Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 07:54:15  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Rahatsız Ediyor Beni Kahkahalar  (Okunma Sayısı 256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 02, 2008, 22:44:18 »

Uyuyamıyorum. Gecenin kara sessizliğinde oturuyorum öylece. İçimde bir his var. İyi bir his… Uzun zamandır ilk defa. Belki de bu yabancı his yüzünden uyuyamıyorum. Üç gecedir bir damla uyku girmedi gözüme. Sadece oturuyorum. Kocaman, sonsuz sessizlikte tamamen yapayalnızım. Sessizim ben de tamamen. Sürekli bir sessizlik… Sesler duyuyorum. Beynimde dolaşıyor tanıdığım tanımadığın bütün insanların sesleri. Bilip bilmediğim tüm şarkılar. Doğanın tüm melodileri... Senin her türlü sesin... Beynimde dolaşıyor her çeşit görüntü. Rahatsız ediciler, ani şekilde uyaranlar, kıpkırmızı bazıları, bir sürü ışık var. Öyle ki ayırt edemiyorum hiçbir şeyi. Seni bile... Martılar geçiyor evin üstünden. Gülüyorlar bana. Kahkahaları rahatsız ediyor beni. Her gece buradalar. Hiçbir yere gitmek yok. Gerçekten duyduğum tek ses onların beni tiksindiren kahkahası belki de. Sürekli gülüyorlar. Neden yargıladıklarını bilmiyorum. Pencereyi açıp bağırmak istiyorum. "Susun artık. Yeter. Daha fazla gülmeyin. Bırakın beni. Gidin buradan". Korkuyorum. Pencereye gidersem ses çıkaracağımdan korkuyorum. Ayaklarım. Evet, benim ayaklarım, bana çok yabancı geliyor. Ellerimi oynatamıyorum bile. Uykusuz geçen bu kadar gecenin içinde, her geceden sonra, gündüzler nereye gidiyor hiç bilmiyorum. Beynime dolanlar gene geldi. Martılar gitti onlar geldi. Hangisi daha rahatsızlık verici bilemiyorum. Martıların kahkahaları mı, beynimdekilerin inlemeleri mi? Çığlıklar daha da rahatsız edici. Duymak istemediğim şeyler. Yüksek ses. Tahammül edebileceğimden bile daha yüksek. Beynimdeki insanların, tanıdığım tanımadığım herkesin konuştuğunu duyuyorum. Benim konuştuğum dili konuşuyorlar, ama ne dediklerini anlamıyorum. Anlam veremiyorum. Hiç bir anlam yükleyemiyorum. Hepsi saçmalık. Yapmacıklar, hiçbir şey bilmiyorlar. Yazık. Acıyorum onlara.

Sen de hiçbir şey bilmiyorsun. Henüz. Neler hissettiğimi, neler yaşadığımı… Bilmene de gerek yok. İstemiyorum. Beynim bana oyunlar oynarken, çok farklı şeyler hissederken, içim bu kadar dopdoluyken, bilsen ne olur, bilmesen ne olur… Kendime yetebiliyorum belki de. Daha çok küçükken bırakmıştın nasılsa. Ne fark eder ki bu saatten sonra… Ben alıştıktan sonra yokluğuna, varlığına alışabilir miyim ki? Beynimin daha fazla oyun oynamasına katlanamam. Kapkara şu yaz gecesinde, martılar tekrar tekrar gülmeye başlamışken, dayanamam asla. Ben kocaman adada tek başıma ayakta kalan olmuşum bir kere, yaşayıp gidiyorum, bir şekilde işte… Başka birine gerek yok ki. Sadece huzurumu bozacaksın. Tanrının unuttuğu bir yer burası, bıraktığı biriyim ben. Kimsenin de umurunda değilim. Eskiden olsa, senin umurunda olmak isterdim. Meleğin olmak, meleğim olmanı isterdim. Kanatlarının altına girip korkumu hafifletebilirdim belki. Belki de biliyordun. Birçok şeyi bildin, ama hislerimi asla. Bilmeyeceksin de. Bilmemelisin. Gidiyorum zaten. Sen de gelme bundan sonra. Hiçbir zaman… Gelme, git…

İnsanlara gösterip göstermeme konusunda emin olmadığım bir yazıydı, hala daha değilim. WoW oynayamayınca içimde kalan yaratıcılığın ürünü. Beni filan anlattığı yok, martılar dışında.. Her gece buradalar yahu... Kahkaha atıp duruyorlar... Bir de insanların konuştuklarını hakikaten anlamıyorum. Sokağa da çıkmıyorum öyle çok. Dayanamıyorum. İnsanlara, özellikle boş insanlara karşı içimde oluşan sinirin sonu ne olur bilmiyorum, umarak gitmek istemediğim bir yere gitmem de sonum Varg beyler gibi bitmez... Her neyse, ne düşündüğünüzü bilmek isterim, önerilerinizi de varsa söyleseniz mutlu olurum...

Ayrıca, Amorphis dinlerken yazılmıştır.

« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 22:50:23 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Rahatsız Ediyor Beni Kahkahalar
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 07:54:15 »

Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Cellover.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 04, 2008, 00:05:46 »

eee Amorphis etkisi diyoruz bız buna.hacım ne dıyım kı,onlara (kendımı onların dısında tutuyorum?.) sadece acınabılır sanırım..Ve guzel olmus evet ozellıkle ' martılı ' olayı sevdım. (=

**

~ o4 o4 2oo8.

Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2008, 00:25:08 »

eee Amorphis etkisi diyoruz bız buna.hacım ne dıyım kı,onlara (kendımı onların dısında tutuyorum?.) sadece acınabılır sanırım..Ve guzel olmus evet ozellıkle ' martılı ' olayı sevdım. (=
Tut tabii ki hocum, sonuçta biz neyin ne olduğunu bilen insanlarız. İnsanlar bunu deyince burnu havada filan gibi algılıyor ama değil işte... Ve evet Amorphis etiki böyle bir şey Hede Hödö Çok sağolasın Sarılan

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Eylül 02, 2008, 13:22:54 »

başlığı dikkatimi çekti. bir gireyim bakayım dedim ee tabi yazan sen olunca. Martılarla bağlantıları iyi kurmuşsun. Ben beğendim. özellikle sabah saatleri olmasına rağmen ruh halime uygun bir durumdu yazdıkların. Her neyse ellerine sağlık hacı. ^^

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 02, 2008, 13:52:10 »

başlığı dikkatimi çekti. bir gireyim bakayım dedim ee tabi yazan sen olunca. Martılarla bağlantıları iyi kurmuşsun. Ben beğendim. özellikle sabah saatleri olmasına rağmen ruh halime uygun bir durumdu yazdıkların. Her neyse ellerine sağlık hacı. ^^
Tekrar bir okumam gerekti hatırlamam için. Altında yazanlar hala söz konusu, ama yazını içine daha çok baktığımda, sandığımdan daha fazla benimle ilgiliymiş. Özellikle şu aynı dili konuşup anlamadığım insanlar.. Anlamayıp, sürekli konuşan ama üstüne resmen bir bok bilmeyen insanlar.. Şehir yaşamının dağdan indikleri gibi olduğunu sanan insanlar, ona göre yaşamaya çalışanlar.. Apartmanda yaşamasını aynı nedenden bilmediklerini kabul etmeyip inleriymiş gibi davrananlar.. Bilmiyorum kızgınım insanlara bir çok nedenden ötürü, her şeyden önce baştaki beladan ötürü... Ve evet martılar sayıda azalma olsa da hala var, hala sinir ediyorlar.. Sanırım kedi de sinir oluyor hatta..

Çok teşekkür ederim her şey için, merak edip baktığın, okuduğun, bu güzel yorumu yaptığın için Aww

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

aslıı
Şeker
**

İçimi sızlatacak kimse kalmadı içimde!!!

pelinasli_zz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Eylül 16, 2008, 19:56:08 »

düşüncene ,yüreğine sağlık... çok güsel olmuş....

^^cebimde yaralı bi umut_dilim bayram içim hazan;yalnzılığa hınç biriktiriyorum_^
Hilarie
KaRanlık Düşlerin Dexter'ı "OTH~GG"
Demleme Çay

So Happy To Be Here...(!!!)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 16, 2008, 20:12:05 »

Yüreğine, kalbine, klavyene sağlık...! Ellerin dert görmesin yazarken Gülümseyen Mütiş olmuşş

...

xoxo
                                                                            Gossip Girl
                                                                             (serena)
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 16, 2008, 20:15:25 »

düşüncene ,yüreğine sağlık... çok güsel olmuş....
Sağolasın.

Yüreğine, kalbine, klavyene sağlık...! Ellerin dert görmesin yazarken Gülümseyen Mütiş olmuşş
Sen de sağol, eyvallah.

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Eylül 16, 2008, 21:05:40 »

Martılar arkadaşlarla aramızda tartışma konusu bile oldu. Biz diyoruz gülüyolar, onlar diyo yok ağlıyolar..
O kadar rahatsız edici bi ses ki.. Bi gün arkadaşla konuşuyodum, sinirlerim de bozuktu baya.. Tam konuşuyorum martı bağırıyo ordan.. Birden kalktım böyle "Ne baarıyon laan" dedim. Amcamlar teyzemler tip tip bakıyo.. Küçük çocuklar da gülmeye başladılar iyice sinirlendim "Çok mu komik" falan diye bi de onlara bağırdım falan.. Sonra arkadaş kolumdan tutup götürdü beni.. O günden beri sinir olurum martı seslerine.. Sırıtan

Neyse benim saçma salak anılarımı geçtikten sonra .. Sırıtan Yazına gelince, beni anlattığı falan yok demişsin.. Ama orayı okumasam hiç öyle bi düşünceye kapılmam. Yani seni "anlatmadığı" düşüncesine. Çünkü ilk ağızdan yazılmış ve yani bilmiyorum, gayet gerçekçi hisler..
Ayrıca evet, kimsenin bişey bilmesine gerek yok. Bazı şeyleri kendine saklamalı insan.

NOT: İftara 1 saat kala aç ve susuz yorum yapmaya çabaladım ve biraz saçmaladım farkındayım idare et Hede Hödö
Her neyse, ellerine sağlık, gayet güzel olmuş. Gülümseyen

When the silence beckons, And the day draws to a close,
When the light of your life sighs, And love dies in your eyes,
Only then will I realise, What you mean to me..
Verity~
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 16, 2008, 21:08:50 »

Dehşet derecede harika!

İpine kadar kopabildiğin, bi' yer var mı bildiğin?

Evrenlerin Geçiti~1.Sezon

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Eylül 16, 2008, 22:35:54 »

Martılar arkadaşlarla aramızda tartışma konusu bile oldu. Biz diyoruz gülüyolar, onlar diyo yok ağlıyolar..
O kadar rahatsız edici bi ses ki.. Bi gün arkadaşla konuşuyodum, sinirlerim de bozuktu baya.. Tam konuşuyorum martı bağırıyo ordan.. Birden kalktım böyle "Ne baarıyon laan" dedim. Amcamlar teyzemler tip tip bakıyo.. Küçük çocuklar da gülmeye başladılar iyice sinirlendim "Çok mu komik" falan diye bi de onlara bağırdım falan.. Sonra arkadaş kolumdan tutup götürdü beni.. O günden beri sinir olurum martı seslerine.. Sırıtan

Neyse benim saçma salak anılarımı geçtikten sonra .. Sırıtan Yazına gelince, beni anlattığı falan yok demişsin.. Ama orayı okumasam hiç öyle bi düşünceye kapılmam. Yani seni "anlatmadığı" düşüncesine. Çünkü ilk ağızdan yazılmış ve yani bilmiyorum, gayet gerçekçi hisler..
Ayrıca evet, kimsenin bişey bilmesine gerek yok. Bazı şeyleri kendine saklamalı insan.

NOT: İftara 1 saat kala aç ve susuz yorum yapmaya çabaladım ve biraz saçmaladım farkındayım idare et Hede Hödö
Her neyse, ellerine sağlık, gayet güzel olmuş. Gülümseyen

Öncelikle, çok teşekkürler. Tabii ki yazıda benden bir sürü şey var, sadece doğrudan alakalı değil. Yoksa farklı zamanlarda çok farklı şeyler bulabiliyorum kendimden. Saçmalamak ne demek, çok hoş bir yorum yapmışsın, ağzına sağlık.

Dehşet derecede harika!
Çok teşekkür ederim Gülümseyen

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 18, 2008, 04:04:28 »

Yazıya  içimde iyi bir his var diyerek başlamışsın ama okudukça hiç öyle hissedemedim Dil Çıkaran Özellikle ilk paragrafı çok beğendim, oranında özellikle martılı kısımını Gözlerini Deviren Bir an yatakta dizlerimi karnıma çekmiş o seslerden delirerek ellerim kulaklarımı örterken "Aiiiiii!" diyer bağırıarak hayal ettirdi kendimi Dil Çıkaran  Ayrıca çok yalındı, eline sağlık Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 18, 2008, 20:22:27 »

Yazıya  içimde iyi bir his var diyerek başlamışsın ama okudukça hiç öyle hissedemedim Dil Çıkaran Özellikle ilk paragrafı çok beğendim, oranında özellikle martılı kısımını Gözlerini Deviren Bir an yatakta dizlerimi karnıma çekmiş o seslerden delirerek ellerim kulaklarımı örterken "Aiiiiii!" diyer bağırıarak hayal ettirdi kendimi Dil Çıkaran  Ayrıca çok yalındı, eline sağlık Aww
Ağzına sağlık, çok teşekkür ederim Aww

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: