Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 02:22:34  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kronometre-[9.bölüm eklendi(Final-Part 1)]  (Okunma Sayısı 5613 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erenüx
Satre & Fortuna
Telve

Uyarıldık. Hissettik... Ve şimdi oluyor...

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 17, 2008, 21:02:10 »

Konu: Yedi arkadaş bir buluşma düzenler.Ancak içlerinden biri buluşmaya gelmez.Sebebini öğrenmeye çalışırlarken korkunç bir haber alırlar.Ve bu olaydan aldıkları korkunç haber dahil,gittikçe tuhaflaşan hayatlarını düzeltmek için zaman ve kaderle oynamaya başlayacaklardır.Ancak işler gittikçe çığrından çıkmaya başlar,artık hayatlarıyla ilgili cevaplandırmaları gereken birçok soru ve düzeltmeleri gereken birçok talihsizlik vardır.

Resim:

Hikayedeki karakterler cafenin yedi üyesinden oluşmaktadır.Hikaye bir Erenüx-Arminas çalışmasıdır...(resim pesimist_RG & Erenüx çalışmasıdır XD )

KRONOMETRE
                                                      Bölüm 1:Tuhaf Şeyler.
       Havaya güneşli ve bayıcı bir sıcaklık hakim olan cumartesi günü İstanbul sokakları her zamanki hareketliliğini koruyordu. Herkes kendi halinde, kimisi işe geç kaldığı koşturuyor, seyyar satıcılar avaz avaz bağırıyor, birkaç kişi ise köpeğini gezdiriyordu. Sokağa inanılmaz bir kaos hakimdi. Korna seslerinden insanlar kendi sesini duyamayacak hale gelmişti.
      Sokağın başında içerisi kırmızıya boyanmış ve aynı renkle –yol üstündeki masaların üstünü kapatmak amacıyla yapılan- tentesi olan kalabalık bir pastane de, Kubilay tek başına oturmuş, birkaç saniye de bir sabırsızca saatine bakıyordu. Yoldan geçen arabaları izliyor, insanlara bakıyordu. Biraz sonra ileride genç bir kız gördü. Birbirlerine gülümsediler. Şevval hızlı adımlarla Kubi’nin masasına doğru ilerledi. Sandalye çekip oturdu ve konuşmaya başladılar.
     “Kimse gelmedi mi daha yahu? Ben de geciktim diye hızlı hızlı geldim,” dedi Şevval.
     "Hayır" dedi Kubilay gülümseyerek. "Geciktiler, az önce Sevgi’yi aradım, yolda olduğunu söyledi." Hala gülümsüyordu.
     “Sen neye gülüyorsun be?” dedi Şevval.       
     Ama tam o anda arkasından "Merhaba" diye bir ses geldiğinde yerinden zıpladı. Arkasına döndüğün de gözlerini yuvarlayarak, “Sana da merhaba Eren,” dedi.
     Eren sırıtarak Kubilay’a dönerek “N’aber kardeşim,” dedi.
     “Bildiğin gibi,” demekle yetindi Kubilay.
     "Nerede kaldılar? Şimdiye kadar gelmiş olmalılardı,".
     “Gelmemişler işte,” dedi Şevval. Biraz sonra Büşra ve Tuğçe geldi. Ve hemen ardından Meryem. Sadece Sevgi kalmıştı.
     "Bir daha arayayım mı Sevgi’yi?"diye sordu Kubi. Evet anlamında başlarını salladılar. Kubilay arayıp telefonu kulağına götürdü bir süre bekledi ama telefonun diğer ucundan cevap gelmeyince kapatmak için hareketlendi. Tam o anda telefondan bir ses duydu ve tekrar kulağına götürdü.     
     "Alo? Sevgi? Abi, nerdesin ya?" diye sordu Kubi. Ama cevap veren Sevgi’nin sesi değil bir adamın sesiydi.
     "Bakın, çok üzgünüm ama bir trafik kazası oldu. Yakını mısınız?".
     Kubilay şok olmuştu. Olmamıştı. Olmuş olamazdı.
     “Evet,” dedi. “Arkadaşıyım ben.”
     Diğerleri bir terslik olduğunu anlamıştı ki Eren’in esprilerine gülmeyi bırakıp hepsi Kubilay’a dönmüşlerdi. Kubilay’ın yüzü bembeyazdı.
     “Kubilay? Ne oluyor?” dedi Tuğçe.
     Kubilay ona sadece baktı. Cevap veremedi.
     “Neredesiniz siz?” dedi Kubilay.
     “Cerrahpaşa,” dedi adam sadece.
     “Tamam,” dedi Kubilay ve telefonu kapattı. Herkes ona bakıyordu.
     İlk konuşan Büşra oldu. “Neler olduğunu söyleyecek misin yoksa biz mi zorlayalım seni?”
     “Sevgi… Sevgi... Trafik kazası geçirmiş. Bir adam cevap verdi.” Konuşurken ayağa kalkmıştı ve yola dönmüştü. “Gelin bir taksi çevirelim. Konuşuruz.
     Hepsi birden kalktılar ve Kubilay’ın peşinden ilerlediler. Kubilay az önce müşterisini indiren bir taksinin yanına koştu ve öne oturdu. Diğerleri de arkaya sıkıştı.
     “Cerrahpaşa,” dedi Kubilay sadece ve telefonda duyduklarını arkadaşlarına anlatmaya başladı. Bitirdikten sonraya kimse bir daha bir şey sormadı. Kimse konuşmadı…
     Hastane görünmüştü. Araba durmadan önce Kubilay şoföre yirmi lira bıraktı ve taksiden inip hastaneye doğru koşmaya başladılar. Bir görevliden hangi odada olduğunu öğrendiler ve koşuşturarak asansöre doluştular. Asansörün yükselirken Kubilay hiçbir işe yaramayacağını bildiği halde az önce bastığı düğmeye basıyordu sürekli olarak. O sırada Şevval bir an sarsıldı, gözleri karardı, düşmemek için Meryem’e tutunurken bir ses duydu.
      "Bundan sonra yürümesi imkansız...”
       Ama Şevval bir an sonra kendisine geldi, başını hafifçe iki yana sallayıp Eren’e baktı, "Sen mi söledin şunu?"
      Eren kafasını iki yana sallarken cevap verdi,"Neyi?".
      "Bir ses duymadın mı?" diye sordu.
      "Hayır,"dedi Eren. Şevval kendine gelmek için kafasını iki yana salladı. “Hiç biriniz bir ses duymadınız mı?” dedi asansörde herkese hitap ederek. Hepsi ona korkak bakışlarla bakıyordu ama tam o anda asansör durduğu için o konu unutuldu. Bembeyaz duvarları olan koridora çıktıklarında bir an afalladılar. Ama hemen sonra kendilerine gelip sağa döndüler ve koşmaya başladılar. Sevgi’nin odasını gördüklerin de odadan bir doktor çıkıyordu.
      Tuğçe herkesten önce davranıp. “Sevgi nasıl?” diye sordu.
      Doktor soran gözlerle önce Tuğçe’ye sonra da diğerlerine baktı. Hepsi de sanki kendisine bir an daha fazla bakmış gibi düşündü.
      “Arkadaşlarıyız biz,” dedi Büşra.
      Derin bir nefes aldı doktor anladığını belirtircesine ve “Şimdilik iyi sayılır. Hayati tehlikeyi atlattı. Ama yine de burada kalması lazım. Şimdilik daha fazla şey söyleyemem,” dedi ve sırtını dönüp gitti. Hepsi duvarlara dayanmıştı doktor gittikten sonra. Kubilay yere oturmuş, Şevval ve Meryem birbirine sarılmış sandalye de oturuyorlardı. Tuğçe ve Büşra ise karşılıklı sandalyelerde oturmuş başlarını ellerinin arasına almış yeri izliyorlardı. Eren omzunu duvara yaslamış doktorun arkasından bakıyordu. Doktor tam köşeyi dönerken elinden bir şey düştüğünü fark etti Eren. Ama bunu doktor fark etmemişti. Eren hemen oraya doğru hareketlendi. Onun bu hareketini sadece Kubilay fark etmişti o da onun arkasından boş boş bakmaktan başka bir şey yapamadı.     
      Eren oraya gittiğinde doktorun düşürdüğü şeyin bir röntgen filmi olduğunu gördü. Tam köşede kalmıştı şimdi. Köşeyi dönerken doktorun bir adamla konuştuğunu gördü. Dinlemek için sessizce bekledi. Bir yandan da diğer adamı inceliyordu.
      Bu adamın üstünde simsiyah bir takım elbise, simsiyah ayakkabılar vardı. Gözlüklerinden gözleri belli olmuyordu. Böylece nereye baktığını anlamak imkansızdı. Eren sanki ona bakıyormuş gibi hissetti ve bir ürperti geçti. O sırada adam konuştu.
      "Durumu nasıl?"
      "Bundan sonra yürümesi imkansız."
      Eren bir şok daha geçirdi. “Yürümesi imkansız mı?” diye inleyerek tekrar etti. Olduğu yerde çökerek elindeki filme baktı ve bir şaşkınlık daha yaşadı. Film bir röntgen filmiydi ancak üzerinde yazılar vardı. Her kim yazdıysa çok kötü bir yazısı vardı ancak Eren zorlukla da olsa üzerinde ne yazdığını okuyabildi, ""Kitap oku,yok etsin otobüsü,düşürüp kır,görünmeli onun yüzü.."Eren ürkerek röntgen filmini yere bıraktı
     "Bu da ne demek şimdi" diye geçirdi içinden. Doktor bir an arkasını dönüp onu gördü. Eren’de ona baktı. Diğer adam gitmişti. Doktor yavaş adımlarla yanına geldi ve röntgeni yerden aldı. Eren endişeyle doktora bakarken doktor konuştu;
      "Sevginin saatini kullanman yeterli". 
      "Ne?" dedi Eren geri çekilerek. Tam o sırada koridorun diğer ucunda Kubi’yle göz göze geldiler. Bir süre birbirlerine baktılar ve Kubi aniden arkasını dönüp merdivenlerden inerek yok oldu. Doktor da arkasını döndü ve uzaklaştı. Eren neler olduğunu anlamamıştı,şaşkınlık ve korku içerisinde orda öylece kalakaldı.Yavaş adımlarla neler olduğunu anlamaya çalışarak arkadaşlarının yanına döndü ve Kubi’nin orda, hala bıraktığı şekilde, oturmakta olduğunu gördü. Korkuyla yutkundu. Tuhaf şeyler oluyordu. Hem de çok tuhaf şeyler...
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2008, 17:25:20 Gönderen: Erenüx » Logged

-the People I Must Know,They are Far Far Away Now-

"Aşk, korkunç bir lanettir Eragon,insanların kusurlarını gizler.Zaaflarını göremezsin.."

Dikkatli olmak gerek; çünkü kader,insanoğluyla fazla ilgileniyor.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kronometre-[9.bölüm eklendi(Final-Part 1)]
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 02:22:34 »

Arminas
ArminaSevgim..! | 1 Milyon . . !
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Ağustos 17, 2008, 21:15:32 »

Burada görünce daha bir güzel göründü gözüme yahu...Kahkaha  Ellerimize sağlık...Kahkaha

rekabet mi? al sana rekabet...Kahkaha  Arminas & Camellia
Camellia
Pesimisticc , Pess. , Pess'm o benim =P
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Ağustos 17, 2008, 21:22:49 »

çok güzel olmuş gangaaa ama bazı yerlerde ikilemeler vardı Sırıtan Terleyen neyse onlar düzeltilr ellerinize sağlık Sarılan çok havlaandım şimdi XD Hede Hödö

edit: meryemle gan gardaşı ruh ikizi yakınen dost ve kardeş gibi olduğumuz içinmi öyle sarmaş dolaşız XD
« Son Düzenleme: Ağustos 17, 2008, 21:31:30 Gönderen: Camellia » Logged

Susan: Durun tahmin edeyim; antikalara bakmaya mı geldiniz?
Dean: Nerden bildiniz?!?
Susan: Öyle bi' tipiniz var. Peki, yatak bir büyük boy mu olsun?
Sam: Ne? Hayır. Biz.. 2 tek yatak olsun. Biz kardeşiz.
Susan: Öyle mi? Çok üzgünüm.
Dean: "Öyle bi' tipiniz var." derken neyi kastettiniz?!!?

S U P E R N A T U R A L
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 17, 2008, 21:36:41 »

Vay anasına sayın seyirciler...ilk defa bi hikayede yer alıyorum..çook duygulandım gözlerim falan yaşardı dermişimm sizde yermişsiniz ufff iğrenç oldu kabul Dil Çıkaran Neyse ellerinize sağlık konusu falan çok hoş ama arada yazım hataları var ve acayip göze batıyor Terleyen Yeni bölümlerde daha iyi olacağınıza eminim ikinizinde ellerine sağlık Alkış Alkış

Not:Dememe gerek var mı bilmiyorum ama yeni bölümü tiz elden acele bekliyorum ona göre Sırıtan

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #4 : Ağustos 17, 2008, 21:41:52 »

Vay anasına sayın seyirciler...ilk defa bi hikayede yer alıyorum..çook duygulandım gözlerim falan yaşardı dermişimm sizde yermişsiniz ufff iğrenç oldu kabul Dil Çıkaran Neyse ellerinize sağlık konusu falan çok hoş ama arada yazım hataları var ve acayip göze batıyor Terleyen Yeni bölümlerde daha iyi olacağınıza eminim ikinizinde ellerine sağlık Alkış Alkış

Not:Dememe gerek var mı bilmiyorum ama yeni bölümü tiz elden acele bekliyorum ona göre Sırıtan

ooo not aa bende katılıyorum Dil Çıkaran

S U P E R N A T U R A L
Arminas
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2008, 21:42:28 »

Ne yazım hatası mı? Göze mi batıyor? Eren ben hemen ilgileniyorum... Olmaz olamaz... Namus meselesi yaparım ben bunu...

Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #6 : Ağustos 17, 2008, 21:45:51 »

evet XD  mesela XD

ilerleyip Kubi’nin masasına doğru ilerledi

S U P E R N A T U R A L
Sevgim
ArminaSevgim..!
Sert Espresso

Kimse kaybediLmez aşk varsaa ..;)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Ağustos 17, 2008, 21:49:18 »

Çok gzl olmuş ellerine sağlıkk kanküü yazanada ekleyenede teşekkürlerr..Ya ben işte talihsizlik burdada bitmio  Ağlayan  Sırıtan

~
 Kuşlar gibi uçmayı, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik, fakat bu arada çok basit bir sanatı unuttuk. İnsan gibi yaşamak.

eVaNNa LyNcH
BasakdemiR- -KemirgüL [Ruhuna Fatiha...]
Sıcak Çikolata

...TıvayLayt...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Ağustos 17, 2008, 21:51:38 »

bu güzel bişiye benziyo XD

...Only a Vampire Can Love You Forever...
...Edward Anthony Mason Cullen...
Say it !..  Out Loud... Say it !..
I'd never given much thought to how I would die...
But dying in the place of someone I love,
seems like a good way to go.
Camellia
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Daffodil Wedgerworth

h_sevval@hotmail.com
« Yanıtla #9 : Ağustos 17, 2008, 21:52:56 »

Çok gzl olmuş ellerine sağlıkk kanküü yazanada ekleyenede teşekkürlerr..Ya ben işte talihsizlik burdada bitmio  Ağlayan  Sırıtan

nihah ben önerdim sevgi olsun diye Şeytani

S U P E R N A T U R A L
Arminas
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos 17, 2008, 21:55:46 »

Kötü kız Şevval..Kahkaha

Eren'den cevap gelmiyo. Gelse yeni halini vericem de bölümün...Kahkaha

Erenüx
Satre & Fortuna
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Ağustos 17, 2008, 21:56:38 »

Ben burdayım Sırıtan

"Aşk, korkunç bir lanettir Eragon,insanların kusurlarını gizler.Zaaflarını göremezsin.."

Arminas
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Ağustos 17, 2008, 22:06:40 »

Düzeltiliyor arkadaşlar. Elimden geldiği kadar düzeltmeye çalıştım. Olur da hala varsa kusurumuza bakmayın acemilik...

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Erenüx
Satre & Fortuna
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Ağustos 17, 2008, 22:07:46 »

eyvah kubi,ikinci bölüm için böyle talep gelceğini tahmin etmemiştim XD

Arminas
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Ağustos 17, 2008, 22:15:07 »

Ne eyvah'ı bea...Kahkaha Yapma abi hayranlar var...Kahkaha Kahkaha Yazarsın sen yazarsın...

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 22   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: