Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 11:45:01  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)  (Okunma Sayısı 5387 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Temmuz 02, 2008, 13:08:41 »

Araba güzelmiş Hede Hödö

İlkay yerim ben seni Sarılan Eh beklettin falan ama uzunmuş Dil Çıkaran Daha uzun olabilirdi! Hede Hödö Kahkaha O biri kim merak ettim ama şimdi. Önce zamanı ileri sarıyo sonra Seval'e Pelin'in Ercan'ı sevdiğini söylemesi falan Hede Hödö

Güzel oolmuş İlkoş'cuğum Hede Hödö Sırıtan

bkz: Jenerik~ İbrahim Tatlıses - Aşıksın Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

edit: 11. Sayfa olee Boogie Ve bu da konuna atılan 150. mesaj İlkay'ım Sarılan
« Son Düzenleme: Temmuz 02, 2008, 13:10:24 Gönderen: Laila » Logged

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 11:45:01 »

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #151 : Temmuz 02, 2008, 14:26:52 »

Sonunda canım yeni bölüm gelmiş ama beklediğimizede değmiş hani Göz Kırpan çok dolu dolu bir bölüm olmuş.Zeynep'in ameliyatı hastahane ortamını falan çok iyi yansıtmışsın ama okurken üzüldüm ya Zeynep'e Üzgün ama dediğim gibi hastahane ortamnı falan güzel betimlemişsin şahsen ben hiç sevmem hastahaneleri Allah kimseyi düşürmesin yani Üzgün neyse hikayeye geri gelecek olursak o Duygu ve Seval denilen kızlara uyuz oldum ya birde nispet yapar gibi Pelin'e söylüyorlar Kızgın sinir şeyler <.< ama Pelin cidden oscar'lık bir oyun sergiliyor yani Ama Ercan'da hiç meyil yok mu ya Pelin kızımıza  genel olarak çok hoş bir bölüm olmuş genel olarak okulda olanlar vardı.Ama ben şahsen cadılık konusunda neler olacağını merak ediyordum.Yanlış hatırlamıyorsam en son Türk sihir bakanını falan görmüştük yeni bir cadı falan çıkmıştı onlar ne oldu acep Ne? buu bölümde hiç basi geçmemeiş bu konuda merakta olduğumu söylemeliyim canım. Birde bölüm sonunda şoklardayım Seval ile konuuşan kimdi ya pat diye söyledi birde Pelin Ercan2ı seviyor falan  Hazl mı acaba? neyse...Ama bunun dışında çok tatlı bir bölüm olmuş canım ellerine sağlık tebrikler.Yeni bölümüde merakla beklediğimi söyleme me gerek yoktur herhalde bekliyoruz anacım  Sarılan

İlk başta yorumun için teşekkürler Duygucum  :hug:Değdiğini duymak iyi geliyor gerçekten Gülümseyen
Bu bölüm okul zamanlarında yazdığım son bölümdü bakalım Çınarcık'tan döndükten sonraki bölümler nasıl olacak XD
Cadılık meselesi ve zaman değişiminin cevaplarını 11.Bölümde alacaksınız Pelin Ercan'ı seviyor ama Ercan bu işe ne diyor??Seval?? Hepsi gelecek bölümlerde  XD
Kimin söylediğini çok çok çok sonra öğreneceksiniz anacım
Afiyet olsun Kahkaha

Araba güzelmiş Hede Hödö

İlkay yerim ben seni Sarılan Eh beklettin falan ama uzunmuş Dil Çıkaran Daha uzun olabilirdi! Hede Hödö Kahkaha O biri kim merak ettim ama şimdi. Önce zamanı ileri sarıyo sonra Seval'e Pelin'in Ercan'ı sevdiğini söylemesi falan Hede Hödö

Güzel oolmuş İlkoş'cuğum Hede Hödö Sırıtan

bkz: Jenerik~ İbrahim Tatlıses - Aşıksın Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

edit: 11. Sayfa olee Boogie Ve bu da konuna atılan 150. mesaj İlkay'ım Sarılan

En çok senin yorumunu bekliyordum desem yalan olmaz sanırım  Gözlerini Deviren

Arabayı kendi arabamızdan esinledim.Ve o arabanın küçük göründüğüne bakmayın  Sırıtan

O iki kişi aynı değil anacım çoook sonra öğreneceksin kimin söylediğini  XD

Herkesin Pelin'i olduğunu tekrar etmeme gerek yoktur sanırım  Dil Çıkaran
Çok teşekkürler bende seni yerim   Sarılan  Sarılan

Not:Ercaaaan  Âşık

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #152 : Temmuz 15, 2008, 21:11:48 »

Arkidişler Marissa ablamdan izin alırsam yeni sezon bu başlıkta olmayacak.Diyeyim dedim  XD

mirabillis_92
~S@pph!re~
Demleme Çay

...:::eMMa:::...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #153 : Temmuz 17, 2008, 14:32:36 »

hadii Şaşırmış

pofyumak
Süt
*

kaybolsam hiç olsam...yada hiç olmasam

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #154 : Ağustos 01, 2008, 16:26:32 »

ilkay ben izel artık buradayım hani aynı sınıftaydık:))) devamını bekliyorum hala bu arada o hikayede bende varım:))) hangi okul oldu buradan cevap yazarsın tamam mı öptüm canım
pofyumak
Süt
*

kaybolsam hiç olsam...yada hiç olmasam

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Ağustos 01, 2008, 16:30:02 »

ilkay biliyor musun dilsad dila bide mervenin aynı okul oldu. bana geri dönersin diymi? nede olsa münazara takımında birlikteydik
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #156 : Ağustos 01, 2008, 16:31:10 »

ilkay ben izel artık buradayım hani aynı sınıftaydık:))) devamını bekliyorum hala bu arada o hikayede bende varım:))) hangi okul oldu buradan cevap yazarsın tamam mı öptüm canım

İzeeel!!  Şaşırmış  Şaşırmış Ahuhu hoşgelmişsin canım,duyduğuma göre Bayrampaşa'yı kazanmışsın  Cool Tebrikler cano.Ay birden sevindirik oldum  Kahkaha  Kahkaha
Bende Amiral Vehbi Ziya Dümer'i kazandım ama 2. yerleştirmeye başvuracağım sanırım.Hayırlısı neyse o olsun canım  Öpücük  Öpücük

Edü:Üst üste mesaj atmak,yasak Dil Çıkaran

İkinci sezon ile ilgili spoiler vermeyelim lütfen Hede Hödö Bak şimdiiii Kahkaha TYanıdık birini görmek ne güzel yavv

Evet üçü birden Bahçelievler'i kazanmış Kahkaha
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 16:33:22 Gönderen: _SePeT_ » Logged

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #157 : Ağustos 05, 2008, 17:43:44 »

Kısım olayı gibi değil,bu farklı.Olayları eğer bir bölüm içinde verseydim çok zıplayacaktım sizinde kafanız karışacaktı.Ama bölümde yapamazdım çünkü diğer hikayelerden koparırsam saçma olur.Öyle işte.İyi okumalar.bu arada İzoşum'a hediye ettim gitti bu bölümü (pofyumak)

NOT:Fraktal'ın anısına...(öldürdün leaayn)

11.BÖLÜM
1.HİKAYE
[/b]

Olanlar veya Olacaklar

Sonunda kızlar toplanmıştı.Hepsinin ellerinde resim çantaları vardı,ve ne yazık ki ağırlardı.Yola koyulduklarında Pelin inanamıyordu:Okuldan kaçıyordu! Tüm kızlar kakara kiki ri yokuş aşağı inmeye başladılar.Neşeli gülüşleri bütün şehvetiyle havaya karıştı...

O sırada müdür odasında...

"Liste çıkarmakla çok iyi düşünmüşsünüz Bakan Bey."
"Ben her zaman çok iyi düşünürüm,müdür bey."
"..."
"Neyse neyse,aslında gizliliği en iyisiydi fakat...Korkunç bir durum var."
"Neymiş?"
"Bir Perfiouse ailesi Bakanlığa haber vermeden ortadan kayboldu,bir melez öldürüldü.Durum çok vahim,jeopolitik öneminden dolayı Türkiye de etkilenmeye başladı."
"Peki bu durum bizi etkiler mi,yahu bu herifin amacı ne?"

Odada volta atan Bakan bir an dondu.Uzun süre odada bir sessizlik oluştu.Tek duyulabilen şey o sırada teneffüste olan ilkokul kademesinin gürültüleriydi.

"Bilmiyorum..." dedi Bakan uzun süren sessizliğin ardından."Hatta neler olabileceğini bile bilmiyorum...Ya da bilmek istemiyorum."

"Anlıyorum.Şimdi bu cadılar ve büyücüleri tam olarak nasıl tespit edeceksiniz?"

"Bazı araştırmalara başladık bile...3 gün evvel bir zaman değişimi denendi..."

"BİZDEN HABERSİZ?"
"Kusura bakmayın ama bazı şeyleri -şu anlık- gizli yürütmemiz gerek."
"Bunlar benim öğrencim,nasıl benden izinsiz böyle birşey yapmaya kalkışırsınız??"
"PEKİ YA SİZE HABER VERSEYDİM NE OLACAKTI?O HERİF İLE SAZ ARKADAŞLARI GELDİĞİNDE HERŞEYİ YUMURTLAYACAKTINIZ!"
"Söyleyeceğimi nerden biliyorsunuz,Bakan Efendi!"
"Çünkü siz bir Muggle’sınız!" dedi,artık sinirleri zonklamaya başlamıştı ne yapsa olmuyordu,kendine hakim olamıyordu.
"ÇÜNKÜ ONLARIN YAPACAĞI İŞKENCELERE KOLAYLIKLA BOYUN EĞEBİLİRSİNİZ!"
"YA EĞMEZSEM!"
"ÖLÜRSÜNÜZ!"

Yine odanın içini dolduran bir sessizlik.Farkı hissedilen bir sessizlik...Buram buram ölüm kokan bir sessizlik...

"Öğrencilerim için..."
"Hiç bir şeyi yapmayacağınızı biliyorum."

Müdür mosmor kesilmişti.İki tarafta daha fazla zorlamak istemiyordu.Özellikle de Bakan Fraktal.

Bu adam kaskafalının önde gideni.4 yardımcı var ama hiçbiri sihirden,bırakın anlamayı,kıyısından geçmiyor.Eğer ipler koparsa çoğu büyücü ve cadı tehlike altına girer.Alttan almalıyım.Almak zorundayım...

"Eee...Sizin yardımcılarınız..."

Alınganlığı üzerinde olan müdür hemen atladı:

"Nolmuş yardımcılarıma?"
"Sizin yardımcılarınız gerçekten muggle.Bizimkilerden anlayabilecek biri lazım."
"Eh...Okulumuzda 4 müdür yardımcısı var.Bir başkasına gerek görmüyorum."
"Gerek var çünkü hiçbiri sihirden anlamıyor.Okulunuzun büyücüler arasındaki yerini unutuyorsunuz."
"Peki Milli Eğitim Bakanlığı?Atamayı onlar yapacak sanıyorum.."
"Ben Türk Sihir Bakanıyım.İzin verinde onlarla da bağlantım olsun"

Müdür şaşırdı.Başat Fraktal ile Hüseyin Çelik'in karşılıklı konuşmasını hayal edemiyordu.Gülmesini zor tutarak:

"Kusura bakmayın,unutmuşum."
"Ayrıca o gün sihir yapan kız perfiouse çıktı.Hem de ailesi savaş yılları sırasında önemli bir rol oynamış."
"Ne?"
"Ayrıntılara girmeyeceğim." dedi Bakan,sonra saatine bakarak:
"Ankara'ya gitmem gerek ve oraya cisimlenmek çok zor."
"Sizi tutmayalım o zaman." dedi ve elini uzattı Harun Bey.Fraktal karşılık verdikten sonra "İyi günler" dedi ve bir pof sesiyle ortadan kayboldu.

Zeynepler'in kapısının önüne geldiklerinde kızların ayaklarında derman kalmamıştı.Hem Pelin kendini rahat hissetmiyordu çünkü başkasının evine gitmekten hoşlanmıyordu,annesinin haberinin olmaması da cabası.
    Zeynep'in oturduğu apartman tipik Fatih evlerindendi.Küçük,kirli ve diğer binalarla iç içe İstanbul'un tüm çarpıklığını gözler önüne seren bir yer...Kızlar içeri girmişlerdi bile,olayın egzotikliğine kaptırmıştı.Toparlandı ve o da diğerlerine katıldı.Daracık merdivenlerden döne döne yukarı çıktı,taa ki arkadaşlarının yanına varana kadar.

Tam kapıdan gireceklerdi ki,Pelin dayanamadı ve

"Kusura bakmayın ama gelemeyeceğim."
"Ne?"
"Niye?"
"Saçmalamayı keser misin Pelin!"

Pelin ağzını açtı,bir şey söyleyecekti belli.

Ah neyse.Onlarla aramı bozmamalıyım.Bu kadar yol teptikten sonra içeri girmemek ayıp kaçar.

Kızaların ardından içeri girdi.Bu sefer bilindik Fatih evi tipinde olmadığını farketti.Küçük değildi,yemyeşil bir hole sahipti.Holün hemen karşısında orta büyüklükte bir mutfak bulunuyordu.

Holün sağında koridor başlıyordu.Kısa ama anlamlı olan koridorun sonunda Zeynep'in odası bulunuyordu.Oflaya puflaya küçük odaya yöneldi.Odaya vardığında tüm kızlar Zeynep'in çevresini sarmışlardı.

~1.HİKAYE SONU~
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2008, 17:44:31 Gönderen: _SePeT_ » Logged

lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #158 : Ağustos 05, 2008, 18:42:49 »

Hmm.. İlginç bir bölüm olmuş.. Şu zaman değişimi denen şeyin ne olduğunu hatırlıyorum galiba. Zeyneplerin evinde de bir acayiplik var diye hissediyorum, görücez artık..Ama çoğu yeri anlamadım gibime geldi. Ben en iyisi 5. bölümden fln başlayıp yeniden okiyim.. Eee ne zmndır yazmıyodun unutmuşuz.. Sırıtan Yine de ellerine sağlık cnm yine güzel yazmışın.. Öpücük
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2008, 18:44:40 Gönderen: lilyevans » Logged

Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #159 : Ağustos 05, 2008, 19:14:08 »

Demek öyle diyosun İlkay... Hmmmm Hede Hödö

Evet ya evde bi gariplik var sankim, bizim eve de benziyo azcık Dil Çıkaran Kahkaha Ama bizim ev açık sarı Hede Hödö Ay kendi kaçışlarımı hatırladım okurken Kahkaha Çok fazla olmasa da Dil Çıkaran İnek öğrenciydim ben (yalnız o -di ekini eklemek zor geliyo yahu Dil Çıkaran) Kahkaha

Bakalım bakalım ikinci hikayede neler olacak Kahkaha Ama bu Pelin de yaramaz kızmış, 6. sınıfta ben hiç okuldan kaçmamıştım mesela Hede Hödö

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #160 : Ağustos 05, 2008, 19:22:58 »

Teşekkürler ilk önce  Terleyen

Hmm.. İlginç bir bölüm olmuş.. Şu zaman değişimi denen şeyin ne olduğunu hatırlıyorum galiba. Zeyneplerin evinde de bir acayiplik var diye hissediyorum, görücez artık..Ama çoğu yeri anlamadım gibime geldi. Ben en iyisi 5. bölümden fln başlayıp yeniden okiyim.. Eee ne zmndır yazmıyodun unutmuşuz.. Sırıtan Yine de ellerine sağlık cnm yine güzel yazmışın.. Öpücük

Geçen bölümde olmuştu,oradan hatırlıyorsundur.Bundan sonra CG'yi sık sık göreceksiniz  Gözlerini Deviren Sağol yorumun için canımcım  Sırıtan

Demek öyle diyosun İlkay... Hmmmm Hede Hödö

Evet ya evde bi gariplik var sankim, bizim eve de benziyo azcık Dil Çıkaran Kahkaha Ama bizim ev açık sarı Hede Hödö Ay kendi kaçışlarımı hatırladım okurken Kahkaha Çok fazla olmasa da Dil Çıkaran İnek öğrenciydim ben (yalnız o -di ekini eklemek zor geliyo yahu Dil Çıkaran) Kahkaha

Bakalım bakalım ikinci hikayede neler olacak Kahkaha Ama bu Pelin de yaramaz kızmış, 6. sınıfta ben hiç okuldan kaçmamıştım mesela Hede Hödö

Yok o evde gariplik falan  Hede Hödö Hatta 2.Hikayede baya bir zıplıyacağız ne oluyor leayn diyebilirsiniz yani.
Yazık sanaaa,ben kaçmıştım şahsen.Ama onlar arkadaşlarını görmeye gidiyorlar yavv...Acıyın onlara.  Dil Çıkaran

Şupır haber:2 Hikaye+1 Bölüm sonra 1.Sezon bitiyor  Afro Sonra da süpriz sezona doğru yol alıyoruzzz

demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : Ağustos 05, 2008, 19:25:57 »

Bu bölümü anlayabilmek için bi öncekini okumam gerekti unutmuşum bi kaç şeyi Terleyen Sırıtan Hüseyin Çelik adının geçmesi beni güldürdü hatta en çok orayı sevdim diyebilirm Kahkaha
Pelin şimdi nasılsa 6.sınıftada ben öyleydim(yani aşk acısı haricinde) okuldan kaçma daha doğrusu kendini kaçarken bulma ve bunu yaptığına inanamama yıllar öncesine dönüverdim birden umarım kaçma hikayesinin sonu benimki gibi meyvesuyu içerken müdüre yakalanma gibi şeyle bitmez Hede Hödö Hede Hödö
Ellerine sağlık, tatlı bir bölüm olmuş Aww

~Twenty years
them's the breaks
for we design a fate
we need to concentrate
on more than meets the eye

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #162 : Ağustos 06, 2008, 12:37:58 »

Bu bölümü anlayabilmek için bi öncekini okumam gerekti unutmuşum bi kaç şeyi Terleyen Sırıtan Hüseyin Çelik adının geçmesi beni güldürdü hatta en çok orayı sevdim diyebilirm Kahkaha
Pelin şimdi nasılsa 6.sınıftada ben öyleydim(yani aşk acısı haricinde) okuldan kaçma daha doğrusu kendini kaçarken bulma ve bunu yaptığına inanamama yıllar öncesine dönüverdim birden umarım kaçma hikayesinin sonu benimki gibi meyvesuyu içerken müdüre yakalanma gibi şeyle bitmez Hede Hödö Hede Hödö
Ellerine sağlık, tatlı bir bölüm olmuş Aww

Yorumun için teşekkürler öncelikle  Gözlerini Deviren
Evet yahu uzun zaman oldu ama arayı kapatıcam söz  Hede Hödö
Sonu ımm... 2.Hikayede öğreneceksiniz  Sırıtan

Herkesin içinde bir Pelin vardııır  Dil Çıkaran

Afiyet olsun Kahkaha

ayriz
Hikaye Perisi
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #163 : Ağustos 06, 2008, 14:07:21 »

Biraz kısa olmakla beraber çok hoş bir bölüm olmuş canım Gülümseyen özelikle ben geçen bölümde hiç değinmediğin müdürün odasında aklım kalmıştı.Sihir bakanı Fraktal ve okul müdürünün konuşmalraı çok güzel olmuş bazı yerlerde güldüm özellikle Hüseyin Çelik ve sihir bakanı Fraktal'ın karşı karşıya gelmesi  Kahkaha koptum resemn ilahi İlkay sen çok yaşa emi  Aww sonra Pelin'in okulu kırdığı için yaşadığı iç huzursuzluğu bana çok tanıdık geldi. Gözlerini Deviren.Sonra Fatih ve oradaki evi çok güzel betimlemişsin ayrıca İstanbul'un çarpık yapıaşamasınada güzel bir gönderme olmuş Göz Kırpan ne diyim çok güzel bir bölüm olmuş canım elleine sağlık tebrik ederim  Alkış

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #164 : Ağustos 06, 2008, 18:05:07 »

Biraz kısa olmakla beraber çok hoş bir bölüm olmuş canım Gülümseyen özelikle ben geçen bölümde hiç değinmediğin müdürün odasında aklım kalmıştı.Sihir bakanı Fraktal ve okul müdürünün konuşmalraı çok güzel olmuş bazı yerlerde güldüm özellikle Hüseyin Çelik ve sihir bakanı Fraktal'ın karşı karşıya gelmesi  Kahkaha koptum resemn ilahi İlkay sen çok yaşa emi  Aww sonra Pelin'in okulu kırdığı için yaşadığı iç huzursuzluğu bana çok tanıdık geldi. Gözlerini Deviren.Sonra Fatih ve oradaki evi çok güzel betimlemişsin ayrıca İstanbul'un çarpık yapıaşamasınada güzel bir gönderme olmuş Göz Kırpan ne diyim çok güzel bir bölüm olmuş canım elleine sağlık tebrik ederim  Alkış

Valla çok sağol.Çok teşekkürler yorumun için  Terleyen

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: