Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:27:10  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Not Defteri Kullanma Klavuzu ( Başlık açmadan önce okuyun )  (Okunma Sayısı 1565 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« : Nisan 04, 2006, 20:04:23 »

“Not Defteri” Bölümün genel kuralları aşağıdakilerdir. Kurallara uymayan üyeler uyarı ve 3 uyarıdan sonra ceza alacaklardır.

1) “Not Defteri”’nin genel bölümü yani alt bölümsüz olan kısmında Alıntı kesinlikle yasaktır.

2) “Not Defteri”’nin genel bölümü üyelerin Kendi yazdıkları yazılar için açılmıştır. Burada sadece sizin yazdığınız yazılar bulanacaktır.

3) Kendi yazılarınız dışındaki yazıları da siteyle paylaşmak isterseniz bunu “ Alıntı” olan alt bölümde başlık açarak yapacaksınız..

4) Not Defterine yazdığınız yazılar da ve şiirler de imla kurallarına uyulması hem sizin hem okuyucular açısından önemlidir. Bunun için yazılarınızda imla ve yazım kurallarına uymanızı rica ediyorum.

5) Buraya koyacağınız yazılar bir cümlelik yazılarak olmayacaktır. Bir öykü,deneme ya da şiir olacaktır.

6) Yeni başlıkların görünmesi ve işlevselliğinin artması için başlık sabitleme yapılmayacaktır.

7) Başlıklarda, yazı hakkında ki yorumlar dışında, farklı konulara kayan yorumlar silinecektir. Eğer geyik yapan, başlığı açan kişiyse, başlık kilitlenecektir.

8 ) 3 uyarıdan sonra hala yanlış başlık açan ya da yanlış yorum yazan üyeye, o anda belirlenecek olan, ceza uygulanacaktır.
“Not Defteri”ni Harry Potter Cafenin en gözde ve en yaratıcı bölümü yapmak sizin elinizde. Bu amaca hizmet etmek için en iyi seçimleri yaparak yazılarınızı yayınlarsanız beni çok mutlu edeceksiniz.

9)  Altalta mesaj atmak yasaktır. Yazacak birşeyiniz varsa lütfen editleyerek yazın.

10) Başlığı olmayan her konu, silinecektir. Başlıktan kastım, düzgün ve iyi bir isimi olan bir başlıktır.

11) Bir serinin her bölümü için ayrı başlık açmak yasaktır. Bir serinin her bölümü, tek bir başlık altında olacaktır.

12 ) Not Defteri'nde HP dışında herhangi bir edebiyat uyarlaması yasaktır. Harry Potter uyarlamaları için buraya tıklamanız yeterli.

13 ) Her şey Türkçe olacaktır. [ eklemeye gerek bile yok halbuki ]
« Son Düzenleme: Haziran 13, 2008, 01:28:15 Gönderen: Arna Belorn » Logged

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Not Defteri Kullanma Klavuzu ( Başlık açmadan önce okuyun )
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:27:10 »

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 31, 2007, 00:08:21 »

Sorunuz ya da sorununuz olursa bana p.m yoluyla haber verebilirsiniz. Başlığı yeni duyurular ya da kurallar gelene kadar kilitliyorum. İyi eğlenceler Gülümseyen
Gönderilme zamanı: Nisan 05, 2006, 22:59:15
Son eklenen kural :

06 - 03 - 2007
08:25 am

10)   Başlığı olmayan her konu, silinecektir. Başlıktan kastım, düzgün ve iyi bir isimi olan bir başlıktır.
Gönderilme zamanı: Mart 06, 2007, 09:25:22
11. kural eklenmiştir.

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Arna Belorn
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2007, 07:02:35 »

12. kural eklenmiştir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: