Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #330 : Nisan 30, 2008, 21:49:32 » |
|
en son Fantasticc var sanırım ,HPC ye kavuşacağız galiba yadaaa dınınınnnn.Ben ne yapıcam iğneyle senimi kovalıyacağım .Gel burayaaa kanını alıcammmmm kanınnnnnıııııı.ehe eheee.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #331 : Nisan 30, 2008, 21:55:12 » |
|
Yok ben daha çok geriden izleyeceğim Gülce ile ikinizi yani öyle düşünüyorum  ama daha çok var  HPC'ye kavuşmak. Hımmm o kadar kolay olmayacak  Ayrıca iğneden korkmam ki ben işe yaramaz o taktik  Gülce'yi bilmem  ama bir an hemşireden çok vampir gibi konuştun tırsmadım değil 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
Laila
|
 |
« Yanıtla #333 : Mayıs 01, 2008, 14:55:20 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 01, 2008, 14:59:40 Gönderen: Laila »
|
|
 3 4 5 4 3 Hayranım sana Aslı!!  Kurban bayramında görüşürüz :'(
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #334 : Mayıs 01, 2008, 17:36:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #335 : Mayıs 01, 2008, 18:08:16 » |
|
Hpfmmm yeni anladım  Ama susuyorum değil mi  Anlaşılmıştır ki zaten Canım yeni bölümü büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz  Anladın sen devamını  Zamanını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #336 : Mayıs 01, 2008, 18:12:30 » |
|
Şu an yeni üyenin kaderini yazmaya başlamıştım ki on biş beş yüz tane şey ard arda oldu.  Pazar falan eklerim herhalde ama önce şu Stupefy'mın hesabını tekrar açabilir hale gelmesi lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #338 : Mayıs 01, 2008, 18:35:37 » |
|
Adını değişti 00'ların atılmasını istedi. Aktivasyon maili falan filan onu çözmeye çalışıyor şimdi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JuliaSirius
|
 |
« Yanıtla #339 : Mayıs 01, 2008, 18:47:04 » |
|
Tamam canım  bekleriz biz  Stupefy'nin de en kısa zamanda gelmesi dileğiyle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #341 : Mayıs 01, 2008, 18:56:11 » |
|
Ahahahaha ben yarıldım şahsen bu espriye  o da bir inilti koyverdi telefonda ve ekliyor. "00'lar gitti de giremiyorum." 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #343 : Mayıs 02, 2008, 13:43:07 » |
|
ben o manada dememiştim ama neyse...
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #344 : Mayıs 02, 2008, 13:46:09 » |
|
Demek pazara  Çok sevindim  Gülce'yi de biran önce bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|