Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 13, 2008, 13:17:26
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
(Moderatör:
Arna Belorn
) / Konu:
MisSLanD
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: MisSLanD (Okunma Sayısı 311 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino
яǝʎmɐs ツ
MisSLanD
«
:
Mayıs 05, 2008, 23:23:23 »
MİSSLAND
GÜNEŞİN İLK IŞIKLARI
Güneş yavaş yavaş dağların arkasından şehri aydınlatıyordu. Gökhan yatağından kalktı. Yavaş adımlarla pencereye yöneldi, perdeyi açtı. Pencerenin kenarında bulunan çıkıntıya oturdu. Henüz okula gitmek için erkendi. Güneşi seyretmeye daldı. Uzun süre pencerenin kenarında oturdu. Daha sonra formalarını giyinmek için giysi dolabına doğruldu. Birden kapı aralandı, gelen annesiydi. Onu uyandırmak için gelmişti. Gökhan’ın uyanık olduğunu gördü. Buna şaşırmadı. Çünkü Gökhan birkaç gündür erken uyanıyordu… Birkaç dakika sonra okula gitmek için hazır bir vaziyetteydi. Sanki bir güç onu hızlandırıyordu. Her şeyi çarçabuk yapıyordu... Okula gitmeyi pek sevmezdi. Ama o gün gitmek için can atıyordu. Kahvaltısını yapmadan evden çıktı…
OKUL
İlk derse başlamak üzereydiler. Sanki bir ses Gökhan’ı çağırıyordu. Bu sesi ilk defa duymuyordu. Birkaç gün önce yatağına girdiğinde de duymuştu. Ama sesin nerden geldiğini bilmiyor, bulmaya çalışıyor ama bulamıyordu. Günlerce sesin nerden geldiğini düşündü. Gökhan bir zaman sonra çok düşünceli ve derslerini umursamayan biri haline gelmişti. Öğretmeni Hasan Bey bu durumu fark etmişti. Onu yanına çağırdı. Son günlerde çok dalgın olduğunu ve izin alması gerektiğini söyleyip müdürün odasına gönderdi.
Gökhan birkaç gün için izin aldı. Eve giderken bir kedi gördü. Kedi siyah renkte bir Van kedisiydi. Kediye bakarken yine dalıp gitti. Kendine geldiğinde evin önünde duruyordu. Nasıl geldiğini bile bilmiyordu…
(göstermek/gizlemek için tıkla)
FARKLI BİR GÜNDÜ
Gökhan izinli olduğu halde okula gitmek istiyordu. Bunun tek bir sebebi vardı. O ses, o sesi artık sadece okulda duyuyordu. Ama nereden geldiğini bilmiyordu. O gün cumartesiydi. Hafta sonu olduğu için oluda kimse yoktu. O sesi yine duymuştu. O sesin geldi yeri bulmaya çalışıyordu. Sesin peşinden gidiyordu. Ve bir zaman sonra pencereleri kırılmış bir evin önüne geldi. Eve girmek için kapıya doğruldu. O anda yine o kedi kapının önünde beliriverdi. Ses o kediden geliyordu. Daha sonra kedi kayboldu. Gökhan eve yaklaştıkça içeriden bir ses duydu ve kapıyı tam açacağında başka başka seslerde duymaya başladı. Tam içeri girdiğinde yanında iki kişi beliriverdi. Ve onun kollarına girip içeri doğru sürüklemeye başladılar. İçerde 2 kişi daha vardı. Hepsinin yüzü gülüyor ve “İşte bu o” diye bağrışıyorlardı. Aralarında sadece bir erkek vardı. Onları susturmaya çalışıyordu. Ama onu dinleyen kim(!) kızlar bağrışmalarına hala devam ediyordu. Sonra Gökhan şaşkınlık haliyle kendini birden ”SUSUUN” diye bağırırken buldu. Kızlar hep birden susmuş ve Gökhan’a bakıyorlardı. Aralarında tek erkek olanı Gökhan’a şimdi evine gidip yarın saat 12 de gelmesini ve buradan kimseye bahsetmemesini söyledi… Gökhan eve geldiğinde annesi odasını toplamasını söyledi ve kendisininse alışverişe gitmesi gerektiğini söyleyip gitti. Odasına gidip kendini yatağa attı. Bir müddet bu gün o evi ve içinde gördüğü insanları düşündü. Daha sonra annesi gelmeden odasını hemen toplaması gerektiği düşüncesiyle yataktan doğruldu… Oda berbat bir durumdaydı. Oflayarak puflayarak ayağa kalktı. Arkasını döndü ve yatağını düzeltmek için elini kaldırdığında oda o anda toplanmış bir hale geldi. Gökhan buna çok şaşırmıştı. O gün yatağına erkenden girdi, yorganı başına çekerek derin derin düşünme başladı…
ÖLÜMÜN DOKUNUŞU
O gece nerdeyse hiç uyumamıştı. Ama gün ağarmasına 1 saat falan vardı ki uyuya kalmıştı. Bir rüya gördü. Rüyada bir ağacın altında oturuyordu. Karşısında da sislerle sarılmış olan evi duruyordu. Bir yandan da yağmur yağmaya başlamıştı. Evin kapısına doğru koştu. Anahtarını çıkardı ve kapıyı aşmaya çalıştı. Ama kapı açılmıyordu. Daha sonra kapı kayboldu. Gökhan aceleyle pencere doğru koştu ve tırmanmaya başladı. Çabuk olmalıydı. Çünkü pencerelerde yavaş yavaş kayboluyordu. En sonunda içeriye girdi. Ve içeride kendisini uyur bir şekilde gördü. Etrafında bir sürü belirsiz insan siluetleri vardı. Ve bir ses ona “MissLand” a gelmesini söylüyordu. Bu ses bir bayan sesiydi. Şaşkınlık içindeydi. Yavaşça uyuyan bedeninin yanına gitti ve ona dokunacağı anda her yer kararmıştı. Bir anda uyandı. Odasındaydı, terlemiş bir vaziyette yatıyordu. Ve etrafında kara siluetlerin hiçbiri yoktu. Bir müddet öylece kalakaldı. Daha sonra dünkü olanları ve bu gün 12de gitmesi gerektiğini hatırladı. Yatağından kalkıp hazırlanmaya başladı…
HERŞEY HIZLA GELİŞTİ
Koşar adımlarla evin önüne geldi. İçeri girdiğinde ekip orda onu bekliyorlardı. Onu bir kenara oturttular. MissLand (Krallık) ‘dan ve kendilerimden bahsetmeye başladılar. Aralarında tek erkek olanının adı İren, kızların adı da sırasıyla Elan, Ebrar ve Yağmur idi... Daha sonra ona bir iksir içirdiler. Gökhan yere yığıldı. Ayıldığında yanında ekip ve rüyasında gördüğü uyuyan bedeni vardı. Yine aynı yerdeydi. Ve yine yağmur yağıyordu. Yine insanlar yoktu; ama etrafı yaratıklar ve unicornlarla doluydu. Ekiple birlikte krallığa doğru yola çıktılar. Ona krallığın başına geçeceğini söylediler. Gökhan yine şaşırmıştı. Bunun nedenini sordu. Onlarda babasının da kral olduğunu ve sıranın onda olduğunu söylediler. Ölü bedenini bir unicorna bağladılar ve yola çıktılar… Bir müddet ilerledikten sonra karşılarını bir grup ejderler çıktı. İren savaşmaları gerektiğini söyledi… Savaşmaya başladılar. Ejderler çok büyük oldukları için zorlanmışlardı. Sonunda zafer onlarındı; ama zaferin bedeli de ağır olmuştu. Çünkü Ebrar ve Yağmur ölmüş, İren’ i ise bir ejder alıp götürmüştü. Şimdi nerdeyse tek başına kalmıştı… Bedenini koruması gerekiyordu. Çünkü bedenine gelen zararın aynısı kendisine de gelirdi. Ve bir yandan da korurken ona dokunmaması gerekiyordu. Dokunduğu anda geri dönecekti. Gökhan ve Elan yollarına devam ettiler. Karşılarına çıkan aksiliklerle tek başlarına, zorluklarla savaştılar ve en sonunda uzun yolu bitirip krallığa ulaştılar. Burası muhteşem bir yerdi. Ve başında da bir kadın duruyordu. Bu kadın Gökhan’ın duyduğu o sesin sahibiydi. Kadın onlara bütün gerçekleri anlattı. Gökhan’ın babası yani oranın kralı yıllar önce kendi halkına ihanet etmiş ve kötülerin tarafına geçmişti. Onun yüzünden bu krallık esir düşmüştü. Ve Gökhan onun oğlu olarak babasının yaptığı işi temizleyip krallığı yeniden huzura kavuşturmalıydı. Gökhan’a bunları anlatan ise onun büyük kardeşiydi. Daha sonra Gökhan MissLand’ın milletinden bir ordu kurdu. Ve karşı tarafla savaşmaya gittiler. Karşı taraf denilen milletin ordusu yaratıklardan oluşuyordu. Yaratıklar ve insanlar savaşacaktı…
YALANIN GERÇEK YÜZÜ
Savaş başlamıştı. Her yer kana boğulmuştu. Her yer de çukurlar ve çatlaklar oluşmuştu. Bu sırada bir haber kelebeği Gökhan’ın yanına gelip ona sarayda bir dolaba kapatılmış olan bedenini koruması gerektiğini söyledi. Gökhan bedeninin zaten güvende olduğu söyleyip onun kendisine neden böyle bir şey söylediğini sorunca da ona:
“ Çünkü bunarlın hepsi babanın planıydı, seni buraya o çağırdı. Bütün olaylar onun başının altından çıktı. Aslında tek istediği seni öldürmek ve zaten bedenini parçalarsa sende ölürsün. Sen ölünce taht sadece onarla kalacak. Ve başına büyük kardeşin geçecek. Babanda bu ülkeyi onun yönetmesini istiyor. Çünkü sadece o ölümsüzlük sihri yapabiliyor. Ve o büyüyü ancak kraliçe olunca kullanabilir. Sonuçta bu savaşta seni öldürecekler, kardeşin kraliçe olacak ve baban ölümsüz olacak.” diyerek oradan uzaklaştı.
Gökhan hızlıca bulunduğu yerden kalkar ve şatoya doğru koşmaya başlar. Şatoya geldiğinde babasının ve büyük kardeşinin ellerinde birer hançer bedenini bıçaklamak üzeredir. Gökhan ileri atılıp bedenine dokunmuştu ancak tam o sırada kral bedenine hançeri saplardı. Nerden geldiği bilinmez Elan da bedene dokundu. Gökhan tam kendi dünyasına dönerken bedeninin bıçaklanmasından dolayı iki taraf arasında sıkışıp kaldı ve onunla birlikte gelen Elan. Artık normal dünyadadırlar; ama ruhlardan farksızdırlar. Ne kimse onları görür ne de duyar. Onlar, ne bir şey hissederler ne de hissettirebilirler. Öylece hayalet gibi kalırlar. Ama çok yakın bir zamanda kendisi gibi iki taraf arasında kalmış ve hala da onarlın arasına katılan birilerinin olduğunu görürler. Ve artık Elan ve Gökhan’ın önünde çözmeleri gereken başka gizemler vardır.
-Adını kullandırdığı için AnİMaGuS_bLaCK'e teşekkürler...
iren (rubeus_eary) in yardımalrıyla yazdığımız hikaye..
___
neyse boşverin.. çıktısını aldım bile..
«
Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 14:29:50 Gönderen: MisSGuaRD
»
Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: MisSLanD
«
Eklendi:
Ekim 13, 2008, 13:17:26 »
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay
Colorful Sadness~
Ynt: Bir Hikaye..
«
Yanıtla #1 :
Mayıs 05, 2008, 23:41:14 »
ilk yorum benden!!
savaş bölümünü vs. uzatabilirsin. daha çok
aktif
olay eklemelisin hikayeye. bana, Gökhan sadece rüya görüyomuş gibi geldi...anlatım öyleydi yani
biliyorum pek ayrıntılı değil ama dayımlar her an eve gelebilir, bilgisayarı kapatmak zorundayım
3
4
5
4
3
Hayranım sana Aslı!!
Kurban bayramında görüşürüz :'(
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino
яǝʎmɐs ツ
Ynt: MisSLanD
«
Yanıtla #2 :
Mayıs 06, 2008, 14:34:43 »
yorum için teşekkürler.. Biliyorum daha aktif olmalıydı. Evet biraz öyle oldu..sadece rüya görüyor gibi..acelele yazıldığı için böle oldu.. yoksa daha ayrıntılı ve daha belirtili olabilirdi.. Zaten artık gerek yok proje ödevi için hızlıca yazıp..çıktı alıp bu günde verdim.. yine de saol
Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao
We are best sin
«
Yanıtla #3 :
Mayıs 06, 2008, 17:43:43 »
Merve bu ne ? Ne içtin sen ?
Az çok biLirsin yalan sölemeyi ve yapmacık olmayı başaramam bence saçma olmuş xD
Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #4 :
Mayıs 06, 2008, 17:59:05 »
anlatımında bozukluk olmuş ve olaylar o kadar hızlı gelişmiş ki takip edemedim.ama potansiyeli iyi hikayenin.durup tekrar okursan fark edersin.ama balangıç kısımları güzel olmuş.
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
ben_tuncay_slm
Şeker
«
Yanıtla #5 :
Mayıs 08, 2008, 17:23:01 »
BEN BEYENDİM ŞAHSEN GÜZEL OLMUŞ AMA DEVAMI OLMASI LAZIMDI YİNE DE SÜPER OLMUŞ :d:d
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino
яǝʎmɐs ツ
«
Yanıtla #6 :
Mayıs 09, 2008, 13:43:09 »
Alıntı sahibi: FearLessCriticaL üzerinde Mayıs 06, 2008, 17:43:43
Az çok biLirsin yalan sölemeyi ve yapmacık olmayı başaramam bence saçma olmuş xD
biliyorum ama zaten fantastik bişe.. ama yalan söylemeyi beceremediğini bilmiyordum
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Mayıs 06, 2008, 17:59:05
anlatımında bozukluk olmuş ve olaylar o kadar hızlı gelişmiş ki takip edemedim.ama potansiyeli iyi hikayenin.durup tekrar okursan fark edersin.ama balangıç kısımları güzel olmuş.
