Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 16:50:21  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadı Günlükleri~10.Bölüm Okulda Olanlar (eklenmiştir)  (Okunma Sayısı 3848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_SePeT_
~Karamela Sepeti & Midye Birliği :)
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #45 : Mart 14, 2008, 19:28:21 »

çokmgüzel olmuş arkadaşım elllerine sağlık kaç gndür okuyayım okuyayım diyordum anca bugüne kısmetmiş okumak umarım en kısa sürede devamını yazarsın

salıya inşallah annem denemedeki başarımı görürse eğer ama tam zıttı çıkarsa o zaman  Üzgün

güzel yazıyorsun bnc.ilk yazında olsa bn beğendim.tebrik ederim.işte geleceğin jk rowling lerinden biri karşımızda arkadaşlar.ben de roman yazıyorum.yakında bnd paylaşırım sizle heralde.

J.K Rowling çok ağır bir itham oldu  Sırıtan (o kadar iyi miyim ya?)

hoşgeldin sende elifcim (elif dimi?)

yine annem ve bu sefer ciddi teşekkürlerr

~Cadı Günlükleri~
   10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun Gülümseyen
Yazan Bir Yazar...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Cadı Günlükleri~10.Bölüm Okulda Olanlar (eklenmiştir)
« Eklendi: Temmuz 09, 2008, 16:50:21 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Mart 14, 2008, 20:14:06 »

salıya inşallah annem denemedeki başarımı görürse eğer ama tam zıttı çıkarsa o zaman 

Canım   sakın buraya girerken derslerini ihmal etme emi ? Ya da  hikayeni yazmak için çalışmamazlık yapma olur mu ? Salı günkü sınavın için bol şans ve şimdiden kolay gelsin canım Sarılan

Not: Buradan bir kez daha tebrik etmek istiyorum "Sen hiç ateşperisi gördün mü? " Harika olmuş Sırıtan  Alkış Alkış

« Son Düzenleme: Mart 14, 2008, 20:16:48 Gönderen: holy_solemn » Logged

_SePeT_
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #47 : Mart 15, 2008, 16:34:01 »

salıya inşallah annem denemedeki başarımı görürse eğer ama tam zıttı çıkarsa o zaman 

Canım   sakın buraya girerken derslerini ihmal etme emi ? Ya da  hikayeni yazmak için çalışmamazlık yapma olur mu ? Salı günkü sınavın için bol şans ve şimdiden kolay gelsin canım Sarılan

Not: Buradan bir kez daha tebrik etmek istiyorum "Sen hiç ateşperisi gördün mü? " Harika olmuş Sırıtan  Alkış Alkış

denemem dündü ve sonuçları öğrendim Gülümseyen gayet iyi asıl önemli olan yarın resmi olarak açıklanması Annem matematik netimi öğrenince düşüp bayılacak Gülümseyen Mutluluğumu buraya yazıyorum ama neyse Sınıf 3.süyümm (dershanede en üst sınıf olduğum göz önüne alınırsa) ayy çok sevindirik oldum Kahkaha

Bu arada kutladığın için teşekkürler zeynep abla Sarılan

« Son Düzenleme: Mart 15, 2008, 20:13:41 Gönderen: _SePeT_ » Logged

~Cadı Günlükleri~
Yazan Bir Yazar...

Laila
ZuTara <3 | LittleMine <3
UU Seherbazları
Demleme Çay

m!k€ <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #48 : Mart 15, 2008, 18:20:39 »

güzel olmuş ilkaycığım Kahkaha o hademe filan, doğal güzellikler seviyesinde Dil Çıkaran

ama ben hala dershaneden cadı işi çıkıcağından eminim Dil Çıkaran anlamadın dimi Dil Çıkaran Kahkaha

_SePeT_
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #49 : Mart 15, 2008, 20:14:37 »

güzel olmuş ilkaycığım Kahkaha o hademe filan, doğal güzellikler seviyesinde Dil Çıkaran

ama ben hala dershaneden cadı işi çıkıcağından eminim Dil Çıkaran anlamadın dimi Dil Çıkaran Kahkaha

ilk başta teşekkürler Kahkaha

ve ben hala anlamadım Ne?

~Cadı Günlükleri~
Yazan Bir Yazar...

Laila
UU Seherbazları
Demleme Çay

m!k€ <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #50 : Mart 19, 2008, 12:36:03 »

boşver anlama Hede Hödö temam temam anlarsın şincik Kahkaha

_SePeT_
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #51 : Mart 19, 2008, 14:51:42 »

anladım ben onu Hede Hödö aslında en başta anlamıştımda ben olayı farklı boyutlara taşıdığımdan anlamamıştım  Terleyen
« Son Düzenleme: Mart 19, 2008, 14:53:00 Gönderen: _SePeT_ » Logged

~Cadı Günlükleri~
Yazan Bir Yazar...

_SePeT_
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #52 : Mart 22, 2008, 13:30:20 »

Öncelikle söz verdiğim günlerde yazamıyorum...O yüzden bir dahaki bölümün tarihini veremeyeceğim.Hepinisi seviyorummm  Sarılan

5.Bölüm:Patlamaya Doğru

Kasım ayı...Pelin'in doğum günü...12 yaşına tam olarak gireceği gün...Ve Pelin çok mutlu onun mutluluğunu hiç birşey engelleyemez.Şanssız kaderi izin verirse tabii...

Servis o hafta hiç olmadığı kadar sıkıcıydı.O kadar istediği en arka cam kenarını kaptırmış,üstüne üstlük kavga çıkardığı için en öne atılmıştı.

Sıkıntıyla başını cama yasladı,kendini arabanın o hafif tıngırtısına bıraktı.Ahmet Bey'in sürdüğü 4 numaralı arabamız şirin mi şirin orta halli 98 model Peugeot'tu.Kızı Açelya ise onun hostesliğini yapıyordu.Pelin bazen Açelya'ya acırdı.Çocukların bitmek bilmez isteklerine ne kadar sabırlı olurdu,hatta bazılarına çözüm bulmuştu bile.Örneğin;

-Açelya Abla suuu!!

Açelya hemen ilkyardım çantasına davranır (Pelin Snoopy li olan çantaya bu adı vermişti ) bir şişe su çıkarıyordu hatta bardağı bile vardı.

-Açelya Abla ıslak mendil!

-Açelya Abla burnum aktı!!

-Açelya Abla bana zevzek diyooo!!

Ve servisin küçüklerinin en büyük problemi "araba tutması"."SüperAbla" Açelya bu duruma da bir çözüm bulmuş her koltuğun arkasına torbalar yerleştirmişti.Doğrusu,çokta işe yaramıştı hani.

Ceyda'nın nasıl biri olduğunu geçen bölümlerde anlatmıştık.Pelin ile arasının pekte iyi olduğu söylenemezdi.Hatta Pelin en arkadakilerle hiç iyi anlaşamıyordu desek yeri olurdu.Yani servisini sevdiği pek söylenemezdi.

Okula geldiği zaman içini bir sıkıntı kaplamıştı bile.O gün cumaydı ve hiçbir zaman cuma günleri iyi geçmemişti.Pelin'in şansına bakın ki o gün son iki ders matematikti.

Vay canına... diye düşündü. Doğum günüm ve Yaren...

Derin bir "Of" çekti ve 6/F'nin sırasına doğru yürümeye başladı.Sınıfının yerine geldiğinde Fatmagül'ün sinirle bağırdığını gördü.Neler oluyor diye yanına gitti ve 7'lerden bir kıza ateş saçtığını gördü.

"Niye ben ya? İlk hep ben mi olmak zorundayım?"

"Yani sınıf listesinde…”

“Başlatma bana listenden!”

“Ama müdür…”
"Geliyorum öf, hep birşey olduğunda sınıf listesinde ilk benim diye herşeyi ilk ben çekmek zorundayım!" diye bağırdı.

Birkaç saniye sonra Kevser ile Buse yanına yetişti(!) ve Fatmagül'ü sakinleştirmeye çalıştılar.

"Ne oldu?" diye sordu Kevser o bozuk Doğu türkçesiyle.

"Okul nöbetçiliği için çağırıyorlar" dedi ellerini ve başını oynatarak.

Fatmagül eskiden Pelinle Hazal kadar yakındı.Fakat Kevser ile Buse yapacağını yapıp aralarını bulmuştu.Hatta öyleydi ki Fatmagül şu zamana kadar Pelin'den nefret ediyordu.Pelin ise bu sene herkesle yeni bir  sayfa açmış Fatmagül le de -eskisi kadar olmasa bile- arasını düzeltmişti.

"Eee,ne yapman gerek?"

"Ali Şubat'ın odasına çıkmam gerek."

"Peki ya çantan?"

"Sıramda kalacak ne yapabilirim ki?"

Derken 4'ü de "Tünaydın Arkadaşlar!" sözüyle irkildi ve sıralarına koşup hazır ol konumuna geçerek andımızı okumaya başladılar.Bugün Pelin içeriye girmemişti,Hazal içeriye girdiğinden sırada en arkada kalmıştı.Sonra herkes sırayla sınıflara girmeye başladı,sıranın en başında Derya ile Kevser'i eş olarak görünce ağzına gelen tüm küfürleri savurdu.

Dersler her zamanki gibi eğlenceliydi.E,haylaz F sınıfıyla daha da bir eğlenceliydi.Pelin'in en sevdiği ders Din'di.

İsmail Durgun,komik mi komik,tatlı mı tatlı,iyi mi iyi,daha doğrusu mükemmel bir öğretmendi.Verdiği cezalarda onun mükemmel bir zekaya sahip olduğunu kanıtlıyordu.Örneğin,Abidin,Burak ve Emir derse geç girmişlerdi.Hoca onları tahtaya dizmiş ve "Benimle beraber halay çekin" demişti.Bizimkiler afallamış bir halde öğretmenlerinin sözünü dinlediler fakat yaptıklarına yapacaklarına pişman oldular,ciyak ciyak bağırmaya başlamışlardı.İsmail hocamız ayaklarına basmıştı ve daha da acıtarak halay (!) çekmeye devam etmişti.

İşte böyle sevdiği derslerde Pelin,art arda parmak kaldırırdı.Hobisi olmuştu artık ve bu yüzden de tüm sınıf onunla alay ederdi...Yeterince etmiyorlarmış gibi...

O gün yeterince sıradan geçiyordu.Hazal bile doğum gününü kutlamayı unutmuştu.

Sonra yine matematik dersi...

Bu sefer Pelin kendinden emindi.Yaren Hanım ona ödevini göstermesi karşılığında velisini çağırmayacağını söylemişti.

Her zamanki gibi Yaren Üzel tüm siniriyle dudaklarını öper gibi büzmüş vaziyette içeri girdi.Bugün daha bir sinirliydi.Yoklamayı aldıktan sonra yine ödevleri sordu.Göktuğ Pelin'in artı (+) aldığını söyleyince,

"Sahi defterini getirde kontrol edelim" dedi.

Pelin kendinden emin bir şekilde defterini hocanın önüne bıraktı.Yaren hanım ilk başta defterin başına yapıştırmalarını istediği "İstiklal Marşı","Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi" ve Atatürk'ün olduğu bir resme baktı.Sonra defterin yapraklarını çevirerek ödevlerine bakmaya koyuldu.Tamamlamadan defteri kapattı ve Pelin'e döndü:

"Bu defterin hali ne böyle?!"

Pelin şaşkın şaşkın defterine baktı.Biraz hırpalanmıştı fakat o kadarda kötü değildi.Ses çıkarmadı.Yaren Hoca devam etti:

"Peki bu ödevin hali ne ?!"

"Çoğu soru boş,doğruları çizerken cetvel kullanılmamış!Cetvelin nerde !!??"

Pelin korkudan tir tir titreyerek çantasını açıp karıştırmaya başladı.Hazal ona endişeyle bakıyordu.Derken Pelin hıçkırmaya başladı ve tüm gözler Pelin'e çevrildi.Pelin sessiz sessiz ağlıyordu ama aniden toparlandı ve

"Yanımda yok" diyiverdi.

Yaren Üzel sinirden zangır zangır titremeye başladı.

"Niye kendini evde bırakmadın?"

"Şey...Hocam..."

Aslında geçen akşam Pelin'in küçük kuzeni Mine,Pelin'in çantasını karıştırıp cetveli çıkarıyor ve onunla oyun oybnuyordu.Pelin ise hep onun peşindeydi.Çünkü o cetvel yaşamının en önemli eşyalarındandı.Yine de ne yaparsa yapsın cetvel yine çantadan çıkmıştı ve bu sefer Pelin'in bile bundan haberi yoktu.Şimdi bunu hocaya nasıl açıklardı ki?Ne diyebilirdi?

En iyisi ses çıkarmamak... diye düşündü.Fakat bu nötr davranış tam aksi bir etki yarattı.

"Senin doğum günün ne zaman?" dedi Yaren Hanım.

"Bugün hocam!” diye arkadan Vural adlı biri atladı.Pelin hışımla arkasını dönüp Vural’a ateş saçan gözlerle baktı.Fakat karşılığı sınıftan koca bir kahkaha oldu.

"Yaa,o zaman pazartesi herkes ona hediye olarak cetvel alsın hani cetvel kıtlığı varya!"

Pelin kıpkırmızı kesildi,ondan nefret ediyordu ve artık ona karşı ne yaparsa yapsın hep ondan nefret edecekti.Derken zil çaldı.Çantasını öfke ve nefret karışımı topladı.İçinden küfürler ve beddualar ederek sınıftan çıktı arkasından Yaren Üzel bağırıyordu :

"Eğer babanı çağırmazsan seni disipline vermeyen şerefsizdir!!!"

Pelin daha fena oldu peşinden Hazal koşmaya başladı "Pelin,lütfen!" diye o da bağırıyordu.

Fakat Pelin sarsıla sarsıla ağlıyordu.Disiplin??Babam...diye düşünerek servisine bindi.

Doğum günüm ha,ne doğum günü!

Diye düşünüp ağlarken gösterişli bir el omzuna dokundu.

« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 13:34:46 Gönderen: _SePeT_ » Logged

~Cadı Günlükleri~
Yazan Bir Yazar...

Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #53 : Mart 22, 2008, 13:56:07 »

Bu bölüm güzel olmuş, çok beğendim. Kahramanları gerçek hayattan seçmişsin sanki.

Love & Music

Laila
UU Seherbazları
Demleme Çay

m!k€ <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #54 : Mart 22, 2008, 14:20:27 »

bu bölüm biraz daha garip olmuş ama Dil Çıkaran bu arada, nie hep okul?? bu kızın haftasonu dersanesi yok mu?? Hede Hödö

yine çok güzel olmuş sepet'cim canım Kahkaha

ron!_hermione!
Blower's Daughter
Krema

lost lost loooossttt!!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #55 : Mart 22, 2008, 15:27:21 »

gerçekten yine çok hoş olmuş (acaba matemetik öğretmeniyle bizim müzikçi kardeş filan m?) o el kimin onuda merak ettim lütfen yeni bölümü yazmakta çabuuk ol(ilhan pericikleri seninle olsun)

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
miss-potter
Angels of Darkness
UU Seherbazları
Sert Espresso

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #56 : Mart 22, 2008, 15:36:38 »

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.O matematik hocasıda manyak mısdır nedir?pelininde dili yok mu yapıştırsın cevabı cık cık cık

neyse efendim sankim biraz kısa bir bölümdü güzeldi acaba o el kimin merak ettim şimdii

_SePeT_
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #57 : Mart 22, 2008, 16:07:04 »

Bu bölüm güzel olmuş, çok beğendim. Kahramanları gerçek hayattan seçmişsin sanki.

evet onlar içimizden hatta şöyle diyebiliriz herkesin bir köşesinde Pelin var  Göz Kırpan

bu bölüm biraz daha garip olmuş ama Dil Çıkaran bu arada, nie hep okul?? bu kızın haftasonu dersanesi yok mu?? Hede Hödö

yine çok güzel olmuş sepet'cim canım Kahkaha

Zaten diğer bölümlerin normal olacağını kim söyledi ki?  Kahkaha Herşeye daha yavaş yavaş başlıyoruz daha dur kız.

Dershaneye gelince sabret kız diyorum  XD Sadece şunları açıklayayım Pelin dershanede gayet mutlu Dilan,Taha,Mert gibi arkadaşlarının olduğunu,sınıf rehberlik öğretmeninin Tuba Sıvacıoğlu'nun olduğunu (hani şu Dolores Umbridge sesli hanım),sınıfta en iyiler grubuna girmeyi başardığını söylesem yeter ama diğer bölümde dershane yok söyliyeyim şimdiden peşin peşin  Aww

gerçekten yine çok hoş olmuş (acaba matemetik öğretmeniyle bizim müzikçi kardeş filan m?) o el kimin onuda merak ettim lütfen yeni bölümü yazmakta çabuuk ol(ilhan pericikleri seninle olsun)

teşekkürler ilk başta  Sırıtan .Eklemek istediğim bişey daha var (kardeş demişken) onun kardeşide okulda fen öğretmeni fakat Pelinler'e girmiyor.Çabuk olurum -inşallah-

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.O matematik hocasıda manyak mısdır nedir?pelininde dili yok mu yapıştırsın cevabı cık cık cık

neyse efendim sankim biraz kısa bir bölümdü güzeldi acaba o el kimin merak ettim şimdii

Tabii insan kendini Pelin'in yerine koyunca...O korkunç sese nasıl karşşılık verebilir ki?Zaten batmış batacağı kadar.  Sırıtan

Sanırım diğer bölümlerde kısa çünkü aceleyle yazıyorum hemide planladığım sahnelere girmiyor Kahkaha

hepinize teşekkürler Kahkaha

~Cadı Günlükleri~
Yazan Bir Yazar...

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #58 : Mart 26, 2008, 16:41:01 »

Bu bölüm çok tatlı olmuş canım Aww Eline sağlık Aww Pelin'in halini hayal edebiliyorum , kızın doğumgünü ne hale geldi <.< O arkadan hemen doğum tarihini söyleyen de kimse öyle <.< Elin kime ait olduğunu yakında öğreniriz umarım Kahkaha sonu pek meraklandırıcı olmuş hani Kahkaha

Zaman vermen şart değil bir de canım sen ne zaman boşsan o zaman yaz, hem zaman verip yazamayınca insan kendini suçlu hissediyor [Biliyorum malesef Dil Çıkaran ] Sarılan
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 16:51:22 Gönderen: holy_solemn » Logged

Nélindë Urithrawiel
~Lostie and a Waterbender :P :)
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #59 : Mart 26, 2008, 18:39:38 »

Okuyordum ama yorumu yazamamıştım çok güzel olmuş.. Olaylar çok gerçekçi Gülümseyen Son bölümün bitişi meraklandırıcı olmuş.. Matematikçi de birisine taktı mı her şeyi burnundan getiriyor Allah başımıza öyle öğretmen vermesin yaw Kararsız    Ellerine sağlık.. Gülümseyen
« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 18:40:11 Gönderen: Nélindë Urithrawiel » Logged

~~~
~'Now I can't let go of this dream..
I can't breathe but I feel..'
~'Should I let you fall? Lose it all?
So maybe you can remember yourself.'

~~~
Türkiye        Cafemi Seviyorum !
~
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 11   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: