Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 04:08:57  

Sayfa: 1 ... 4 5 6 [7] 8 9 10 ... 12   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)  (Okunma Sayısı 5375 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #90 : Mayıs 03, 2008, 07:57:41 »

Eh ikinci yorum da benden o zaman Kahkaha Öncelikle kısa olmuş birazıcık Dil Çıkaran Sevis-süpürge kısmı çok şekerdi Kahkaha Hazal'ın bu tavrı da fazla olmaya başladı Dil Çıkaran bilemiyorum Gözlerini Deviren Pelin o Çapa Anadolu lisesine özlemle baktığına göre gelecek sezonlar için azıcık ipucu aldık sanki Gözlerini Deviren Kahkaha Ercan'ın tavırları da ayrı garipti Dil Çıkaran Bakalım neler olacak daha Gözlerini Deviren Eline sağlık  canım Sarılan Öpücük

Edit: O avatarın nasıl bir şey öyle Şaşırmış Çok tatlı ve pek hüzünlü Şaşırmış Çok sevdim Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Cadı Günlükleri~11.Bölüm 1.Hikaye Olanlar veya Olacaklar (Kötü Haber!)
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 04:08:57 »

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #91 : Mayıs 03, 2008, 15:19:52 »

aay ben buu ercana kıl olduum! bide şeey sn 1. dönemin sonu dedin yaa karne gününü yapmıycan mı şimdiik !(çok meraak ettim pelinin notlarını)

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #92 : Mayıs 03, 2008, 15:43:23 »

coşmuşuz  Sırıtan teşekkürler yorumlar için  XD

oo döktürmüşüz gene Kahkaha

1)Hede Hödö

sana Hede Hödö

2)I-ıh çıtlatamam Kahkaha çıtlatılacak bişey değil ben sana sonra muckk

bende seni bi ara muck Hede Hödö

3)Öküz Zakkum Dershanesi oluyor e Ercan'da Rövanş'a gittiğine göre artık aralarında bir bağ olmadığını anlatmaya çalışıyor.Ordaki tavrı...Çok kızgınım Ercan'a çook...

evt ben de...  Dil Çıkaran

4)Evet,en kısa bölümümdü ama 9.Bölüm aksine hepsinden uzun oldu luckylerimde en çok o bölümü beğendi bakalım

ii küsel Kahkaha

(göstermek/gizlemek için tıkla)

(göstermek/gizlemek için tıkla)

bende seni seviyoruumm Sarılan

mucks jnm Kahkaha Öpücük Sarılan

öeeehh ne biçim bi mesaj oldu bee Hede Hödö

1)sana  Hede Hödö Hede Hödö
2)oldu mu  Öpücük
3)Allah'a şükür jeton düşmüş Sırıtan
4)inşallah yalnız vurgun yemiş gibi olabilirsiniz  XD
5)yorumsuz  Dil Çıkaran

harbi biraz garip oldu ama sen anladın değil mi
Kahkaha

Eh ikinci yorum da benden o zaman Kahkaha Öncelikle kısa olmuş birazıcık Dil Çıkaran Sevis-süpürge kısmı çok şekerdi Kahkaha Hazal'ın bu tavrı da fazla olmaya başladı Dil Çıkaran bilemiyorum Gözlerini Deviren Pelin o Çapa Anadolu lisesine özlemle baktığına göre gelecek sezonlar için azıcık ipucu aldık sanki Gözlerini Deviren Kahkaha Ercan'ın tavırları da ayrı garipti Dil Çıkaran Bakalım neler olacak daha Gözlerini Deviren Eline sağlık  canım Sarılan Öpücük

Edit: O avatarın nasıl bir şey öyle Şaşırmış Çok tatlı ve pek hüzünlü Şaşırmış Çok sevdim Aww

Zeynep ablam  Sarılan Kısa olduğu çok bariz ama öyle olması gerekiyordu ki 9.Bölümün tadı çıksın (çok mu abarttım dokuzu ne) Hazal aslında doğru birşey yaptı bir yerde  Aww Pelin resmen ona yalan söyledi!Tabii yedi o ayrı.Neyse çok dallandırmayayım yoksa hikaye gidecek  XD Aslında Çapa AÖL'ü bende çook istiyorum ondan yazdım eğer ben kazanamazsam Pelin de kazanamıcaak  Şeytani Daha sonraki bölümlerde Ercan'a inanamayacaksınız vaziyet öyle  Terleyen Afiyet olsun ve teşekkürler tekrar  Sarılan Çok spoilli bir yorum oldu ama neyse  Hede Hödö
Edit:Teşekkürlerrr!Ama harbidende hayat zor hele hele 34 gün sonra  Üzgün

aay ben buu ercana kıl olduum! bide şeey sn 1. dönemin sonu dedin yaa karne gününü yapmıycan mı şimdiik !(çok meraak ettim pelinin notlarını)

Teşekkürler canımcım!Ama böyle olmuyor bir senin ismini bilemiyorum!Neydi yahu?Neyse,evet karne gününü yapmayacağım Pelin'in karne notlarını sonra ek olarak ekleyeceğim  Aww Teşekkürler yorum içiin!!

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #93 : Mayıs 04, 2008, 15:32:51 »

saool  Sırıtan adım BİGE ! bilge filan deil  (ismim biraaz zoor başıma çook dertler açtı) Utanmış
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2008, 15:52:31 Gönderen: ron!_hermione! » Logged

AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #94 : Mayıs 06, 2008, 13:25:34 »

zuha benimde dım öyle,çünkü ilkay erkek ismi ya beni hep erkek sanıyorlardı kız arkilerimin anneleri sonra bende telde sesimi duyurmak zorunda kalıyordum Kahkaha

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #95 : Mayıs 06, 2008, 14:33:15 »

zuha benimde dım öyle,çünkü ilkay erkek ismi ya beni hep erkek sanıyorlardı kız arkilerimin anneleri sonra bende telde sesimi duyurmak zorunda kalıyordum Kahkaha
aay allah sanada kolaylıık versiiin.Eminiim çok çook çook sinir bozucu bi durumdur  Sarılan

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #96 : Mayıs 09, 2008, 20:14:25 »

Aslında bu ismimi sevmediğim anlamına gelmiyor İlkay güzel bir isim bence.Ama evet doğru erkek ismi sananlara uyuz oluyorum  <.< Berbat bişey.
"Ama İlkay erke ismi???" Sonra da başla anlatmaya  Kızgın

Bugün ekleyemedim bölümü kusura bakmayın ama işim uzundu,bölümde uzun bir kaçtane de ek şeyler koydum.Girebilirsem yarın girerim.

Teşekkürlerrr  Aww

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #97 : Mayıs 31, 2008, 21:39:39 »

Şimdii geldik fasulyenin faydalarına...Bu bölümü 2050'yi geçmemize ve ona ve onu görebildiğim tek yere,Anafen'e ithaf ediyorum.Ha,birde beni internetten okuyan arkadaşlarım Kübra(lar) ve Esracığıma teşekkür ediyorum  Sarılan Elif'imi ayrı tuttum.O belki de aranızdaki en büyük Hazalcı.Seviyorum seniiii!! Elocanımm  Sarılan
Vee bölüm müziğimizzz...
Gece Yolcuları-Unut Beni
bölümü okurken dinleyebilir hatta bir kısmında başlatabilirsiniz  XD İyi okumalar...Bu arada konuk oyuncumuz Fraktal'a teşekkürler  XD

9.BÖLÜM:YENİ BİR DÖNEM YENİ OLAYLAR!

Haklıydı da.O günden sonra Ercan Pelin ile o kadar yakınlaşmadı.Hatta bir süre sonra merhabalaşmadılar bile.
     Derken aylar hızla geçti,karneler alındı,karlar yağdı,güneş açtı...
Kürekli İlköğretim Okulu'nun anaç ağacının yaprakları yeni yeni tomurcuklanmıştı.Okulun kahverengi tonlarındaki duvarları güneşin tazeliğinden canlanmış,adeta gülümsemeye başlamıştı.
     Okulun bahçesinden Bedir Bey sorumluydu,belli bir saatte kapıyı açar,belli bir saatte kapatırdı.Öğrenciler bazen ondan nefret etme derecesine gelirdi.Ne erken gelebiliyorlardı ne de geç.Erken geldiklerinde içeride sabahçılar var diye dışarıda bekliyorlardı,geç geldiklerinde tören başladı diye.Pelinler'in servisi okula erken gelmişti.Yani anlayacağınız Pelin tören saatine yarım saat kalana kadar dışarıda bekleyecekti.İtişe kakışa kapıya yöneldi.Neyse ki birkaç dakika sonra bahçe kapısı büyük bir gürültüyle sağa doğru (Pelin'e göre sola) açıldı.Sonra tüm çocuklar hücum modunda sıralarının en önünü kapabilmek için koşmaya başladı.
    Pelin ise B Blok'un kapısına doğru yöneldi.Kapıdan girdi ve yine her zamanki harketi olan çantayı kalorifere fırlatma merasimini yaptı.Derken tık! tık! Pelin arkasına döndüğünde Dila'nın kapı penceresine sabırsızca vurmakta olduğunu gördü.Pelin kapıyı açtığında Dila onun üzerine atladı
"Niye-kapıyı-açmadın?!" Pelin boğazına sarılan ellerden kurtulmaya çalışarak
"Şey...Eğğ..Yeni farketmişim..." Dila elini Pelin'in boğazından çekti ve çantasını yere fırlattı.
"Off,sinirim bozuk" dedi.
"Ya...Neymiş sebep?" dedi Pelin
"Sanırım doğaüstü güçlerim var." Pelin bıyık altından güldü.
"Nasıl yani??"
"Annem sürahiyeden su dökmekteydi.Yanına geldiğimde tüm su...Buharlaştı!"
   Pelin'in yüzündeki belirsiz gülümseme aniden silindi.Kürekli'deki ve belkide Türkiye'deki tek büyücü soyu olduklarını düşünüyordu.İlk şaşkınlığı attıktan sonra Dila'ya sordu.
"Şey...Senin ailenin güçleri var mı peki?"
"Neee?Tabiki hayır!Sen neyden söz ettiğinin farkında mısın?"
"Yani...Bu güçler genetik olarak geçerde..."
"Hadi diyelim doğru,peki sen bunu nerden biliyorsun?"
"Şey...Okumuştum...Filmlerde falan oluyorya..."
"Bilmiyorum...Aslında belki de bunu sana söylememeliydim." Hızlıca toparlandı ve Pelin'e doğru yürümeye başladı.İşaret parmağını tehdit edercesine sallayarak
"Eğer bu konuştuklarımızı birisine söylersen güçlerimi senin üzerinde denemek zorunda kalabilirim."
 Bir an Pelin'in içinde koca bir 'HIH' deme isteği oluştu fakat zorlukla bastırmayı başardı.
"Tamam merak etme kimseye söylemem."

"Neeee!!"

Hazal kağıdı okuyup Pelin'e baktı ve çaktırmamaya özen göstererek cevabını Pelin'e verdi.

"Dila da mı senin gibi Perfoouse?"

Pelin gözlerini devirdi ve kağıdın altına cevabını yazdı:

"1.Perfoouse değil Perfious.2.Perfious olmayadabilir çünkü normal bir cadınında güçleri eğitimsizken böyle olabiliyor.3.Cadı bile olmayabilir."

Hazal kağıdı okuduğunda ilk sinirlendi,sonra cevabı yazıp Pelin'e verdi.

"Şu Ercan sanırım seni seviyor ha,ama şimdi biraz anlıyorum bazen sana bakıyor!"

"Sana demedim mi,ben yalan söylermiyim hiç"

Yalnız bir farklılık vardı Pelin bunu utana sıkıla yazmıştı.

"Peliin ama biraz fazla sarı gibime geliverdi."

Tam kağıdı Pelin'e verirken sıralarının önünde kızıl saçlı Berivan Hanım durdu,sinirle baktı ve gözlüklerini yukarıya kaldırıp sordu

"Kağıdı alabilirmiyim?"
Pelin ile Hazal birbirine baktı.Korkarakta olsa kağıdı uzattılar.Şimdi geriye sadece rezil olmak kalmıştı.Berivan Hanım Abidin ile yeni gelen Burakcan'ın olduğu cam kenarına doğru yürüdü ve kağıdı açtı.Abidin ile Burak başlarını kağıttan aşağıya uzattılar ve Abidin hoca okuyamadan bağırdı

"Ercan Pelin'i mi seviyoor??"

Bu sözler tüm sınıfa bomba gibi düştü.Özellikle Duygular'ın olduğu kısım hareketlenmişti. Berivan Hanım ise dersinin kaynamasından hoşlanmamış bir şekildekağıdı yırttı ve çöpe attı.Sonra Pelin'in yanında durdu ve onun omzunu sıvazladı.

"Hayır çocuklar öyle birşey yok;Pelincim okumadım kağıdını merak etme.Hayır,hayır yok öyle birşeeeeyy!"

Çocuklardan bazısı sustu ama Duygu tarafı hala konuşuyordu.

"Çocuklaar!Duygu Anıl!Zeynep Varol!Haftaya sınav var unutmayın!" Ve ünlü teneffüs zilleri çaldı.Pelin bir an önce teneffüse çıkmak istiyordu.Hazal ile Derya onun koluna girdi ve bahçenin yolunu tuttular.Pelin başını Hazal'ın omzuna yasladığında başına gelen tüm kötü olaylarda hep onun kendisinin yanında olduğunu ve onu teselli ettiğini hatırladı.Sonra kendisine söylediği o iğrenç yalandan dolayı kızdı.Haksızlıktı bu hem Ercan'a hem de Hazal'a.Ama şimdi yalanından geri dönemezdi,yoksa Hazal ile tüm ilişkii bitebilirdi.

Aynı sırada orta boylu,hafif toplu bir kız Ali Şubat'ın odasında azar işitmekteydi.Yalnız Ali Şubat bu sefer daha farklıydı;bıyıkları titriyordu,fakat sinirden değil,tedirginliktendi.Kız ise şaşkındı,az önce yaptığı şey...Korkunçtu.Ali Bey kıza ona kendisini odasında beklemesini bir yere kıpırdamamasını söyledi.Tam kapıdan dışarı çıkacakken geri döndü ve
"Lütfen odama zarar verme" dedi.Kapıyı arkasından kapadıktan sonra Baş Müdür Yardımcısı Kemal Akarsu'nun odasına yöneldi.
   Kapıyı kapatıp içeri girdiğinde ilk odadan "Ne!Nasıl olur!" sesleri yükseldi,sonra bu gür ses hararetli bir hal aldı.Kapı tekrar açıldığında bu sefer dışarıya çıkan Ali Şubat değildi.Kemal Akarsu elinde meşhur tesbihiyle kahverengi korkuluklu merdivenlerden hızla aşağıya inmeye başladı.Zemin kata geldiğinde duvara tutunup derin bir nefes aldı.

Bir tanesi bile çoktu aslında ama iki... Tam toparlanıp ana kapıdan bahçeye geçecekken müdür Harun Zayıf'ın ona doğru yaklaştığını gördü.

"Kemal Bey!Kemal Bey!"
"Buyrun müdür bey"
"Pelin kızımız,yine sihir yapmış!"
"Yok yok ,Pelin değil bu sefer"
"Ne!Çabuk gel Bakanlık uyarılmış bile"
"Hey yarabbim sen bizim aklımıza mukayese ol!"

İkisi birlikte Kürekli İlköğretim Okulu'nun A binasına geçti,merdivenleri çıktılar ve orta kattaki gösterişli müdür odasına girdiler.
  Müdür odası iki kapılıydı,biri tahtadan yapılmış "Burası müdürün odası" diye kendini belli eden gösterişli kapı,diğeride gösteriş olarak ilkinden eksik kalmayan buzlu camlı bir ahşap kapıdan oluşmaktaydı.İkinci kapı ile birinci kapı arasında yaklaşık 5 metrekarelik bir boşluk vardı,ilkini açtıktan sonra rahatça sola dönülüp ikinci kapı açılabiliyordu.Odanın içi ferahtı,duvarları buz rengiydi ve yerler beyaz halı-flex ile kaplanmıştı.Odanın iki yanı da cam vitrin ile çevrilmişti.Sağ vitrinde okulun kazandığı sayısız ödül vardı,sol vitrinde ise Comenius Projesi sayesinde diğer ülkelerden gelen hediyeler bulunmaktaydı.Odanın tam ortasında ise müdür koltuğu bütün ihtişamıyla yükselmekteydi.Müdür koltuğunun arkasındaki duvarda ise Atatürk’ün bir resmi,İstiklal Marşı ve Türkiye’nin Bayrağı bulunmaktaydı.Tam karşıki duvarda ise yakışıklı bir Osmanlı görevlisinin yağlı boya portresi vardı.Müdür koltuğuna kuruldu ve karşısındaki vezirin portresine seslendi:
“Siz bizim sakalımızı kestiniz biz ise sizin kolunuzu kestik.”
 Portre canlandı.Kemal Bey ise küçük bir inlemeyle kendisini müdür masasının yanındaki sandalyelerden birine bıraktı.Portredeki sadrazam masmavi gözlere sahipti.Delici bir bakışla
"Ne olmuştu Harun Bey?"
"Bakanlık'a acilen bir mesaj bırakmam gerekiyor."
"Buyrun"
"Ee...Şeyy..."Harun Bey'in de bir portreyle konuşmasından duyduğu hafif korku apaçık belliydi.
"Büyü yapan Pelin kızımız değilmiş,başka bir öğrenciymiş."
Paşa büyük bir gösterişle arkasına döndü,portreden çıktı.Kemal Bey:
"Bismillahirrahmanirrahim,bu da ne böyle?"
"Sonra anlatırım şimdi olmaz."
Osmanlı sadrazamı tekrar yerine geldi ve
"Bakan Fraktal sizinle görüşecek"
"Çok teşekkürler...Efendim." dedi ve Osmanlı sadrazamı tekrar o cansız fırça darbeleri haline geri döndü.
    Kemal Bey kendini 3 pardon 5 boyutlu bir filmde gibi hissediyordu.Müdür masası başındaki sandalyesinde doğruldu ve hırıltıya benzer bir sesle inledi.Derken odanın ortasında büyük bir toz bulutu belirdi.Toz bulutunun ardından takım elbiseli (!) biri belirdi ve üzerini düzelterek
"Şöminenin olmaması korkunç!" diye homurdandı.Sonra toparlanarak
"Pardon kendimi tanıtmadım ben Başat Fraktal.Türkiye Sihir Bakanıyım,bu arada övünmek gibi olmasın dünyadaki en genç bakanım.Sizde şu meşhur okul muggle okulu müdürü olmalısınız."Elini uzattı müdürde ona karşılık verdi,tokalaştılar

"Beni bilmezsiniz,3 sene evvel başa geçtim,bu vesileyle tanışmamız kötü oldu ama elbet birgün konuşmamız gerekecekti." dedi,aniden toparlandı ve ciddi bir vaziyete geçti.Harun Bey'de eliyle ona boş olan bir sandalyeyi gösterdi,Bakan Fraktal'da sandalyeye yöneldi.

"Kusura bakmayın,girişim biraz laubalice oldu ama aklım biraz dağınıktı"
"İsterseniz size bir kahve söyleyeyim."dedi Harun Bey.
"Aaahh,çok iyi olur..."

-------

Pelin ilk defa cam kenarında oturuyordu.Onun birkaç önünde Duygular fısır fısır konuşmaktaydı.Sonra Duygu başını kaldırdı ve yüzünde bir gölge ile sordu:
"Ercan -Hani şu C'deki- seni sevdiğini mi sanıyorsun?"
Pelin kıpkırmızı kesildi ve doğruldu.
"Ha...Hayır öyle birşey yok olsa bile dünyadaki tek Ercan o değil ki."dedi hızlıca
"Ercan'ın 6/B'deki Özlem ile çıktığını da bilirsin o zaman..."
"Şey...Evet..."
"Neyse yine de bir hatırlatayım dedim"

Pelin çok fena uçtuğunun şimdi farkına varmıştı.Ercan 6/C'nin popüler erkeklerindendi.Pelin'i sevebilmesi için kafasna saksıdan öte birşeyin düşmesi gerekiyordu!Ve...Özlem mi?Haberi bile yoktu!!
Nitekim Ercan'ın onunla ilgilenmediğini ertesi gün beden dersinde anladı.
     Kevser ile Buse biraz zorlayarak Derya'dan olanları öğrenmişlerdi.Pelin Derya'yı bir güzel haşlamış,işi sağlama almak için Kevser ile Buse'ye Kur'an üzerine yemin ettirmşti.Özlem olayınıda onlara şu yalanla yutturmuştu;aslında biraz doğruydu fakat başta söylediği "yalan" dı.

Size demiştim,çok eskidendi,yani şu anda hoşlanmıyor,eh gördüğünüz gibi Özlem ile çıkıyor.Bence o okulda en az Ceyda ve Duygu kadar güzel.

Neyse beden dersinde Buse,Derya,Hazal ve Kevser hem gülerek hemde koşarak onun yanına geldi.Buse kahkahalarını zorla bastırararak:

"Seninki Atatürk Büstüne aşkını yazmış!"
"??!!"
Bütün kızlar Pelin'i çekiştire çekiştire büste doğru götürdü.Atatürk Büstü'nün arkası ilan-ı aşk için mükemmel bir bölümdü.Herkes (öğrenciler) arkadaşlıklarını,sevgililerini oraya şiirler ve şarkı sözleri eşliğinde yazarlardı.Tabii idare bu durumdan rahatsızdı.Hademelerden de Süleyman Bey.Çünkü temizleyen hep o oluyordu ve pilot kalem ile keçeli kalemleri büstten silmek neredeyse imkansızdı.
Pelin ilk başta büstün arkasına korkaça bir bakış attı.Sonra silkelendi ve bütün büstü gözden geçirdi.Evet,oradaydı!Büstün sağ orta köşesine mor keçeli kalemlerle yazılmıştı.

"Unut beni sevgilim
 Ben unutmuyorum

6/C Ercan   "

"Vayyy...İsmini bile yazmış."
"Oooo..."
"Yazısıda kendisi gibi hiç fena değilmiş hani."
"YETER!"
Pelin çok şaşırmıştı.Bir an Özlem'i aklından tamamen silip bütün yazıyı üzerine aldı.Sonra kendisinin bile neden olduğunu anlayamadığı bir fikir geldi.Başını kaldrıp Hazal ile gözgöze geldi.İkiside aynı anda
"Tipekssss!!!"

Atatürk büstünün hemen önünde Andımız'ı rahatça okuyabilmek ve duyuruları bütün öğrencileri görebilmek için tuğlalardan uzunca bir çıkıntı yapılmıştı.Bizimkilerde son ders olduğundan çantalarının hepsini bu küçük sahneye yığmışlardı.
Hazal,Pelin'in kırmızı sırt çantasının ön gözünü açtı ve karıştırmaya başladı.
Pelin "Hayır o orda değil!" diye bağırdı,çantanın en alt gözünden kalem tarzı bir tipeks çıkardı.Sonra koşa koşa tekrar büstün arkasına döndüler.
Pelin yazıya son bir kere baktı,derin bir iç çekti ve tipeks ile yazıyı silmeye koyuldu.Ama tipeks  -büst mermerden yapıldığı için herhalde- pek işlemiyordu.Kızlar "hadiii..." diye inlemekteydiler çünkü erkekler hep büstün etrafında dolanmaktaydılar.Çok tehlikeliydi.Buse ile Kevser gözcülük yapıyordu,Pelin ile Hazal yazıyı karalamaktaydı.Derya ise onları büyük bir şaşkınlıkla izlemekteydi.
En sonunda bitti.Hazal ile Pelin geriye çekilip yaptıkları şahesere baktılar.Şimdi o yazının yerinde bembeyaz bir tabaka vardı.
"Şey..."dedi Hazal "Sanki yazılar hala belli gibi"
"Evet haklısın ama...Amann boşver salla." dedi Pelin.Hazal ile tekrar bakıştılar.

Akşamleyin Pelin erkenden yine servste en öndeki yerine bindi.Havaartık son karanlıklarını yaşamaktaydı.O zaten bu karanlıklara hastaydı.Esrar...Bilmediği fakat bilmesi gereken şeyler...Aklına hep bu geliyordu.Kendini bir süre koltuğa bırakmaktı.Havadaki akşam karanlığı beynindeki tüm sıkıntıları emmekteydi.Derin bir iç çekti ve elini tembelce uzatarak radyonun düğmesine bastı.

"Uyuyorum uyuyorum; Günler çabuk geçsin diye
 Kadehlere koyuyorum;Acımı dindirsin diye
 Bekliyorum bekliyorum
 Bu sensizlik bitsin diye

Seni özlediğim kadar,
 Beni özlüyor musun?
 Sende Rüyalarında,
 Beni görüyor musun?

Öyle zorki ayrı kalmak
 Öyle dayanılmaz ki...

Unut beni sevgilim,
 Ben unutmuyorum..."

Pelin şarkıyı sanki öğretmenini dinlermiş gibi dinledi.Zil çaldı ve son gitar seside gürültüye karıştı.
Pelin neden öyle davranmıştı?Niçin kendisine yazılmış gibi hissetmişti?Cevabını anlamak istemedi ve "Saçma!" diyip yerinde doğruldu.Fakat gözleri ona ihanet edip karşı penceresinden rahatlıkla izleyebildiği sarışın çocuğa dikildi.Özlemler ve Ercanlar karşılıklı gülüşmekte ve sohbet etmekteydiler.Pelin istemeden de olsa Özlem'e karşı ufak bir kıskançlık duygusuna kapıldı.Sonra "Öff!!" diyip tekrar silkelendi ve yanağına iki okkalı tokat yapıştırdı.
--------

Okulun bahçesi boşalmış,heybetli iki koca bina büyük bir sessizliğe gömülmüştü.Bir yer dışında...

"Evet Müdürüm sizi dinlemekteyim"
"Bundan yaklaşık on yıl önce,aniden odamda biri belirdi.İsmi...Hah Hakkı Uçansavar'dı."
"Ne?Kıh kıh...Pardon siz devam edin"
"Bana Türk Sihir Bakanı olduğunu söyledi.Tabii bende ona inanmayıp kahkahayı bastım fakat bana kanıtladı,daha sonra görevlerini açıkladı."Sustu derin bir iç çekişten sonra devam etti.
"Sihir dünyasının çok tehlikeli bir dönemden geçtiğini ,fakat Türkiye'nin olaylarda bulunmadığından sözetti.Bir şey dışında...Perfious aileleri."
"Ne yus ne yus?"
"Perfious.Bunları diğer büyücülerden ayıran bir özellik varmış,yabancı bir herifin tekininde gözü onlardaymış.Adı da Voliado muydu,Voldemado muydu garip birşeydi valla.Bir ordusu mu ne varmış onu güçlendirmek içinde bu özel büyücülerden istiyormuş.Şey...Tam hatırlamıyorum ama hikaye buna benziyordu."
"Peki biz bunun neresindeyiz?"
"Bizden savaş süresince Perfious çocuklarını sanki normal ailelermiş gibi okutmamızı istedi.Ama bu kişiler öyle gizliydi ki ben bile kimin cadı kimin büyücü olduğunu bimiyorum."
"Şimdi..."Dedi Kemal Bey ayağa kalkmış gözleri faltaşı gibi açılmıştı.
"Okulumuzda...PELİN'DEN BAŞKA CADILAR DA MI VAR???!!!"

~9.Bölüm Sonu~
« Son Düzenleme: Haziran 02, 2008, 13:28:59 Gönderen: _SePeT_ » Logged

ron!_hermione!
gossip girl!! XD
Telve

murphy kanunları!!!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #98 : Mayıs 31, 2008, 22:48:18 »

Amanın yeni bölüüm gelmiiş!!(biraz geç olmuştu) ama bu sefer hakkını vererek baya uzuunca yazmışsıın çook saooll doya doya okudum....
her zaman ki gibi çok güzel yavaş yavaş sihirli hayata doğru yol almaya başladı... bu da iyi işte!
ahanda sonda biir voldemort ismii gördüüm!!! bu demek oluyoo kii harrylerlee bi bağlantısı mıı olcaak peliniin!!!! enteresaaaan
lütfeeen bu sefer bu kadar bekletme bizi !!
(eklemeden edemiyceem imzaan çook şekeer!)
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2008, 22:49:18 Gönderen: ron!_hermione! » Logged

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #99 : Haziran 01, 2008, 20:35:45 »

İlk başta yorum için teşekkürler  Sırıtan

Biraz geç oldu çünkü geçirmeye vaktim yetmiyordu doğruyu söylemek gerekirse bu bölümü kısım kısım yollamayı da içime sindiremiyordum.Dün akşam geç yatmayı göze alarak son kısmıda ekledim ve yollamayı başardım  Terleyen

yavaş yavaş sihirli hayata doğru yol almaya başladı... bu da iyi işte!

Eee adı üstünde "Cadı Günlükleri" olsun o kadar yeni yeni açılıyoruz  Göz Kırpan

ahanda sonda biir voldemort ismii gördüüm!!! bu demek oluyoo kii harrylerlee bi bağlantısı mıı olcaak peliniin!!!! enteresaaaan

Daha tam anlamıyla bir bağlantı olmayacak ama Voldi abi ile Dumb Amca'nın kapışması içerisine düşebilir-ler benden söylemesi  Aww

lütfeeen bu sefer bu kadar bekletme bizi !!
(eklemeden edemiyceem imzaan çook şekeer!)

Şey malumunuz bu hafta OKS var.Haftaya da anca toparlayabilirim kendimi.Umuyorum ki 2 hafta sonra tekrar devam edebilirim.Hatta okul kapandıktan sonra ard arda bölümleri koyup sezonu bitirmeyi hedefliyorum.Yine bir kaç tane planım var.Bonus bölümler.
Çok sağolsunlar arkadaşlarım 1. sezonu pek bir aceleye getirttiler.Bu yüzden 6.sınıfın havasına suyuna Pelin'in garip öğretmenlerine değinebilmiş değilim.Bazı olaylar gözüme çok iğreti geliyor,aradaki olaylarda yabana atılmayacak cinsten (örneğin bigenin dediği gibi 1.dönem notları) Sonra Yaren Hoca.Birde Kantinci Sertap Ablamız var,kantin meseleleri var,Pelin Ercan'ın üzerine ayran döküyor ohooo...Sonra Hazal-Sercan ilişkisi var,Sercan'ın arkadaşları var Derya'nın salaklıkları var,okula nam salmış Kevser-İbrahim ve Ceyda-Melih aşkı var.Okul futbol turnuvasını saymıyorum bile.4 kafadarlar takımını ve soyunma odasının esrarını da es geçiyorum.Anlayacağınız gibi bölümler ne yazık ki yüzeysel.Haziran sonları ile temmuz ortaları süresince bonus bölümleri (yani eksikler) yayınlayacağım.Tabii yorum sayımız hala böyle kalırsa ohooo ben kendi kendime mi yazıyorum demeden edemeyeceğm

Şimdilik bu kadar.Seviyorum sizleri  Öpücük
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 20:37:29 Gönderen: _SePeT_ » Logged

lilyevans
Kakao

Toph ~ Earth Bender

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Haziran 03, 2008, 11:06:01 »

Ben yazını yeni okumaya başladım ama hepsini bi solukta bitirdim. Gerçekten çok güzel yazıyosun ellerine sağlıkk.. Bazı yerler karışık biraz ama o kadarı da olcak artık. Voldemort un adının geçmesi beni de sevindirdi. Diğer bölümleri hevesle bekliyorum..

Not: Ben de OKS ye hazırlanıyorum. Pazar günü için iyi şanslar... Gülümseyen

BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Unbroken Universe!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Haziran 03, 2008, 11:10:03 »

uzun bir zamandır hikayene yorum yapamıyordum,bunun için özür dilerim senden Sarılan Bakan Fraktal Dil Çıkaran Konuk oyuncu Fraktal deyince anladım böyle bişey olacağını Gülümseyen Güzel bi bölümdü.Nasıl yani Dumb-Voldy kavgasının içine düşebilir? Ben de düşücemm Dil Çıkaran Dil Çıkaran Çok güzel bölüm canım Sarılan Öpücük

Gossip Girl Âşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #102 : Haziran 03, 2008, 15:23:50 »

Ben yazını yeni okumaya başladım ama hepsini bi solukta bitirdim. Gerçekten çok güzel yazıyosun ellerine sağlıkk.. Bazı yerler karışık biraz ama o kadarı da olcak artık. Voldemort un adının geçmesi beni de sevindirdi. Diğer bölümleri hevesle bekliyorum..

Not: Ben de OKS ye hazırlanıyorum. Pazar günü için iyi şanslar... Gülümseyen

İlk başta aramıza hoşgeldin.Kafanın karştığı yerleri söylersen sevinirm  Aww
Yorum için teşekkürler

uzun bir zamandır hikayene yorum yapamıyordum,bunun için özür dilerim senden Sarılan Bakan Fraktal Dil Çıkaran Konuk oyuncu Fraktal deyince anladım böyle bişey olacağını Gülümseyen Güzel bi bölümdü.Nasıl yani Dumb-Voldy kavgasının içine düşebilir? Ben de düşücemm Dil Çıkaran Dil Çıkaran Çok güzel bölüm canım Sarılan Öpücük

Hayırsızzz!!   Dil Çıkaran
Yorum için sağol canım.Evet Dumb-Voldi arasına düşecekler.Bekleyin ve görün  Göz Kırpan.

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Haziran 03, 2008, 15:37:04 »

Çok tatlı bir bölüm olmuş Başattt orda ne işin var  Sırıtan  bu serimiz bir HP serisi olma yönüne mi gidiyor ne?Her bir satırı çok şeker ve beni gençliğime götürdü orda yapılan yaramazlıklar felan çok hoş ve isimler çok uyumlu.güzel olmuş canım.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
*