evet biliyorum... bende takip edemedim.. proje ödevimdi ve kafama yeni dank etti 2 günde böle oldu.. fazla hayalperest değilim
(aslına daha iyisinin üstünde uğraşsam..yapmak istesem yaparımda.. istek yok)
Alıntı sahibi: ben_tuncay_slm üzerinde Mayıs 08, 2008, 17:23:01
BEN BEYENDİM ŞAHSEN GÜZEL OLMUŞ AMA DEVAMI OLMASI LAZIMDI YİNE DE SÜPER OLMUŞ :d:d
beğenmene sevindim..saol kanka
ben_tuncay_slm
Şeker
«
Yanıtla #7 :
Mayıs 09, 2008, 14:20:57 »
ayıp ettin her zaman ama ciddi güzel olmuş
:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao
We are best sin
«
Yanıtla #8 :
Mayıs 09, 2008, 21:54:56 »
Alıntı sahibi: MisSGuaRD üzerinde Mayıs 09, 2008, 13:43:09
Alıntı sahibi: FearLessCriticaL üzerinde Mayıs 06, 2008, 17:43:43
biliyorum ama zaten fantastik bişe.. ama yalan söylemeyi beceremediğini bilmiyordum
Artık bildiğini düşünüyorum
Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay
Neden hep iyiler kazanır, kötüler kaybeder?
«
Yanıtla #9 :
Mayıs 10, 2008, 14:24:07 »
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Mayıs 06, 2008, 17:59:05
wayyy acayıp olmus
elıne saglık ama marıssa ablayada katılıorum
bu arada adımı kullandıgın ıcın ben tesekur ederım
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.
Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.
Cuma ed-Dussari
Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema
çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD
«
Yanıtla #10 :
Mayıs 10, 2008, 14:47:32 »
güzel oldu tabiki de
konusu çok güzel.ama biraz aceleye geldiği içinn sıkıştı biraz
eminim merve daha sonra bundan mükemmel bi kitap çıkarır
"iren" karakteri için teşekkürler
«
Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 14:48:03 Gönderen: rubeus_eary
»
-dont open,keep close your eyes-
Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino
яǝʎmɐs ツ
«
Yanıtla #11 :
Haziran 06, 2008, 13:19:54 »
Rica ederim her zaman.. Hıı çıkarırım çıkarırım.. ya kafa yorulsa bu öykü romana dönerde bu sene kafam çok karışık herşey üstüste geldi bişe yapacak halim yok.. ama sonraki bi zamanda yapmaya çalışırım :d
---
Hıı öğrenmiş oldum..
--
Hikayede şöyle bişe oldu ki ilk başı yavaş yavaş ilerliyordu çünkü zamanım vardı ama sonradan günlerim azalınca hikaye hızlandı. Anlatımda karışıklık oldu..
«
Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 13:21:24 Gönderen: MisSGuaRD
»
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay
«
Yanıtla #12 :
Haziran 06, 2008, 13:26:22 »
Alıntı sahibi: MisSGuaRD üzerinde Haziran 06, 2008, 13:19:54
Rica ederim her zaman.. Hıı çıkarırım çıkarırım.. ya kafa yorulsa bu öykü romana dönerde bu sene kafam çok karışık herşey üstüste geldi bişe yapacak halim yok.. ama sonraki bi zamanda yapmaya çalışırım :d
---
Hıı öğrenmiş oldum..
--
Hikayede şöyle bişe oldu ki ilk başı yavaş yavaş ilerliyordu çünkü zamanım vardı ama sonradan günlerim azalınca hikaye hızlandı. Anlatımda karışıklık oldu..
sorun değil
sen yaparsın :d benım adımdan vazgeçme
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,
Cuma ed-Dussari
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino
яǝʎmɐs ツ
«
Yanıtla #13 :
Haziran 06, 2008, 13:27:41 »
Yok anam ne güzel isim işte niye vaz geçiyim..
(bas gaza yı dinleye dinleye anam dilime dolandı
)
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay
«
Yanıtla #14 :
Haziran 06, 2008, 13:29:16 »
Alıntı sahibi: MisSGuaRD üzerinde Haziran 06, 2008, 13:27:41
Yok anam ne güzel isim işte niye vaz geçiyim..
(bas gaza yı dinleye dinleye anam dilime dolandı
)
heheh aferende...
inanırmısın sımdı cafedeyım ve çalan parça ismail yk - bas gaza
ÖLÜM ŞİİRİ
Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.
Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,
Cuma ed-Dussari
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer: