Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 13:02:29  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: babaannem  (Okunma Sayısı 536 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cookie monster
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« : Temmuz 25, 2007, 02:52:15 »

her düşündüğümde aklıma pembe yanaklı, kısa boylu, tombik, güzel yemek yapan, azcık kaprisli, ama çok yumuşak kalpli, çok kızdı mı sadece terlik fırlatan, "konuştuğun biri var mı kızım?" diye sevgilim olup olmadığını anlamaya çalışan, "erkeklere yüz vermiceksin , tepene çıkarlar" diye nasihat veren, dedenin ölümüne 8 ay bile dayanamayıp yataklara düşen, sonra bir sabah fenalaştığında herkes ambulans çağırırken son sözlerini kulağıma fısıldayan , "sakın üzülmeyin , ağlama da..ben çok güzle bir hayat yaşadım,mutluyum" diyen, orada son kez öptüğüm, bir daha da asla göremediğim güzellik.
şimdi napıyorsun acaba? benim seni düşündüğüm gibi senin de beni düşünmeye vaktin oluyor mu? hala içimde ukde kaldı biliyor musun, sana sımsıkı sarılamamak...ama benim suçum değildi ki bitanecim...sen sevmezdin...yapışma kız derdin...şimdi gelsen, sana yine sıkı sıkı sarılmaya kalksam yine iter misin beni? dayanamazsın di mi elma yanaklım  Gülümseyen "nedenini bilmediğim bir ağlamak var içimde.." desem en masum halimle sen yine şakayla karışık " sus kız ağlama ağlama getirir" der misin?? desene ne olur... biliyorum diyemezsin  Üzgün hep derdim ya "canım ölüm allahtan gelen bir şey. alıştırıcan kendini" diye... bir sana alışamadım biliyor musun??? senin gittiğini kabullenemedim...hala gece gelip üstümü örttüğünü sanıyorum. sanki ayak sesin koridorda yankılanıyor. eve gelince sevdiğim yemeği yapan biri olucak da bana zorla yediricek sanıyorum...sana bir sır veriyim mi ela gözlü tombişim.. annem yemekleri hep tatsız-tuzsuz yapıyor. evet hep nedeni şu sağlık zımbırtısı. zeytinyağlılara şeker bile koymuyor.ben mi neden yapmıyorum yemek?? yapıyorum yapıyorum da herşeyi öğretemedin ki canım... bak daha bana öğreticek neler vardı  Ne? ne acelen vardı ki gittin dedemin peşinden... hani sen demiyor muydun bu adam ömrümü çürüttü diye?? çürütmemişti di mi  :)aslında hayatın oydu... ama sana kırıldım , hem de çok kırıldım... tamam seviyordun kocanı da en azından ahmet de bilseydi seni, tanısaydı biraz daha. ama hala hatırlıyor seni biliyor musun?? ananesinin ismini bilmiyor ama babanenin ismi ne diye sorunca hiç aksatmadan "halime" diyebiliyor. tamam kızma ananesinin ismini de öğretiriz  Dil Çıkaran
herşeyi biliyorum canım... istemedin sen de gitmeyi... ama kocan çağırdı değil mi  Dil Çıkaran olsun ben dayanmaya çalışırım hasretine yanına gelene kadar... çalışmak zorundayım daha doğrusu...

ama tek bir söz istiyorum senden "son nefesimde elimi sen tutacaksın"-- aynı benim senin elini tuttuğum gibi....

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: babaannem
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 13:02:29 »

Apus
ah ahh 80'ler gibisi yok...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 25, 2007, 02:56:13 »

Aaah keşke her babaanne iyi olsa.Bazıları bunun tam tersini yapar <.<
Neyse çok güzel olmuş ama bazı yerleri anlamadım,cümlelerde bir gariplik var Dil Çıkaran Yada saat 2.47olduğundan da olabilir Hede Hödö
son cümle çok güzel olmuş Gülümseyen Ellerine sağlık..

The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river

Forever and ever!!
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 25, 2007, 02:59:09 »

Ben babaannemi tanıyamadım, o ben doğmadan çooook önce vefat etmiş...
Duygusal bir yazı olmuş. Eline sağlık Gülümseyen

cookie monster
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 25, 2007, 03:02:21 »

Alıntı
Neyse çok güzel olmuş ama bazı yerleri anlamadım,cümlelerde bir gariplik var Dil Çıkaran Yada saat 2.47olduğundan da olabilir Hede Hödö

yok o benim sarsak sarsak yazmamdan kaynaklanıyor bence Hede Hödö beğendiğinize sevindim ayrıca Aww

BilgeNazz
G.N.C
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Temmuz 26, 2007, 10:24:37 »

çok güzel olmuş ay hüzünlendim şimdi  Ağlayan

кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı

Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
laurana
Kakao

Korkmuyorum!Kaderi yenebilirim.Mutlu olabilirim.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Ağustos 01, 2007, 01:14:07 »

benim bi tanecik babaannem. vefat ettiğini sadece düşünmek bile ağlatır beni. onun ellerinde büyüdüm ben. Annemden babamdan daha çok emeği var  bende hakkıını ödeyemem. çok güzel bir yazı olmuş kalemine sağlık
*EYLÜL*
Telve

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Ağustos 01, 2007, 01:16:50 »

ne güsel benim babaannem beni kabullenme gereği bile duymadı bu güne kdr saol çok güselmiş Ağlayan Ağlayan Ağlayan
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2007, 09:42:15 »

çok güzel olmuş, ağladım valla. çok güzel anlatmışsın her şeyi. sağol bizimle paylaştığın için. emeğine sağlık.

Arna Belorn
Hayal Cennetin Gözyaşları
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Don't lose your fair !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Ağustos 05, 2007, 22:16:40 »

tanıdığım bir babaannem hiç 0lmadı ama beni büyüten bir anneannem 0ldu. şuanda hayatta ama önemli 0lan bu değil aslında.

Sen öyle bir yazmışsın ki yazını, ben senin babaannen için göz yaşı döktüm ekran başında. Az ç0k burayı takip edenler bilirler, ç0k iyi 0lmadığı sürece ben y0rum yazmam eserlere ama hepsini 0kurum. Bunu 0kuren bir damla göz yaşı babaannen için yanaklarımdan geçip çenemin altında kayb0ldu. Hala hissediy0rum ıslaklığını. Başınsağ0lsun başka bir şey denmez. Ah, bir de ellerine sağlık denir yazı için.

Tebrik ederim.

Hiç bir sanatçının ahlaki eğilimleri yoktur. Sanatçının böyle eğilimler göstermesi affedilmez bir biçem özentisidir.

Oscar Wilde
cookie monster
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Ağustos 07, 2007, 23:13:41 »

çok sevindim beğenmenize. eğer planlı yazdığım bir şey olsaydı eminim bu kadar kısa ve atlaya atlaya giden bir yazı olmayacaktı. belki de böyle olması daha iyi oldu Gülümseyen daha samimi , aynı bana benziyo zıp zıp farklı konulara atlıyor:)
eh 17 sene beraber geçirdikten sonra kolay olmuyor öyle 2 senede unutmak:) ama en kötüsü bu hastaneye kaldırıldığı günün benim doğumgünüm olmsaıydı Acayip bu da böyle bir dipnot olsun:)

Night Blue
♪ ♥ bir zamanlar gorkemce idim ♥ ♪
Sert Espresso

evanescence hayran klübü

gorkemce38@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Ağustos 07, 2007, 23:32:34 »

of içimden büyük bi parça keşke banada böyle davranan bi babaanem ya da anneannem olsaydı diye hüzünlendi Üzgün

benim babaannem erkek torun meraklısıdır yüzüme bile "en çok Can'ımla [abim] Özcan'ımı[amcamın oğlu] seviyorum.ama eksiketek[ya da öyle bişey]ler arasında en çok seni seviyorum" der.  Acayip Kızgın <.< Kızgın

bence 17 yıl gibi bi sürede bu kadar iyi bir babaanneye sahip olduğun için çok şanslısın Gülümseyen
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2007, 23:34:06 Gönderen: gorkemce » Logged

mmm..

♥ i saw an angel in blue jeans ♥

Âşık

|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Eylül 17, 2008, 02:22:26 »

aslında senin için sevindim hatta kıskandım(A) çünkü iyi bir babaannen olmuş onu kaybetmek zor ama benim pek sevgili(!) babaannem gibi annemle babamın hergün kawga etmesine neden olan bir şeytan değilmiş en azından..
duygularını çok güzel ifade etmişsin gerçekten çok hoşuma gitti eline sağlık..

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Joker Nana
Cecily von Ziegesar
Kakao

Tasarım Stüdyosu Üyesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Ekim 13, 2008, 21:48:17 »

Çok şirin ve sıcacık bir hikaye olmuş
Ben çok beğendim Gülümseyen
Eline sağlık..

aslıı
Üstüm Kalsın!...
Krema

^Çünkü benim sessizliğimde senin de susuşun var !!

pelinasli_zz@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Ekim 15, 2008, 17:03:01 »

çook çook güsel olmuş benim babaanem de böyle tontişim:) belki bende o şanslılardanım ..ama ölüm herkesin ta yanı başında babaanneminde...bu yazıyı okuduktan sonra gittim sarıldım babaanneme seni üzve ya kimseyi üzmek için yazmıyorum sadece nasıl etkilediğini anlatmak istedim yüreğindeki güneş hiç batmasın...

hafızada kalan tek numara için
telefona uzanır elleri
ölümüne randevulu insanların
temize çekilemez not defterleri...
ben_tuncay_slm
Şeker
**

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #14 : Ekim 16, 2008, 21:09:30 »

bende okurken kötü oldu başın sağ olsun ciddi diyecek bir şey yok
eğer ağlarken gözümden yaş gelseydi bilki o tontiş babannen için benimde göz yaşım feda olurdu
süper azmışsın ellerini sağlık yorumumu okuyan lütfen bu arkadaşımızın babannesi için bir fatiha okusun (amin)

:)GÖZYAŞI PRENSİ VE YANLIZ EFE:)

HATIRALAR SARMIŞ 4-1 YANIMI Kahkaha Kahkaha
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: