Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 18, 2008, 17:28:47  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Twillight Parodisi BöLüm Alti "Kahramanim"  (Okunma Sayısı 1491 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 17, 2008, 17:45:07 »

Önsöz:

Bu fikir bugün sabah etik dersinde aklima geldi. Hemen hayata gecirmeliyim dedim.
Ve eve gelir gelmez ders yerine PC basina gectim. Tüm konuyu her ayrintiyi kafamda bulundurmaktayim ve her gecen saniye bu bilgiler daha da genisliyor. Ve ben bazi seyleri unutabilecek olmaktan korktugum icin bir an önce basliyorum.

Ginevra Swan Amerika’nin herhangi bilinmez bir sehrinin Forks kasabasina tasinir.
Bu simdiye kadar aldigi ilk yanlis karar degildir. Tekrar geri dönmek isterken (ki bu ona cocuk oyuncagi gibi görünmektedir) hayallerinin prensi Edward ile karsilasir.
Hayat artik eskisi kadar basit olmayacaktir. Edward simdiye kadar nasil olduysa vampir kimligini saklayabilmistir ta ki Ginevra’nin arastirmaci gazeteci kisiligi bunu ortaya cikarana kadar. Iyi birsey yaptim sanan Ginevra, kendini atese atmistir, ya da ölmüs ama aglayani yoktur da denilebilir. Her an ölüm korkusu yasayan kiz, yine de Edward’a delicesine asiktir.
Korkunun ecele faydasi yok, kaderimde bu da varmis, diyerek ona yaklasmaya devam eder.

Üc seyden emindim. Birincisi Edward’a asiktim.....Ikincisi Mike da fena sayilmazdi.
Ücüncüsü ise Jacob’a cok fazla umut vermistim.

Hadi hayirlisi   XD
« Son Düzenleme: Dün 21:23:27 Gönderen: Ginevra » Logged

Robe  Âşık

Edward Cullen <3 ^because only a vampire can love you forever^
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Twillight Parodisi BöLüm Alti "Kahramanim"
« Eklendi: Kasım 18, 2008, 17:28:47 »

Poledra
Telve

Katy Perry!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Eylül 17, 2008, 20:32:05 »

Hımm, çok ilginç bir şey olacağa benziyor.Merakla bekliyorum. Kahkaha

Come Play With Me!
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2008, 22:01:21 »

Umarim bekledigine degmistir  Terleyen

Duyuru:
Kitabi okuyanlar anlayacaklar ki, hikayem kitapla cok yakin anlatiliyor
Sadece bir kac ekleme ve cok az degisiklik yaptim, kitaba bagli kalmayi tercih ediyorum.

Bölüm Bir   "Ilk Arabam"

Ne kadar artik onu görmek istemedigimi ve havaalanina yalniz basima gidebilecegimi söylemis olsamda annem beni o utanc verici kamyonet ile havaalanina yetistirmeyi basardi.
Almanya simdiye kadar hayatimin büyük bir kismini gecirdigim ülkeydi. Ve simdiyse annemin zorlamalari ile babamin yanina Amerika’ya gidiyordum. Buna tüm gücümle karsi ciksamda, basarisiz olmustum. Annem’e inat en sevmedigi sirti acik bluzumu giymistim.
Elimde ise eskimolari andiran bir ceket vardi. Gidecegim lanet olasi kasaba sanki Alaskadaydi. Annemin nicin ordan kacmis oldugunu düsününce daha iyi anliyordum.
Annem babam ile Türkiyede tanismis ve birlikte Amerikaya tasinma karari almislardi.
Fakat annem orada yasayamayacagina karar verip henüz 3 aylik olan benide alip Almanyaya tasinmisti.
Hic görmemis olmama ragmen Forkstan nefret ediyordum. Ilk firsatta kacip geri dönmeliydim. Almanyayi seviyordum, hatta insanlarini bile. O musmula suratlarini cok ama cok özleyecektim.

“Nevra,” dedi annem bana ucaga binmeden önce – artik bu sonuncu söyleyisiydi ve bu ani dramatiklestirmeliydim. Beni oraya yolladigina pisman olmaliydi. “Üzgünüm.”
Annem, kisa saclari ve esmer teni disinda bana cok benzer. Onun benimkilerin ayni olan gözlerine baktigimda, onu nasil can elinden vuracagima karar vermistim. Onu üzmeye karar vermekte hakliydim. Beni o kendini begenmis Suat denen adama degismisti.
Bunlara ragmen istekli görünmeliydim, elbet beni gönderdigine pisman olacakti.

„Halimden memnunum,“ diye yalan söyledim. Onu kandirmak konusunda cok iyiydim, bazen kendimi bile kandirmayi basardigim oluyordu.
„Charlie’ye selamimi söylersin,“ dedi kabullenmis bir sekilde.
Arayip kendin söyle, demek istesemde.
„Söylerim,“ diye cevap verdim.
„Yakinda görüsürüz,“ dedi.
Bu yakin kavrami tahmin edebileceginden daha yakindi, bundan emin olabilirdi.
„Tabi ben hala hayatta olursam,“ dedim artik patlayarak. „Mutluluklar.“
Kosarak ucaga bindim. Arkama bir defa bile bakmadim.

- Edit -
Yolculuk tahmin ettigimden de bunaltici gecti. Ucaklardan oldum olasi nefret ediyordum. Her uykum gelisinde hostesi cagirip sorular sormaya karar vermistim. En son nicin cocugu olmadigini arastiriyordum ki bikip, arkasini dönüp gitti.
Ben ise yilmayip ayni dügmeye basip onu yine cagirdim.
"Hostes degil misin, arkadasim sen? Yardim istiyorum ama ben."
"Nasil birseysiniz siz ya. Dört saattir hayatim boyunca sorulmayan sorular ile karsilastim. Siz var ya siz-..."
"Eeee?"
"Bir vampir tarafindan isirilmayi hak ediyorsunuz."
"Oldu görürsem söylerim," diye söz verdim. Kadina iyice sinir olmustum. Ucak inis yapar yapmaz hizla kosup uzaklastim.

Charlie beni sabirsizlikla bekliyordu. Sanki cok gerekliymis gibi liseye kaydimi yaptirmisti.
Her neyse araba almama yardim edecekti ya, önemli olanda oydu. Ilk defa kendime ait bir arabam olacakti.
Port Angeles denen gereksiz yerde, yagmur beni bekliyordu, onunla birlikte Charles’da.
Korktugum basima gelmisti ve sef olan Charlie beni almaya o komik polis arabalarindan biri ile gelmisti. Istemeyerek onun yanina kosusturdum. Sirf islanmamak icin arabaya bile bindim.
Bana hic hoslanmama ragmen sarildi. Onu kibarlikla ittirmeye calistim. Kendimi bildim bileli herhangi birine sarilmaktan  nefret ediyordum. Sevgimi göstermekten de.

„Seni görmek güzel, Nevra,“ diye güldü.
Sanki kürkcü dükkanima dönmüsüm gibi bir ton vardi sesinde. Icimden, son gülen iyi güler diye gecirmeyi ihmal etmedim.
„Pek degismemissin.“
Iltifat miydi bu simdi? Ne demeliydim. Neyse zaten susacagi yoktu.
„Rügzan nasil?“
„Annem iyi,“ dedim ve selami oldugunu söylemeyi bilerek unuttum. Böylelikle anneme son gicikligimida yapmistim.

Tüm esyalarimi ancak üc büyük bavula sigdirabilmistik. Sürekli yagmur yagdigini bilmeme ragmen tüm yazliklarimi almistim. Bavullarin birazini arka koltuga koymak zorunda kaldik.

„Senin icin iyi bir araba buldum, hem de ucuz,“ dedi emniyet kemerlerimizi takarken.
„Nasil birsey?“
Kibar olmaya calissam da basarili olamiyordum.
“Aslinda bir kamyonet, Chevy.”
Ben ne anlardim Chevy’den ama kamyonet kelimesi hic hosuma gitmemisti. Zaten ona benim icin bir araba bulmasini söylemek basli basina bir hataydi. Yinede bozuntuya vermedim.
“Nereden buldun?”
“La Push taki Billy Black’i hatirliyor musun?”
Ne Black ne Black? O nasil isimmis öyle? Kadin mi, erkek mi yoksa herhangi bir hayvan mi?
„Hayir.“
Aciksözlü olmami seviyordum.
„Hani yazin bizimle balik tutmaya gelirdi,“ dedi hemen Charlie.
Hala hangisi olduguna karar verememistim.
„O simdi tekerlekli sandalyede.“
Hah, bir hayvan olabilme ihtimali elenmisti. Cevap vermedigim icin Charlie devam etti.
„Bu yüzden artik araba kullanamiyor ve kamyonetini bana ucuza satmayi teklif etti.“
Bir asir kusur yasindaki adamin eski kamyoneti, harika. Ucuzaymis birde utanmadan söylüyordu.
„Kac model?“ diye sordum korkarak.
„Billy motor üzerinde oldukca fazla calisti – sadece bir kac yasinda, gercekten.”
Hadi ya, bende yedim.
“Onu ne zaman almis?”
“Onu 1984’te aldi sanirim.”
1964 olmasin o.
„Peki aldiginda yeni miymis?“
„Hayir. Altmislarin baslarinda – ya da ellilerin sonlarinda yeniymis,“ diye itiraf etti safca.
„Ch – baba, ben arabalar hakkinda hic birsey bilmem. Kaza falan yaparsam nolucak, kim tamir edicek, kim ödiycek…“
Onu bu sevdadan vazgecirmeye calisiyordum.
“Nevra, bu sey gercekten cok iyi calisiyor.”
Bu sey demesinden belliydi, kamyonetimi kücük görmesi. Ne hakla ona“ bu sey“ diye hitap edebiliyordu. Tam savunmaya gececekken, fiyati aklima geldi.
“Ucuz derken, ne kadar ucuz?”
„Tatlim, aslinda ben onu senin icin aldim gibi . Eve hosgeldin hediyesi olarak.“
Sanki cok büyük birsey yapmiscasina bana gülümsedi. Baska babalar cocuklarina son model araba alirken, benimkisi bir kamyoneti bana layik görmüstü, vay.

« Son Düzenleme: Eylül 17, 2008, 22:14:22 Gönderen: ginevra » Logged

Robe  Âşık

Poledra
Telve

Katy Perry!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2008, 22:05:47 »

Hımm güzel gibi.Hatta güzelde ama yolculuğu biraz kısa geçmişsin gibi.
Bir de ben Twinlight okumadığım -okuyamadığım- için herahngi bir uyarlama olup olmadığını anlayamıyorum. Hede Hödö
Ama güzel devamını bekliyorum. Kahkaha

Come Play With Me!
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2008, 22:09:08 »

Yolculugu kisa gecmemin tek nedeni anam yenice aklima geldi ben orayi uzatacaktim, hatta aklimda herseyi kurmustum
Sana minnettarim, iyiki hatirlattin hemen yazip editliyorum ya iyiki söyledin ya uf cok sevindim su an  XD
Cünkü cok önemli bir cümle var orda  Dil Çıkaran

Robe  Âşık

Camellia
Eragon&Eldest&Brısıngr Miras Döngüsü ...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2008, 22:15:18 »

Nevra o senin gerçek tavrınsa şu anda senden tiskinmekle meşgulum Gözlerini Deviren gıcıklık yapmasana lan Gözlerini Deviren ne gzl araba almış baban Gözlerini Deviren neyse ellerine sağlık Edward'ı da aldı Gözlerini Deviren bende mi yazsam Gözlerini Deviren Aiii ellerine sağlık ama harika olmuş Bu arada Edward Senin olsun Casper benim  Gözlerini Deviren

S U P E R N A T U R A L
Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
Poledra
Telve

Katy Perry!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2008, 22:18:59 »

Ooo Kahkaha Bir vampir tarafından ısırılmayı hakediyorsunuz. Kahkaha Güzel cümle.Ehh sende bıktırmışsın hostesi sinir etmişsin. 4 saat mi? Acayip

Come Play With Me!
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2008, 22:21:05 »

Nevra o senin gerçek tavrınsa şu anda senden tiskinmekle meşgulum Gözlerini Deviren gıcıklık yapmasana lan Gözlerini Deviren ne gzl araba almış baban Gözlerini Deviren neyse ellerine sağlık Edward'ı da aldı Gözlerini Deviren bende mi yazsam Gözlerini Deviren Aiii ellerine sağlık ama harika olmuş Bu arada Edward Senin olsun Casper benim  Gözlerini Deviren

Karekteri oldugu kadar kendime benzetmeye calistim, ama tabiki ben o durumda o kadar kötü olamazdim. Ama söyle birsey var bu konusmalar ic dünyamda gelisiyor, o yüzden biraz serbest davrandim o konuda  XD.
Araba almadi, kamyonet  Kahkaha
Edward konusu belli degil daha, bkz Mike, Jacob secenek bol, Casper nasil birseydi düsünmem lazim belki kendime ayarlarim belli olmaz  Dil Çıkaran  Sırıtan

Ooo Kahkaha Bir vampir tarafından ısırılmayı hakediyorsunuz. Kahkaha Güzel cümle.Ehh sende bıktırmışsın hostesi sinir etmişsin. 4 saat mi? Acayip

Hosteste bir acaipti ama  Şeytani
Yine haklisin Almanya-Amerika arasi 4 saatten fazla ama salla artik ekstra özel bir ucakla ucmusum varsayalim  Sırıtan

Robe  Âşık

Camellia
Eragon&Eldest&Brısıngr Miras Döngüsü ...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

EdweLLa

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2008, 22:23:59 »

yuh napıcan lan okadar kişiliği Kahkaha Kahkaha [bkz : turşu kurcam Alla Alla ] bu arada Kahkaha casper şey vardı ya yeni vampir olan Sırıtan Sırıtan Cullenlara yeni katılan Gözlerini Deviren
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2008, 22:27:08 Gönderen: Camellia » Logged

S U P E R N A T U R A L
Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Eylül 17, 2008, 22:31:12 »

Tursu kurmak iyi fikir ama ben vampir koleksiyonuma koyucam onlari  Dil Çıkaran
He iyi sevmedim o cocugu senin olabilir  Gözlerini Deviren
Cok fedakar gördüm kendimi canim  Sırıtan

Robe  Âşık

Poledra
Telve

Katy Perry!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Eylül 17, 2008, 22:52:23 »

Aslında ben 4 saati soru sorup hostesi sıkmanla ilgili demiştim ama haklısın Amerika-Almanya arası 4 saatten fazla.

Come Play With Me!
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Eylül 18, 2008, 03:45:38 »

Nevra'cım eline sağlık Aww Ama açıkçası dediğin gibi fazla kitabımsı gidiyor hikaye. aynı ana olayların içinde kendi istediğini de katmaya çalışsan daha güzel olur bence Gözlerini Deviren  Mesela o kamyonet... Atıyorum, onun yerine motor alsaydı, ya da almasaydı, jacob ile gitseydin Dil Çıkaran  Ama dediğimi anlamışsındır sanırım Dil Çıkaran  O şekilde daha doğal olacağna eminim Gözlerini Deviren  Ve bu fikre de bayıldım Sırıtan Bella yerinde olmak Âşık

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Eylül 18, 2008, 17:47:35 »

Nevra'cım eline sağlık Aww Ama açıkçası dediğin gibi fazla kitabımsı gidiyor hikaye. aynı ana olayların içinde kendi istediğini de katmaya çalışsan daha güzel olur bence Gözlerini Deviren  Mesela o kamyonet... Atıyorum, onun yerine motor alsaydı, ya da almasaydı, jacob ile gitseydin Dil Çıkaran  Ama dediğimi anlamışsındır sanırım Dil Çıkaran  O şekilde daha doğal olacağna eminim Gözlerini Deviren  Ve bu fikre de bayıldım Sırıtan Bella yerinde olmak Âşık

Afiyet olsun, benim icin bir zevkti  XD
Bunu ikinci bölümün basinda daha bir anladim, cogu sey ayni kaldi
Cok iyi fikir motor olayi hic aklima gelmedi böyle seyler ama artik daha genis düsünücem  Terleyen
Fikrin icin cok tesekkür ederim  Sarılan
Ah ah yaktin beni Edward  Dil Çıkaran

Robe  Âşık

Bee
har_mon_ald
Sıcak Çikolata

| Bella & Edward |

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2008, 01:15:21 »

Heeeyy !! bu parodi fikri çok güzel olmuş ya  Aww Baya sevdim ben bu Nevra'yı ama aynı zamanda bayada soğudum..Uyuzun teki  <.<  Sırıtan
Hikayeyi suratımda bi tebessümle okudum hep çok şirin olmuş devamını bekliyorum  Terleyen

Âşık | Twilight | Twilight | Twilight | Âşık
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2008, 01:22:56 »

Hayatimda aklima gelen en iyi fikirlerden biri diyebilirim buna  Aww
Bunaltici bir ders insanin aklina neler getirmiyor ki  Sırıtan
Sen onu daha ilerleyen bölümlerde görmelisin, egoistin teki  Dil Çıkaran
Bella melek kaliyor yaninda  Terleyen
Begenmen beni berhudar etti ve tabi okumanda cok tesekkür ederim  Gözlerini Deviren
Su an 3.bölüme basladim ve her bölümle birlikte kitaptan biraz daha ayiriyorum hikayeyi  Terleyen

ve 900.mesajimi kendi konuma attim  Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2008, 01:23:44 Gönderen: ginevra » Logged

Robe  Âşık

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: