BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 07, 2008, 21:24:39 » |
|
25 mi??? 20 mi??? nası ya??? neyse güzelmiş
|
|
|
|
|
|
Gossip Girl 
|
|
|
|
|
devon aşkı
Süt
final destination
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 15, 2008, 18:00:46 » |
|
güzel zaten oks ye yarıyıl sınavına girip 50 ytl çek aldım daha var en yüksek 250 ytl çek verirler neyse... güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #17 : Şubat 15, 2008, 18:19:30 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
laurana
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 22, 2008, 18:57:22 » |
|
 o zamanlar onu akıl edemiyodu da kendisi Bir matematik öğretmeni vardı kendisinin en klasik lafı şuydu: "Sizin ilişki kurabileceğiniz tek şey soru bankanız" Ama OKS hiçbir şeymiş onu farketti yani çıktıktan sonra
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MRPOYRAZ
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 07, 2008, 15:27:02 » |
|
hayatım boyunca fenim 25 net olmadığı için üstüme alınmıyorum  bir türlü fizikten anlamamışımdır  ama şiir güzel olmuş bana oks sınavına hazırlandığım zamanları hatırlattı hey gidi günler heyy hüzünlendim şimdi yaşlanıyor muyum ne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Krema

Toujours pur - (Daima saf)
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 07, 2008, 16:52:34 » |
|
N_İ_C_E Ç_A_L_I_Ş_M_A_L_A_R_A
|
|
|
|
|
|
kelid aynasındaki yazı : ''Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi" tersten okursak : "I show not your face but your heart's desire" türkçesi : ''Sana yüzünü gösteremem ama kalbindeki dilekleri gösterebilirim'' aynanın orjinal ismi erised, tersten okunuşu desire, desire ingilizcede dilek anlamına gelir, dileğin tersten okunuşu kelid ALBUS SEVERUS POTTER
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 07, 2008, 17:38:42 » |
|
eheheh çok hoş olmuş 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
Priori_Incantatem
Süt
Farklı Olmak Güzeldir.En az Sıradan olmak kadar.
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 09, 2008, 06:05:08 » |
|
zuhahahahaha  :D:D mantıklı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 10, 2008, 16:33:42 » |
|
ay ne gzl bir şiir böyle yaa,tebrik ederim,çok çok gzl olmuş.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
rockçıkız
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 18, 2008, 22:05:27 » |
|
Şu oksyi atlattımya şimdi daha çok sevindim.Şiir çok güzel tebrik ederim ellerine sağlık... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 18, 2008, 22:17:11 » |
|
Allah'tan atlattım OKSYİ de artık böyle şiirler yazmıyorum. beğenmenize sevindim  ben de atlattım ama alışkanlık olmuş hala çalışıyorum bırakamıyorum...hala deliler gibi test çözüyorum...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
Eldalote
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 23, 2008, 14:31:28 » |
|
güzel olmuş feni 25 matematiği 20 yapamamış deyince öss falan sandım oks'de fenden 25 soru vardı sanırım eh benim için imkansız bir şey full çekmek  oks'yi biz abartmıyoruz aslında hocalar gözüme gözümüze sokuyorlar.şimdi bize de aynı şeyi öss için yapıyorlar 
|
|
|
|
|
|
would you believe in a night like this? a night like this, when visions come true...  ignis, aqua, aer, terra
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 23, 2008, 17:17:02 » |
|
çok hos bir şiir olmus ve günümüzün sorunlarına çok iyi parmak basan bir şiir olmus....
ellerine saglık....
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|
|
|