|
rocker_snake
|
 |
« Yanıtla #45 : Ekim 24, 2006, 16:06:22 » |
|
çoğu zaman yabancı dinlerim rap dinlediim zamnlar hiriç bi de ağlamak istedimde türkçe slow dinlerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Öykücüq
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 24, 2006, 16:10:28 » |
|
Genelde yabancı ama çok nadir yerli oluyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ganesha
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 24, 2006, 23:50:10 » |
|
ben öyle bir ayrım yapmıyorum hangisi hoşuma giderse dinliyorum sonuçta yabancı dinlerken sözlerinden çok bestesi,söyleniş tarzı ve (malesef yerlilerde pek olmayan) müzik ruhu için dinliyorum yerlilerde sözleri ve bestesi için (eeee başka ne olacak ki yoruma bak ya) kısaca ortaya bir karışık alalım 
|
|
|
|
|
|
kelime:süpürge -hani harry potter üstüne binip uçuyordu -nimbus 2000 -?    ??
|
|
|
|
asLi
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 27, 2006, 18:57:46 » |
|
ben yerli sewiyorum yani ne dediini anlamam lazım..başka türlü fazla zewk almıyorum..we türk rockçılarda bnce oldukça ii bnde rock sewdiim için bi problem kalmıo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rocker_snake
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 27, 2006, 19:00:06 » |
|
ben yerli sewiyorum yani ne dediini anlamam lazım..başka türlü fazla zewk almıyorum..we türk rockçılarda bnce oldukça ii bnde rock sewdiim için bi problem kalmıo
öle demişin senin düşüncene sonsuz saygım var ama türkçe rock ta (duman hariç) doru dürüs yapan var mı ki bence yok ama senin fikrin başkadır bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pink
Süt
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 28, 2006, 12:55:24 » |
|
ben daha çok yabancı dinliyorum ama türkçe beğendiğim şarkılarda var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 28, 2006, 15:53:16 » |
|
ben karışık dinlerim yerlide de yabancıda da kötüler var ama bi o kadar da iyiler var bi şarkıyı beğendiğim zaman o şarkıyı aşırı dinlerim çabuk bıkarım(ne cins bi insanım yaaaa)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gözde_red
AFFeT NeFReT eTTiM SenDeN...!!! / Kahve Bahane...
Krema

...PRıSoN ßReaK...! / ...!!! I LoVe YoU RED ...!!!
|
 |
« Yanıtla #53 : Kasım 05, 2006, 02:07:57 » |
|
ben de karışık dinlerim müzik ayırımı yapmam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dannazlı
|
 |
« Yanıtla #54 : Kasım 05, 2006, 02:09:18 » |
|
ybncı da dlnrm ama daa çok yerli tbiikideeeee
|
|
|
|
|
|
R/hr Shippers
Aşk bitti!Geriye ne kaldı şimdi?
|
|
|
|
Sangria
|
 |
« Yanıtla #55 : Kasım 05, 2006, 03:00:26 » |
|
öle demişin senin düşüncene sonsuz saygım var ama türkçe rock ta (duman hariç) doru dürüs yapan var mı ki bence yok ama senin fikrin başkadır bilemem ilginç ben de şahsen dumanın rock müzik yaptığını düşünmüorm müslüm gürsesin son albümü bile rocka daha uygun b tarzda. Şebnem Ferah, Mor ve Ötesi, Çilekeş, Dorian vs vs bunlar rock olmuomu?
|
|
|
|
|
|
13 şubat... (bkz:nurse) 
|
|
|
|
kaderzede
|
 |
« Yanıtla #56 : Kasım 06, 2006, 08:09:39 » |
|
ben ikisinnide dinlerim ama yabancı daha agır basıyor tabikide
|
|
|
|
|
|
Ya yol ver, ya yol bul, ya da yoldan çekil...
|
|
|
|
|
|
|
|
veLvet_dreams
|
 |
« Yanıtla #59 : Kasım 08, 2006, 09:31:07 » |
|
ben yabancı dinliorum türk bi $ebo bide hayko süper nie söle bişi war cnkü türklerin yaptığı müziklerdeki sözleri cıkarım sadece melodiyi dinliin bide yabancıların yaptıkları müziklerden sözleri cıkarıp melodileri dinleyin farkı görürsünüz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|