Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 04:01:19  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: MisSLanD  (Okunma Sayısı 308 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 05, 2008, 23:23:23 »

MİSSLAND

GÜNEŞİN İLK IŞIKLARI

Güneş yavaş yavaş dağların arkasından şehri aydınlatıyordu. Gökhan yatağından kalktı. Yavaş adımlarla pencereye yöneldi, perdeyi açtı. Pencerenin kenarında bulunan çıkıntıya oturdu. Henüz okula gitmek için erkendi. Güneşi seyretmeye daldı. Uzun süre pencerenin kenarında oturdu. Daha sonra formalarını giyinmek için giysi dolabına doğruldu. Birden kapı aralandı, gelen annesiydi. Onu uyandırmak için gelmişti. Gökhan’ın uyanık olduğunu gördü. Buna şaşırmadı. Çünkü Gökhan birkaç gündür erken uyanıyordu… Birkaç dakika sonra okula gitmek için hazır bir vaziyetteydi. Sanki bir güç onu hızlandırıyordu. Her şeyi çarçabuk yapıyordu... Okula gitmeyi pek sevmezdi. Ama o gün gitmek için can atıyordu. Kahvaltısını yapmadan evden çıktı…

OKUL

İlk derse başlamak üzereydiler. Sanki bir ses Gökhan’ı çağırıyordu. Bu sesi ilk defa duymuyordu. Birkaç gün önce yatağına girdiğinde de duymuştu. Ama sesin nerden geldiğini bilmiyor, bulmaya çalışıyor ama bulamıyordu. Günlerce sesin nerden geldiğini düşündü. Gökhan bir zaman sonra çok düşünceli ve derslerini umursamayan biri haline gelmişti. Öğretmeni Hasan Bey bu durumu fark etmişti. Onu yanına çağırdı. Son günlerde çok dalgın olduğunu ve izin alması gerektiğini söyleyip müdürün odasına gönderdi.
        Gökhan birkaç gün için izin aldı. Eve giderken bir kedi gördü. Kedi siyah renkte bir Van kedisiydi. Kediye bakarken yine dalıp gitti. Kendine geldiğinde evin önünde duruyordu. Nasıl geldiğini bile bilmiyordu…

(göstermek/gizlemek için tıkla)

-Adını kullandırdığı için AnİMaGuS_bLaCK'e teşekkürler...

iren (rubeus_eary) in yardımalrıyla yazdığımız hikaye..  Hede Hödö
___

neyse boşverin.. çıktısını aldım bile..
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 14:29:50 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: MisSLanD
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 04:01:19 »

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2008, 23:41:14 »

ilk yorum benden!! Kahkaha

savaş bölümünü vs. uzatabilirsin. daha çok aktif olay eklemelisin hikayeye. bana, Gökhan sadece rüya görüyomuş gibi geldi...anlatım öyleydi yani Göz Kırpan

biliyorum pek ayrıntılı değil ama dayımlar her an eve gelebilir, bilgisayarı kapatmak zorundayım Dil Çıkaran

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 06, 2008, 14:34:43 »

yorum için teşekkürler.. Biliyorum daha aktif olmalıydı. Evet biraz öyle oldu..sadece rüya görüyor gibi..acelele yazıldığı için böle oldu.. yoksa daha ayrıntılı ve daha belirtili olabilirdi.. Zaten artık gerek yok proje ödevi için hızlıca yazıp..çıktı alıp bu günde verdim.. yine de saol

Wonderful, marvellous, marvelous, fabulous, gorgeous, fantastic, fantastical, yummy, beautiful, bully, cool, corking, groove, groovy, phenomenal, prodigious, ripping, scrumptious, splendid, swell, wicked, wizard, wondrous, extraordinary, marvel, fabelhaft, famos, glorios, klasse, au poil, merveille, prodige, wunderbar, 带劲, 精彩, 美妙, 妙, 玅, 奇妙, 雄伟, 咺, 曜, 烨, 旖旎, 优秀, pfundig, bewundernswert, brillant, fabelhaft, herrlich, klasse, fantastico, magnifico, stupendo, meraviglia, phantastisch, wunder, wunderbar, ausgezeichnet, sagenhaft, чудесный, дивный, потрясающий, диковина, диковинка, гений, fantástico, estupendo, maravilloso, impresionante, θαυμαστός, رائع, مدهش, عجيب, بديع...
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 06, 2008, 17:43:43 »

Merve bu ne ? Ne içtin sen ? Kahkaha Az çok biLirsin yalan sölemeyi ve yapmacık olmayı başaramam bence saçma olmuş xD

Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2008, 17:59:05 »

anlatımında bozukluk olmuş ve olaylar o kadar hızlı gelişmiş ki takip edemedim.ama potansiyeli iyi hikayenin.durup tekrar okursan fark edersin.ama balangıç kısımları güzel olmuş.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
ben_tuncay_slm
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Mayıs 08, 2008, 17:23:01 »

BEN BEYENDİM ŞAHSEN GÜZEL OLMUŞ AMA DEVAMI OLMASI LAZIMDI YİNE DE SÜPER OLMUŞ :d:d

:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 09, 2008, 13:43:09 »

Merve bu ne ? Ne içtin sen ? Kahkaha Az çok biLirsin yalan sölemeyi ve yapmacık olmayı başaramam bence saçma olmuş xD
biliyorum ama zaten fantastik bişe.. ama yalan söylemeyi beceremediğini bilmiyordum Kararsız

anlatımında bozukluk olmuş ve olaylar o kadar hızlı gelişmiş ki takip edemedim.ama potansiyeli iyi hikayenin.durup tekrar okursan fark edersin.ama balangıç kısımları güzel olmuş.

evet biliyorum... bende takip edemedim.. proje ödevimdi ve kafama yeni dank etti 2 günde böle oldu.. fazla hayalperest değilim Kararsız (aslına daha iyisinin üstünde uğraşsam..yapmak istesem yaparımda.. istek yok)

BEN BEYENDİM ŞAHSEN GÜZEL OLMUŞ AMA DEVAMI OLMASI LAZIMDI YİNE DE SÜPER OLMUŞ :d:d

beğenmene sevindim..saol kanka

ben_tuncay_slm
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Mayıs 09, 2008, 14:20:57 »

ayıp ettin her zaman ama ciddi güzel olmuş

:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)
FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 09, 2008, 21:54:56 »

biliyorum ama zaten fantastik bişe.. ama yalan söylemeyi beceremediğini bilmiyordum Kararsız
Artık bildiğini düşünüyorum Kararsız

Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

Neden hep iyiler kazanır, kötüler kaybeder?

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #9 : Mayıs 10, 2008, 14:24:07 »

wayyy acayıp olmus Kahkaha  elıne saglık ama marıssa ablayada katılıorum Kahkaha

bu arada adımı kullandıgın ıcın ben tesekur ederım Gülümseyen

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
Erenüx
Satre & Fortuna
Krema

çok kayıp..bayağı bi kayıp.. :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 10, 2008, 14:47:32 »

güzel oldu tabiki de Kahkaha konusu çok güzel.ama biraz aceleye geldiği içinn sıkıştı biraz Kahkaha eminim merve daha sonra bundan mükemmel bi kitap çıkarır Sırıtan "iren" karakteri için teşekkürler Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 14:48:03 Gönderen: rubeus_eary » Logged

-dont open,keep close your eyes-
                             Aslında en çok hasta olanlar,doktarların ta kendisidir x)
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2008, 13:19:54 »

Rica ederim her zaman..  Hıı çıkarırım çıkarırım.. ya kafa yorulsa bu öykü romana dönerde bu sene kafam çok karışık herşey üstüste geldi bişe yapacak halim yok.. ama sonraki bi zamanda yapmaya çalışırım :d
---

Hıı öğrenmiş oldum..

--

Hikayede şöyle bişe oldu ki ilk başı yavaş yavaş ilerliyordu çünkü zamanım vardı ama sonradan günlerim azalınca hikaye hızlandı. Anlatımda karışıklık oldu..
« Son Düzenleme: Haziran 06, 2008, 13:21:24 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2008, 13:26:22 »

Rica ederim her zaman..  Hıı çıkarırım çıkarırım.. ya kafa yorulsa bu öykü romana dönerde bu sene kafam çok karışık herşey üstüste geldi bişe yapacak halim yok.. ama sonraki bi zamanda yapmaya çalışırım :d
---

Hıı öğrenmiş oldum..

--

Hikayede şöyle bişe oldu ki ilk başı yavaş yavaş ilerliyordu çünkü zamanım vardı ama sonradan günlerim azalınca hikaye hızlandı. Anlatımda karışıklık oldu..

sorun değil Kahkaha sen yaparsın :d  benım adımdan vazgeçme Dil Çıkaran Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Köpüklü Kapuçino

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2008, 13:27:41 »

Yok anam ne güzel isim işte niye vaz geçiyim.. Sırıtan

(bas gaza yı dinleye dinleye anam dilime dolandı Hede Hödö )

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Haziran 06, 2008, 13:29:16 »

Yok anam ne güzel isim işte niye vaz geçiyim.. Sırıtan

(bas gaza yı dinleye dinleye anam dilime dolandı Hede Hödö )

heheh aferende...

inanırmısın sımdı cafedeyım ve çalan parça ismail yk - bas gaza Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: