Aneam baskıdan çok korku hissediyorum şu an, çünkü Serdar Hoca'nın prova anlayışı sağolsun hiçbir derse giremiyorum ve hepsi akşama evde ellerimden öpüyorlar. Ayrıca zaten sabahtan akşama kadar şarkı söyleyip yemekhanenin o ucundan bu ucuna koştuğumuz için eve gelince hatta eve gelmeye bile kalamadan serviste bile uyumuşum bugün.
Ne o izinliyiz, çalışıyoruz. Ölüyoruz ya! Ühüüüü

Hah bir de bunların üstüne şu yeni bölümü yazamayışım ve sözümü bir türlü tutamayışımın sinir bozuculuğu eklenince.....pek bir tatlıyım bu aralar yani,

ama bir iyi bir de kötü haberim var.
Önce kötüyü söyleyeyim. Bölümü ne zaman koyabilirim bilmiyorum, ama en geç cuma olur yani artık cuma da koyamazsam gelip linç edin Serdar Hoca'yı. Adres: Ted Kampüsü, İncek, 1. kat müzik stüdyosu, Ankara

İyi haber ise kesinlikle beklediğinize değecek bir bölüm olacak. Şu an daha girişini yapmam 4 sf sürdü ve oldukça neşeli geçiyor. Stupefy'ımı zor anlar bekliyor olacak. Nihouhaha intikam
Diyorum ettiğin her söz yaptığın her hareket hakkında delil olarak kullanılacak diye ama dinletemiyorum ki

Ben orada kafama baget yerken piyanonun başından kıllık eden Jülje'me öpücüklerimi yolluyor ve sabrınız için şimdiden teşekkür ediyor ve sözlerimi
"Gel tezkere gel tezkeree..." veya "Çekmediğim dertler nınııııııı çile kalmadıııı...." ya da "Ben bu gece ölmezseeeemmm...." en olmadı "Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz...." parçalarıyla bitiriyorum bana uygun yakıştırdığınızı şeediniz artık ama ben en çok "No siamo zingarelle le ve nute AAAAAAAAAAA HALA İTALYANCA SÖYLÜYORUZ KADIN AKSAN DİYOR YOLARIM NAN İTALYANIZ SANKİ DİLİM ALMANCAYA DÖNMÜYOR ELİN KADINI GELMİŞ İTALYANCA AKSANA DİKKAT DİYOR DAHA KENDİ OKUYAMIYOR DALACAĞIM ŞİMDİ HOCA MOCA DİNLEMEYİP" adlı kendi bestemle kapatmak istiyorum