Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 12:59:26  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben ölüyorum...  (Okunma Sayısı 730 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bella cullen
poker face.
Telve

love-ology, I'm sorry-ology, forgive me-ology...

Üyelik Bilgileri
« : Mart 09, 2008, 18:19:01 »

Bu yazı Dame tarafından yazılmıştır ve son 1 saatimi onu bu yazıyı buraya yazması için ikna çabalarıyla harcadım ve en sonunda göndermemeye karar verdi.Onun eli varmadı göndermeye,ben yaptım.Yanlış anlaşılmasın gönderdiğimden haberi var.

Gecenin bir yarısı, evde hala aynı olaylar yaşanmakta. “Kaçma! Anlatmak zorundasın! Bunu bize nasıl yapabildin?”

Kaçma mı? Kaçma! Nasıl kaçmayayım senden. Üzerime öfkeden kudurmuş bir şekilde elinde kemerinle gelirken nasıl kaçmayayım söyle bana. Gözlerindeki öfkeyi gördükten sonra nasıl yerimde durayım? Bana öldüresiye zarar vereceğini bilirken nasıl direnmeyeyim?

Kaçtım, kendimi banyoya kilitledim yine. Her şeyden olabildiğince saklanabilmek için, güvende olmak için.

Kapıya yaslanmış titrerken bağırdığını duyabiliyordum hala. “Çık dışarı!” Bedenim titriyor ve sessiz hıçkırık nöbetleriyle sarsılıyordu. Korkuyordum, delicesine korkuyordum. Üzerime gelen sanki o değil de...o değil de... Kapıya inen yumrukla dağılıyor düşüncelerim. Tam da başıma yakın bir vurdu. Ah başım ağrıyor, midem bulanıyor, gözlerimden yaşlar boşanıyor. “Hayır! Çok beklersin.” Umarım dayanabilirim. Umarım güvende kalabilirim. “Bunun hesabını vereceksin bana. Adımızı nasıl kirletirsin!” “Ben hiçbir şeyi kirletmedim baba!” Bir yumruk daha ve onu takiben refleks halini almış küçük çığlığım. “Korkuyorsun, kork tabi. Kork benden. Yaptıklarına katlanacaksın.” Uzaklaşan ayak sesleri. Sertçe çarpılan sokak kapısı ve anahtarın kilitte dönüşü. “Beni eve hapis etti. Tanrım yardım et bana. Ben kötü bir şey yapmadım. Sadece içimden geleni yaptım. Duygularımla hareket ettim. Yardım et bana. Kurtar beni. Ölmek istemiyorum. Yardım et bana...yardım et.” Yavaşça kapıdan yere kaydım. Başım ellerim arasında bedenim narin bir yaprağın fırtına tarafından ezilirken titrediği gibi sarsılıyor, üşüyor.

Yavaşça ayağa kalkıyorum,  küvetteki sıcak su musluğunu açıyorum. Buhar dakikalar içinde odayı dolduruyor. Kıyafetlerim rutubetten ağırlaşıyor, gittikçe üstüme yapışıyorlar. Kıyafetlerimi çıkarmadan kaynar duşun altına giriyorum. Ağlıyorum, duramıyorum. Karnıma bir ağrı saplanıyor, nefesim kesiliyor. İçim yanıyor. Korkunç acı tüm bedenimi kaplıyor, tıkanıyorum. Nefes alamıyorum, ağzımdan burnumdan sular giriyor. Nefes alamıyorum, sanki su boğazımı sıkıyor. Başım dönüyor, nefes alamıyorum. Küvetin kenarına tutunuyorum, kurtulmaya çalışıyorum, olmuyor. Ayağım kayıyor, doğruca yarısı dolu küvetin içine düşüyorum. Görebildiğim tek şey yanağımın üzerinde durduğu fayanslar. Nefes alamıyorum, ölüyorum. Hayır olmaz! Başımı hızlıca kaldırıyorum. Siyah uzun saçlarım havada savruluyorlar, görüşüm yeniden açılıyor. Bir elimi küvetin dışına atıyorum. Çıkmalıyım buradan. Böyle vazgeçemem her şeyden. Hala küvetin içindeki elime bakıyorum suyun rengi yavaş yavaş kızıllaşıyor. Burnumdan ve ağzımdan akan kanlar suyun rengini bulandırıyor. Kendimi zorlukla çekerek küvetten çıkıyorum. Başım dönüyor, karnımda hala o korkunç sancı.

İki büklüm dizlerimin üzerine düşüyorum yeniden. Ağlıyorum, ağlıyorum ama bu hiçbir işe yaramıyor. Gözlerim, yüzümden süzülen kanların oluşturduğu birikintiye odaklı titreyerek, üşüyerek, canı yanarak, ağlayarak duruyorum öylece. Sallanıp inleyecek kadar bile gücüm yok. Sadece sessizce ağlıyorum. Korkunç sancı hiçbir şeye izin vermiyor. Zihnimi bulandırıyor. “Bitmeli bu! Neden uğraşıyorum ki? Sonum yine aynı olacak. Hiçbir zaman özgür olamayacağım. Hep onun ezik kölesi olacağım. Özgür olamayacağım. Kendim olamayacağım. Neden çabalıyorum o zaman?” Ayağa kalkıyorum. Aynaya yaklaşıp yüzüme bakıyorum, sancıdan iki büklüm bir halde. Saçlardan ve kandan yüzümü yabancılıyorum, ama ne saçları çekecek ne de yüzümü yıkayacak gücüm var. Kanlar lavaboya akmaya başlıyor. Lavabonun iki yanından sımsıkı tutan ellerim titriyor, bedenim belirli aralıklarla kasılıp gevşiyor. Üşüyorum, sancı devam ediyor. Etrafa göz atıyorum. Diş fırçaları ve sabunum her zamanki yerinde rafta duruyor, babamın tıraş bıçaklarının yanında. Elimi sabunu almak üzere atıyorum, ama elim istemsizce jiletlere doğru kayıyor. Bıçağın içinden çekip çıkarıyorum onu. “Böyle mi? Buna mı karar verdin?” Zihnim sessizce evet diyor bana. Böylesi daha iyi. Baban pişman olacak. Jileti göz hizasına getirip iyice inceliyorum. “Hayır bunu yapacak kadar cesur değilim!” Kolumu tekrar aşağıya indiriyorum, jilet hala iki parmağımın arasında. “Başka yolu yok.” diyorum yavaşça. Jileti tekrar kaldırıyorum.

Keskin bıçak tenime değdikten sonra hiçbir şey hissetmiyorum. Kolumdan akan kan sanki başkasınınmışçasına sükunetle izliyorum. Kapının önündeki küçük halının rengi maviden kızıla dönüşüyor. Başım dönüyor, üşüyorum. Ruhumun ızdırabı dayanılmaz bir boyuta geliyor. Kanlı jilet elimden kayıyor. Bedenim deli gibi titriyor. Artık dizlerim tutmuyor. Yere düşüyorum. Başım duvara çarpıyor. Ruhum huzura eriyor. Ben ölüyorum... 

« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 18:27:27 Gönderen: RiotGirl. » Logged

you were romeo, I was the scarlet letter.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ben ölüyorum...
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 12:59:26 »

Herne Peş
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2008, 18:23:52 »

Çok güzelmiş ne cesur kızmış ruhunu huzura erdirirken bir dakika düşünmüyor Ağlayan Dame ve riotgirl ikinizede çok
teşekürler Ağlayan

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2008, 18:57:20 »

uuu çok güzel olmuş.. oldukça gerçekçi yazmış.. çok beğendiim xD

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff ~ Sessiz Korist
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 09, 2008, 19:01:13 »

Teşekkür ederim Su cnm elim varamadı benim.
Skeeter yazıdaki kız gibi hissediyorum desem herkesi endişelendirmiş olur muyum acaba ? Ayrıca bushu bu kadar gülünecek ne var anlayamadım.

yazan bir yazar!

bushu
UU Seherbazları
Sert Espresso

öss-yds mod

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Mart 09, 2008, 19:37:24 »

Teşekkür ederim Su cnm elim varamadı benim.
Skeeter yazıdaki kız gibi hissediyorum desem herkesi endişelendirmiş olur muyum acaba ? Ayrıca bushu bu kadar gülünecek ne var anlayamadım.
ne  Acayip noldu ki niye bana patlıyosun şimdi  Acayip Acayip
beğendiğimi ifade ettim sadece..
hata mı yaptım??

"When you loved the one who was killing you, it left you no options.
How could you run, how could you fight, when doing so would hurt that beloved one?
If your life was all you had to give your beloved, how could you not give it?
If it was someone you truly loved?"

www.aholeonthetoiletwall.blogspot.com - blog şeysim xD
Dame
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 09, 2008, 19:48:33 »

Hayır sadece xD biraz fazla kaçmış gibi geldi patladığım falan yok yanlış anlama beni. Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim.

yazan bir yazar!

FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 09, 2008, 19:54:39 »

taklitlerden uzak qüzel bi çalışma

Ohh Pretty Babe... ~ i need you to warm a lonely night ~
Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 09, 2008, 20:15:02 »

Hayırdır inşallah ?! Şaşırmış Harika bi yazı çalışması olmuş da, sana noluyo ?! Ağlayan Acayip

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!
Dame
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 09, 2008, 20:17:15 »

Hayırdır hayır. Teşekkür ederim cnm. Sen bu yazıyla böyle olduysan yarın yüzümü gör hele.

yazan bir yazar!

FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 09, 2008, 20:19:25 »

Hayırdır inşallah ?! Şaşırmış Harika bi yazı çalışması olmuş da, sana noluyo ?! Ağlayan Acayip

Olayı takip edemedimde bu banamı ? :S

Dame
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mart 09, 2008, 20:21:49 »

Ay bu halimle güldürdün ya beni Sırıtan Sırıtan Hayır banaydı o Sırıtan Sırıtan

yazan bir yazar!

FearLessCriticaL
awRad (LL*) heRüf
Kakao

We are best sin

tmacc15@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mart 09, 2008, 20:23:21 »

heh süper.Çünkü başka bişe olduğu için diğer başka bişeyin olmasından korktuğm içinde başka birşey yapmaya... aman herneyse Sorun yok tşkr Kahkaha

Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 09, 2008, 20:30:04 »

yok yahu sana değildi damla'nın yazısına yorum yaptım xD

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 10, 2008, 19:10:44 »

Çok gerçekçi olmuş, içine düştüğüm herhangi bir umutsuzluk durumunu hatırlattı. Babası fazlasıyla pişman olur herhalde. ellerine sağlık Göz Kırpan

eessrraa
~kontes~
Demleme Çay

%20 normal insan :P

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 15, 2008, 15:41:06 »

Damla bu çok güzel olmuş Alkış Alkış
çok gerçekçi
bayıldımmm
riotgirl paylaştığın için teşekkürler

yokum,yoksun,yok Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2   Yukarı git