Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 18:27:10  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Aşk Hikayesi ~ Bölüm 5: "Küçük Bir Kız Gibisin!"  (Okunma Sayısı 1223 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Hayvanım, hayvansın, hayvan

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Haziran 25, 2008, 01:37:59 »

Kuzuuuuumm!! Öncelikle evet öküzüm. Bu yazıyı belki de ilk okuyanlardandım, ama nedense yorum için bir kaç hafta beklemem gerekti ve bunun tek bir açıklaması olabilir. Öküzüm,odunum Hede Hödö

İlk okuduğmda sana da dediğim gibi korktum kuzu. Tırstım resmen
"Cesedimi bu caddeden kazıyacaklar..." içime işledi bu cümle gözlerim dolacaktı neredeyse. Korktum kuzu bir an. Bir an gerçekten korktum. Kalakaldım öyece. Benim  kuzum niye böyle düşünüyor diye, ama sonuçta önceki olayları bilmiyoruz dedim. Onlar açığa çıksın bu durum da çözülür Göz Kırpan dedim kendi kendime. Bunu düşünmeye seni iten neydi kuzum?

"Küçük bir kız gibisin..." bu da çok etkileyici aslında, ama kızı intihara sürükleyen de belki de oğlanın davranışlarıdır, onun hataları ya da ondan kaynaklanan başka bir şey. (Yaşasın feminizm Hede Hödö) Bunu düşünmeden söylüyor.

"Sadece kendini düşünen..." onu bunu yapmaya zorlayacak kadar canını ne yaktı? Neden bu kadar kapandı ve kalbinin acısına dayanamaz hale gelip oraya gitti? Bir de bunu düşünmek lazım tabi. Tek taraflı değil...hiçbir zaman değildir. Neyse...

Karanlık gidiyor hikaye...ellerine sağlık kuzum. Çok güzel olmuş yine Kahkaha Kahkaha Sarılan

nihohaha Kahkaha kötüyüm. Kahkaha gerçekten kendimi tebrik ettim şuan, yorumlardan anlaşıldığı üzere düşündüğüm şey kimsenin aklına gelmiyor. Dil Çıkaran bu iyi. çok iyi. huhahaha

kuzunun aklına neden böyle şeyler geliyor acaba? hmm hayat yüzünden Dil Çıkaran ölümün bir kurtuluş olduğunu gördüm ve belki sadece bir "kurtuluş" olarak kazınmıştır ve bunun herkesi kurtarabileceğini düşünüyorumdur, aslında kurtuluş olmasa bile.

intihara iten oğlan mıydı, yoksa başka şeyler mi bilemem... Dil Çıkaran

her şey karşılıklı doğrudur bu, öyle davranmaya zorlamasa karşıdaki öyle davranmaz değil mi? ama bunu anlatamıyorum birilerine (!) neysem Dil Çıkaran

karanlık mı aydınlık mı hiç belli olmaz diyorum son olarak...
ve teşekkürler kuzum,  Sarılan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Aşk Hikayesi ~ Bölüm 5: "Küçük Bir Kız Gibisin!"
« Eklendi: Ağustos 30, 2008, 18:27:10 »

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Temmuz 13, 2008, 17:17:54 »

off öyle biryerde kestin ki içim gitti  Ağlayan  duygular çok güzel anlatılmışı okuyucuyu hikayenin içine çeken sıcak bir üslubun var  Alkış ama yeni bölüm ne zaman gelir şahsen ben meraktan çatlamak üzereyim Terleyen

Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Temmuz 13, 2008, 20:20:08 »

off öyle biryerde kestin ki içim gitti  Ağlayan  duygular çok güzel anlatılmışı okuyucuyu hikayenin içine çeken sıcak bir üslubun var  Alkış ama yeni bölüm ne zaman gelir şahsen ben meraktan çatlamak üzereyim Terleyen
yorumun için ve okuduğun için teşekkürler.
vay anasunu diyorum (öm'de de belirttiğim gibi) bölüm isteniyor benden Dil Çıkaran şaşırdım.
en kısa zamanda yazarım sanıyorum. Gülümseyen belki bu gece, belki yarın. en geç bir hafta sonra.

ayriz
Hikaye Perisi
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Temmuz 23, 2008, 19:40:41 »

Merhaba, hüzünlü bir aşk hikayesi ah... okumayı bitirdikten sonra aynen böyle bir ah çektim ilk üç bölüm daha çok edebi bir şiir tadındaydı yani oraları okurken kafamda bir hikaye oluşmamıştı açıkçası kötümüydü hayır güzeldi ama asıl olay 4. ve 5. bölümlerde koptu benim için her şey bu kadar güzelken nasıl o duruma gelmişler? bunun cevabını merak ediyorum doğrusu güzel bir çalışma olmuş ellerine, yüreğine sağlık devamınıda merak ediyorum doğrusu tebrik ederim:) (

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Temmuz 25, 2008, 00:44:23 »

Merhaba, hüzünlü bir aşk hikayesi ah... okumayı bitirdikten sonra aynen böyle bir ah çektim ilk üç bölüm daha çok edebi bir şiir tadındaydı yani oraları okurken kafamda bir hikaye oluşmamıştı açıkçası kötümüydü hayır güzeldi ama asıl olay 4. ve 5. bölümlerde koptu benim için her şey bu kadar güzelken nasıl o duruma gelmişler? bunun cevabını merak ediyorum doğrusu güzel bir çalışma olmuş ellerine, yüreğine sağlık devamınıda merak ediyorum doğrusu tebrik ederim:) (
oh yorumun için sağol. ve uhahaha çok pisliğim. Kahkaha
her yorumda bunu daha çok anlıyorum.
şu tembelliğimi bırakıp yeni bölüm yazsam iyi olacak.

hjglas_potter_begum
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Temmuz 25, 2008, 12:17:48 »

Hüzünlü ama güzel... Bitirince göz yaşları aktı gözlerimden ama dediğin gibi ağlamak değil belki... Kız neden gerçekten atlamayı düşündü oğlan onu o kadar severken ?? Sevdiği biri mi vardı gitmek istediği yerde, yoksa sahte bulduğu dünyadan mı kurtulmak istiyordu sadece. Çok güzeldi 5 bölüm, gerçekten çok yeteneklisin kanımca... Devamını bekliyorum, tebrikler

Arda Âşık

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: