Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 16:20:29  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Defterimiz Ziyaretçilere Açık  (Okunma Sayısı 251 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Blush // Love is Dust // Blush
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Recognise The Poison In My Heart

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 26, 2008, 19:22:09 »

Not Defteri'nin ziyaretçilere kapalı olması yolunda yaptığım ankete göre, neredeyse herkes, kapatılması yönünde oy kullanmış.

Fakat Not Defterini ziyaretçilere kapatmıyorum. En azından şuan için bunu düşünmüyorum.

Çalınma sorununa karşılık şunu tavsiye ederim, buraya koymayın.

Eğer bir gün bir kitap çıkartıcaksanız ve kitapta yazılarınızı kullanacaksanız buraya koymayın yazılarınızı.

Gerçi kitaplardan da çalıntı olan bir dünyada yaşıyoruz. Çalıntı olan her şeye alışmış olmamız gerekiyor.

Çalıntı olayının ziyaretçilere kapatmak ile önlenemeyeceği görüşünde olduğum için, öneriyi askıya aldım.

Defterimiz eskiden olduğu gibi herkese açık bir yerdir.

Ben, işe yaramaz bir boşlukla doluyken bir şey olamaycak konumda dolanıyorum. Gel gitlerimle, değişmemle yıktıklarımın haddi hesabı yok.

Huzur ve hüzün, ikisini biliyorum ve ikisi için yaşıyorum. Bir de aşkı ve aşk ile deli gibi sevişmeyi biliyorum. Bunların dışında bir hiçim ve hiçliğimi kabul ediyorum.

Bir varlık olmamın bile beni şaşırtması bir yana, hiç bir amacım yok şu dünya üzerinde. Kendimi sürekli sahte amaçların rüyaları ile süsleyip, kendimi korumaya çalışıyorum.

Başımın arısını dindirmemekten zevk alıyorum çünkü beynimin artık durmasını istiyorum. Deli gibi korksam da o sonsuz boşluktan, içinde olmak çekiyor beni . Karamsarlıktan uzak sınırın, kara kısmındayım.

Uyurken neden hala yaşıyorum ?

Aynı hisler. Tekrar ve tekrar geliyorlar.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Defterimiz Ziyaretçilere Açık
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 16:20:29 »

ervolda
Kakao

Küçük Yeşil Yaratıklar//Hö ???

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2008, 03:29:47 »

Benim bi fikrim var... Biraz zahmetli ama çalıntı endişesi ve paylaşma isteğini aynı bedende bulunduranlar için iyi bir öneri bence. Gidin notere onaylatın yazınızı, ben öyle yapcam. Böylece herkes mutlu olur... (bu arada ciddi ciddi kitap çıkarma amacı taşımayanlar boşuna noterdeki gariban memurları yormasın)
Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2008, 01:52:47 »

öeah,onunla uğraşacak bi durum olduğunu sanmıyorum.ya evet bır suru garıp eblek insan var yani her seyi yapabilir ama sonucta 'daha cok kısı'nın yazıları gormesı ıcın konuluyor yanı calıcak olan bunu uye olup da yapabılır o kadar da kasılcak bı durum yok yanı bence.

**

~ o4 o4 2oo8.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: