Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 11:31:58  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Küçük ama uzun bi hikaye  (Okunma Sayısı 59 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay

YoLun sonu mu bu..??

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Haziran 11, 2008, 17:25:58 »

Bir spor dalında yıldızı parlayan bir sporcu büyükbi hastalığa yakalanır yeni yeni alışmış oldugu üklesine arkadaşlarına veda ederek tedavi olmaK için memleketine giden uçağı beklerken iki adam gelir gencin kollarından tutarak zorbela götürürler genç ne oldugunu anlamdan kendini büyük bir salonun ortasında bulur gencin ailesi oradadır mother what become here annesi sesini çıkarmaz birden hafif bi müzik başlar kulübünden arkadaşları çıkar ve [atilla ilhanın] unutulamz eseri olan beni koyup gitme şiirini seslendirirler sırasıyla...
1.arkadaşı.beni koyup gitme ne olursun
2.durdugun yerde dur
3.kendini martılarla bir tutma senin kanatların  yok
4.düşersin yorulursun bizi koyup gitme ne olursun
bir deniz kenarında otur bırak gemiler sensiz gitsin ardından
herkez gibi yaşasana işine gücüne baksana
der ve sırayı genç alır madem bu ayrılık müzikale dönüştü  bende acizande sözlerimi şu şarkı şarkı sözleriyle tamamlamak istiyorum der ve şarkıya başlar sokakların gürültüsü beni bogdu sesizlik artık haram oldu dgişmez yeni bu kurallar ben gittim yerime kim geldi dün yine başımı agrıttılar anlamadım aglattular bitsin gitsin artık herşey cehennemi anlatılar rüzgarlar şarkımı söyler yapraklar biri bir düşer bi yagmur damlası gbiydim son olarak yere son düştüm ben şimdi yaşarken öldüm elim kolum baglı bi hakum der ve belkide bi daha gelmemek üzere yola çıkar. bunu bilmek istemiyeceksiniz ama olsun olaydaki genç HPC'den bi üyeydi...

Ruhuma Hayat veren sensin .. Senin sevgin .. 
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Küçük ama uzun bi hikaye
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 11:31:58 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: