Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 16:20:45  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Vejeteryanın Günlüğünden 3.Bölüm:Bir Şarküteri Macerası  (Okunma Sayısı 719 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eldalote
time keeper
Sert Espresso

remember the runes and remember the light...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2008, 23:18:22 »

ayriz, ben de bir vejetaryenim, benim olayım da aynen senin gibiydi balık ve tavuk gibi şeyleri küçükken annem  bana hiç yedirmezmiş.bunun üzerine kırmızı etle beslemişler.onlar da işte seninki gibi köfte,sucuk,salam gibi.

4 sene önce onları da bıraktım ama süt ve süt ürünlerini yemeye devam ediyorum.buna da sanırım lakto-ovo vejeteryanlık deniyormuş.ben sadece hayvanların öldürülmesine karşıyım, yani bu kadar alternatif gıdalar varken neden illa ette ısrar ediliyor anlamıyorum Gülümseyen

bu arada hikayen çok güzel olmuş, çok içtenlikle anlatmışsın Kahkaha

would you believe in a night like this?
a night like this, when visions come true...

ignis, aqua, aer, terra
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Vejeteryanın Günlüğünden 3.Bölüm:Bir Şarküteri Macerası
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 16:20:45 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Haziran 16, 2008, 03:03:14 »

İsmine bakıp acaba nasıl bir yazı yazdı Duygu diye düşünmüştüm Gözlerini Deviren Gerçekten çok değişik olmuş Gözlerini Deviren Bir bulaşık yyıkama olayını bu kadar merakla ve heyecanla okuyorsak zaten güzel olduğu belli değil mi yazının Kahkaha Vejeteryan değilim ben, düşünceler konusunda eskiden öyle düşünüyordum ama şimdi biraz değiştim. Daha doğrusu belki de bırakamadım Dil Çıkaran Neyse bilmiyoum ama yazıyı okurken yeniden düşündüm. Et yiyen biri olmama rağmen içim epey kötü oldu açıkçası Dil Çıkaran  Ayrıca hissini çok iyi yansıtmışsın. Gözlerini Deviren Yazı için eline sağlık Aww Devamını bekliyorum Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
ayriz
~Eskici~
Kakao

HPC Yazarlarının Loncası!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Haziran 16, 2008, 18:22:52 »

Ben yokken iki yorum daha gelmiş çok teşekkür ederim arkadaşlar Aww geçelim ayrıntılara Dil Çıkaran

Alıntı
ayriz, ben de bir vejetaryenim, benim olayım da aynen senin gibiydi balık ve tavuk gibi şeyleri küçükken annem  bana hiç yedirmezmiş.bunun üzerine kırmızı etle beslemişler.onlar da işte seninki gibi köfte,sucuk,salam gibi.

4 sene önce onları da bıraktım ama süt ve süt ürünlerini yemeye devam ediyorum.buna da sanırım lakto-ovo vejeteryanlık deniyormuş.ben sadece hayvanların öldürülmesine karşıyım, yani bu kadar alternatif gıdalar varken neden illa ette ısrar ediliyor anlamıyorum Gülümseyen

bu arada hikayen çok güzel olmuş, çok içtenlikle anlatmışsın Kahkaha

Eldalote, çok teşekkür ederim canım yorumun için demek sende bir vejetryansın ço güzel etrafta benim gibi düşünenlerin olması hoş:)vede doğuştan sayılır bende kendimi türümün tek örneği sanıyordum Dil Çıkaran yanlız olmadığımı bilmek güzel Kahkaha bende süt ve süt ürünlerini tüketiyorum canım yani seninde dediğin gibi akto(Süt ürünleri)lovo(yumurta) yiyen vejeteryan türü aslında yumurta yemeyede çok sevmiyorum ama onuda yemezsem annem kesin öldüürür beni mecbur yiyorum. <.< yorumun için çok teşekkür edrim okuduğun ve düşüncelerini paylaştığın için saol Gülümseyen

İsmine bakıp acaba nasıl bir yazı yazdı Duygu diye düşünmüştüm Gözlerini Deviren Gerçekten çok değişik olmuş Gözlerini Deviren Bir bulaşık yyıkama olayını bu kadar merakla ve heyecanla okuyorsak zaten güzel olduğu belli değil mi yazının Kahkaha Vejeteryan değilim ben, düşünceler konusunda eskiden öyle düşünüyordum ama şimdi biraz değiştim. Daha doğrusu belki de bırakamadım Dil Çıkaran Neyse bilmiyoum ama yazıyı okurken yeniden düşündüm. Et yiyen biri olmama rağmen içim epey kötü oldu açıkçası Dil Çıkaran  Ayrıca hissini çok iyi yansıtmışsın. Gözlerini Deviren Yazı için eline sağlık Aww Devamını bekliyorum Aww

Çok teşekkür ederim Zeynep(Umarım doğrudur Terleyen) beğenmene çok sevindim.Gülümseyen bir bulaşık yıkama olayını merakla ve heyecanla okutabildiysem ne mutlu bana Terleyen vejereyanlık konusuna gelince herkesin kendi tercihi bence insan kendisini nasıl mutlu hissediyorsa öyle yaşamalı ama ben yinede her insanın içinde et yerken bir utanma ve iğrenme duygusunun ortaya çıktığını düşünüyorum.Bazısı bu duyguyu bastırıp görmezden gelebiliyor bazılarıda benim gibi bastıramayıp vejeteryan oluyorlar neyse canım yine çok konu dışına çıktım galiba okuduğun ve yorumladığın için çok teşekkür ederim.Gülümseyen

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Haziran 16, 2008, 18:32:47 »

Aslında yazın biraz düşündürücü olmuş bu konuda Gözlerini Deviren  O yüzden konu dışı değil bence Kahkaha Vejeteryanlık kavramı çok gelişmiş bir şey Dil Çıkaran  Yani arıdan faydalanıldığı için bal yemeyen de var Gözlerini Deviren Sırf et yemeyen de, her türlü hayvansal ürünü yemeyen de Gözlerini Deviren Derste geçiyordu da:Gülümseyen Ben de konu dışına çıktım sanırım Gözlerini Deviren Neyse Gözlerini Deviren   İsim konusunda yanılmıyorsun ayrıca Aww 

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

~Lonca Editörcübaşısı~:p

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Haziran 16, 2008, 18:38:25 »

Alıntı
ben yinede her insanın içinde et yerken bir utanma ve iğrenme duygusunun ortaya çıktığını düşünüyorum.Bazısı bu duyguyu bastırıp görmezden gelebiliyor

Hiç alakası yok Duygucum.Ne utanırım ne de iğrenirim yediğim et iğrenilcek bir et değilse Göz Kırpan Yani hayvanların öldürülmesine karşıyım ama bu kadarı da değil.Bu inek,koyun vs zaten biz etinden,sütünden faydalanalım diye. Göz Kırpan Konu dışına çıkmışım gibi geldi bana biraz Acayip ama gene de fikrimi belirtmek istedim. Hede Hödö Dil Çıkaran Biri beni sustursun yahuu <.<

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
ginevra
Demleme Çay

~ölünce hayat bitiyor mu?

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2008, 20:12:57 »

Alıntı
ben yinede her insanın içinde et yerken bir utanma ve iğrenme duygusunun ortaya çıktığını düşünüyorum.Bazısı bu duyguyu bastırıp görmezden gelebiliyor

Hiç alakası yok Duygucum.Ne utanırım ne de iğrenirim yediğim et iğrenilcek bir et değilse Göz Kırpan Yani hayvanların öldürülmesine karşıyım ama bu kadarı da değil.Bu inek,koyun vs zaten biz etinden,sütünden faydalanalım diye. Göz Kırpan Konu dışına çıkmışım gibi geldi bana biraz Acayip ama gene de fikrimi belirtmek istedim. Hede Hödö Dil Çıkaran Biri beni sustursun yahuu <.<

Sus Tugce....  Terleyen  Sırıtan
Ben konusucam simdi ehm ehm  Dil Çıkaran
Ben igreniyorum evet ama dedigin gibi bastiriyorum o duyguyu  Gözlerini Deviren

kimsenin hakkımızda bisey bilmesine qereq yhoq...
herqes haddini bilsin yeter..!
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Haziran 16, 2008, 20:23:37 »

Alıntı
Sus Tugce.... Terleyen Sırıtan

sustum <.< ama bu bir daha konuşmayacağım anlamına gelmez Şeytani Dil Çıkaran Hede Hödö Terleyen Kahkaha

Harry Potter ve Umudun Büyüsü<br /><br />~Dans Kulübü~<br /><br />~HPC Yazarları Loncası~
ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 17, 2008, 09:13:32 »

Selam herkese, haklısın galiba Zeynep'çim yazım vejeeryanlık konusunda düşündürücü bir yazı olmuş bu konuda da konuşmamız konu dışı sayılmaz herhalde Dil Çıkaran haklısın vejeteryanlık çok geniş bir kavram içinde her türlüsü var sadece beyaz et ve balık yiyenlerden tut hiçbir şekilde ne süt ürünleri nede et yemiyen bu arada bunlara vegan deniyor.Gerçekten geniş bir kırmızı et yemeyip sadece beyaz et yiyrnlerde kendine vejeteryan diyor aslında bence onların vejeteryanlıkla pek bir ilgisi yok ya neyse...

Tuğçe'cim senin düşüncen saygı duyarım canım.Herkesin kendi düşüncesi sen inek, tavuk vs. hayvanların bize yemek olarak gönderildiğini düşünüyorsun bense hiçbir yaşayan canlı hakkında yiyecek o kadar altarnatif varken öyle düşünemem.Neyse canım fikrini her zaman söyle farklı görüşleri duymak iyidir.

Nevra'cım selam canım sende konuş Gülümseyen demek sende o duyguyu bastırabilenlerdensin herkes nasıl mutluysa öyle yaşamalı diyerek bitiriyorum sözlerimi arkadaşlar.
 Son olarak sevgili Tuğçe sen hiç susma canım yeni bölümde hepinizden yorumlarınızı bekliyor olacağım.Hepinize çok teşekkürler. Aww

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
_SePeT_
~Süpürgesiz Cadı...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #23 : Haziran 17, 2008, 23:10:33 »

Yavv kızım tam ben bu hikayeye yorum yapıcam annem dikiliyor başıma  Acayip
Yazdım ya önemli olan bu  Sırıtan
İlk olarak bir vetejeryanı çok iyi anlatmışsın teprükler  Alkış
Bana gelince ben yarı vetejeryanımdır,balık yiyemiyorum,sevmiyorum.Zavallı hayvancıkları herkes yiyor ya  Dil Çıkaran Yiyemiyorum birde öyle gözleri bana acıklı acıklı bakmıyor mu ağlayacaaam  Ağlayan Ağlayan

Ama kırmızı et hakkındaki durumum  Sırıtan

Mmm canım ciğer çekti.  Gözlerini Deviren Bkz: Etobur Fraktal Dil Çıkaran Hiç bir güç beni etlerimden uzak tutamaz. Çok hoş bir yazı olmuş, tebrikler   Göz Kırpan

Off,iskender Kebabı geldi aklıma birden ya.Ha birde keşke pilavın üzerine döküp öyle yemek vardı ciğeri :Ağzı sulanan:

Ellerine sağlık anacım devam devam!!

Edit:Tam yollayacakken annem yine başımda dikildi.Neyse ucuz atlattık  Terleyen
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 23:11:27 Gönderen: _SePeT_ » Logged

Yepyeni bir bölümle tekrar sizinle...Resme Tık tık Dil Çıkaran

Yaşasın ek$i sözlük Manyaklığı!
ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #24 : Haziran 18, 2008, 13:37:58 »

Alıntı
Yavv kızım tam ben bu hikayeye yorum yapıcam annem dikiliyor başıma 
Yazdım ya önemli olan bu   
İlk olarak bir vetejeryanı çok iyi anlatmışsın teprükler 
Bana gelince ben yarı vetejeryanımdır,balık yiyemiyorum,sevmiyorum.Zavallı hayvancıkları herkes yiyor ya   Yiyemiyorum birde öyle gözleri bana acıklı acıklı bakmıyor mu ağlayacaaam   

Yaa anneler öyledir okullar kapandı oks bitti bırak kızı rahat rahat okusun dimi ama Kahkaha
  Evet canım yazdın ama önemli olan bu çok teşekkür ederim Gülümseyen Vejeryanlığı en iyi bir vejeryan anlatırdı herhalde  bende öyle olduğuma göre  Cool neyse canım anlatabildiğime sevindim.Yarı vejereyansın demek kız nasıl oluyor o öyle bunun tamı, yarımı, çeyreği de var mı? Sırıtan puaha şaka canım demek balık yemiyorsun haklısın canım zavallı hayvancıkları herkes yiyor  ya Ağlayan Ağlayan

Alıntı
Ama kırmızı et hakkındaki durumum 

Alıntı sahibi: Fraktal üzerinde Haziran 09, 2008, 11:03:25
Mmm canım ciğer çekti.   Bkz: Etobur Fraktal  Hiç bir güç beni etlerimden uzak tutamaz. Çok hoş bir yazı olmuş, tebrikler   

Off,iskender Kebabı geldi aklıma birden ya.Ha birde keşke pilavın üzerine döküp öyle yemek vardı ciğeri :Ağzı sulanan:

Ellerine sağlık anacım devam devam!!

Edit:Tam yollayacakken annem yine başımda dikildi.Neyse ucuz atlattık 

İlkay'cım balık zavallı canı var üzülüyorsunda zavallı kuzucukların, ineklerin canı patlıca mı Ağlayan yani hayvan ayırımı yapmayalım lütfen Dil Çıkaran son olarak ahh şu anneler ama onlarda haklı yani bilgisayarın başına bir oturuyoruz kalkmak bilmiyoruz valla neyse canım annne yakalanma pahasına bu yorumu yaptığın için çok teşekkür ederim Sarılan

cassandra
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #25 : Haziran 22, 2008, 12:04:24 »

Güzel bir yazı.Bende kısmen vejetaryen sayılırım.Yani olmak istiyorum ama aile meselesi işte.Onlara neyse benim yemek tercihimden.Herneyse güzel anlatmışsın konuyu.Ben eti görünce ordan hızla ayrıldığım için hiç böyle birşey yazmak aklıma gelmemişti Gülümseyen Umarım devamı gelir.
ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Haziran 22, 2008, 16:44:33 »

Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim.Devamı yazıyorum umarım getirebilirm Terleyen

ayriz
~Eskici~
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Haziran 23, 2008, 19:25:12 »

Herkese merhabalar, aldığım güzel tepkiler neticesinde karşınızda Bir Vejeteryanın Günlüğünden'in ikinci bölümüyle çıkıyorum.Umarım bunuda "Tencere ve Ben "kadar beğenirsiniz Aww daha fazla uzatmadan keyifli okumalar ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Gülümseyen

Mangal Partisi Ve Ben

Mangal partilerinden nefret ediyorum.!

Tabi ki ederim.Ben,  bir vejeteryanım hemde en sıkılarından.Ama gelin görün ki ailem tam bir mangal tutkunu özellikle de babam.Haftada bir kere mangal yakmazsa işlerinin yolunda gitmeyeceğini düşünüyor galiba...

Tamam onlara saygı duyuyorum.Tabi bana yedirmeye kalkışmadıkları sürece istediklerini yapabilirler. Ama onlar mutlaka köşesinden, bucağından benide karıştırmayı başarıyorlar.Özellikle; sülale boyu mangal partilerinden hiç kaçarım yok.Mutlaka bir iş için mangal partisinin ortasına atılmam kaçınılmazdır.Tuz isterler, tabak isterler olmadı.Su isterler.Ve bende muhakak o pis kokulu mangal yanan terasa çıkmak zorunda kalırım.Birde tüm bu olanlar yetmezmiş gibi birkaç tip çıkar:"Aaa ! olur mu? canım sen nasıl et yemezsin cık cık cık! proteinsiz kalır büyüyemezsin.Hasta olursun Allah korusun"der.

Allah'ım! bir vejeteryanın en son duymak istidiği sorulardan biridir bu ama mecbur cevaplamak zorundayım.Etrafımda olanları görmezden gelmeye çalışarak ne kadar sağlıklı olduğumu ve 19 yaşındaki bir kızın olabileceği kadar büyüdüğümü söyledim.Ama tabi bu cevap asla onları ikna etmez.Ve bu seferde "Vejeryanlık nedir?" "mantığı nedir?" "Allah o hayvanları bizim yememiz için yartmıştır" faslına gelinir.Koşarak kaçmak isterim.Ama hayır! babam elinde sevgili kamerasıyla! bana doğru geliyordur.

Mangal partilerimizin fahri kamaremanı bildiniz benim.Aslında sadece mangal partilerinin de değil genel olarak benimdir.Ama babam toplu çekimleri pek bir sevdiğinden bu kalabalık ortamı kaçırır mı hiç elim mahkum afiyetle yenilen bir sürü canlı varlığın görüntülerini çekmek zorundayım.İşin ironik tarafı bu nefret ettiğim şeyi belgelemek zorundayım.Bunları okurken niye yapıyorsun ki kzıım yapma diye düşünenleriniz mutlaka vardır.Buna verilebilecek tek bir cevabım var.Ailemi seviyorum.Her ne kadar mangal partileri hoşuma gitmesde bu onların hayatlarının bir parçası ve ailemde benim hayatımın çok büyük bir parçası neyse...

Ne diyordum.Evet, çekim elimde babamın sevgili kamerası ve ben neşeyle yemek yiyip sohbet eden topluluğu çekiyoruz.Bu sırada çok fazla konuşmamaya özen gösteriyorum.Neden mi? o muhteşem sesim kaydedilmesin diye... hem sorulan sorularada cevap vermek zorunda kalmıyorum böylece kayıttayım ya sesim çekilen görüntüleri bastırmasın hesabı.Neyse ki çekim güzel gidiyor.Herkes kendi halinde kimse bana et ye diye de ısrarda bulunmadı.Derken sevgili anneciğim yüzümün aldığı hali görmüş olacak ki çekimi bitirelim diyor.Canım annem benim babamdan da son onayı aldıktan sonra o muhteşem sesimle konuşuyorum:"Kamerayı kapatıyorum herkes el sallasın" herkes neşeyle kameraya el sallıyor.Bende kamerayı kapatıyorum.Evet yaşasın artık işim bitti koşarcasına terastan kendimi içeri atıyorum.

Babamın sevgili kamerasını başına bir iş gelmeden masaya bırakıyorum.Miğdem açlıkla gurulduyor.Ama şu an için yemek yiyecek durumda değilim galiba et kokuları sarmış her yanı üstüne üstlük bu kokudan kaçışta yok üstüm başım leş gibi kokuyor.Pöff!! misafirler gittiği an doğru banyoya.Biraz zaman geçtikten sonra artık yavş yavaş iştahımda yerine geliyor.Sanırım bir şeyler yiyebilirm.Şuan da yiyebileceğim en altarnatif şey sanırım makarna öylede oluyor zaten bir tabak salçasız makarna sıvı yağla pişirilmiş tabi o kadar kalabalık bir ortamda kendime yer bulup yemek yemekte bir mesele ya neyse mutfağın köşesinde kendime bir yer bulup oturuyorum.Tabi mutfağın trafiği son sürat devam ediyor.Girenler, çıkanlar beni gören herkeste şu hava var sanki evin üvey kızı bir kenera atılır ona pişirilen yemeklerden verilmez ya oda bulduğu ekmek kabuklarını falan yer.Öyle yani bizi tanımayan biri kızı aç bırakıyorlar vicdansızlar.Kendileri et yiyorlar zavallı kıza makarna diye düşünür yani düşünüyordur herhalde.

Aslında ailecek gittiğimiz yemeklerde de çok sık başımıza gelir.Annemler bir güzel karınlarını doyururlarken bildiniz ben yine dışarıda yiyecek bir şey bulammışımdır.Onlar yemek yer ben havaları seyrederim.Birde siparişler verildikten sonra garsonun imalı imalı kıznınzı unuttunuz bakışı yok mu dikilir başımıza en sonunda babam "şaşırdınız dimi et yemez o" der. Garson şaşırmış bir bakışla masamızdan uzaklaşır.Ya da benim nafile bir çabayla sorduğum soruyla:"Acaba vejeteryan menünüz var mı?" garson şaşırmış bakar "Ne tan" "vejeteryan" derim hani şu et yemeyen insanlara verilen ad."Haa ondan maalesef yok hanfendi."

Makus talihim olmasını beklemiyordum zaten.Ama olsun yinede şansımı denemiş oldum.Mangal partisinden girip garsonlardan çıkmakta benim başarım olsa gerek konuyu çok fazla dağattım galiba.Misafirlerin gittiğini beliten gürültü geliyor kulağıma

"-Her şey için çok teşekkür ederiz.İyi geceler"
 "-Ne demek her zamn bekleriz.Güle güle"

Hımm bir dahaki mangal partisine kadar.Etsiz günler geçirmek istiyorum.Onları bilmem ama önümüzdeki birkaç gün ailecek sebze yiyeceğiz.Yani onlar bunu bilmiyor ama öyle olacak.Mangal bulaşıkları mı? evet haklısınız ama bu seferlik onları bulaşık  makinesine havale ediyorum.Zira bu olay tencere olayınıda aşar.Roman olur diyorum.Hem bu defa bünyemin kaldıracağından emin değilim.

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #28 : Haziran 23, 2008, 19:43:15 »

Canım öncelikle anlatım tarzının vs herşey çok güzel.1-2 ufak yazım hatası vardı ama onada olsun diyorum çünkü göze batmıyorlardı Terleyen

Alıntı
Tabi ki ederim.Ben,  bir vejeteryanım hemde en sıkılarından.Ama gelin görün ki ailem tam bir mangal tutkunu özellikle de babam.Haftada bir kere mangal yakmazsa işlerinin yolunda gitmeyeceğini düşünüyor galiba...

owww sen söledinde uff bi mangal yapsak süper olurdu yahu XD

şu lokanta konusu çok komikmiş Kahkaha ellerine sağlık canım çok güzeldi her ne kadar vejeteryan olmasam ve bu görüşü desteklemesem de Kahkaha çok beğendim Alkış

edit:ilk yorum benden gelmişşşş XD
« Son Düzenleme: Haziran 23, 2008, 19:43:49 Gönderen: miss-potter » Logged

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Haziran 23, 2008, 19:49:37 »

Son kısımını beğendim özellikle Aww Ama sanırım bulaşık yıkama aşamasındaki kadar kötü hale gelmediğin için o zamaki havayı vermedi Gözlerini Deviren Yine de çok güzeldi tabi Aww Gözümün önünde canlandı her şey Kahkaha Aslında biz de eskiden ailecek sık yaptığımız için gözümün önüne gelmesi kolay oldu Gözlerini Deviren Eminim senin için çok zor oluyordur Üzgün Baban tabi et sever olduğu için garip bulabiliyordur bu durumu ama lokantalar nasıl şaşırır onu çözemedim Şaşırmış Önce dedim ki "Neden aç kalıyor? Başka şey yesin." ama haklısın klasik bir yerdeyse insan geriye kalan tek seçenek oluyor aperatifler ve onlarla da nereye dek doyulur Dil Çıkaran Ama bunun yanında sırf vejeteryanlar için düzenlenmiş ender lokantalarda mevcut Gözlerini Deviren Ama ikisini de bulunduran yer az malesef Gözlerini Deviren Eline sağlık Duygu'cum Aww

* Peki o tencereyi neden bulaşık makinasına atmadın da bu kadar çektirdin kendine acaba Gözlerini Deviren

What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: