Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 07:53:07  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çılgın Topluluk Bölüm 1:Yeni Dünya (ilk bölüm eklenmiştir)  (Okunma Sayısı 294 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 02, 2008, 13:49:29 »

Lise zamanları en güzel zamanlardır şüphesiz. Kimimizin iyi geçmesede unutulmazlar vardır bu dönemde. Yeni başlangıçlar,yeni arkadaşlıklar,yeni hayatlar. Kimi zaman hüzünlü , kimi zamanı  mutlu olan bu devrede akla gelebilecek her çılgınlık yapılır. İşte böyle bir ortamda hayatları kesişen 5 ayrı dünya. Birbirlerinden habersiz birbirlerinden farklı,canlı bir o kadarda eğlenceli. Bu çakışma hayatlarındaki dönüm noktası haline gelecek. Hepsinin farklı hayalleri,farklı hayatları,farklı çevreleri vardı. Ancak kader onlara bir oyun oynayacak ve bir araya gelecekler. Ortak olan tek şey ise okulları ve espri anlayışları

Çılgın Topluluk
Gençliğin Vazgeçilmez Anları Yakında Sizlerle

giriş biraz kısa oldu ama bir nevi tanıtım ilk bölüm yarın gelecek Göz Kırpan ve eğer beğeni toplarsa devam edecek Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2008, 17:16:00 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe » Logged

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Çılgın Topluluk Bölüm 1:Yeni Dünya (ilk bölüm eklenmiştir)
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 07:53:07 »

rockçıkız
the JokeR!
Demleme Çay

İyiyi oynadım, kötüyü sakladım içimde!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Temmuz 02, 2008, 13:55:27 »

Lise hayatını bu sene yaşayacağım için pek bu duyguları bilmiorm ama gayet güzel olmuş teşekkürler  Göz Kırpan

Arminas'a tşkLer (:
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2008, 17:19:15 »

Bölüm 1:Yeni Dünya

Okullar açılmış tatilin bitmesinin verdiği hüzünle herkes okuluna gitmeye başlamıştı. Her yıl olduğu gibi bu yılda ilköğretime,liseye ve üniversiteye yeni başlayanlar heyecan ve stres vardı. İşte bu heyecanlardan biride kahramanlarımızın lisesinde yaşanmaktaydı. Okul bulunduğu bölgenin en iyi okulu olması nedeniyle seçilmiş öğrenciler toplanmıştı bahçede.
                İlk gün okulun yeni öğrencileri yabancısı oldukları bu yeni dünyada masum,sessiz ve biçare durumda okulun ön tarafında duruyorlardı. Kimi tanıdığıyla konuşuyor,tanıdığı olmayan ise boş gözlerle etrafı gözlüyordu. Ve sonunda konuşmasını yapmak için müdür çıkmıştı. Konuşması uzamış da uzamıştı. Ön sıralarda duran Ecem sıkılarak daha önce ki okulundan tanıdığı(tanımaktan kasıt sadece görmüş ve adını duymuş olduğu aynı zamanda asık suratına gıcık olduğu) Gökçeye dönerek ‘çok sıkıcı değil mi?’ diye sordu. Gökçe ise o sırada Cennetin akıl almaz sorularına katlanmaya çalışırken gerçektende müdürün çok konuştuğunun ve gittikçe sıkıcı olmaya başladığının farkına varmış ve Eceme sadece kafasını sallamakla yetinmişti. Bir yandan da  Ecem ile aralarında fazla bir yakınlık bulunmamasına rağmen bu kadar samimi bir soruyu kendisine yönelttiği için Ecemi garipsemişti doğrusu.Ecem’in ise amacı sadece biraz nefes almaktı o kadar.
               Müdürün konuşması nihayet bitmiş ve sınıfları belirlemeye geçilmişti. Doksan kişi tek tek okunmuş ve üç ayrı sınıfa bölünmüştü. İşte o sırada anlaşılmıştı Ecem ve Gökçe’nin bir yıl boyunca aynı sınıfta okuyacakları. Sınıflara çıkıldığında Ecem hemen kendine bir yer bulmuş ve daha yeni tanımaya başladığı arkadaş adayı Gökçe içinse sırasının yanındaki tekli sırayı tutmuştu..Bu hareket asosyallikte sınır tanımayan Gökçe nin biraz olsun rahatlamasını sağlamış olacak ki Ecemle tüm dersler boyunca geyik yapmayı yeni öğretmenlerini tanımaya tercih etmişti.Gökçe nin ilkokul sıralarından beri en yakın arkadaşı olan Fatma’yı(Gökçe kendisine Fadik derdi) Ecemle tanıştırması bu arkadaşlığın daha da iyiye gideceğine bir işaretti.
               Okulun ilk haftası olmasından dolayı öğretmenler pek bir şey yapmıyor ,herkesin ismini ve hedefini öğrenip geçiyordu.(Buna asla Osman Hocayı katmamak gerekir ilk dersten hızlı bir şekilde fizik dersine giriş yapmıştı bile). Gene öğretmenin boş bıraktığı dakikalardan birinde Ecem ile Gökçe konuşurken dikkatlerini Ankara’dan gelen Sumru çekti. Kimseyle hiçbir şekilde iletişim kurmayan bu kızı bir şekilde konuşturmak gerekti ama ne yapılmalıydı. Sumru sadece bazı teneffüslerde su içmeye gidiyor geldiğinde gene sırasına kapanıyordu. En iyi çözüm (her ne kadar şaklaban durumuna düşmekte olsa işin sonu ) Sumru’ yu boş bir geyiğin içine sürüklemekti. Gökçe’nin imdadına İngilizce öğretmeni yetişti herkesin bir sıra arkasındakiyle İngilizce diyalog kuracağı bir ödev vermişti.Bu da Gökçe ve bir sıra arkasında oturan Sumru ile konuşması için bir fırsat demekti. Diyalog konusu(acı ama gerçek)Gelin Parmağı’ ydı.Bunun ne olduğu konusunda hiçbir fikirlerinin bulunmadığını sanırım tahmin ediyorsunuzdur.Kızları bekleyen bu iğrenç diyalog bekleye dursun bizimkiler iyice kaynaşmış aralarına Ecemin katılmasıyla muhabbet daha koyu bir hali almıştı.Gelin Parmağı bir işe yaramıştı işte.
                Temelleri sıkı olan bir arkadaşlık başlamıştı. Herkes halinden memnundu. Bu yeni dünyalarındaki yeni insanlardan,yeni hayatlardan….

isimlerini kullanmam için izinlerinden dolayı demon cleaner* ve hayfana 2 teşekkürlerimi sunuyorum ilk bölüm biraz kısa ve sade oldu ama asıl eğlence ilerleyen bölümlerde başlayacak Terleyen

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Yalnız sen,
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2008, 17:33:35 »

İlk hikayen hayırlı olsun ecuum Sarılan Rica ederim adımı kendi adın gibi kullanabilirsn Dil Çıkaran Hikayede ilgimi çeken şu cümlelerdi daha çok:asık suratlı Gökçe ,gıcık Gökçe  Acayip ayy kendimi baya uyuz gördüm yahu <.<
giriş bölümü biraz kısa mı olmuş ne Dil Çıkaran ama kısalığına rağmen gayet şirin bir başlangıç ellerine sağlık canım Aww

~Twenty years
them's the breaks
for we design a fate
we need to concentrate
on more than meets the eye

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Temmuz 08, 2008, 14:15:14 »

Vayy... İki gün Cafe'den ayrıldım olay olmuş ya Gülümseyen Ecem genel olarak güzeldi diyebilirim sadece. Başka ne denir ki zaten. Gülümseyen Neyse şaka bir yana cidden başlangıcın güzel olmuş. Devamını nası getireceğini cidden çok merak ettim. Gülümseyen

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2008, 16:27:21 »

teşekkür ederimde pek sevilmedi galiba böyle devam ederse büyük ihtimal 2. bölümü koymam Kararsız

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Yalnız sen,
felix felicis
müdahelesiz hayat için elele =D
Kakao

avucumda gökyüzü

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 23, 2008, 10:43:07 »

kesinlikle koy bence canım ikinci bölümü de kerkes kendinden birşeyler bulur çok hoş çünkü  Sarılan

Şeytani bütün ciddiyetimle yemin ederim ki hayırlı bir şey düşünmüyorum Şeytani
yaşamak için yazmak

yalnızlıkla şeviş karanlığa boşal !!!
[/color]
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: