Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 13:02:16  

Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ambulans (Bölüm 3: Nefret Dolu Kusmuk)  (Okunma Sayısı 1137 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #30 : Eylül 02, 2008, 00:31:21 »

yaa kus şu kinini aslı rahatla valla ben okurken rahatladım-gerçi halama karşı böyle bir şe hissetmiyorum ama- yaa aslı süper olmuş ben bu yazıyı ilk defa okuyorum en baştan ama ne biliim böle içim bi fena nasıl anlatsam çok güzel yazmışsn yarın yazacaklarında çooook güzel olacaklar eminim!ellerine yüreğine ve halana karşı sabrına sağlık
içimde bir burukluk uzaklaşıyorum şimdi sadece bu yazının devamının ne zaman geleceğini merak ediyorum bu yazıyı okumamıza izin verdiğin için kağıda döktüğün için çok teşekkürler Öpücük Sarılan
ben teşekkür ederim, okuma zahmetine girmekle kalmayıp üstüne yorum yazdığın için. Gülümseyen teşekkür ederim. Gülümseyen
halama karşı sabır göstermemi gerektirecek bir şey yok allahtan, muhattap olmuyoruz neyse ki fazla. Gülümseyen sağol.

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ambulans (Bölüm 3: Nefret Dolu Kusmuk)
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 13:02:16 »

Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Eylül 02, 2008, 00:37:54 »

Eline sağlık canım. Dün okudum ama yorum yazacak fırsatı ancak şimdi buldum. Birini kinimi yazı yazarak kusmaya çalışsam argo kullanırdım, basit cümleler kurardım... Tebrik ederim canım, kutlarım seni Göz Kırpan

Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Eylül 02, 2008, 00:39:20 »

Eline sağlık canım. Dün okudum ama yorum yazacak fırsatı ancak şimdi buldum. Birini kinimi yazı yazarak kusmaya çalışsam argo kullanırdım, basit cümleler kurardım... Tebrik ederim canım, kutlarım seni Göz Kırpan
okuduğunu biliyordum zaten Gülümseyen yorum da yazdığın için teşekkürler. Gülümseyen muahh sağol. Kahkaha

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Eylül 02, 2008, 00:45:09 »

Ben de dün gece okuyup yorumu bugün yazalardanım Dil Çıkaran  İtiraf ediyorum Dil Çıkaran  Resmen içini döktüğün hissediliyor, küfürlerden başka şeylerden değil ama hissediliyor. Umarım rahatlatmıştır bu seni. Bu durumdayken halalarınla aranız düzelir demek belki biraz hayalcilik olacak o sebeple umarım aynı şekilde kalır diyorum Gözlerini Deviren  Eline sağlık. Bugünü daha kolay atlatmanı sağlamıştır inşallah az da olsa. Gözlerini Deviren

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Eylül 02, 2008, 13:06:18 »

Ne diyeceğimi bilemiyorum Aslı. Ne denir ki böyle durumlarda? Ama bir şeyler deme ihtiyacı hissediyorum.
Tamam kafamı toparladım.Başlıyorum

bu yazında demek istediğin herşeyi hissettim.Böyle düşüyorum yani. Kinini böyle kusman çok iyi olmuş. Sanırım biraz daha rahatlamışsındır. Böyle bir konuşma geçebilir. Doğaldır, hakkındır ve bence de geçmesi iyi olur.

dün 1 sene doldu değil mi?  Acıyla "tatlı"yla geçirdin bu yılı. Yeniden geçmiş olsun arkadaşım.

dip not: yazını dün okudum ve de bloguna koymuştum yorumumu. ama bugün de yorumumu buraya koydum  Göz Kırpan.

Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
BellaCiao
eski HS'ci + yeni GG'ci + kendisini bildi bileli inek öğrenci
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Eylül 09, 2008, 17:28:16 »

Çok çok güzeldi,bence de bunları "uygun" bir zamanda halanın da yüzüne söylemelisin.Devamını bekleyeceğim hep Sarılan
« Son Düzenleme: Eylül 09, 2008, 17:29:04 Gönderen: BellaCiao » Logged

Twilight Âşık
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #36 : Eylül 21, 2008, 18:25:52 »

Aslıcan valla kusura bakma  Utanmış Tam okuyacakken pc sapıttı daha yeni düzeldi maeşallah.

Diğer yorumları tekerrür ettirmemek için kısa bir yorum yapacağım.Bu seferki uzun olmuş,sevindik (tabii buruk bir sevinç)

Sana birşey sormak istiyorum:İçini kalemine kustuktan sonra rahatlıyorun değil mi?(hani tam rahatlama değilde biraz mutlu hissediyorsun kendini)

Kendini bizimle paylaşman çok güzel.Devamını bekliyoruz.

Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: