Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 13:02:35  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ben Kimim?  (Okunma Sayısı 301 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 17, 2008, 00:55:21 »

Kafamı kaldırıyorum. Masmavi gökyüzünde parlayan, baktıkça resmen gözümü kör eden koskocaman Güneş'i görüyorum. Ayaklarım serbestçe sallanırken, korkmuyorum, hiçbir tehlike hissetmiyorum. Aşağıya bakıyorum. Denizin küçücük kalmış kıvrımı, bir tablodan başka bir şey gibi gözükmeyen ağaçlar... Bu benim için hayatın en büyük zevklerinden biri. Yine de, ben aşağıya aidim. Bir kuş değilim. Kuşlar bile her zaman burada değil. Yeryüzüne iniyorum. İnsanlar yine aynı. Aynı zevki paylaştıklarım, beni yargılayanlar... Merak edenler, sevmeyenler... Ne ararsan var. Bıraktığım yerden çantamı alıyorum. Islak mayomu kabinlerden birinde değiştirip kurusunu giyiyorum. Çok sıcak. Elime aldığım soğuk birayla beraber arabama doğru yürüyorum. Güneşin alnında kalan arabanın içinde nefes almak resmen imkânsız... İşkence. Camımı açtıkça rüzgar esiyor. Keşke soğuk esseydi. Ben bir paraşütçüyüm.

Birdenbire, bambaşka bir şehirdeyim. Biraz önceki o sıcaklık yok burada. Biraz önceki deniz nerede, yanımdaki nerede… Şehrin yıllarca akıttığı pisliğe, geçen tüm gemilere, yapılan planlara, uğrunda yapılan savaşlara hep şahit olan bir yer burası. Çok sevdiğim bir yer. Suların eskiden daha ilerilerde olduğunu anlıyorum. Eski sarayın kapılarından birini görüyorum. Kayıkhane’ymiş meğer… Eskiyi görüyorum adeta. Değişik zamanlarda çok değişik şeylerin etkisiyle farklı hayatlar yaşayan, yaşatan bir yer… Çok zamana, çok farklılığa ve maalesef çok saçmalığa şahit olan yer. Geçmişte yaşananlardan hep ders almamız gerektiğini düşünüyorum. Oysa biz hep farklı yönlere gidiyoruz. Hep birileri çıkıyor geçmişi kötüleyen. Kocaman karaltıdaki o tek bir parıltıyı, sonra onun sayesinde yanan ateşi görebiliyorum ben. O ateşi söndürmeye çalışıyorlar. Söndüremezler. Ben umudu olan biriyim.

Tekrar çok farklı bir yerdeyim. İlkine daha benzer sıcaklıkta bir yerde. Kuru mayom terden ıslanmaya başlamış, sırtım arabanın koltuğuna yaslanmaktan ter içinde… Oturuyorum. Elime uzun zamandır okuduğum, nasıl bir türlü bitiremediğimi anlamadığım o kitabı alıyorum. Nerede kalmıştım? Ayracı çantaya düşürmüş olmalıyım. Bir süre arayıp kaldığım yeri buluyorum. Doğru hatırlıyorsam tabii… Arkamdaki yaşlı kadın turist, bikinisinin üstünü çıkarıp yüzüstü yatıyor. Ne kadar rahatlar. Biz böyle olamayız. Milletsel farklılıklar diye yorumlayıp geçiyorum. Az ileride kumdan kale yapmaya çalışıp getirdiği her kovayı dalgaya kaptıran sarışın küçük çocuğun biraz solunda, kadının teki küçük kızını denize sokmaya çalışıyor. Kız pembe ayıcıklı simidi, kolunda turuncu kolluklarına rağmen güvenemiyor hiçbir şeylere, kimselere. Tepiniyor denize girmemek için. Oysa oradan geliyor o da. Kitabıma dönüyorum. Önümden geçen insanların konuşmalarının bir kısmını duyarak sayfamı bitirmeye çalışıyorum. Duş alan insanların yaydığı su sesi geliyor kulaklarıma. Hay aksi! 2 paragraftır resmen hiçbir şey okumamışım. Evet, ben yan şezlongda yalnız başına kitap okuyan adamım.

Günün öğlene kadar olan bütün kısmı uyandırdı beni. Gerçi güneş tepede bu kadar parlakken uyuşuk olurum ama bu sabah nedense farklıydı. Saat 1’e geliyor ve ben kitabımı kapatıp hazırlanmaya başlıyorum. Arabamın bagajından kot pantolonumu ve gömleğimi çıkarıyorum. Mayonun üzerine geçiriveriyorum pantolonu. Güneş kremini şu saate kadar iyice emen beyaz tenime geçiriveriyorum gömleği. Arabama atlayıp yine koyuluyorum yola.. Yine başka bir yer. Ciddi mekân, yemyeşil çimler, çimlerde yatan insanlar… Birkaç tanesi beni görüp selam veriyor. “Merhaba” deme şekillerini sıralıyorum hepsine. Bir çay içiyorum bir banka oturup. Saatime bakıyorum. Zaman ne de çabuk geçiyor. Kalkıp uzun koridorlarda yürüyorum. Kocaman bir amfi, ders saatinin geldiğinin az çok farkında olan suratlar… Konuşmaya başlıyorum. Kapının açılmasıyla susuyorum. Geç kalıp geçmek isteyenler. Geçsinler. Herkes geçsin istiyorum. Bir de çabuk olsalar… Anlattıkça yazıyorlar. Meraklı meraklı bakanlar da var. Derken zaman yine oyununu oynuyor. Gitme zamanım geldi. Geriye bakıyorum arkamdan gelen, bir şeyler sormak isteyen var mı diye… Yok herhalde. Yürüyorum. Ben bir öğretmenim.

Biten günün ardından, çok yorgunum. Eve döndüm. Dışarıya çıkıp bir yerde bir şeyler de içebilirdim ama bu akşam maç var. Arkadaşlar gelmek istedi onları da geri çevirdim. Başkalarıyla maç izleyemiyorum. Dalıp dalıp gitmemi garipsiyorlar. Kendimi onlara bir şekilde affettiririm. Belki yarın Eiffel Kulesi’ne götürürüm onları. Nasılsa Paris şurası, iki adım… Televizyonu açıyorum, maç başlamış hatta ilk gol gelmiş bile. Biz atmışız. Seviniyorum. Buzdolabına gidiyorum, içecek her şey bitmiş. Bir paket çekirdek buldum. Büyük ihtimalle bir oturuşta hepsini bitirip çok susayacağım. Neyse, nasıl olsa yarın çok daha farklı bir gün. Neler olacağı hiç belli olmaz. Belki Anadolu’yu turlarım biraz. Karadeniz’e doğru da gidebilirim. Her ikisi de olur aslında. Uykum geliyor. Bir bakıyorum maç bitmek üzere. Görüyorum ki zaman yine oynamış oyununu. Maçı alıyoruz. Bir film var mı diye bakıyorum televizyona. Uzun zamandır izlemek isteyip izleyemediğim filmi buluyorum. Bir de okuyup okuyup bitiremediğim kitaptan uyarlama. Başka şey istesem olacakmış. Gülüyorum.  Ben bir hayalperestim…

Yazım hataları varsa şimdilik mazur görün. Gündüz gözüyle düzeltirim Terleyen Ayrıca, beğendiyseniz, bir yorumla ben de öğrenmiş olurum Aww
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 11:33:49 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn » Logged

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ben Kimim?
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 13:02:35 »

Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2008, 01:33:08 »

Oldukça değişik, değişik olduğu kadar da güzel bir yazı olmuş. Tebrik ediyorum! Alkış Böyle bir şey yazmanın bir nedeni var mı, yoksa sadece ilham mı? Eline sağlık. Gülümseyen

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2008, 09:39:15 »

Çok çok güzel bi yazı olmuş. Ve evet biraz değişik. Ama teşhisi koymuşsun sonunda, bu adam ciddi bi hayalperest.
Ellerine sağlık, yazın cidden güzel Alkış

Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Haziran 17, 2008, 11:31:38 »

Oldukça değişik, değişik olduğu kadar da güzel bir yazı olmuş. Tebrik ediyorum! Alkış Böyle bir şey yazmanın bir nedeni var mı, yoksa sadece ilham mı? Eline sağlık. Gülümseyen
Çok teşekkür ederim. İlham, ama bir anlık bir ilham değil. Mesela 2.paragraf, hakikaten önünden geçerken ortaya çıktı. Bir süredir aklımda olan ama nasıl yazacağımı bir türlü bilemediğim yazıydı, dün gece elim vardı yazabildim..  Terleyen

Çok çok güzel bi yazı olmuş. Ve evet biraz değişik. Ama teşhisi koymuşsun sonunda, bu adam ciddi bi hayalperest.
Ellerine sağlık, yazın cidden güzel Alkış
Ehehe, evet Sırıtan Ama en azından mutlu. Tabii gerçekten ayrı yaşıyor biraz ama.. Neyse, çok teşekkür ederim Kahkaha

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2008, 18:08:01 »

Hiiiiiiiiiiii! Nasıl haber vermezsin bana, n'alçak seni Dil Çıkaran Şaka tabii Dil Çıkaran
DeviantArt da olmasa haberim olmayacak bundan  <.< Sıpa seni <.<

Her paragrafta farklı biri... Keşke biz de her gün farklı biri olsak...
Yazım hatasına rastlamadım. Belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum...
Çok güzel olmuş canım. Gerçekten hoşuma gitti. Ellerine sağlık  Aww Sarılan

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2008, 18:16:17 »

Hiiiiiiiiiiii! Nasıl haber vermezsin bana, n'alçak seni Dil Çıkaran Şaka tabii Dil Çıkaran
DeviantArt da olmasa haberim olmayacak bundan  <.< Sıpa seni <.<

Her paragrafta farklı biri... Keşke biz de her gün farklı biri olsak...
Yazım hatasına rastlamadım. Belki gözümden kaçmıştır bilmiyorum...
Çok güzel olmuş canım. Gerçekten hoşuma gitti. Ellerine sağlık  Aww Sarılan
Aman yarabbim bi de kafiye yapmış Sarılan Her gün istediği biri olup mutlu mutlu yaşamak güzel olurdu be Dil Çıkaran Ama orda yazanların hepsi aynı gün. Daha da değişik olurdu aslında. Aynı gün içinde bir sürü yeri gezip, bir sürü farklı insan olup gece kendin olarak uyumak.. Bilmiyorum hoş olurdu.. Çok sağol bebüş Öpücük

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Elentari
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Bir şarkının başlangıcı gibi...

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2008, 18:21:43 »

Jumper'ı izledin mi? Onun da hayatı böyleydi işte Dil Çıkaran
Yav bu her gün böyle farklı farklı, ben her hafta değiştirmeye de razıyım Dil Çıkaran
Neyse höbüş, ben de teşekkür ettim bunu yazdığın için Dil Çıkaran

Oh the wind whistles down
The cold dark street tonight
And the people they were dancing to the music vibe
And the boys chase the girls with the curls in their hair
While the shy tormented youth sit way over there
And the songs they get louder
Each one better than before...

Amy MacDonald
This Is The Life

Uzun bir süre yok, yok, yok...
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Haziran 19, 2008, 02:36:09 »

Farklı bir yazı olmuş tıpkı karakter gibi Dil Çıkaran Eline sağlık Aww

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Haziran 19, 2008, 12:27:10 »

Jumper'ı izledin mi? Onun da hayatı böyleydi işte Dil Çıkaran
Yav bu her gün böyle farklı farklı, ben her hafta değiştirmeye de razıyım Dil Çıkaran
Neyse höbüş, ben de teşekkür ettim bunu yazdığın için Dil Çıkaran
Jumper'ı izledim tabii Kahkaha Yani onunki daha farklı aslında ama öyle bi yeteneğimin olmasını çok isterdim. Harika birşey çünkü.. Ama tabii Paladin'lerin olmaması lazım o durumda Hede Hödö Hayır ben teşekkür ederim Dil Çıkaran

Farklı bir yazı olmuş tıpkı karakter gibi Dil Çıkaran Eline sağlık Aww
Çok ama çok teşekkür ederiim Aww

sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: