Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 14, 2008, 11:31:26
Duyurular
:
Harry Potter Cafe'e de
MySpace
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
(Moderatör:
Arna Belorn
) / Konu:
Kimseden nefret edemem ben
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kimseden nefret edemem ben (Okunma Sayısı 273 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve
Kimseden nefret edemem ben
«
:
Nisan 19, 2008, 16:07:08 »
Yaşamak istiyorum. Bir yandan da ölmek istiyorum. Hangisini yapmalıyım? En çok istediğimiyse eğer; ölmeliyim. Ama eğer yaşarsam bir gün ölecek ve ikisini de elde etmiş olacağım. Daha kendimi tanıyamamışken ölmek olmaz. Ama kim tanıyor ki beni? Kim beni tanımak istiyor ki? Kendi içimde hapsolmuş, tutsak kalmış, kayıp bir ruhum ben. Arkadaş edinmek istemiyorum. Dengesizim ben; kalplerini kırarım. Kimseye aşık olmam ben. Nefret edemem kimseden. Sinirimi bozan pek çok insan var. Yine de severim insanları. Yüzlerindeki gülümsemeyi görmek mutlu eder beni. Kahkahaları gülümsetir beni. Hiçbiri benimle konuşmasa da onları suçlayamam. Sosyal bir insan değilim. Konuşmak istemeyen benim. Biri bana birşey diyecek olsa bir an önce kaçmaya bakarım. Kitaplarımdır, kalemimdir tek dostlarım. Kitap okurken, yazarken bulurum kendimi. O zaman tanırım kendimi. İnanmam hiç bir gerçeğe, sarılırım hayallerime. Sarılırım onlara yaşamışçasına, yaşayacakmışçasına. Mutluluğu başkalarından öğrenirim ben. Onların mutluğunu görmek istemiyorum. Kıskanıyorum onları. Çelişiyorum kendimle. Mutlu olmaları hoşuma gidiyor ama kıskanıyorum işte. Kimisi benimle alay eder. Alay eder benimle hiçbir şey yokken. Fakat nefret edemem kimseden. Severim yine de herkesi. Severim yine de kendimi. Severim yalnızlığı, acıyı, kederi. Severim gözlerimi boşluğa dikmeyi. Severim yıldızları seyretmeyi. Severim birşeyler dilemeyi. Severim gözyaşı dökmeyi. Severim hayat herşeye rağmen güzel demeyi...
Bu yazdıklarımı saklayacağım ölene dek. Okuyan olursa delirmiş olduğumu düşünecek. Belki komik bulacak, duramayacak gülmeden. Olsun, kızmıyorum onlara, kimseden nefret edemem ben.
Genç Yazarlar Çetesi'nin en pasif üyesinden bir deneme
Yazar olmaya gayret ediyorum belki de...
__________________________________________________________________________________________________________________
Neden böyle birşey yazdığımı ben de bilmiyorum. Belki bir duygu patlaması. Ya da öyle bir insan olmak istedim bir anda. Herşeye rağmen fena değil diye düşünüyorum.
«
Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 23:35:51 Gönderen: Frank_McCourt
»
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Kimseden nefret edemem ben
«
Eklendi:
Ekim 14, 2008, 11:31:26 »
Ruper_İ_love_u
Süt
İ can feel u all around me!
Ynt: Kimseden nefret edemem ben
«
Yanıtla #1 :
Nisan 19, 2008, 19:45:38 »
canım cok guzel olmus içinde bulundugum ruh halimi tüm berraklığıyla anlatabilmişsinn, çaresizliğimin ve isteklerimi daha guzel hic bir yazı anlatamazdı, kendi tükeniimn bir parcası sanki bu yazı.. insanları kırmaktan korktugum için mesafeliyim artık ben de , cok guzel cok teşekkürler bizimle paylaştıgın çin...
living in a lie..
Beautiful lie for belive..
Weesel
Pink Floyd
Sert Espresso
Childhoods End. So this song will end.
«
Yanıtla #2 :
Nisan 19, 2008, 22:25:53 »
Güzel bir yazı Erkin. Evet böyle bir insan olmak hoş olurdu. Nefret etmemek, sevmek... Sevmek acımasız olsa da, bencil olsa da saf kalabilen bir şey. İlginç.
Tebrikler.
“Yanılmamışsın, Albus.” kısa bir gülümsemeyi andıran ses “Lauren’ın ateşi, onun kararlılığı, zekası, cesareti... Ah, zihni keşfedilmeye kapalı bir kutu gibi, ulaşılamayacak bir deniz... Dipsiz ve boşluksuz. Büyüyeceksin, çocuğum. Çok büyüyeceksin. Sen bir Gryffindor’sun.”
Yeni Bir Yaşam | Geçmiş'in Gizleri
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino
"Su günah dolu."
«
Yanıtla #3 :
Nisan 19, 2008, 23:28:11 »
bazen duygu patlaması iyidir. dışarı saldığın iyi olmuş...
kimsenin birinden nefret etmeye hakkı yok zaten, istesen de nefret edemezsin kimseden.
"bu da böyle bir tip işte" diyebilir bazıları.
dil bilgisi hatalarını yok edersin umarım.
~ Su ~
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve
«
Yanıtla #4 :
Nisan 19, 2008, 23:34:08 »
Alıntı sahibi: Weesel üzerinde Nisan 19, 2008, 22:25:53
Güzel bir yazı Erkin. Evet böyle bir insan olmak hoş olurdu. Nefret etmemek, sevmek... Sevmek acımasız olsa da, bencil olsa da saf kalabilen bir şey. İlginç.
Tebrikler.
Teşekkür ederim.
Alıntı sahibi: Hey Ho Lou üzerinde Nisan 19, 2008, 23:28:11
bazen duygu patlaması iyidir. dışarı saldığın iyi olmuş...
kimsenin birinden nefret etmeye hakkı yok zaten, istesen de nefret edemezsin kimseden.
"bu da böyle bir tip işte" diyebilir bazıları.
dil bilgisi hatalarını yok edersin umarım.
Nefret etmeye hakkım yok pek fazla kişiye karşı; haklısın. Fakat nefret etmeye hakkımın olduğu pek çok insan da var yani. Yadsınamaz. Teşekkür ederim.
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay
«
Yanıtla #5 :
Mayıs 03, 2008, 19:39:57 »
Nefret... Tam olarak nasıl bir histir? Sanki insanlar için yaşıyoruz.. Sanki insanlık için ya da insan olmak için falan.. Ölüm; soğuk ve istenesi olmalı belki de.. Hayata doyduğumuzu hissettiğimiz anda geleceğini bildiğimiz anda olmalı.. Evet evet böyle olmalı... Ölüm sessiz ve sakin.. Kimseden habersiz... Belki nefrette öyle..
Evet güzel olmuş. Ellerine sağlık. Tanınası biri olduğunu bildiğini biliyorum. Evet seni tanıdığım için bunu söyleyebilirim. Tabi ne kadar tandım orasını bilemiyorum... Güzel bir yazı
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
«
Yanıtla #6 :
Mayıs 03, 2008, 20:11:34 »
Vay be Erkin baba.Bir yönünü daha görmüş oldum
Böyle duygu patlamaları iyi geliyor bende denedim ondan söylüyorum.Paragraflar belirgin olsaymış daha iyi olacakmış.
Ellerine sağlık...(bir an o deli dolu Erkin bu mu diye düşündüm
)
Tvilaylay lomm
Olimpiyat Ateşinden Masallar
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer: