Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 09, 2008, 17:00:55  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadı Günlükleri~10.Bölüm Okulda Olanlar (eklenmiştir)  (Okunma Sayısı 3850 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Laila
ZuTara <3 | LittleMine <3
UU Seherbazları
Demleme Çay

m!k€ <3

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Temmuz 02, 2008, 13:08:41 »

Araba güzelmiş Hede Hödö

İlkay yerim ben seni Sarılan Eh beklettin falan ama uzunmuş Dil Çıkaran Daha uzun olabilirdi! Hede Hödö Kahkaha O biri kim merak ettim ama şimdi. Önce zamanı ileri sarıyo sonra Seval'e Pelin'in Ercan'ı sevdiğini söylemesi falan Hede Hödö

Güzel oolmuş İlkoş'cuğum Hede Hödö Sırıtan

bkz: Jenerik~ İbrahim Tatlıses - Aşıksın Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

edit: 11. Sayfa olee Boogie Ve bu da konuna atılan 150. mesaj İlkay'ım Sarılan
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 13:10:24 Gönderen: Laila » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Cadı Günlükleri~10.Bölüm Okulda Olanlar (eklenmiştir)
« Eklendi: Temmuz 09, 2008, 17:00:55 »

_SePeT_
~Karamela Sepeti & Midye Birliği :)
Demleme Çay

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #151 : Temmuz 02, 2008, 14:26:52 »

Sonunda canım yeni bölüm gelmiş ama beklediğimizede değmiş hani Göz Kırpan çok dolu dolu bir bölüm olmuş.Zeynep'in ameliyatı hastahane ortamını falan çok iyi yansıtmışsın ama okurken üzüldüm ya Zeynep'e Üzgün ama dediğim gibi hastahane ortamnı falan güzel betimlemişsin şahsen ben hiç sevmem hastahaneleri Allah kimseyi düşürmesin yani Üzgün neyse hikayeye geri gelecek olursak o Duygu ve Seval denilen kızlara uyuz oldum ya birde nispet yapar gibi Pelin'e söylüyorlar Kızgın sinir şeyler <.< ama Pelin cidden oscar'lık bir oyun sergiliyor yani Ama Ercan'da hiç meyil yok mu ya Pelin kızımıza  genel olarak çok hoş bir bölüm olmuş genel olarak okulda olanlar vardı.Ama ben şahsen cadılık konusunda neler olacağını merak ediyordum.Yanlış hatırlamıyorsam en son Türk sihir bakanını falan görmüştük yeni bir cadı falan çıkmıştı onlar ne oldu acep Ne? buu bölümde hiç basi geçmemeiş bu konuda merakta olduğumu söylemeliyim canım. Birde bölüm sonunda şoklardayım Seval ile konuuşan kimdi ya pat diye söyledi birde Pelin Ercan2ı seviyor falan  Hazl mı acaba? neyse...Ama bunun dışında çok tatlı bir bölüm olmuş canım ellerine sağlık tebrikler.Yeni bölümüde merakla beklediğimi söyleme me gerek yoktur herhalde bekliyoruz anacım  Sarılan

İlk başta yorumun için teşekkürler Duygucum  :hug:Değdiğini duymak iyi geliyor gerçekten Gülümseyen
Bu bölüm okul zamanlarında yazdığım son bölümdü bakalım Çınarcık'tan döndükten sonraki bölümler nasıl olacak XD
Cadılık meselesi ve zaman değişiminin cevaplarını 11.Bölümde alacaksınız Pelin Ercan'ı seviyor ama Ercan bu işe ne diyor??Seval?? Hepsi gelecek bölümlerde  XD
Kimin söylediğini çok çok çok sonra öğreneceksiniz anacım
Afiyet olsun Kahkaha

Araba güzelmiş Hede Hödö

İlkay yerim ben seni Sarılan Eh beklettin falan ama uzunmuş Dil Çıkaran Daha uzun olabilirdi! Hede Hödö Kahkaha O biri kim merak ettim ama şimdi. Önce zamanı ileri sarıyo sonra Seval'e Pelin'in Ercan'ı sevdiğini söylemesi falan Hede Hödö

Güzel oolmuş İlkoş'cuğum Hede Hödö Sırıtan

bkz: Jenerik~ İbrahim Tatlıses - Aşıksın Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

edit: 11. Sayfa olee Boogie Ve bu da konuna atılan 150. mesaj İlkay'ım Sarılan

En çok senin yorumunu bekliyordum desem yalan olmaz sanırım  Gözlerini Deviren

Arabayı kendi arabamızdan esinledim.Ve o arabanın küçük göründüğüne bakmayın  Sırıtan

O iki kişi aynı değil anacım çoook sonra öğreneceksin kimin söylediğini  XD

Herkesin Pelin'i olduğunu tekrar etmeme gerek yoktur sanırım  Dil Çıkaran
Çok teşekkürler bende seni yerim   Sarılan  Sarılan

Not:Ercaaaan  Âşık

~Cadı Günlükleri~
   10.Bölüm vatana,millete hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun Gülümseyen
Yazan Bir Yazar...

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: