Yalnız türkçe öğretmeninin şu cümlendeki yanlışı atlamasına şaşırdım
Telefon çok gelişti, internet çok gelişti.
O zamanlardan bu zamanlara telefon çok gelişebilir ama o zamanlarda olmayan internet nasıl bir gelişim gösterebilir? Yani Atatürk'e mektup yazıyorsun ama Ata'nın yaşadığı çağda hiç olmayan birşeyi tanıtmadan geliştiğini söylüyorsun.
Herneyse ben beğenmedim yazını.

Daha iyi yazılabilirdi. Ha laf salatası yaptın mı sorusuna gelirsek: Evet kimi yerlerde yapmışsın.
ehems...hiç aklıma gelmemişti
.ama eleştiri için çok çok teşekkürler!
ancak şimdi okuyabildim.muhteşem olmuş bence..gerçekten çok gzll.boşwer türkçe we edebiyat öğretmenleri hep böledir ztn.bnmkide ölede ordan biliyorum.yazdığım şiirleri çocukça buluomuş..
Demi ya!boşver türkçe öğretmenini
ama cidden içimden o kadının dersine çalışmak gelmiyo 
ahh ah zamanında ne zorluklarla kurulan ülkemiz üzerinde şimdi kimlerin nasıl emelleri var!!!
Ülkemizin üzerinde herzaman birilerinin emelleri zaten vardı Atatürk zamanında da Atatürk'ten sanrada. bundan sonrada var olmaya devam edecektir. dün atalarımızın yaptıklarını bugün biz başka şekilde devam ettirebiliriz.
bu ülkenin hiç biryere gitti yok olduğu yerde duruyor. biz ve cumhuriyete olan inancımız var oldukça bir hilal uğruna batan güneşlere (atalarımıza) layık olacağız.
haklısın ama atalarımızın bizler için yaptığı fedakarlıklara tam anlamıyla layık olamıyoruz bence 
Yaşına göre oldukça güzel. Anlatım yönünden bir derinliğe sahip olmasa da o saf duygun yetiyor pekiştirmeye.
saol