek tokio hotel i sevmem fakat onun dışında bn pek bişii anlamdım ne posteri yani odasına poster asınca ne oluyo bn de mi bi gariplik var yoksa! çünkü bn hiiç bişii anladım

Bnde sevmiyorum poster derkene de herhalde müzik ile uğraştığı belli etsin diye astırıyorlar Kahkaha
Birde eğer burada yayınlıyorsan ve hikayenin görüntü kirliliği oluşturmasını istemiyorsan bizimde anlayacağımız bir dilde yaz yalnız arkadaşlarının değil!

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2008, 16:03:45 »

hyr müzik filan dinlemiyodum ama yanii neyin görüntülerini kafana yazıyosun? yani grupların verdiği cool pozları mı?
  bide anlamadığım yani aslı diyosun yaa çok ünlü diye hani nil aslıyı görünce uçuyo filan ya peki nası hemen öle sanki daha önce 10 yıl birlikteymişler gibi rahat konuşuyo insan yani biraz çekinir
 Parazit burası GSL değil. Süslemeye değil oturmaya geldik
bu ne demek?
 Alfabemiz? Harflerimiz de mi var bizim?
ne alfabesi?
 bide sn rap çimissin diyo e nası bu rock cı o znm linkin park gibi mi?
 ewt sepet hakli yani takma isimleri yaz ki anlayalım galba bi tek takma isimlerin anlamlarını arkadaşların biliyo o yüzden anlamışlar kimin ne konuştuğunu

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 05, 2008, 21:43:23 »

Ve benim çook arkadaşım okudu anladı. Siz okurken müzik falan dinliyosunuz heralde.

Bende onu diyorum yalnız arkadaşlarının değil bizimde anlayabileceğimiz birşey olsun.Hem...Yeni bölüm ne zman? Kahkaha

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 05, 2008, 21:53:22 »

hyr müzik filan dinlemiyodum ama yanii neyin görüntülerini kafana yazıyosun? yani grupların verdiği cool pozları mı?
  bide anlamadığım yani aslı diyosun yaa çok ünlü diye hani nil aslıyı görünce uçuyo filan ya peki nası hemen öle sanki daha önce 10 yıl birlikteymişler gibi rahat konuşuyo insan yani biraz çekinir
 Parazit burası GSL değil. Süslemeye değil oturmaya geldik
bu ne demek?
 Alfabemiz? Harflerimiz de mi var bizim?
ne alfabesi?
 bide sn rap çimissin diyo e nası bu rock cı o znm linkin park gibi mi?
 ewt sepet hakli yani takma isimleri yaz ki anlayalım galba bi tek takma isimlerin anlamlarını arkadaşların biliyo o yüzden anlamışlar kimin ne konuştuğunu

Katılıyorum ve Linkin Park rapçi değil. Karıştırma...

Aynılarını yazacaktım da alıntılamak daha iyi oldu...

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2008, 14:37:10 »

Katılıyorum ve Linkin Park rapçi değil. Karıştırma...
tabikii karıştırmadıım!!Yanii demek istediğim linkin park da her ne kadar rap az olsada karışık yapıyolaar yani onun gibi mi olcaak demek istedim...

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2008, 12:53:27 »

he yani bu gerçek öle mi?ii o znm sna ii şanslar.. e o znm bu aslı hani bu  dans etmeye ihtiyacım var ı söliyen aslı filan mı?

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 12, 2008, 13:51:45 »

yeni bölüm ne zaman gelecek ?

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 18, 2008, 23:59:24 »

Katılıyorum ve Linkin Park    % 7i değil. Karıştırma...

Linkin tabiiki rap değil ama söylemedende rahat edemedim Linkin Park nu-metal yapıyor.Yani rap-rock tarzı bişey.Buna bizlerden Manga'yıda örnek verebiliriz.Her ne kadar rock olsada ve biz rock dinlesekte sözleri rap tarzı okunuyor.Boşuna kıza kızma yaa Hede Hödö

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 19, 2008, 00:10:03 »

Kızmıyorum ya. Mesajıma baktım da kızıyor gibi yazmışım. Neyse konu rock-rap konusuna dönmesin.

Yeni bölüm ne zaman geliyor ?

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: