Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 04:16:36  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kısaca Aşk  (Okunma Sayısı 515 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MisSGuaRD
zemnüröG ~
Sert Espresso

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2008, 21:04:44 »

edit: 1. mesaja aktarıldı..

tamam yahu durun bi....hem msn de hem burda..Sırıtan

İşte arkadaş boşuna tartışmaya gerek yok buyurun çevirilmişi(bkz: ilk msj)..ve Fırat bence güzel bi yazı olmuş..son paragrafı çok daha güzel olmuş..

« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 13:02:33 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

E=mc² Fan Club

Katılmak için.. Tık!..

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kısaca Aşk
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 04:16:36 »

Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Mart 21, 2008, 21:36:31 »

içeriği güzel olabilir ama bir de yazı TÜRKÇE olsaymış iyi olurmuş.
Valla ilk göz attığımda içimden küfrettim kusura bakma ve "okumak istemiyorum hıh" dedim.
bir daha "ß" "$", "W", "Q" falan kullanmadan düzgünce yaz da öyle koy yazılarını. Böylece daha anlaşılır olursun Göz Kırpan

MisSGuaRD
zemnüröG ~
Sert Espresso

яǝʎmɐs ツ

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 22, 2008, 10:22:46 »

üzgünüm cidden ama Mervecim saolsun düzeltti benm için sizde birdahaki sefere hatalarımı bu kadar sert değilde biraz daha kibarca eleştirirseniz daha qüzel bi dostluk olur(Bence)

rica ederim..

bak böyle daha güzel oldu..
çok gittiniz çocuğun üstüne  Dil Çıkaran 
« Son Düzenleme: Temmuz 04, 2008, 13:04:29 Gönderen: MisSGuaRD » Logged

E=mc² Fan Club

Katılmak için.. Tık!..

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 26, 2008, 17:20:08 »

Olmuyorsa olmuyor dedirtmez Hiçbir zaman olmayacağını olamacağını bile bile bir umut biriktirmen için elinden geleni yapar ve uğraşmanın anlamsız olduğunu anladığı zaman hırslanır aşk..

Burası çok hoşuma gitti ve biraz düşündürdü de.Gerçekten öyle çünkü gözümüzü de kör etmesi bundan değil mi zaten?  Eline sağlık Aww

Türkçe karakter kullanmak konusunda herkes demiş diyeceğini tekrarlamak istemezdim aslında ama bundan sonraki yazılarında karşımıza böyle okunaklı düzgün yazılarla çıkarsın umarım Aww Yazım hatası olsa neyse olabilir de... Neyse düzelttiğine göre zaten anladığını düşünüyorum. Tekrar eline sağlık Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
FearLessCriticaL
Şeker
**

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #19 : Mart 26, 2008, 17:31:07 »

Olmuyorsa olmuyor dedirtmez Hiçbir zaman olmayacağını olamacağını bile bile bir umut biriktirmen için elinden geleni yapar ve uğraşmanın anlamsız olduğunu anladığı zaman hırslanır aşk..

Burası çok hoşuma gitti ve biraz düşündürdü de.Gerçekten öyle çünkü gözümüzü de kör etmesi bundan değil mi zaten?  Eline sağlık Aww

Türkçe karakter kullanmak konusunda herkes demiş diyeceğini tekrarlamak istemezdim aslında ama bundan sonraki yazılarında karşımıza böyle okunaklı düzgün yazılarla çıkarsın umarım Aww Yazım hatası olsa neyse olabilir de... Neyse düzelttiğine göre zaten anladığını düşünüyorum. Tekrar eline sağlık Aww
Tşkr ederim.

İmo değil Emo derLer oNa Kahkaha
aragorn
Köpüklü Kapuçino

Not defterinde: içimden geldiği gibi.....

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #20 : Mart 26, 2008, 18:20:29 »

bencede çok gitmişsiniz arkadasın üstüne resmen günah keçisi yapmıssınız cafede her türkçeyi düzgün kullanmayana bukadar yüklenilseydi neyse ama yinede inat etmeyen bir yapıya sahipmişki sizinle kavga etmek yerine yazdıgı yazıyı düzeltmiş bunun için tebrik ederim FearLessCriticaL ...

yazına gelince walla yazını okumadan önce bana ask hakkında bi yazı yaz deseler senin yazının aynısını yazardım duygulaırımı çok ii anlatmıssın ama tek sorun sen atlattın bense hala sancılı dönemindeyim askın bu dönemi bilirsin hiç unutamıcakmıs gibi hissettiğim bi dönem..

2.olarakta bu güzel yazından dolayı tebrik ederim seni yazılarının devamını bekliyorum...

тєℓєfσи çαℓ∂ı,иє уαzıк кι ιуι иιуєтℓєяιиι мєşgυℓє νєя∂ιм ...
çığℓıк αтαи вυ ∂υναяℓαя тαяαfıи∂αи иαѕıℓ яαнαтѕız є∂ιℓ∂ιм,
вιℓ∂ιкℓєяιмι şαякıℓαяıм∂α уüкѕєк ѕєѕℓє ∂ιℓє gєтιя∂ιм !!!
кαρяιѕℓєяιмιи тα∂ıиı çıкαяıρ кιиℓєяιмι вσğαя ∂υяυм∂αуıм.
güи вαтıмıиα єкιℓєи тσнυмℓαяıи нα∂∂ι,нєѕαвı уσк ,
вαиα вєи∂єи вαşкα вιя ∂σѕт ναяѕα вιℓмєм ℓαzıм .!!!
αşкıм güνєи ö∂üℓüмє єи уαкıи α∂αуıм ,
ѕσи ∂σğυм güиüм∂є кєи∂ιмє уєиι вιя вєи αℓ∂ıм ...
FearLessCriticaL
Şeker
**

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #21 : Mart 27, 2008, 21:28:42 »

bencede çok gitmişsiniz arkadasın üstüne resmen günah keçisi yapmıssınız cafede her türkçeyi düzgün kullanmayana bukadar yüklenilseydi neyse ama yinede inat etmeyen bir yapıya sahipmişki sizinle kavga etmek yerine yazdıgı yazıyı düzeltmiş bunun için tebrik ederim FearLessCriticaL ...

yazına gelince walla yazını okumadan önce bana ask hakkında bi yazı yaz deseler senin yazının aynısını yazardım duygulaırımı çok ii anlatmıssın ama tek sorun sen atlattın bense hala sancılı dönemindeyim askın bu dönemi bilirsin hiç unutamıcakmıs gibi hissettiğim bi dönem..

2.olarakta bu güzel yazından dolayı tebrik ederim seni yazılarının devamını bekliyorum...
Bu nazik yazın için öncelikle sana tşkr ederim.Aşk konusuna qeLince senin için gerçekten üzüldüm :/ Umarım en yakın zamanda acıların diner.Canın sıkıldığı ve birileriyle konuşmak ihtiyacını hissedersen ö.m atabiLirsin her zaman Gülümseyen

İmo değil Emo derLer oNa Kahkaha
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2008, 21:33:01 »

ahh aşk acısı ahhh asla unutulmuyor,kabuk bağlamıyor

güzel bir yazı olmuş,yüreğine sağlık.

(düzeltip koyduğun için tebrikler ve teşekkürler)

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Haziran 30, 2008, 12:05:24 »

aşk acısı çok kötü arkadaşlar kim ne derse desin dindiremez(en azından kolay kolay dindiremez) yazı için teşekkürler,aşk cidden çok garip bir duygu yinede acılarıma bir nebze olsun su serptiğin için teşekkür ederim  Terleyen ayrıca ben yazının düzeltilmiş şeklini okuduğum için gayet güzeldi düzeltleyen arkadaşa da teşekkür ederim Gülümseyen

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: