|
Ra1deN#
|
 |
« Yanıtla #90 : Ağustos 06, 2007, 11:19:08 » |
|
sormana bıle gerek yok sezen aksu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~PR£N§£§~~
|
 |
« Yanıtla #91 : Ağustos 06, 2007, 12:44:20 » |
|
bence sesi çok iyi olan çok sanatçımız var bir tane değil
sezen aksu(türkiyenin en iyi yorumcusu ve bestecisi) ajda pekkan(adı üstünde süper star pek dinlemesem de) kayahan(tartışılmayacak isimlerden biri olarak düşünüyorum) nilüfer(sesi gerçekten güçlü) şebnem ferah(türkiye rock starı) erkin koray(türk rockın babası) barış manço(gelmiş geçmiş en iyi seslerden onun şarkılarıyla büyüdük) cem karaca(türk rockın sayılı isimlerindendir) sertab erener(kendini kanıtladı dünyaya) candan erçetin(hemşerim olur kendisi. çok dinlemesem de iyi bir yorumcu) ferhat göçer(çok iyi bir tenor) teoman(sesini çok beğeniyorum ve zevkle dinlediğim bir kaç isimden biri) ebru gündeş( tarzını sevmesem de kabul edelim ki güçlü bir ses) emel sayın(yaşayan güçlü seslerden biri) bülent ersoy(hiç dinlemiyorum tarzını beğenmiyorum ama çok iyi bir sestir) orhan gencebay(arebeskin babasıdır) funda arar(çok güçlü bir ses) pamela burcu güneş(güçlü bir ses olduğunu düşünüyorum) ibrahim tatlıses(dinlemem kendilerini ama güçlü ses olduğunu inkar etmek doğru olmaz) levent yüksel ışın karaca kıraç cem adrian emre aydın serdar ortaç
aklıma gelenler bunlar ama daha vardır bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Othman Khan
|
 |
« Yanıtla #92 : Ağustos 06, 2007, 15:16:32 » |
|
yukardaki listeye ekleyeceim bi kazım koyuncu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hasta Siempre
|
 |
« Yanıtla #93 : Ağustos 06, 2007, 20:10:07 » |
|
almora grubundaki herkesin sesi çok güzel bnce sanırım en iyi onlar 
|
|
|
|
|
|
En güzel günlerimin üç melun adamı var Biri sensin,biri o,biri ötekisi Kanlı bıçaklı düşmanımdır ikisi
Sana gelince.. Ne ben Sezar'ım,ne de sen Brütüs'sün Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün Artık seninle biz, Düşman bile değiliz ~Nazım Hikmet Ran
|
|
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #95 : Ağustos 06, 2007, 21:21:09 » |
|
sezen aksu bence çok güzel söylüyor söyleyemediği bir şarkı var o da çakkıdı bence 
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
bbrrkk
Süt
dani filth
|
 |
« Yanıtla #96 : Ağustos 07, 2007, 21:21:58 » |
|
kurban-deniz yılmaz sebnem ferah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fiknur
|
 |
« Yanıtla #97 : Ağustos 09, 2007, 19:22:39 » |
|
serdar ortaç emre aydı gripin şabnem ferah teoman kenan göksel manga tarkan yalın başka aklıma gelmio...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #98 : Ağustos 09, 2007, 19:45:56 » |
|
Rafet El Roman var bir de...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #99 : Ağustos 10, 2007, 23:49:41 » |
|
bayanlardan sesini beğendiklerim; şebnem ferah sezen aksu candan erçetin özlem tekin aslı pamela melis(üçnoktabir) erkeklerden; kesinlikleee harun tekin(yok böyle güzellik bence yaa ah bi de sigarayı bıraksa ses telleri daha rahat kalsa  ) teoman çilekeşten görkem cem adrian emre aydın
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
spectacular
|
 |
« Yanıtla #100 : Ağustos 11, 2007, 21:03:23 » |
|
sertab erener'in sesi kesinlikle çok güçlü ve güzel..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wizard
|
 |
« Yanıtla #101 : Ağustos 11, 2007, 21:06:29 » |
|
İbrahim Tatlısesde van tu tri foro ahey ahey ahey
|
|
|
|
|
|
-What is a heart? -Will I find it if I rip your chest apart? -Will I find it if I crack open your skull?
|
|
|
medcezir
Süt
|
 |
« Yanıtla #102 : Ağustos 14, 2007, 00:37:56 » |
|
hiç tarzım deil ama funda ararın sesini çok beeniorum sertab erenerin sesi de çok güzel birde gülay var takvimlerden haberin yok mu şarkısını öyle güzel söylüorki  çok duygulanıo insan..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirlee
|
 |
« Yanıtla #103 : Ağustos 14, 2007, 01:43:56 » |
|
kadınlarda şebnem ferahh sertab erener erkeklerde özgür çevik  barış manço ve cem karacaydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
thor
Şeker

Bir Tutam Mutluluk