Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 13, 2008, 14:06:47
Duyurular
:
Harry Potter Cafe'e de
MySpace
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Not Defteri
(Moderatör:
Arna Belorn
) / Konu:
Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)
Sayfa:
1
...
3
4
5
[
6
]
7
8
9
...
12
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!) (Okunma Sayısı 5406 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino
"Su günah dolu."
Ynt: Cadı Günlükleri~6.Bölüm Farklı Bir Açı (geldi!)
«
Yanıtla #75 :
Nisan 13, 2008, 00:30:06 »
bazı imla hatalarını görmezden geliyorum.
bir yere takıldım yanlış anlama sadece söylemek istiyorum. 1960 doğumluların öğrenci olduğu yıllarda kimse dersaneye gitmezmiş. gerçekten derslerde berbat olan 'aptal' denilen kişiler gidermiş dersaneye.
eğer pelin'in annesi '60 kuşağındansa eğer zaten dersaneye gitmesi saçma. giderse de öğretmenleri elbette takar.
ehe
ama tabi şimdi durum farklı, gitmeyene gerizekalı muamelesi yapıyorlar...
pelin son bölümde insan içinde olduğunu unuttu mu yoksa dalgınlığına mı geldi?
eheh
devam...
~ Su ~
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)
«
Eklendi:
Ekim 13, 2008, 14:06:47 »
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
«
Yanıtla #76 :
Nisan 14, 2008, 00:57:04 »
şömdii ilk başta aslıcım okuduğun için teşekkürlerimi yolluyor sanada kocaman bir hoşgeldin diyorum.
Alıntı sahibi: Hey Ho Lou üzerinde Nisan 13, 2008, 00:30:06
bir yere takıldım yanlış anlama sadece söylemek istiyorum. 1960 doğumluların öğrenci olduğu yıllarda kimse dersaneye gitmezmiş. gerçekten derslerde berbat olan 'aptal' denilen kişiler gidermiş dersaneye.
eğer pelin'in annesi '60 kuşağındansa eğer zaten dersaneye gitmesi saçma. giderse de öğretmenleri elbette takar.
ehe
Şimdi birşey söyliyeceğim ama gülme.Ben bu şekilde düşünerek yazmadım orasını.Anneside öğretmeniyle "farklı" sorunlar yaşamış onun sonucunda böyle olmuş.Ama eğer öyle anlaşılıyorsa gelecek bölümlerde düzeltiyim en iyisi.
Tvilaylay lomm
Olimpiyat Ateşinden Masallar
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino
"Su günah dolu."
«
Yanıtla #77 :
Nisan 14, 2008, 04:12:46 »
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Nisan 14, 2008, 00:57:04
şömdii ilk başta aslıcım okuduğun için teşekkürlerimi yolluyor sanada kocaman bir hoşgeldin diyorum.
Alıntı sahibi: Hey Ho Lou üzerinde Nisan 13, 2008, 00:30:06
ehe
Şimdi birşey söyliyeceğim ama gülme.Ben bu şekilde düşünerek yazmadım orasını.Anneside öğretmeniyle "farklı" sorunlar yaşamış onun sonucunda böyle olmuş.Ama eğer öyle anlaşılıyorsa gelecek bölümlerde düzeltiyim en iyisi.
düzelt bence.
çünkü ben direk dersaneye gitmiş de ondan hocası takmış olarak algıladım.
başkaları da öyle algılamış mıdır bilmiyorum ama ben öyle algıladım.
~ Su ~
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
Ynt: Cadı Günlükleri~7.Bölüm Başlangıcın Başı (yeni)
«
Yanıtla #78 :
Nisan 18, 2008, 23:46:47 »
Süpriizzz işte H.Yaren Üzel
(göstermek/gizlemek için tıkla)
İlk başta okuyan okumayan herkese teşekkürlerr yeni bölüm bitti fotoğrafları bir süre daha koymamayı düşünüyorum.Hatta öyle hızlı oldu ki sekizinci bölüme başlamayı başardım hatta hatta 9. bölüme geçtim
10.Bölüm şerefine bazı planlarım var.Cadı Günlükleri ile ilgili önemli bir duyuru yapmak istiyorum.1.Sezon maksimum 20 bölüm olacak ama ben 15 bölümlük ayarlamaya özen gösteriyorum.Değerli lucky starlarım ile beraber bu işi 4 sezon olarak ayarladık.3 sezonu ortaokul hayatı.Ama ya diğer sezon...İşte çok fena bir süpriz.Bazılarınızın "çüşş!4 sezon mu?" dediğinizi duyar gibiyim ama ilk sezon sadece bir başlangıç.Büyük bir ihtimalle ikinci sezonda 12 bölümlük anca olabilir o kadar kısa yani.Sadece büyük bir fark var artık sadece Pelin'imizin açısından olaylara bakmayacağız.(2.sezon)En bomba sezonlar 3 ile 4 (her an yerleri değişebilir) Birde yine bir duyurum var kardeş seri uygulamasına geçiyorum.Beni kardeş serileri yapmak isteyenler ö.m atabilirler.Ayrıca güncelleştirmelerime de abone olmak isteyenler ö.m atabilirler.Kardeş seri her bölümde birini tanıtıcam özetler fln. fln.Bu sayfanın başında yer alacaklar,linkleri olacak vb.Çok uzun oldu oeh ben bölümüme geçiyorum.Ayrıntılı bilgi için (bkz.Ö.M)Ayrıcaaa bu bölümü bazı şeryleri hatırlamamda yardımcı olduğu için luckym Gizem'e armağan ediyorum.
7.BÖLÜM:BAŞLANGICIN BAŞI
Pelin o anda korkudan titriyordu.Özlem'e unutturma büyüsü yapabilirdi ama okulda alarm büyüleri vardı.Ailesinin başına yine bir "Büyüpaşa" tehlikesi gelebilirdi.Aklına bir fikir geldi.Aslında iki fikirdi ya neyse.
"Eğer birisine birşey söylerseniz sizi bokböceğine çeviririm" dedi bir an.
İkiside korkuyla başlarını salladı ve merdivene doğru yöneldiler.
"İyi...Teşekkürler...".Hazal koşa koşa yanına ulaştı.
"Ne oldu Ercan,Özlem çok kötü görünüyorlardı.Yoksa..."
"Evet canım öğrendiler."
"Ama alarmlar çalmadı?"
"O büyü değildi ki su bükücülüğüydü o kadar."
"Ama..."
"Su bükücülüğünde sihir gerekmez.iç enerjiye bağlı birşeydir."
"Hıı...Hani bir çizgi film var şu yeni çıkanlardan onun gibi bişey mi?"
"Evet,hatta aynısı.Normalde -avatar hariç- bu gücü sadece bir kabile kullanabilir.Perfiouslarda 4 nesilde bir görülür.Ama ben bir Perfious olarak farklı...Nasıl söylenir...O tip güçlere sahip olabiliyorum.Doğuştan geliyor.Mesela annem hayvanlar ve bitkilerle konuşur,babam elektrikle uğraşır..."
Hazal'ın yüzü ifadesizdi.Donuk bir şekilde
"Senden daha çok şey çıkacağa benziyor..."
Kürekli İlköğretim Okulu'nun çıkış zili çaldı.Hoş bir kız arkadaşlarına veda etti ve ara sokaklardan birine girdi.Birden duraksadı.Peşinden onu takip eden biri varmış gibi hissetti.Arkasını döndü.Kimseyi göremedi.
Acaba...
diye düşündü.Sonra silkelenip o ihtimali aklından çıkardı.Tekrar arkasını dönüp yürümeye başladığında arkasından bir ses
"Unuttur."
-----------------
"Off şanssızlığa bak,nöbetçiyim ve unutmuşum!"
"Pelin,aklının başka yerde olmadığına emin misin?"
"Hayır...Aslında...Bilmiyorum"
"Peliiiin,yoksa sen..."
"Ne beni?"
"Yok birşey ama sen anladın onu."
Pelin durdu ve Hazal'a
"Neyi anladım?Saçmalamaya başlama lütfen Hazal!!"
"Yoo,yok birşey tamam."
"Söyler misin?"
"Aklın nerde?"
"Konuyu değiştirme Hazal"
"Aklındakini eğer söylersen söylerim."
"Özlem'e unutturma büyüsü yaptım" dedi baştan savarcasına.
"Nee??"
"Neyse,ben Ali Şubat'ın odasına gidiyorum"
"Pelin!Dur!"Pelin onu duymazdan geldi,sınıftan çıkıp orta katta olan müdür muavininin odasına doğru yöneldi.
Ali şubat onu görünce çok sevindi.Çünkü Pelin davranış olarak en beğendiği öğrencilerindendi.Herkese nöbetçilik yapacakları yerleri dağıtırken Pelin'e sıra geldi.
"Hım...Sen bence bana çok yardımcı olursun.Orta katta görev yap.Al işte bu da arman" dedi ve üzerinde "Nöbetçi Öğrenci" yazan armayı Pelin'e uzattı.
Pelin nöbetçilik yaptığı yeri çok beğenmişti.Orta kat en çok görev alınan yerdi ve
Pelinde görev almayı çok seviyordu.Armayı boynuna geçirip nöbetçi sandalyesine oturduğunda şimdi ne olacağını düşünüyordu.Derken
"Nöbetçii!" sesiyle irkildi.Ses memur odasından geliyordu.Pelin doğrulup acemiliğin verdiği heyecanla memur odasına gitti.
Memur odası küçüktü,duvarları krem rengiydi.2 memur,bir dolap,iki bilgisayar,dört telefon,önemli bilgilerin asıldığı bir pano ve artık Pelin'in Kartal Soran sayesinde kullanmayı söktüğü bir fotokopi makinasından oluşmaktaydı.
Memurlarımız Rahşan ve Füsun ise süslümü süslü,burunları Kaf Dağı'ndan inmeyen insanlardı ve aşırı dedikoduculardı.Pelin fotokopi çektirirken öğretmenler hakkında neler neler duyardı.Memurlardan en çok Füsun'u severdi.En canayakını oydu çünkü.Rahşan Hanım ise okulun bir diğer müdür yardımcısı olan Harun Demir'in eşi olduğundan havasından suyundan geçilmezdi.Sanki kendisi çok yüksek bir mevkiideymiş gibi öğrencilere tepeden bakar,bağırıp çağırırdı.
Oda her zamanki gibi sigara kokuyordu.Televizyonda Esra Ceyhan'ın programı açıktı.Füsun Hanım Pelin'i görünce yapay saçlarını geriye attı ve eski Türk Filmlerindeki kadın tonuyla:
"Şu kağıdı tüm öğretmenlere imzalattırıver canım."dedİ.Pelin kağıdı aldı ve tüm öğretmenleri bulmaya başladı.İşi hiçte dışarıdan görüldüğü kadar basit değildi.Bütün gün koridorlarda tam bir öğretmen avı yaşanmıştı.Arada Füsun Hanım tekrar onu çağırırıyor daha farklı görevler verince tam bir eziyet oluyordu.Bazen diğer orta kat nöbetçisini de görüyordu.Onunda elinde tüm öğrertmenlere imzalattırması gereken bir kağıt vardı fakat o,o kadar koşturmuyordu.En sonunda Pelin elindekileri verdikten sonra nöbetçi sandalyesine oturdu ve ayaklarını ovalamaya başladı.Yine o kız gözüne takıldı ve en sonunda onunla konuşmaya karar verdi.
"Sende mi burada nöbetçisin?"
"Evet."
"Pek koşturmadın sanırım."
"Şey..Ben geç geldim,yani sen görevleri almıştın bile."
"Ha...İsmin neydi?"
"Gamze.Senin?"
"Pelin."Pelin karşı bir cevap bekledi fakat kızda tık yoktu.
Sessizlik devam ederken Ali Şubat kapısını araladı ve Gamze'ye
"Bana mutfaktan bir çay kap gel." Gamze doğruldu ve orta katın sonundaki mutfakçığa doğru koşmaya başladı.Ali Bey arkasından
"Babana selam söylemeyi unutma!" diye de ekledi.
----
"Demek 6/A'dasın..."
"Evet."
"Oranın futbol turnuvasında daha ilk maçta elendiklerini duymuştum."
"İnsanın sınıfı cücelerle dolu olunca bu kadar olabiliyor.Sınıf öğretmenimiz Aytül Uçanat bize yine de kaliteli olduğumuzu,gönüllerin birincisi olduğumuzu söyledi."
"Aytül Uçanat...Şu "Uçanmanda" değil mi?"
"Evet...Aslına bakarsan iyi kadın...Ammavelakin...Kursa gidenlere fena ayrımcılık yapıyor."
"Yaren Üzel..." diye iç geçirdi Pelin.
"Ovv size Yaren Üzel mi giriyor?O kadın hakkında pekte iyi şeyler duymadım."Yalnız Gamze'nin sesi hiçte meraklı bir ton değildi,aksine soğuk ve düzdü.
"Doğru duymuşsun.Bana yapmadığını bırakmadı mesela.."Normal bir insan neler yaptığını sorar.Fakat Gamze koridordaki pencerenin önünde duran saksıların arasından bir kitap çıkardı,büyük bir ciddiyetle okumaya başladı.Pelin kafasını çevirip kitaba baktığında Gamze'nin ciddiyetine inanamadı.Kitabın ismi "Kim Takar Salatalık Kralını" idi.
Kız sorulan sorulara kısa cevaplar veriyordu ve pekte soru sormuyordu.Sanki insanlardan uzak kalmaya ve kendi yalnızlığında durmaya çalışıyormuş gibi bir his uyandırmıştı Pelin'de.
Pelin ise onu konuşturmakta ısrarlıymış gibi sorular sormaya devam ediyordu.
"Demek 6/A dasın,o sınıfı seviyor musun peki?Çok inek olduklarını duymuştum."
"Evet seviyorum ve ayrıca bizim sınıfta Emre ve çetesi var."
"Aa,doğru...Hım...Çok yoruldum ya bugün amma da yoğunmuş dosyalar falan."
Gamze kitap okumakta ve kısa cevap vermekte ısrarlı olarak:
"Evet."
"Şu memurlara da gıcık oluyorum."
"Evet...Anladım..."
"Oooff sen hiç doğru dürüst konuşmaz mısın?"
"Pek değil"
"Peki ilerde hangi mesleği seçmek istiyorsun?"
"Henüz karar vermedim yani kafamda henüz birşey yok"
Sonunda Gamze 2 kelimeden fazla bir cümle kurabilmişti.
En sonunda zil çaldı.Gamze'nin arkadaşları başına üşüşmeye başladı.Gamze onlarla,Pelin ile konuştuğundan daha fazla konuşuyordu ama yine de sesi düzdü.Dila da aralarına katıldı.
"Nasıl gisiyor bakalım nöbetçilik?"
"Ehh fena değil,ilk tenefüsler için biraz fazla imza vardı."
"Seni anlıyorum desem çünkü bende nöbetçi olduğumda böyleydi.Bu arada Pelin sen nasılsın?"
"İyi işte nolsun yorgunluk...Sen nasılsın?"
"Bende iyiyim"dedi Gamze'yi ve Pelin'i öptü zıplaya zıplaya orta katın ilk sınıfına girdi.
Derken Hazal ve Derya ufukta belirdi.Pelin,Hazal'ı görür görmez yüzünde bir gülümseme belirdi.Ne kadar kavga etselerde Hazal Pelin'i tek anlayan arkadaşıydı.Bu arada bıkmıştı Gamze'den de onun kısa cevaplarındanda.Hazal ile Derya filmlerdeki gibi yavaş çekimli koşmaya başladı.
"Peliiiiiiiiinnnn..."
"Haaazaaaallll,Deryaaaaa..."
Kucaklaşırlarken bir el Pelin'i omuzlarından geriye çekti.Pelin arkasını döndüğünde yine kendini Dila ile karşı karşıya buldu.
"Yine been!"
Bu kucaklaşma,öpüşme,konuşma faslı bittikten sonra Hazal saçlarını savurdu,başını eğdi,saçlarını kabarttı ve koridorun sondan ikinci sınıfına doğru yürümeye başladı.Pelin bu görüntüyü görünce ilk kıkırdadı sonra bu kıkırtılar kahkahaya dönüştü.Derya ile Hazal gözlerinden ateşler saçarak Pelin'e döndü ve Hazal
"Eğer benim arkadaşım olduğunu bilmesem seninle ilgili..."sustu ve dönüp yürümeye devam etti.Pelin arkasından bağırdı:
"Hadi devam etsene!"Hazal durdu ama arkasını dönmedi.
"Söylesene!Kırılmayacağım!"diye üsteledi Pelin.Hazal arkasını döndü,Pelin'in yanına doğru ilerledi ve kısık bir sesle
"Beni kıskandığını düşünürdüm."dediPelin dondu.Yani Hazal...Bunu nasıl aklına getirebilmişti.Ama artık son damlaydı bu,cevabını verecekti.Durdu,yapsam mı yapmasam mı diye düşüdü ve en sonunda bu yalanı atmaya karar verdi.
"Benide sevenler var."
"Hani şu hayali olanlar,değil mi?"
"Hayır hayali değiller.Sana söyleyeceğim ama..."
"NÖBETÇİİ!!"
"sonra."dedi ve memur odasına koştu.
---------
"Hazal'dan kurtulman zor oldu sanırım." dedi Gamze "Kim Takar Salatalık Kralı"nın arkasından alakasız bir ciddiyetle.
"Hemde nasıl...Biliyor musun,bu aralar gerçekten çok değişti."
"Henüz bilmediğim bişeyi biliyor musun diye sorman ne kadar mantıklı acaba?"dedi Gamze.Pelin dayanamadı ve gözlerini devirdi,Gamze ise görmezden gelerek kitabını okumaya devam etti.Sonra kitabını kapadı ve tekrar saksıların arasına soktu.
"Dila'yı nerden tanıyorsun?"dedi ilk defa gülümsemişti.
"Aaa...Nöbetçilikten...Hani şu törenden kaçanları kovalayanlardan..."
"Saçmalık." dedi Gamze ve nöbetçi sandalyesine oturdu.
"Hademelerin sizi kullandığını görmüyorsunuz."
"Ben anlıyorum"dedi Pelin "Ama eğlenceli ayrıca törene katılmak zorunda kalmıyoruz"
Gamze iç çekerek "Yorumsuz."
Aynı sırada merdivenlerden aceleci nefes sesleri duyuldu.Ercan elinde bir poşetle Pelin'e yaklaştı.
"Pelin nasılsın?A,Gamze naber?"
"İyilik sen?" dedi Gamze yine o düz ses tonuyla.
"İyi işte nolsun.Ben...şey...karşı taraftaydım ve..."
"Sende mi nöbetçiydin?"
"Hayır orda bir arkadaşımın yanındaydım.Ve ayrıca nöbetçiler sadece 6/A ile 6/F'den olmuyor."
Pelin gülümseyerek
"Tabii ki biliyorum.Sadece...Neyse,sen bana birşey diyecektin sanırım sözünü kestim."
"Hah işte neyse Zakkum Dershanesi'nden Kenan Hoca varya,işte bana bunu verdi"dedi ve poşedi açtı.Poşedin içinden üzerinde Zakkum Dergisi Dershaneleri yazan bir kutu çıktı.
"Bu nedir?"
"Not kağıtları,bak." dedi ve kutuyu açtı.İçinde bir sürü kare şeklinde not kağıdı vardı.
"Seni aramıza bekliyoruz,dedi"
"Vayy.."Pelin aslında çok yapmacıktı ama başka da diyecek birşey yoktu ki...
"Sen o dershaneye gidiyorsun değil mi?"
"Evet"
"Ben babamdan izin alacağım,ama kesn geliyorum"
"Ercan,hoca geldi!"
"Neyse ben gidiyorum.Hepinize Allahısmarladık."
"Görüşürüz"
"Güle güle.."
"Benim de bu dersimde matematik,son ders zaten."dedi Gamze
"Yaren mi?"
"Hayır,Kerime.Kerime Balcılı."
"Tamam o zaman görüşürüz"
"Görüşürüz."dedi Gamze ve orta katın ilk sınıfına yöneldi.Pelin o kapıyı kapattıktan sonra tam aksi yöndeki en son sınıfa baktı.
"Böyle bir yalan söyleyeceğim için çok özür dilerim..."
~7.BÖLÜM SONU~
Tahminler spoi lütfen!!!
«
Son Düzenleme: Ağustos 06, 2008, 15:20:29 Gönderen: _SePeT_
»
Tvilaylay lomm
ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve
murphy kanunları!!!
«
Yanıtla #79 :
Nisan 21, 2008, 18:18:30 »
aay özüür dilerrim görmemişim
Her zamanki gibi güzel olmuş fakat biraz karışık olmuş
yazmaya şidditle deevaaaam!!
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi
Give peace a chance
«
Yanıtla #80 :
Nisan 21, 2008, 19:45:13 »
Canım krılma hemen
Biliyorum yazdıklarına karşılık yorum okumak istiyorsun ama hemen okunmuyor yazılar , biraz beklemek gerekiyor.
Şekil 1-a ben
Bak daha yeni okuyabildim , üzgünüm o yüzden
4 sezon mu dedin
Oooo, ne hayallerin var öyle senin
Özellikle 3. ve 4. sezonu merakla bekliyorum
Ama daha çok var sanki
Neyse
Bölümümüze gelirsek
Çok tatlıydı
Hele nöbetçilik kısmı
Ama şu Gamze de beni sinir etti
Bİr konuşsa ya
Neyse ondan zamanla bir şeyler çıkacak gibi ama
Hazal da ne öyle beni kıskanacağını düşüneceğim demeler felan
Pelin haklı , fazla olmaya başladı
İçindekileri dökeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Su bükücü mü
O da ne yahu
Bir an doğru mu okuyorum dedim
Bu da bir değişik olmuş :d Bence esas Hazal Pelin'i kıskanıyor
su bükücü olduğunu öğreninceki haline bakarsak
Eline sağlık canım çok hoş bir bölümdü
Böylece 1. sezonu da yarılamış sayılırız , ewğer 15 diye düşünürsen
Öyle yorum göremeyince de üzülme hemen olur mu ?
Imagine
Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one
Twilight
SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve
B E L L A C U L L E N T E A M
«
Yanıtla #81 :
Nisan 21, 2008, 20:24:43 »
Eveet ben yeni başladım ve birinci bölümden buraya kadar bir solukta okudum. Anlatımını beğendim, nasıl bitti o kadar bölüm anlayamadım
Ellerine sağlık diğer bölümü bekliyorum hevesle. Artık ayrtıntılı bölüme özel yorum yapmaa başlarım =)
“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
– Edward and Bella
~ sensin snack.. :|
sena-1903-rup
Role Playing
Krema
----Rupert Grint---
«
Yanıtla #82 :
Nisan 24, 2008, 18:53:00 »
aa kırılma canım amaa
ben her zamanki gibi arkadan arkadan ...
güzel olmuşda bunda pek bi olay olmamıştı gibi bi bu hazalla nolcak aralarında merak ettim
Bir Potter Masalı ~ 11 Aralık 2007, Bir Efsane Böyle Doğdu
Başat Patlat Masalı BPM
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay
Colorful Sadness~
«
Yanıtla #83 :
Nisan 24, 2008, 21:04:19 »
kuzum kırılma ama hemen!!
yanıt vereyimsoruna sevgili kuzucuk: benim yeni bölüm inşallah 10 haziran olarak belirlendi; yeni serimin ilk blümü deinşallah 8 haziranda, ve ayrıcana(spoi vermek için yanlış yer mi acep??)
Dünya Gezegeni'ne bağlı ama tamamen farklı bir hikaye yazıyorum. isim vermeyeyim. o da ilk bölümü inşallah 9 haziran. yani üç gün üç hikaye gibisinden olucak. özelliikle şu son bahsettiğim yazıyı gerçekten çok severek yazıyorum. gerçekten çok güzel oldu
temaammm! şincik Cadı Günlükleri'nin spoilerini veriyim
1- o yaren üzel de ciddi bi manyakmış yaa!
tip mi tip yani
2- o yalanı hazal'a söylüyo. belli yani
3- o memurlar tam tarif
doğru bi tarif olmuş
4- seni gidi seniii
5- dersane + pelin = cadı işi canım
anladın dimi
mucuk canım!
3
4
5
4
3
Hayranım sana Aslı!!
Kurban bayramında görüşürüz :'(
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #84 :
Nisan 24, 2008, 21:13:12 »
güzel olmuş ama bu bölüm karışık gibiydi sanki yada başım ağrıdığı için ben karıştırdım neyse bir ara tekrar okurum.eline sağlık.
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
«
Yanıtla #85 :
Nisan 27, 2008, 20:32:04 »
off bir türlü cevap yazamadım halbuki o kadarda yazmıştım ama babacığım çalışan 4 elektronik eşya üzerine bir tane daha eklemeye kalkışınca...Yorumlar için çooo...k teşekkürler!
Çok alıngan bir halime denk geldiğinden ve bölümü yollamamım üzerinden 3 gün geçince üzülüveriyor insan
Neyse yorumlara geçiyorum...
Alıntı sahibi: ron!_hermione! üzerinde Nisan 21, 2008, 18:18:30
aay özüür dilerrim görmemişim
Her zamanki gibi güzel olmuş fakat biraz karışık olmuş
yazmaya şidditle deevaaaam!!
Karışık olduğunu bende farkettim
Kafanızın karıştığı yerleri söylerseniz sevinirim
sanada çooook teşekkürler!!
Alıntı sahibi: holy_solemn üzerinde Nisan 21, 2008, 19:45:13
Canım krılma hemen
Biliyorum yazdıklarına karşılık yorum okumak istiyorsun ama hemen okunmuyor yazılar , biraz beklemek gerekiyor.
Şekil 1-a ben
Bak daha yeni okuyabildim , üzgünüm o yüzden
4 sezon mu dedin
Oooo, ne hayallerin var öyle senin
Özellikle 3. ve 4. sezonu merakla bekliyorum
Ama daha çok var sanki
Neyse
Bölümümüze gelirsek
Çok tatlıydı
Hele nöbetçilik kısmı
Ama şu Gamze de beni sinir etti
Bİr konuşsa ya
Neyse ondan zamanla bir şeyler çıkacak gibi ama
Hazal da ne öyle beni kıskanacağını düşüneceğim demeler felan
Pelin haklı , fazla olmaya başladı
İçindekileri dökeceği günü sabırsızlıkla bekliyorum
Su bükücü mü
O da ne yahu
Bir an doğru mu okuyorum dedim
Bu da bir değişik olmuş :d Bence esas Hazal Pelin'i kıskanıyor
su bükücü olduğunu öğreninceki haline bakarsak
Eline sağlık canım çok hoş bir bölümdü
Böylece 1. sezonu da yarılamış sayılırız , ewğer 15 diye düşünürsen
Öyle yorum göremeyince de üzülme hemen olur mu ?
Eh yorum yok diyen ben!!Çokk teşekkürlerrr...Aslında yorum dilenmekten nefret ediyorum ama alkışsızda tiyatro olmazki!
Yorumuna gelince...Gamze...Bilemiyorum.Hazal mı Pelin'i Pelin mi Hazal'ı kıskanıyor tartışılır.O olayda değil tabii ama başka olaylarda olur öyle şeyler.Sanıyorum 15'ten de kısa olacak 8.Bölüm bitti o çok kısa 9.Bölümde uğraşıyorum o baya bir aksiyonlu ve uzun ondan yaklaşık iki bölüm sonra ilk sezon bitiyor.Vee evet 8 Haziran'a kadar ekleyemeyeceğim :'(Yorumun için çok teşekkürler! Afiyet şeker olsun!
Alıntı sahibi: SuMMeR üzerinde Nisan 21, 2008, 20:24:43
Eveet ben yeni başladım ve birinci bölümden buraya kadar bir solukta okudum. Anlatımını beğendim, nasıl bitti o kadar bölüm anlayamadım
Ellerine sağlık diğer bölümü bekliyorum hevesle. Artık ayrtıntılı bölüme özel yorum yapmaa başlarım =)
Hoşgeldin sende aramızaa
!! Afiyet olsun yorumlarını bekliyoruz!!
Alıntı sahibi: sena-1903-rup üzerinde Nisan 24, 2008, 18:53:00
aa kırılma canım amaa
ben her zamanki gibi arkadan arkadan ...
güzel olmuşda bunda pek bi olay olmamıştı gibi bi bu hazalla nolcak aralarında merak ettim
Kırılmamak elde değildi ama geçti geçti.Vakit bulabilirsem açıklarım şimdi derbimi izleyeceğim ayrıcada kaçak giriyorum.Eh diğer bölümde de bişey olmayacak sanırım
Sen 9.bölümü bekle...
Alıntı sahibi: Laila üzerinde Nisan 24, 2008, 21:04:19
kuzum kırılma ama hemen!!
yanıt vereyimsoruna sevgili kuzucuk: benim yeni bölüm inşallah 10 haziran olarak belirlendi; yeni serimin ilk blümü deinşallah 8 haziranda, ve ayrıcana(spoi vermek için yanlış yer mi acep??)
Dünya Gezegeni'ne bağlı ama tamamen farklı bir hikaye yazıyorum. isim vermeyeyim. o da ilk bölümü inşallah 9 haziran. yani üç gün üç hikaye gibisinden olucak. özelliikle şu son bahsettiğim yazıyı gerçekten çok severek yazıyorum. gerçekten çok güzel oldu
temaammm! şincik Cadı Günlükleri'nin spoilerini veriyim
1- o yaren üzel de ciddi bi manyakmış yaa!
tip mi tip yani
2- o yalanı hazal'a söylüyo. belli yani
3- o memurlar tam tarif
doğru bi tarif olmuş
4- seni gidi seniii
5- dersane + pelin = cadı işi canım
anladın dimi
mucuk canım!
Aaayy cano canooo teşekkürler.Ayrıca spoi vermen yanlış olmadı;benim gibi DG severler için bir bilgilendirme oldu teşekkürler
Hayırlı olsun severek yazdığına göre güzel şeyler çıkacağa benzer
Fasulyenin faydalarına geçersek
1-Hayranıyım onun!!
(
)
2-Çok mu belli
3-Eh diyorum ben heryerde bir Pelin varr!!
4-Aklıma gelen şeyle ilgili bir seni gidi seni mi?Ö.M veya spoiler ile bilgi lütfen
5-Hala mı ordasınn!!!
Öptüm seni
Alıntı sahibi: Marissa üzerinde Nisan 24, 2008, 21:13:12
güzel olmuş ama bu bölüm karışık gibiydi sanki yada başım ağrıdığı için ben karıştırdım neyse bir ara tekrar okurum.eline sağlık.
Karışık olabilir Ayşe Ablacım aklınızın karşıtığı yerleri söylerseniz sevinirim
Bu arada yorum için teşekkürlerr!!
Ohh be yolladım en sonunda!Şu FB-GS maçı ne alemde acaba? (kafiyeye bakın beah)
Tvilaylay lomm
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
Ynt: Cadı Günlükleri~8.Bölüm Yalanın Başı (ekleendiii!!)
«
Yanıtla #86 :
Mayıs 02, 2008, 15:19:56 »
Eveeett şömdiii yeni bölümümüzdeyiz!Ve farkındayım bu beklenen birrşeydi
Neyse bu bölümü canıım kankam bi taneem Elif'e hediye ediyorum
Bide ona...O ismi anılmaması gereken kişiye...Bu arada kısa hatta çok kısa ama 9. bölümde onun aksine çok uzun
BÖLÜM 8:YALANIN BAŞI
"2006 yılıyla birlikte 6 sıfırda gidecek"
"Önümüzdeki hafta yağmurlu geçecek.Özellikle bugün Marmara ve Karadeniz'de yağışlar başladı bile."
"Peliin!Servise gecikeceksiin!"
"Anne süpürgeeee...."
"15 yaşına kadar olmaz!"dedi annesi ve devam etti
"Dışarıda yağmur var"Pelin'i karşısına aldı ve konuşurken eline
"Atkın ve eldivenin.Gerekiyorsa bu da şemsiyen.Dışarıda felaket bir yağmu var!"
"Anne şemsiye neyime?Farkındaysan okula servisle gidiyorum!"
"Ama dışarıda servisi bekliyorsun."
"Havalar kötü olunca apartmanın içinde bekliyorum"
"Benimle laf yarışına girme de şunları giy"
"Off anne!..."
Pelin çantasını ve botunu alıp evden dışarı çıktı.Asansörden inip zemin kata geldiğinde elini atkısına ve şapkasına götürüp ufak pof sesleriyle yoketti.
-------
Yine oradan geçiyorlardı.Çapa Anadolu Öğretmen Lisesi...O ihtişam,güzellik,başarı...Ahh orayı kazanmak için nelerini vermezdi ki.
Çapa AÖL'ün son yansımaları da camını yaladıktan sonra Pelin kendini camına yasladı.Ahmet Amca ile yanında oturan Cengizhan hala fil devrinden kalmış o meşhur 6-0 lık (FB-GS) maçını konuşmaktaydılar.Pelin bıkkın bir halde GSli olan Ahmet Bey ile BJK'li olan Cengizhan'a dönerek
"Kazanan biz olduk değil mi?Niye hala bu konuyu konuşuyorsunuz?" dedi ve yine kendini camına bıraktı.
Okula geldiğinde doğruca B kapısına yöneldi.Çantasını kalorifere attıktan sonra kapı penceresinden basketbol oynayanları izlemeye başladı.Gözü aralarındaki sarışından ayrılmıyordu bir türlü.Tam dalmışken Hazal'ın kapı penceresini tıklatması ile kendine geldi.Kapıyı açar açmaz Hazal da çantasını duvara attı sonra "Ayyy!O çanta Nike'tııı!!!" diyerek yerden kaldırdı,iyice silkeledikten sonra o da dolap gibi gözüken kaloriferin üzerine koydu.Pelin'e sinirli bir şekilde bakarak:
"Tek nöbetçinin kendin oldğunu düşünmüyordun herhalde!!" dedi
Bu tanıdık söz ilk başta Pelin'de biraz durgunluk yarattı ama sonra toparlandı.İkiside geçen haftaki olaylar yüzünden birbirlerine hala kızgındılar.
"Benim seni kıskandığım gibi bir saçmalığa kapılmamışsındır umarım" dedi Pelin
"Bilemiyorum Pelin valla."
"İnanmıyorum sana bunu-bunu nasıl düşünürsün?Bu konudaki görüşlerimi bilmiyor musun?"
"Evet Pelin ama..."İkisi uzun süre öylece karşılıklı birbirlerine baktı.Bu düello Derya'nın kapı penceresine vurmasıyla sona erdi.
"Dışarıda felaket bir yağmur var,boşuna beklemeyin,herkesi arka kapıdan almışlar bile."
Gerçektende Derya haklıydı.Bodrum katı tıklım tıklım öğrencilerle dolmuştu ve herkes ya fısır fısır konuşuyordu ya da üzerlerini silkeliyordu.
Bizimkilerde Hilal,Beyza ve Sevginaz'ın yanına gitti.Hilal sınıfın en kısasıydı ama çok güzel ve tatlıydı.Başak sarısı saçları vardı,burnu ve yanağı ise çillerle kaplıydı.Ama bu çiller onu çirkin göstermiyordu,aksine onu daha da tatlı ve çekici yapıyordu.Emir ve Görkem sırf onun için kavga etmiş,uzun süre küs kalmıştı.
Beyza ise Hilal'in aksine esmerdi,hatta Pelin'den bile esmerdi.Onu sınıfta özel kılan
şey ise aşırı ince oluşuydu.Dişlerine geçen sene tel takmıştı.Fakat o karamsar olacağına diş tellerini renkli ve şekilli yapmayı seçmişti.Her diş kontrolünden sonra okula farklı renklerde tellerle gelirdi.Mutsuzluk ve karamsarlık onun defterinde yoktu.Sadece biraz havalıydı ve sade değildi.Hatta pek güzel olmamasına rağmen o da B sınıfından Kerem adlı bir çocukla çıkmaya başlamıştı.
Neyse sanırım çok uzattık.Sınıfın kapısında Pelin Hazal'a önemli birşey söyleyeceğini ve bunun çok özel olduğunu söyledi.Kimsenin bilmemesi gerektiğini de üstüne basa basa açıkladı.Derya da kimseye söylemeyeceğini ona da söylemelerini istedi,üstüne üstlük tabiri caizse ayaklarına kapandı.Pelin de istemeye istemeye kabul etti ve onları sınıfın yanında duran kızlar tuvaletine çekti.
"Bakın burada konuşulanlar burada kalacak."
"Öf Pelin.."
"Tamam tamam."
"Şey...Bizim dershanede Kübra diye bir kız var..."
"Eee?"
"Nolmuş yani?"
"Bana Ercan'ın..."
"6/C'deki Ercan mıı???Eeee!!"
"Derya susarsan anlatacağım"
"Tamam sen anlat."
"Benden bir süre önce hoşlandığını söyledi."
Kızlar şaşırmaya çığlık atmaya başlayınca Pelin tekrar devreye girdi
"Ama-ama-ama bana çıkma teklifi etmedi,sadece ona anlatmış o da bana bunu söyledi,belkide şu anda beni sevmiyordur"dei hızlıca
"Hım..."
"Baştan belliydi zaten."
"Nasıl?"
"O manada düşünmediğimi söylersem yeter sanırım"
"Hazal!"
"Kızlar birbirinize girmeyin yine!"
"Muhabbetiniz bittiyse sınıflarınıza marş marş!"Kapıda Nalan Nefret (Beden Hocası) belirmişti.(tabii o sabahçılara giriyordu)
Bizim kızlar çil yavrusu gibi sınıflarına koştular.Ders trafikti ve Kabil Kartal hiç çekilmiyordu.
Son teneffüs zilinden 5 dakika önce...
Hazal Pelin'e döndü ve
"Madem Ercan sizin yaz kampındaydı niye şimdi sizin dershanede değil?"
"Hangi Ercan?6/C'deki mi?"
"Ha..Hayır Yavuz bu başka biri."
Pelin'in bir anda yüreği ağzına gelmişti fakat Yavuz'un birşey anlamaması üzerine rahatladı.Sonra Hazal'a
"Aslında bunu ona sormalıyım..." dedi
Zil çalar çalmaz Pelin pencereye doğru koştu.Pencereyi Duygular doldurmuştu.Bedende olan D sınıfındaki kızların eşortmanlarını tartışıyorlardı.
"Kusura bakmayın ama acil!!"Pelin başını uzatıp pencereden dışarıya bakmaya çalışıyordu.Ama hem demir parmaklıklar hemde yağan yağmur görüşünü engellemekteydi.
Derken gözleri dört ceketli bir grubu seçti.Aralarında yanar-dönerli bir sarı kendini hemen belli etmişti.Pelin onlar uzaklaşmadan yakalayabilmek için ışık hızıyla koridor fırladı.Allah'a şükür ki en alt katta olduğundan bahçeye çabucak ulaştı,yoksa Ercan'ı kolay kolay yakalayamazdı.
Ercan'ın sırtı ona dönüktü ve anakapının merdiveninden aşağıya inmekteydi.Pelin kapının önünde bir an tereddütte kaldı ama sonra silkelenip Ercan'a yetişti ve omzuna dokundu.Ercan ifadesiz bir yüzle döndü ve "Acelem var" dercesine ona baktı.Pelin soğuktan donmuştu yağmur hafif hafif çiselemekteydi.Ercan'a sordu:
"Şeyy...Sen bizim dershaneye geliyordun ne oldu o iş?"
"Babam izin vermedi.Rövanş Dershanesi daha iyiymiş.Oraya gidiyorum."
"Hımm...O zaman görüşürüz" dedi ama o görüşürüz diyene kadar Ercan kaybolmuştu bile.Pelin merdivenlerden yukarı çıktı ve Ercan'a bakarak
"Öküz öldü ortaklık bitti demek..."
~8.Bölüm Sonu~
1.Dönem Bölümlerinin sonu!!
Tvilaylay lomm
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay
Colorful Sadness~
Ynt: Cadı Günlükleri~8.Bölüm Yalanın Başı (ekleendiii!)
«
Yanıtla #87 :
Mayıs 02, 2008, 20:05:30 »
olee olee ilk mesaj benden
1-)Yaramas Pelin! ya nie çıkarıo atkısıyla beresini?? hava soğuk
2-)Hazal'ın ne demek istediğini anlamış sayılmam
azıcık bi çıtlatıversen.....
3-)nası yani öküz öldü ortaklık bitti? yok galiba ben bugün aptallaştım...
4-)çok çok çok kısaydı
ama hoştu, güzeldi
ama şimdilik spoi vermememk adına; banane hilalle beyzadan
ben anladım bişeyler olcak 9. bölümde de çaktırtmıyorum ne anladığımı
ayyy çok gıcığıııımmmm
çok seviorm kendimiiii
3