Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 12:59:13  

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ambulans (Bölüm 3: Nefret Dolu Kusmuk)  (Okunma Sayısı 1136 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DeLyMeRvE
İsmail YK Karşıtı
Köpüklü Kapuçino

BPM!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2008, 20:05:27 »

Ellerim titriyo Aslı... Gözlerim doldu inan... Eminim baban seninle gurur duyuyordur... Tebrik ederim, gerçekten mükemmel...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Ambulans (Bölüm 3: Nefret Dolu Kusmuk)
« Eklendi: Aralık 02, 2008, 12:59:13 »

bella cullen
poker face.
Telve

love-ology, I'm sorry-ology, forgive me-ology...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2008, 21:04:08 »

ne kadar acı olsada çok güzel yazıyorsun.betimlemelerin çok sıcak hani hepimiz hissederiz ama  kağıda dökemeyiz ya öyle...burda çok fazla yazı takip etmiyorum ama senin yazıları takip etmeye çalışacağım.

you were romeo, I was the scarlet letter.

Fides
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Mors Ante Infamia Onursuzluktan Önce Ölüm

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Nisan 16, 2008, 17:08:16 »

İki bölümü birden şimdi okudum, ilk bölümde bir şey anlamadım doğal olarak çok ama sendeki üzüntü yazılardan yansıyor. Üzgünsün bu belli diye düşündüm, üzgünsün ve bunu okuyana çok rahat iletiyorsun. İkinci kısmı okuduğumda ise bir şey boğazımda düğümlenir gibi oldu. Biraz bazı şeylerin aklıma gelmesinden, biraz da senin yazarken hislerini bize de hissettirmenden kaynaklanıyor. Yazmaya devam et, içindekileri döküp rahatlamaya çalış. Etrafındakilerin iyi olmasını sen üzülüyorsun diye üzülmemelerini sağlamak için  daha az üzgün gözükmeye çalışmanı gayet iyi anlıyorum.  Bir de eğer annenin dediği gibi  Sınavını engelleyebilecekse ara vermen en doğrusu. Ama uygun vakti gelince hem öfkeni hem üzüntünü yok etmek için yazmaya devam et içini  döküp bizimle paylaşmaya olur mu? Ve eline sağlık. Yazı olarak bakarsak  çok iyi anlatıyorsun.   

Sirius ona serin bir gülüş attı ve devam etti.

"Ben seçimlerini yaptım ve onlardan pişman değilim. Ben, benim için aynısını yapacak arkadaşlarıma - kardeşlerime sadık kalmayı seçtim."

*

Gerçek dostluk, asla gerçekten ölmez,
Ve aileyi kan bağı belirlemez
Kopmayan bağlarla sağlamlaşır
Dertlerle ve acıyla güçlenip, sınanır
Bizi kardeş yapan budur ve böyle kalacağız
Sonuna kadar birbirimize sadığız
Ne olursa olsun bu andan sonra
Hep şükredeceğim, sahip olduğum için böyle dostlara

*

Saving people, haunting things, family business

*
Twilight Âşık
Cailleach
Lonely Prince
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Nisan 20, 2008, 00:05:44 »

Bölümlerin ikisini de okuduğum halde , çıkmak zorunda olduğum için yorum yazamamıştım. Duygularını gerçekten çok güzel yansıtmışsın. Ambulans sesi , yaşadıkların , aklından geçenler ... Kendimi sanki senin yerindeymişim gibi hissettim .. Ellerine , emeğine sağlık. Devamını bekliyorum.

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Mayıs 23, 2008, 18:53:01 »

kolay kolay duygulanmıyorum, daha doğrusu kaç kez duygulandım bilmiyorum. yazılanları okur, güzel-kötü diye yorumlarım o kadar. buna asla kötü diyemem, düşüncelerini dışarıya vurman çok iyi, çok güzel yazmışsın (1.si daha iyi) bunu yazmaktan nefret ediyorum; duygulandım Kararsız içimi bir hüzün kapladı, daha fazla şey söylemeyeceğim Üzgün

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
ayriz
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Temmuz 23, 2008, 19:14:48 »

Merhaba, öncelile üçüncü hafta lonca talihlisi olmanı kutluyorum.Bu yazılarını daha önce fark etmemişim ama loncamız sağ olsun onun sayesinde senin bu güzel yazını okuma fırsatı buldum.Yazımın ve anlatımın  gerçekten çok güzel ama beni bu yazdıklarında daha çok duygular ilgilendirdi galiba hayatının belli bir dönüm noktasını bu kadar iyi ifade edebilmen okurken içimde bir şey oturdu sanki etkileyiciydi, sahiciydi en önemlisi samimi olmasaydı galiba ellerine, yüreğine sağlık tebrik ederim.Gülümseyen

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Temmuz 25, 2008, 01:06:26 »

Ellerim titriyo Aslı... Gözlerim doldu inan... Eminim baban seninle gurur duyuyordur... Tebrik ederim, gerçekten mükemmel...
duymalı Dil Çıkaran duysa iyi olur yoksaaa yanına gittiğimde fena olur. Dil Çıkaran
beğenmene sevindim. gerçi daha hiçbir şey anlatmamışım.

ne kadar acı olsada çok güzel yazıyorsun.betimlemelerin çok sıcak hani hepimiz hissederiz ama  kağıda dökemeyiz ya öyle...burda çok fazla yazı takip etmiyorum ama senin yazıları takip etmeye çalışacağım.
acı ? güzel şeyler yazmaya çalışırım. annem de çok karamsar buluyor. betimlemelerde iyiymişim evet. ve yazılarımı takip etmen, çok güzel bir şey bu benim için. Gülümseyen

İki bölümü birden şimdi okudum, ilk bölümde bir şey anlamadım doğal olarak çok ama sendeki üzüntü yazılardan yansıyor. Üzgünsün bu belli diye düşündüm, üzgünsün ve bunu okuyana çok rahat iletiyorsun. İkinci kısmı okuduğumda ise bir şey boğazımda düğümlenir gibi oldu. Biraz bazı şeylerin aklıma gelmesinden, biraz da senin yazarken hislerini bize de hissettirmenden kaynaklanıyor. Yazmaya devam et, içindekileri döküp rahatlamaya çalış. Etrafındakilerin iyi olmasını sen üzülüyorsun diye üzülmemelerini sağlamak için  daha az üzgün gözükmeye çalışmanı gayet iyi anlıyorum.  Bir de eğer annenin dediği gibi  Sınavını engelleyebilecekse ara vermen en doğrusu. Ama uygun vakti gelince hem öfkeni hem üzüntünü yok etmek için yazmaya devam et içini  döküp bizimle paylaşmaya olur mu? Ve eline sağlık. Yazı olarak bakarsak  çok iyi anlatıyorsun.  
aslında daha hiçbir şey anlatmadım dediğim gibi. hazır mıyım anlatmak için bilmiyorum ama bu seriyi en güzel şekilde yazacağım, belki bir ay içinde belki 10 yıl içinde. hepsini akacak içimdekilerin. Gülümseyen
hissettirebildiysem ne mutlu. Gülümseyen

Bölümlerin ikisini de okuduğum halde , çıkmak zorunda olduğum için yorum yazamamıştım. Duygularını gerçekten çok güzel yansıtmışsın. Ambulans sesi , yaşadıkların , aklından geçenler ... Kendimi sanki senin yerindeymişim gibi hissettim .. Ellerine , emeğine sağlık. Devamını bekliyorum.
empati... buna olanak sağlayabiliyorsam bu çok iyi gerçekten. devamını yazacağım. tembelliğimden sıyrılsam harbiden çok iyi olacak Gülümseyen

kolay kolay duygulanmıyorum, daha doğrusu kaç kez duygulandım bilmiyorum. yazılanları okur, güzel-kötü diye yorumlarım o kadar. buna asla kötü diyemem, düşüncelerini dışarıya vurman çok iyi, çok güzel yazmışsın (1.si daha iyi) bunu yazmaktan nefret ediyorum; duygulandım Kararsız içimi bir hüzün kapladı, daha fazla şey söylemeyeceğim Üzgün
hep dikkatimi çekmiştir önemli insanların hep bir acıklı hayat hikayesi vardır. sanırım benim de var artık. Dil Çıkaran ama artık daha güçlüyüm, biz güçlü olalım diye öldü biliyorum. Gülümseyen şimdi nalaka yorumunla değil mi? aklıma geldi söyledim. üzülmeyiniz efendiler Dil Çıkaran lütfen

Merhaba, öncelile üçüncü hafta lonca talihlisi olmanı kutluyorum.Bu yazılarını daha önce fark etmemişim ama loncamız sağ olsun onun sayesinde senin bu güzel yazını okuma fırsatı buldum.Yazımın ve anlatımın  gerçekten çok güzel ama beni bu yazdıklarında daha çok duygular ilgilendirdi galiba hayatının belli bir dönüm noktasını bu kadar iyi ifade edebilmen okurken içimde bir şey oturdu sanki etkileyiciydi, sahiciydi en önemlisi samimi olmasaydı galiba ellerine, yüreğine sağlık tebrik ederim.Gülümseyen
loncanın talihlilerinden biri olduğumu bilmiyordum ya. (çok alakasız gördüm kendimi) bu vesileyle birilerinin yazılarımı okuyacak olması sevindirdi gece gece. (Abimin Galatasaray Üniversitesine kabul edildiği, SBL'yi kazandığım haberlerinin üzerine çok iyi gitti gerçekten)
zor bir dönemdi, ama bu sayede daha güçlüyüz abim de ben de annem de... ve bazı şeyleri görmemizi sağladı.
sahici olmasının sebebi acaba tüm bunların gerçekten gerçek olması olabilir mi?

of çok pisliğim, aklıma şeytani bir fikir geldi, 1 Eylülde yani babamın Ölüm yıldönümünde tam bir yılı dolmuşken burada şöyle bir patlama yapabilirim. o gün şöyle bi 3 bölüm falan birden koyabilirim. 1er saat arayla falan? ve o gün ne kadar çok okunacağı benim için epey önemli olacak. çünkü özel bir gün...
ve özel olduğu için 3 bölüm düşündüm.
« Son Düzenleme: Temmuz 25, 2008, 01:14:03 Gönderen: Hey Ho Lou » Logged

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
hjglas_potter_begum
//Linkin Park // Mike & Chester // Skandar // Josh
Kakao

Acceptus

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Temmuz 25, 2008, 11:26:36 »

Gerçekten güzel 2 bölüm olmuş, içini dökmen gerçekten güzel anlat ve kurtul Gülümseyen Devamını bekliyorum, gerçekten güzel ve duygu yüklüydü

BEYBİCANLAR ÖLMEZ !

Bir kız, 3 arkadaş ve 1 düşman... 1 dalış turu ve bir fırtına... Aşk, dostluk, esrarengiz olaylar ve bir ada.... Okumak için tık tık üstteki butona ! Gülümseyen
miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Temmuz 25, 2008, 11:31:32 »

Şu Loncamızda olmasa böyle güzel yazıları hiç okumayacağım belkide.Yapı olaraküşengeç biri olduğumdan not defterine yazı okumak için pek girmem Terleyen Neyse nesyse...çoook güzel olmuş canım.Okurken insan hissedebiliyor.Yakın tarihte bi yakınım o ambulansın içinde olduğundan daha iyi canlandı her şey gözümde.O ses...off..canım dediğim gibi çok ama çok güzeldi.Ellerine,yüreğine ve emeğine sağlık Aww

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
|Nrsd@|
~Teoman <3 ~
Telve

~Darkness ßlessing~

hp-nrsd@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Temmuz 29, 2008, 16:10:22 »

dök içini anlat falan demek istemiyorum çünkü dök içini(ya da benzeri kelimelerle) başlayan cümlelere inanmıyorum ..
anlatmanın çok zor olduğu ama ister mantıklı bir yazı yaz istersen saçmala  yinede iyi geldiği konular vardır.işte onlardan biri diye düşündüm ilk başta ne yazık ki haklıymışım ..
neyse..şu anda benim düşüncelerim değil senin yazdıkların önemli.umarım bu hikayeyi acıların biraz da olsa hafiflemiş olarak bitirirsin..

Yine alacakaranlık..Başka bir son daha..Günün ne kadar mükemmel olduğunun önemi yok,her zaman sona ermek zorunda...

dayanamaz kalbimin içinden çıkardım
utanmadan dünyaya tepeden bakardım!
kimse beni bilmez,
bilmez beni bilmez,
bilmez beni kimse, ben hep saklandım..

ayrıca xD
Tek başımayım;güzel değil bu
Hiç özlememişim kendimi
Rutubetinden şişmiş kalbim
Artık açılmıyor bir türlü
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #25 : Eylül 01, 2008, 01:49:36 »

Nefret Dolu Kusmuk
   Kapı açılır dört kızın kaldığı odada. İçeri kız girer. Lavabolardan birine gidip yüzünü yıkar, sonra formasını çıkarıp dolabın kendine ayrılan kısmına asar, üzerine siyah bir tişört giyip, altına bir şort çeker. Odaya girdiğinde yatağının üstüne fırlattığı çantayı, ranzaya tırmanıp alır. İçini açar, gerekli gereksiz şeyleri çıkarır, ertesi gün için hazırlığını yapar. Bu sırada içeri oda arkadaşlarından ikisi girer...
   Oda arkadaşlarından biri: Naber?
   Kız: İyi. Siz de ne var ne yok?
   Bir şey olmadığı kızların yüz ifadesinden anlaşılır... Onlar da sakin sakin kızın yaptıklarını yaparken, kızın telefonu çalmaya başlar.
   Kız: Tanımıyorum bunu. Hangi telefon sapığı kim bilir.
   Diğerleri tepki vermez, bu sırada son oda arkadaşı da içeri girer... Bir selamlaşma olur, bu arada kız telefonu açar.
   Kız: (tedirgin olduğunu belli etmeden) Efendim?
   Telefondaki: "..." benim kızım, "..." halan.
   Kız: (şaşırır) Hala? ... nasılsın?
   Halası: İyiyim kızım.
   Kısa bir sessizlik olur.
   Kız: Sormadın ama, ben iyiyim hala. Bir şey mi oldu? Eniştenin falan bir şeyi mi var? Olay nedir?
   Halası: Yok yavrum, merak etme. İyiyiz, Allah'a çok şükür... Zaten bir şey olsaydı öyle kötü, üzülme diye aramazdık evladım. Ben anneni aramıştım da bulamadım yavrum. Biz geldik de Türkiye'ye...
   Kız: (sahte bir şekilde şaşırmış gibi yapar) Aaa, öyle mi? Anneme ulaşamadınız demek. (içinden, yaa tabi yerim ben bunları pis yalancı domuz der.) Onun bugün dersleri vardı, mimarlar odasına gidip derslere giriyor ya... Bugün girecekti bir iki saat derse.... Siz de hoşgeldiniz...
   Halası: Annen burada mı? (sahte bir merak etmişlikle sorar)
   Kız: Burda tabi hala. (soru mu bu, gibi sorar bu soruyu.)
   Halası: Hı... kaç gibi çıkar ki, bize de bir uğrasın yani, gelinimiz sonuçta... Sen gel yavrum, yetimimizsin sen bizim...
   Kız: (sabırla) Annemin gelebileceğini sanmıyorum hala, derslerden çıktığında yorgun oluyor, benimle bile görüşemeden eve gidiyor doğruca... Ben de şimdi okuldayım, dediğin şey saçma değil mi? Nasıl çıkabilirim sence? Ha bir de yani, benim oraya gelmem en az bir saat.
   Halası: Olsun kızım, bir dolmuşa binip gelemez misin?   
   Kız: (zoraki) Halacığım, nasıl geliyim ben buradan sizin eve kadar. En az bir saat yol, hem de dolmuşta. Sonra geri bir de buraya dönmesi var değil mi ama?
   Halası: Neyse artık... napalım, gelip görmek istemiyorsan seni zorlayamayız.
   Kız: pff...
   Yine kısa bir sessizlik...
   Halası: Eee yavrum, okul nasıl? Dersler falan, becerebiliyor musun? Yatılı kalmak zor değil mi? Şimdi baban da yok tabi, iki kat zor geliyordur.
   Dayanamaz hale gelir. Oda arkadaşları konuşmayı dinliyorlardır, kızın sinirlenmesi pek sık rastlanan bir olay olmadığı için merakla izlerler.
   Kız: Bana hiçbir şey zor gelmiyor, sen hiç boşuna kafanı kurcalama. Bırak da zor mu değil mi ben karar vereyim! (bunu oldukça sert söyler.)
   Halası: (hiddetlenir) Ne biçim bir konuşma bu böyle... Annen dolduruyor seni di mi?!
   Kız: (artık dayanamaz, sinirden kızarmaya başlamıştır.) Annemi ne diye karıştırıyosun sen şimdi kadın? Ne halt yemeye annemin beni sana ya da herhangi birine karşı doldurduğunu söylüyosun? Nerden buluyosun bu cesareti? Ne yani, benim beynim yok mu? Ben kukla mıyım? Annem beni sana karşı dolduracak da, ben de sana çemkiricem öyle mi? Ha tabi, gerçekte ben sanki senin yarım yamalak hayallerle kurmayı bile beceremediğin hayal dünyandaki aptal çocuğum? Öyle mi? (bunları oldukça yavaş, üstüne basa basa söyler.)
   Halası: Terbiyesiz! Annen hiç terbiye verememiş sana... Babanın da vermesini engellemiş besbelli. Biz seni yeğenimiz diyip sevelim, hediyeler verelim, bayramlarda harçlığını esirgemeyelim, senin bizle konuşma tarzına bak. Şımarık! Terbiyesiz!
   Kız: Oooof kes be, yeter artık! Bıktım senden kadın, bıktım. Ne bok sanıyosun sen kendini be? Babam öldüğünde ya da ölmeden önce sanki "ay yeğenimiz, canımız ciğerimiz" diyip her daim arayıp sormuşsunuz gibi, adam yerine koymuşsunuz gibi şimdi kalkmış bana "yeğenimiz, yeğenimiz" masalları okuma kadın, yemem tamam mı, yemem! Senin bu konuda tek bir söz söyleme hakkın bile yok! Babam ölmeden önce, aldığın o tüm hediyeler verdiğin tüm paralar sırf beni kendi tarafına çekmek içindi di mi? Anlamayacak kadar salak mıyım sanıyosun? Babam ölünce de, cenaze sonrası bir kere bile "nasılsın" diye sormadın, o gün hizmetinizi bile ben yaptım gerizekalı! Eve gelene gidene, o sıcakta, yok su servisiydi yok ayran ikram etmeydi, bunları yapan bendim. Sen ve "..." halam birer köşede oturdunuz, sadece kuru bir teşekkürdü yaptığımın karşılığı değil mi? O da içten bile değil. Sanki komşu çocuğuymuşum gibi, ölen benim babam değilmiş gibi davranmadınız mı hepiniz lan?
   Sinirinden devam edemez. Arkadaşları şok olmuş durumda sadece izlemektedirler. Kız derin nefesler alır...
   Halası: Kızım! ...
   Sözünü keser halasının.
   Kız: "Kızım" diyip durma bana, düzenbazın tekisin. Kendini kurnaz sanıyosun ama kurnaz olmaya yetecek kadar aklın yok senin karı.
   Halası: Kız...
   Kız: (yine sözünü keser.) Sus! Sus kadın, sus! Bugün dinleyici rolünde olan sensin. Bu konuşmada bu kez ben konuşucağım, sen de dinleyeceksin. Dediklerimin hepsi beynine kazınsa iyi olur kadın... Dediklerimi aklında tutsan iyi olur. Şimdi tek bir kelime daha söyleme, sus ve dinle! İnsansan dinle! Az da olsa seviyosan dinle. Sevmiyosan da kardeşinin hatırına, onun kızı olduğum için dinle! Bir kereliğine de olsa bir adam yerine koy beni!
   Soluk alır, arkadaşları merak içinde beklerler... Halası gıkını çıkaramaz... Kız bir iki derin nefes alır.
   Kız: Sen bana halalık yaptın mı? Yapmadın kadın... Küçükken tamam öyle hediyeler falan getiriyodun, teşekkür ederim ama artık o hediyelerle kandırabileceğin küçük kız değilim ben. Bunu kabul et önce bir. Sonra ne adiymişsin sen ya, bir de anneme diyordun "öküz öldü ortaklık bitti olmuycak kızım..." Kendi kardeşini öküze benzetebilecek kadar manda zekalı mısın? Annemin hakkını yedin sen, düşman belledin onu kendine. Yalan mı? İtiraf etsene. Ne suçu vardı onun? Kıskandın mı yoksa? Babamın son günlerinde hep, "eşimi ve çocuklarımı kaybedeceğim için üzülüyorum" demesi mi bozdu seni? "Ablamı kaybedeceğim için üzülüyorum" demediği için mi düşman oldun bize? Hadi annemi sevmek zorunda değilsin ama ben yeğeninin senin değil mi? En azından adam gibi davransaydın. Ne kadar sığ ve aciz bir insan olduğunu göstermeseydin keşke... En çok da neye kızgınım biliyor musun? Ben o gün farketmedim, çünkü meşguldüm, ona servis yap buna servis yap, arada git anneyi teselli et... Dik dur, baban gurur duysun... Sen benim yüzüme bile bakmadın o gün. Nasılsın demeyi geçtim, yüzüme bile bakmadın. Hani ben senin yeğenindim... "Ay ah kardeşim öldü kardeşim öldü..." her şey senin etrafında mı dönüyor? Bu mudur yani? Lan dangalak karı, o senin kardeşinse benim de babam. Ben ondan oldum, benim dünyaya gelmeme neden olan o! Babam lan, gerzek, babam!
   Gözleri dolar.
   Kız: (nefes alır bir süre, kendini toparlar.) Annemle ne alıp veremediğin var senin? Söylesene bir?
   Bekler bir süre, cevap gelmez.
   Kız: Cevap vermeye yüzün yok değil mi? Kendini çok akıllı sanıyodun, senin oyunlarını yutuyoduk sanki biz di mi?
   Yine cevap gelmez.
   Kız: Babam sizin yüzünüzden öldü, çocukken hakkını yediniz onun. On üç - on dört yaşında bir çocuğun başka bir şehirde işçi diye ne işi var? Söylesene bana? Ona iyi bakamadınız çocukken, iyi davranmadınız hiç. Ama o her zaman size evini açtı, yedirdi içirdi gezdirdi... Bana ve abime karşı bir kere bile kötülemedi sizi. Ama siz onun hakkını yediniz. Sizin yüzünüzden başladı küçük yaşta sigaraya içkiye. Siz sebep oldunuz. Öyle genç yaşta başlamasa belki kanser olmazdı, ölmezdi belki. Sizin yüzünüzden azarladım belki de onu hep... O hep bahsettiği "tek bir sigara"ya siz sebep oldunuz... Bana dedi; "Tek bir sigara başıma neler açtı" ben de dedim; "senin suçun. Başlamasaydın, kabul etmeseydin." ağlayacak gibiydi, "ama ben çok küçüktüm" dedi. Küçükken ona iyi davranmadınız, iyi bakamadınız... Sizin yüzünüzden kabul etti o tek sigarayı... Sizin yüzünüzden evde olan son konuşmamızda onu böyle azarladım!
   Ağlamaya başlar.
   Kız: Son yirmi gününde baktınız noldu, telafi mi ettiniz yaptığınız bilmem kaç yıllık hatayı? Etmeye yetmedi ama di mi? Öldü yine de. Öldü!

Sessizlik olur... Arkadaşlarından biri kalkar ve odadan çıkar hemen. Ayak seslerinden koştuğu anlaşılır. Halası cevap veremez. Ağlamayı keser.
   Kız: Annemle ne alıp veremediğin var söyle, yüzün varsa? Annem ona ne kötülük yaptı da düşman seçtin onu kendine söyle? Beni o doğurdu diye beni de düşman bildin, doğru mu onu da söyle... Annemin sana hâlâ borcu var diye mi böyle yapıyosun, amcamlar annemden taraf oldu diye mi düşmanın oldu? Annem senin yardımına muhtaç kalmadı kendi kendini toparlamayı becerdi diye mi böyle yapıyosun? Planlarına uymadı diye mi? Cevabını biliyorum, hepsi evet, evet, evet. Sen bizi aptal yerine koymasaydın, şimdi on beş yaşında bir kızdan bu lafları yemezdin aptal kadın. Saygısız olduğumu düşünüyosun biliyorum. "Hakkımı sana helal etmeyeceğim!" de diyeceksin. Biliyor musun, artık hiç s*kimde değilsiniz. Alayınız gelin, hepinize verecek bi cevabım var nasıl olsa. Alayınız gelin. Alın cevabınızı oturun.
   Siniri bozulur, gülmeye başlar...
   Kız: Artık senin yeğenin değilim. Bundan sonra seninle benim bir ilişkimiz olamaz. Beni adam yerine koyacaktın, koymadın kadın. Kendi hatan. Kaybettin artık. ve bundan sonra bir kez bile olsa, tek bir kez, iyi ya da kötü umrumda değil benim hakkımda kim olursa olsun tek bir kelime dahi söylemeyeceksin. Söylediğin an geber! Eğer sandığım kadar temiz biriysem bu bedduam tutar kadın, kork benden! Tek bir kelime dahi söylemeyeceksin, kimseye, benim hakkımda, benim ailem hakkında konuşamazsın sen, hakkın yok. Kaybettin haklarını, yükümsüzdür elinde olduğunu sandığın haklar. Bitti artık, bitti. ... Aaaa dur sen şimdi annemin sana olan borcunu istersin, paranı bankadan zamanı geldiğinde yollarız, altınlarını da ben kendi ellerimle sana teslim ederim, kafanı yorma sen. Şimdi kapatıyorum, bir daha beni sakın arama, annemi de bir şekilde rahatsız ettiğini duymak istemiyorum. Hoşça kalma, hoşça kalmayı haketmiyosun.

Halamla aramda böyle bir konuşma geçmedi, ama gerçekleşmesini istediğim bir konuşma.
İlk fırsatımda, beni dellendirirse burada yazdıklarımı aynen yüzüne dahi olsa söylerim.
Daha güzel bir isim bulamadım, yani bu bana pek güzel gelmedi. Ama "Halaya Kin"den daha iyidir.

Yarın 1 Eylül, bir sene doluyor. Ama hala dünmüş gibi. Belki bir şeyler gelir yarın, yazabilirsem yazarım. Önemli bir gün yarın, 1 Eylül, Ramazanın ilk günü ... garip bir gün olacak sanırım, güzel mi olur bilemiyorum. Hiçbir şey hissedemiyorum, sadece içimden biraz ağlamak geliyor o kadar.

Ruhumun derinliklerine kadar inmeyi başarabilmiş depresyon pençeleri çizdi yanaklarımı.
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Eylül 01, 2008, 01:56:48 »

Keşke geçse böyle bi konuşma. Hede Hödö Hatta ben de yanında olsam. Hede Hödö Sen bunları söylerken ben mutlu olsam. Hede Hödö

Halaya Kin'de çok güzeldi bence.Ama bunun üzerine söylemeden geçmek istemiyorum:
"Kus da ekmek banalım" Hede Hödö

Sahi sahi bir sene oluyo.Aslında ben bu günü Eylül'ün 1'i sanıyordum.Ne diceğimi bilemediğimden gün boyu internete girmemekte sorun görmedim Hede Hödö Ama öğrendim bugün olmadığını Hede Hödö Her neyse,uzatmak istemiyorum.
Gerçekten de garip bir sene olması.Ve belki saçma olabilir ama gerçekten ben de dün gibi hatırlıyorum.3.42.Geçen sene dün,yazdığım bir yazı vardı.Ona bazı şeyler eklemek isterim ama,dediğim gibi böyle şeylerde hiçbir zaman ne denilceğini bilemem.Galiba o zaman,sana berbat bi cevap vermiştim Hede Hödö Her neyse.Çok beğeniyorum okuduğumdan beri bu yazıyı.
Gülümseyen

I'm ready for, disco.
I'm ready for, your disco.
I'm ready for, KingoDisco!

...

Baby baby, I'm your king of disco. Why don't you come to my kindom of disco?
Prens Hamlet
Voldemort'un Damadı (!) Kont Mördermeister // Ailenizin Psikopatı
Kakao

...This's his destiny...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 01, 2008, 02:07:19 »

Öyle genç yaşta başlamasa belki kanser olmazdı, ölmezdi belki. Sizin yüzünüzden azarladım belki de onu hep... O hep bahsettiği "tek bir sigara"ya siz sebep oldunuz

Şurada, sigarayı icat edene, onu kullananlara ve diğerlerine bulaştıranlara lanet ettim. Bundan bir hafta önce ben de dedemi kanserden kaybettiğimden yazı içime bir farklı dokundu.. Neyse, ne diyeyim. Yazı güzel olmuş. O hala ile aranda bir konuşma geçerse en sonunda "Allahından bul, allah belanı versin!" de de benim yerime. Günahı varsa benim boynuma.

Nun liebe Kinder gebt fein acht
ich bin die Stimme aus dem Kissen
ich hab euch etwas mitgebracht
ein heller Schein am Firmament

Mein Herz brennt

İmza:
Kişisel imzanız mesajlarınız altında gösterilen kısımdır.

İzin verilen 777 karakter. Kalan: 436
Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #28 : Eylül 01, 2008, 03:09:29 »

Keşke geçse böyle bi konuşma. Hede Hödö Hatta ben de yanında olsam. Hede Hödö Sen bunları söylerken ben mutlu olsam. Hede Hödö

Halaya Kin'de çok güzeldi bence.Ama bunun üzerine söylemeden geçmek istemiyorum:
"Kus da ekmek banalım" Hede Hödö

Sahi sahi bir sene oluyo.Aslında ben bu günü Eylül'ün 1'i sanıyordum.Ne diceğimi bilemediğimden gün boyu internete girmemekte sorun görmedim Hede Hödö Ama öğrendim bugün olmadığını Hede Hödö Her neyse,uzatmak istemiyorum.
Gerçekten de garip bir sene olması.Ve belki saçma olabilir ama gerçekten ben de dün gibi hatırlıyorum.3.42.Geçen sene dün,yazdığım bir yazı vardı.Ona bazı şeyler eklemek isterim ama,dediğim gibi böyle şeylerde hiçbir zaman ne denilceğini bilemem.Galiba o zaman,sana berbat bi cevap vermiştim Hede Hödö Her neyse.Çok beğeniyorum okuduğumdan beri bu yazıyı.
Gülümseyen
ben sadece haberi annemin ilk aldığı andan eve gelişimizde o herkese hizmet edişime kadar olan kısmı ve okyanusla burada bilgisayar başında burakla ve senle konuştuğumu hatırlıyorum...
ertesi gün halamlar gittiler, ev boşaldı, okyanus, ben, annem ve evrim abla 4lüsü olarak evi temizledik...
bana ne cevap verdin falan hatırlamıyorum hiç ya xD
Öyle genç yaşta başlamasa belki kanser olmazdı, ölmezdi belki. Sizin yüzünüzden azarladım belki de onu hep... O hep bahsettiği "tek bir sigara"ya siz sebep oldunuz

Şurada, sigarayı icat edene, onu kullananlara ve diğerlerine bulaştıranlara lanet ettim. Bundan bir hafta önce ben de dedemi kanserden kaybettiğimden yazı içime bir farklı dokundu.. Neyse, ne diyeyim. Yazı güzel olmuş. O hala ile aranda bir konuşma geçerse en sonunda "Allahından bul, allah belanı versin!" de de benim yerime. Günahı varsa benim boynuma.
derim merak etme Kahkaha sağol okuduğun için. =)

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Eylül 01, 2008, 03:29:50 »

yaa kus şu kinini aslı rahatla valla ben okurken rahatladım-gerçi halama karşı böyle bir şe hissetmiyorum ama- yaa aslı süper olmuş ben bu yazıyı ilk defa okuyorum en baştan ama ne biliim böle içim bi fena nasıl anlatsam çok güzel yazmışsn yarın yazacaklarında çooook güzel olacaklar eminim!ellerine yüreğine ve halana karşı sabrına sağlık
içimde bir burukluk uzaklaşıyorum şimdi sadece bu yazının devamının ne zaman geleceğini merak ediyorum bu yazıyı okumamıza izin verdiğin için kağıda döktüğün için çok teşekkürler Öpücük Sarılan

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır