Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 14:02:04  

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 7. yazım: 7. aşkıma..  (Okunma Sayısı 548 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bells_lestrange
Kakao

||The Poet And The Pendulum||

Üyelik Bilgileri WWW
« : Şubat 17, 2008, 23:43:32 »

Bu sefer biraz uzun oldu affedin beni  Gülümseyen Ayrıca bu yazının bende farklı önemleri var, 7. yazımın 7. aşkıma yazılmış olması gibi.. Üstelik bu sefer hayal gücümün eseri olan hiçbir şey yok Hede Hödö  Bu kez herhangi bir şarkı önerim de yok; çünkü bu yazı çok farklı duyguları bir arada tutan bir yazı, haliyle de birbirinden çok farklı duyguları yansıtan şarkılarla yazıldı =) Neyse sustum ben buyrun..

Hatırlıyorum. 1 yıl önce bana yazma içgüdümü bastırırsam yeteneğimi kaybedebileceğimi söylemişlerdi. Bunu göze alamam. Yazmak, ruhuma zarar vermeden dertlerimi dışarı atabileceğim tek yol. Biliyorum, yazacaklarım yine birilerini acıtacak, yine birilerini ağlatacağım - başta da kendimi. Ama yapmak zorundayım, seni sevdiğimi bile bile yapmak zorundayım.

Nerdeyse 5 ay oldu tanışalı ve nerdeyse 5 ay oldu sana aşık olalı. Başka birini severken seni sevdiğimi fark etmek garipti, acı vericiydi. Bana acı veren birine ihanet etmekti; bana aşık birinin yerine, aslında başka birini seven bir başkasını sevmekti. Düşünüyordum, düşünemiyordum… Duygularımdan emin olmak zorundaydım, bir seçim yapmalıydım. Ve bu seçim, mutlaka geleceğimi değiştirecekti.

Ben seçimimi çoktan yapmışım, zor olacağını bile bile seni seçmişim. Artık duygularımdan eminim ve senin uğruna aylardır yolumu gözleyen, 3 gün sonra yola çıkmamı bekleyen birini terk ettim. Pişman mıyım? Hayır. Olması gerekeni yaptım ben. Aşk her an insanın karşısına çıkabilecek veya her an yaşanılabilecek bir şey değildir. Aşık olmayı istersin, olamazsın. Elini tutmak istersin, tutamazsın. Yan yana oturmak istersin, oturamazsın. Göz göze gelmeyi dilersin, gelemezsin. Oysa ona bakışlarını görse her şeyi anlardı değil mi? Yanından ayrılırken güzel bir vedayla uğurlamak istersin, yapamazsın. Pişman olmak istersin, olamazsın. Artık çok geçtir. Pişman olmamak için, seni seçtim ben.

Hatırlıyorum. İlk buluşmamızı… Rahat uyuyamadığım o geceyi… Ve sonrasını… Gece düşünüyordum, her şeyin yarın belli olacağını biliyordum. Ya seni gerçekten seviyordum, ya da kendimi kandırıyordum. Ama her şekilde eski ilişkimi bitirmeliydim. Ne ona, ne de kendime daha fazla acı çektiremezdim. Bitirdim de, seninle olduktan 2 gün sonra.

Yoruldum. Bazen anıları hatırlamak bile acı vericidir. Bu anılar bir de seninle ilgili olunca…

Yanındayken zamanı hissetmiyorum, neler konuştuğumuzu fazla hatırlamıyorum. Sadece veda ederken bana sarılışını ve sol yanağımdan öpüşünü tam olarak hatırlıyorum.daha sonra eve nasıl geldiğim de karanlık. Gelirken seni düşünmüştüm, kararımı vermiştim ve şimdi hiçbir şey seni sevdiğim gerçeğini değiştiremezdi.

Düşündüm. Yaşadıklarını, sevdiklerini, hissettiklerini, düşüncelerini… Bana anlattıklarından sonra biraz daha bağlanmıştım sanki sana. Her şey güzel görünüyordu gözüme, seni elde edeceğimden emindim, her an her saniye yanında olmak istiyordum.

İyi ki o gün beni güzel bir vedayla uğurlamıştın çünkü sonraki iki hafta boyunca o anılara ihtiyacım olacaktı. Yola çıkıyordum, buluşmamızdan bir gün sonra. Aklımda sadece seninle ilgili düşünceler ve dinlediğim müziklerin sesiyle yola çıktım, gerisine de ihtiyacım yoktu zaten. Beni ele geçirmeye başlamıştın bile. Tatildeyken bir hafta boyunca senden hiç haber alamamıştım. Merak ediyordum – belki de beni unutmuştun. Sonra  bir ara bana gönderdiğin bir mesajı okudum. Senden haber alamadığım o günleri telafi edeceğine söz vermiştin bana ve şimdiden özlediğini söylemiştin. Ben seni çoktan özlemiştim. Bu mesaj tesellim olmuştu. Sonraki günlerde de seni düşünmeye devam ettim. Bir gece telefonuma attığın mesajla sevindirmiştin beni. O gün uzun uzun konuştuğumuzu hatırlıyorum. Söylediğin şeyleri düşündükçe içim hep farklı şeylerle dolup taşıyordu. Rüyada gibi… Uçmak gibi… N’aparsan yap her an coşma isteği… Hiçbir zaman acıkmama hissi…

Peki şimdi? Hâlâ bir rüyada gibi; ama düşmek gibi… Bir karabasandan kurtulamamak gibi… Yine acıkmama hissi… Her an ne yapacağını bilememezlik… Her an bilinmezlik, her an şüphe; ama her an güven; her an aşk…

Belli ki fark etmeden çok şey değişmiş. Şimdi sonsuz karanlıklar kuyusunda, soğuk suya batmış ve nefes alamaz bir halde onları göremezken, sadece orada olmalarını dilediğim yıldızlara ulaşmak istiyorum. Halimi özetleyen cümleler bunlar. Sürekli bir karanlık ve ben nereye gittiğimi göremiyorum. Sadece sen yanımdayken biri ışıkları açıyor sanki. Onca şey yaşanmış ama hâlâ vazgeçemiyorum. Denedim, defalarca kez denedim. Sadece ben değil, sen de denedin. Ama olmuyor! Başaramıyorum…

“I can’t stay away from you – Senden uzak kalamıyorum”1

Belirsizlik… Karanlık ve soğuk… Şarkıların yaralayıcı sözleri ve notaların ölümcül darbeleri… Hepsi öldürecek beni.

Yatağımda yatıyorum. Elimde fotoğrafın… “Aşık olduğum sen misin yoksa yalnızca bir hayal mi?” Dayanamıyorum. Karanlıkta kalmak isteyip yorganı üstüme çekiyorum ve müziğin sesini iyice açıyorum. Dayanılmaz… O ses… O müzik… Ritimle beraber kalp atışlarım da hızlanıyor. Yerinden çıkacak gibi. Delice sevmekten böyle çıldırdı… Delice bir aşk!

İlk buluşmamız… Veda edişin… Bakışların… Yanağımdan öpüşün… Bana sarıldığın an… Geri dönüşüm… Huzurlu son birkaç gün… Sonra “o”… Bana onu anlatışın… Ona sarılışını anlatışın… Sana “aşkım” derken ona katlanışım… Senin yüzünden değil, onun yüzünden acı çekişlerim… Onu tercih ettiğin anlar – her an… Defalarca kez “Bitti.” Deyişin… Kuyuda geçirdiğim yalnız günler… Tam ben de “bitti” dediğim anda geri dönüşün… Dün… Yanımda sen… Bana sarılışın… Yanağımı öpüşün… Gözlerime bakışın… Sonra dudaklarımı öpüşün… Karanlık… “Ne hissediyorum ya da ne hissetmeliyim?” Hâlâ karanlık… Mutlu karanlık… Tenime değdiğin her an hissedilen huzur… Sonra yine sönük aydınlıklar… Tenha bir sokak ortası… Yürüyen iki genç… Öpüşen iki genç…

Karanlık… Aşk ve huzur… Bu kez aydınlık bir karanlık. Bildiğim tek bir gerçek vardı, seni seviyor olmak. Beni öpmene izin verdim. İlk defa, bir erkeğin dudaklarımı öpmesine izin verdim. Yine karanlık, sadece koyu bir karanlık istiyorum. Bu kez yalnız olmayan…

“Oh how I wish to go down with the sun – Ah nasıl da isterim güneşle birlikte batmayı
  Sleeping, weeping, with you... – Batmak, ağlamak, seninle…”2

O gün şunu anladım, artık sana bakarken uzun süre geçmeyecek olan bir hüzün yerleşmişti gözlerime.

00.00 - 17 Aralık 2007. Bugün 16’ımı doldurdum. 16 yılda bana bir ömür yetecek kadar aşk deneyimi edindim. 7. kez böylesine aşık oldum ben, 7’lerin bende önemi büyüktür. O yüzdendir şimdi seni de yitirmek istemiyorum. Hayatıma giren son erkek olarak kal. 7. aşkım, son aşkım olarak kalsın; bir daha acı çekmeden ve delicesine bir aşkla…

Dün geceyi hatırlıyorum., hayalinle uyuduğumu ve yine hayalinle uyandığımı. Üstünden sadece 2 gün geçmesine rağmen şimdi bile rüya gibi geliyor. Hayatımın en güzel doğum günü hediyesini verdin bana. O gün için sana doğru düzgün teşekkür edemedim bile; cezasını bu şekilde mi veriyorsun?
Sana ne yaptım ben? Yeterince acı çektim zaten bu yetmez miydi? Şimdi bir bakıma senden vazgeçmemi, bir süre başkalarıyla olmana katlanmamı istiyorsun. Aynı şeyi ben senden istesem ne düşünürdün?!

Yaptıklarından sonra sana güvenmemem gerektiğini biliyorum. Sen gözlerimdeki hüznü artırmaya devam ediyorsun. Seninle değil kendimle savaşıyorum. Aklım senden nefret ediyor; ama tüm ruhum ve bedenim seni seviyor. Seni düşündüğüm her an kalbimin çıkacağını hissediyorum.

Bu akşam… Neler yaptığını biliyorum… Yeni tanıştığın bir kızı öpmeye çalışarak ne yapmak istiyorsun, “o” aradığında telefonunu açıp ona “aşkım” diye seslenirken neyi amaçlıyorsun?! Sayısını unuttum artık, kaçıncı kez ayrıldığını söyleyip yeniden başladın?

Şimdi öfkem biraz daha arttı. O kadar şeyden sonra hâlâ nasıl bana günlük bir ilişki muamelesi yapıyorsun? Ben senin “o”nu anlatışlarına katlandım! Ona nasıl sarılıp bırakamadığını, “Beni aldattığını düşünemiyorum bile.” dediğinde nasıl parçalandığını, onsuz yapamadığını anlattın! Hepsini dinledim ben itiraz etmeden. Bir kez olsun gözlerini aç da bak! Belki o zaman hangimizin sevgisinin daha büyük olduğunu anlarsın…

Bana daha önce “Ömrünün sonuna kadar benim olabilir misin, olamayacağını biliyorum.” demiştin. Bildiğin hiçbir şey yok! Ben seni sevdiğim sürece yalnızca sana aidim zaten, sen sevmesen bile. Biliyorum, hiçbir zaman sen beni, benim gibi sevmedin. Hep başkalarına katlanmak zorundaydım ben! Başta kendime… Çekip gitmeyi, seni unutmayı denedim; ama ne işe yarar ki unutmak, zaman ne işe yarar?

“Time will not heal a Dead Boy`s scars – Zaman iyileştirmez, bir Ölü Çocuk’un yarasını..
  Time will kill – Zaman öldürür”3

Zaman beni de yok edecek, beklemek. Bir ay öncesini hatırlıyorum. Gerçekten senden nefret etmeye başladığım o anları… İkimiz de oyun oynuyorduk artık. Kazandığımı sanarken yenildim. “Kendi oyunumu kaybetmekten sıkıldım artık.”

İlk günden biliyordum bana geleceğini, bunu şimdi yapman mı gerekirdi?

Önceleri resmine bakıp onu öperek uyurdum. Sonra sen canımı yakmaya başladın, ağladım. Önce ağlamamaya alıştım, sonra sensiz uyumaya. Gece mavisi yastığımın altında resmine yer yoktu artık. Uzun gecelerdir seni öpmeden uyuyorum, ama hayaletin peşimi bırakmıyor.

Sevimli bir ev gördüm. Bir odada iki küçük sevimli çocuk ve onların annesiyle babası vardı. Küçük olan erkekti. Kumral saçları vardı, gözleri renkliydi. Daha 1 yaşını bile doldurmamıştı. Yerde emekleyip babasıyla oyun oynuyordu. Babasına çok benziyordu. Koltuğun üzerinde de 3-4 yaşlarında bir kız vardı. Annesinin yanına oturmuştu. Annesi saçlarını tarıyordu. Kızın koyu kestane, uzun ve düz saçları vardı. Kadın o saçları incitmekten korkar gibi fırçayı narince sürüyordu saçlarına. Arada yerde mutlu mutlu oyun oynayan oğluyla eşine bakıyordu. Oğlunun gülücükleri onu da gülümsetti; ama gözlerinde sanki yıllardır çektiği acıların yansıması olan bir hüzün vardı, bu günlere gelmek için neler çektiğini anlatıyor gibiydiler. O hüzün, zaten etkileyici olan bakışlarını biraz daha dikkat çekici kılıyordu. Sonra işine geri döndü. Bir toka alıp kızının saçlarını zarifçe topladı. Her hareketinden asillik ve zarafet yayılıyor gibiydi.
Küçük kız saçları toplanınca annesine döndü. Elinde oyuncak bebeği vardı. Kadın kızının yüzünü görünce durakladı. Çok güzeldi… Koyu saçları beyaz tenli yüzünü çevrelemişti. Gözlerini, kaşlarını, burnunu ve dudaklarını annesinden almışa benziyordu. Asıl şaşırtıcı olan bakışlarıydı. Çok güzeldi… O bakışlarda kendi gözlerimi görmüştüm sanki.

Gözlerimi açtım. Yine karanlık. Ama o görüntü gözlerimin önünden gitmiyordu. Çok güzeldi… Üstelik o bakışları… Adlarını duymamıştım ama çocuklarımızı görmüştüm-ve seni. Belki de bundan 15 yıl sonrası… Çocuklarımızı gördüm, kızımı gördüm… Çok güzeldi…

“I fall asleep And see it all:
Mother`s care And color of the kites”4

Yeniden uykuya daldığımda aklımda sadece bunlar vardı: Bir annenin özeni ve renkli uçurtmalar…

Hâlâ senden vazgeçmemi mi bekliyorsun? En derin mutluluklarım rüyalarıma seninle yansımışken nasıl vazgeçmemi bekliyorsun? Aylar önce sana defalarca kez söylediğim sözü hatırla. Aynı şeyi kendin gelip yalvardığında da söylemiştim: “N’olursa olsun, senden vazgeçmeyeceğim.”

Bunları düşünen kim? Uzun süredir esaretinde olan, bilincini yitirmiş ancak hâlâ güçlü duygulara sahip bir ruh. Eğer aşık olduğum sen değil de sadece bir hayalse neden senin yüzünden acı çekmeye devam edeyim, aşık olduğum eğer sensen neden sana sahip olmaktan vazgeçeyim? Sana sahip olmak… Daha önce sana sahip olduğumu düşündüğümde bile bunu yapamamışım. Sana sahip olmak… Akan bir su görüp, güzelliğine karşı koyamayarak ona yaklaşmak ve yakalamayı istemek gibi… Ne suyu ellerinde tutabilirsin, ne de akan suya yetişebilirsin. Yine de ona dokunmak güzel bir duygudur. Akarken huzur verir insan tenine. Su çoğalmaya başladığında sevinirsin; ancak tehlikenin işaretidir bu. Su aşığa zarar verir, onu boğar belki de yok eder. Aşkının beni yok etmesine izin vermeyeceğim.

Dalgalar bitti, durgun sulara geri dönüyorum.

Doğru olan seni terk etmek, değil mi? Şimdi yaparsam sadece kendime zarar veririm, bekleyip senin gelmeni sağlar ve o zaman yaparsam hem ihanetinin bedelini ödetmiş olur hem de hiçe saydığın gururumu kurtarırım. Düşüncelerin aklımı yok etti, ama benliğimdeki savaşçı ruha zarar veremezsin.

Bitti… Gerçekten bitti mi? Sana karşı koysam bile duygularımı da yenebilir miyim? Yolumu seçtim, yalnız yürümeyi göze alsam da unutabilir miyim? Acı vereceğini bile bile seni sevmekten vazgeçebilir miyim? Hiçbir zaman… Sonsuza dek…

“In the end, I will always love you…”5
4 Nightwish – Meadows of Heaven
5 Nightwish – The Poet And The Pendulum

Alın size bir "buhran"lı yazı daha Dil Çıkaran bu yazıyı yazmaktaki tek amacım ruhumu rahatlatmaktı. Eğer yaşadıklarımı ve duygularımı okurken hissettirebildiysem ne mutlu bana.. Yorum bekliyorum çabuk Dil Çıkaran

Nightwish Hayran Kulübü
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: 7. yazım: 7. aşkıma..
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 14:02:04 »

Pena
hermetiK.
Demleme Çay

Cellover.
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Şubat 18, 2008, 22:59:42 »

yıne aynı seyı soylemekten kendımı alamıyorum Dil Çıkaran bılıyosun gamzecım,

Harıka.. ^^

**

~ o4 o4 2oo8.

Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.

aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Son sarkımın sözlerindeyim...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Şubat 18, 2008, 23:36:17 »

ya yazı çok güsel ama tercih meselesi çok canımı sıktı acıkcası bencillik gibi geldi bana birini seviyorsun die baska birini sana umut baglamıs birini yüzüstü bırakmak amann bısver harika olmus keisn yüzüstü bırakılanda haketmiştir....

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
bells_lestrange
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Şubat 19, 2008, 01:27:08 »

yıne aynı seyı soylemekten kendımı alamıyorum Dil Çıkaran bılıyosun gamzecım,

Harıka.. ^^

hehe biliyorum cnm Kahkaha

ya yazı çok güsel ama tercih meselesi çok canımı sıktı acıkcası bencillik gibi geldi bana birini seviyorsun die baska birini sana umut baglamıs birini yüzüstü bırakmak amann bısver harika olmus keisn yüzüstü bırakılanda haketmiştir....

kendine göre evet ama bana göre hayır. ve bana göre hiçbir zaman da bunu hak etmeyecek Göz Kırpan ama cidden her şey olup bitti zaten sadece bazı anılardan hala kurtulamıyorum o kadar Kahkaha

yorumlar için teşekkür ederim ayrıca Gülümseyen

Nightwish Hayran Kulübü
Tool_TR
Fincandaki
Telve

ÖSS modunda,kulüplerde yok

headbang_team@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Şubat 19, 2008, 01:29:40 »

Daha önce de belirtmiştim Gamze,mükemmel olmuş,hatırlarsın belki beni. Hede Hödö

SÜLEYMANNAME

''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur?
Türk’ e Amerikan püskürtülüsün!
Farkın şu ki, eski Başbakanlardan,
Sen o belaların son püskülüsün! ''

Necip Fazıl Kısakürek

Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere:
http://tooltr-brk.blogspot.com/
Bir var bir yok,ÖSS'ye çalışmaktan sıkılınca uğrar.
Neden yok diye şaşırmayın,burada görünce de 'neden geldin' demeyin...
Hayatta böyle çünkü,sizin gibi.Bazen yapabileceğin iki seçenek vardır önünde,ama ikisi de yanlıştır ya.Seçersin birisini,benimki de öyle birşey işte...
Marissa
Merry Gentry
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Şubat 19, 2008, 11:16:44 »

çok ama çok güzel olmuş yüreğine ve eline sağlık.

Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
OcToBeR
arwen
Demleme Çay

Sally's Song

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Şubat 19, 2008, 19:14:41 »

Bende demiştim daha önce  Hede Hödö Gerçekten çok güzel olmuş Gamze'cim ^^

" One book to charm them all and in gladness bind them... "

Slow down and I sail on the river
Slow down and I walk to the hill
bells_lestrange
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Şubat 19, 2008, 23:53:58 »

Daha önce de belirtmiştim Gamze,mükemmel olmuş,hatırlarsın belki beni. Hede Hödö

çıkaramadım desem dövmezsin di mi  Gözlerini Deviren

çok ama çok güzel olmuş yüreğine ve eline sağlık.

teşekkür ederim  Gözlerini Deviren

Bende demiştim daha önce  Hede Hödö Gerçekten çok güzel olmuş Gamze'cim ^^

eheh evet canım Kahkaha buraya da yorum yaptığım için sana da tekrar teşekkür ederim ^^

Nightwish Hayran Kulübü
Laila
=P | =P | =P
UU Seherbazları
Demleme Çay

Colorful Sadness~

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Şubat 20, 2008, 00:06:28 »

gamsemmm,
öncelikle Öpücük Dil Çıkaran
dediim gibi öncelikle bi soruyla başlıcam: 'öpüşen iki genç'?!!! Dil Çıkaran
ay seni düşünemiorum öle Hede Hödö
herneyse, bayaa hoş olmuş hpffde okumuştum zati, e sölicek pek bişe yok, ama dizim çok aarıyo Dil Çıkaran ve bizim tepelere de kar yağmış, hava acaip soğuk Cool Dil Çıkaran
hadi cnms muck! Öpücük

3 4 5 4 3

Hayranım sana Aslı!! Aww

Kurban bayramında görüşürüz :'(
bells_lestrange
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Şubat 20, 2008, 00:11:39 »

gülşen sizin tepelere bile kar yağdıysa diğer yerleri düşünemiyorum Dil Çıkaran ayrıca hop yani olayı farklı yerlere taşıma sus Dil Çıkaran

nese cnm yorumun biraz "acayip(Dil Çıkaran)" olsa da teşekkür ederim ^^

Nightwish Hayran Kulübü
Pure Perfection
Pörfekşın..Pür Pörfekşın. (H)
Demleme Çay

Ağlamak istiyorum sayın seyirciler .

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Şubat 20, 2008, 02:05:04 »

"00.00 - 17 Aralık 2007. Bugün 16’ımı doldurdum. 16 yılda bana bir ömür yetecek kadar aşk deneyimi edindim. 7. kez böylesine aşık oldum ben, 7’lerin bende önemi büyüktür. O yüzdendir şimdi seni de yitirmek istemiyorum. Hayatıma giren son erkek olarak kal. 7. aşkım, son aşkım olarak kalsın; bir daha acı çekmeden ve delicesine bir aşkla…"

Yapma yahu,16 yılın en fazla 10-11 yılını bir şeyleri idrak ederek geçirmişsindir zaten,hayatın notunu bu kadar çabuk verirsen ileriye de hep o şekilde bakarsın ve muhtemelen hayal kırıklığına uğrarsın.Altın günü moduna girip "ay boşver ayol,değmez bu erkek milletine" demek istiyorum ayrıca Dil Çıkaran özellikle dün gece bazı olaylardan ötürü erkeklerden iyice tiksindim ama değmez dememin bununla alakası yok ya Dil Çıkaran valla Dil Çıkaran

Ayrıca bir başka şey daha,7 defa aşık olunur mu yahu..7 defa birilerine karşı bir şeyler hissedersin ama aşk çok farklı bir olay bence..Kesinlikle yermeye falan çalışmıyorum bu arada,sadece yorum yapıyorum Dil Çıkaran Hayatını 16 yıla indirgeme,gerisi çok boş gelir..

I am covered in skin,
No one gets to come in.
Pull me out from inside.
I am folded,and unfolded,and unfolding,
I am..
Colorblind.
Coffee black and egg white
Pull me out from inside,
I am ready,
I am ready
I am ready,I am fine.

~
"What do I look like? The Wizard of Oz ? You need a brain? You need a heart? Go ahead. Take mine. Take everything I have."
-JB
bells_lestrange
Kakao

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Şubat 20, 2008, 02:19:59 »

ben bu yazı sadece 5 aylık isyanların ardından son 1 haftada yaşadıklarımın sonucunda tek bir günde yazdım Dil Çıkaran merak etme ben bugüne kadar yazdığım hiçbir şeyi beğenmedim, bundan hepten nefret ediyorum Dil Çıkaran dediğim gibi bu sadece içimi rahatlatmak için yazmış olduğum bir şeydi ardından da paylaştım. bu yazı benim için bir ilk, diğerlerine benzemiyor. diğerlerinden daha net, daha acımasız ama daha umutlu, daha gerçek - tamamen gerçek. nasıl yazdığımı ben de hatırlamıyorum valla Kahkaha ayrıca ben yazılarımda yansıttığım karakterdeki bi insan değilim, aksine pozitif düşünen ve her zaman hayat dolu biriyimdir Dil Çıkaran en karamsar kişilere kendi canımı yakmak uğruna yardım ederim.

ve şu da var.. evet aşık olunabilir.. bunu yaşayanlardan başkası da bilemez. her seferinde hep bir ümitle başlarsınız, size karşı doğru kişi olduğunu düşündüğünüz ve buna inandığınız halde o size öyle olmadığını gösterir. sorun da o zaten.. üstelik ben 7. sevgilim de demedim, aşkım dedim Dil Çıkaran günümüzde "aşkım" kelimesi hak etmediği bir anlama indirgendiği için bunu kullandım biraz da. ama asıl sebebi o değil, sevdiğim kişilerin sayısı bu Göz Kırpan

her neyse deidm ya bu yazı sadece rahatlamak içindi Dil Çıkaran

Nightwish Hayran Kulübü
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso

24.06.07

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #12 : Mart 16, 2008, 11:56:47 »

ve oha.ben bu yazıya yorum yapmamışmışmıyım ya :O

gamzem biliyosun yazıların hakkındaki görüşlerimi,bu da her zamanki gibi mükemmel,esin kaynakların da süper bu arada Kahkaha

The Show Must Go On Mr. Mercury...
cherLynn
|--EvaTR--|
Telve

Nienna

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mart 26, 2008, 03:41:02 »

biliyorsun zaten düşüncelerimi Kahkaha harikasın pitanem Kahkaha

«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

MRPOYRAZ
Telve

senli sensizliğin sessiz selinde sana susuyorum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Haziran 30, 2008, 13:30:24 »

çok güzel olmuş yazıyı okurken farklı ruh hallerine girdim hatta bazı yerleri fazla geldi bana okuyamadım içeri gidip su içtikten sonra tekrar oturup okumaya başladım muhteşem olmuş teşekkkürler Utanmış Alkış Alkış

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: