|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #45 : Ocak 23, 2008, 20:57:22 » |
|
grubu biliorum, bilgisayarda bir sürü şarkıları var ama bir tek wings of a butterfly şarkılarını dinliyorum. o şarkı çok hoşuma gidiyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #47 : Şubat 07, 2008, 19:10:36 » |
|
HIM tek kelimeyle müthişş  özellikle de ville 
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
bngi
|
 |
« Yanıtla #48 : Şubat 10, 2008, 02:11:59 » |
|
HIM  Ville Valo  Süper ötesi bir grup! His Infernal Majesty! ~Kanımca en güzel şarkıları: The Kiss of Dawn Venus Doom Killing Loneliness Passion's Killing Floor Wings of a Butterfly Gone With The Sin Posion Girl Çok oldu ama  Daha da var yani..  Bekliyoruz Türkiye'ye.. 
|
|
|
|
|
|
Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
|
|
|
|
*DaRkNeSs*
|
 |
« Yanıtla #49 : Şubat 10, 2008, 13:54:25 » |
|
Tüm şarkılarını seviyorum,gerçekten süper bir grup.. 
|
|
|
|
|
|
 нιм,єναηєѕ¢єη¢є,ανяιℓ ℓανιgηє νє нρ ѕєяιℓєяι..ѕιzι ѕєνιуσяυм..!! °~♥•♥~° Sadece Bir TIK..!! °~♥•♥~°
|
|
|
lily evans potter
Süt
kuRduğuM güzeL biR haYaLmiŞ..
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 25, 2008, 10:41:38 » |
|
İlk başta önyargıyla yaklaştığım;ama dinledikten sonra ne kadarda saçma bir şey yapmışım dediğim grup.
Bazı şarkıları gerçekten süper.
Özellikle şarkılarının anlamları..
Herkese şiddetle tavsiye ederim=)
Dinlememekle çok büyük hata yaparsınız-bence-
|
|
|
|
|
|
İnsanlar söylediklerinizi ya da yaptıklarınızı unuturlar,ama onlara neler hissettirdiklerinizi asla unutmazlar. ~Maya Angelou~
|
|
|
severus sirius
Kakao

phoenix city
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 29, 2008, 02:39:02 » |
|
ville valo.ne diyeceğimi bilemedim.anlatamam.yaşak lazım konserinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
illegal
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 30, 2008, 22:36:06 » |
|
Bunların Wings Of a Butterfly şarkıları çok hoşş diğerlerini henüz dinleyemedim ama dinliycem inşallah Amaaa Ville Valo çok şirin bi adam çok tatlı bakıyoo.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2008, 22:37:52 Gönderen: illegal »
|
|
I will never know myself until I do this on my own And I will never feel anything else until my wounds are healed I will never be anything till I break away from me I will break away, I'll find myself today
|
|
|
dancolic
Süt
To KnOw ThE fUtUrE...rEtUrN tHe PaSt...
|
 |
« Yanıtla #53 : Haziran 02, 2008, 18:50:44 » |
|
valla eskiden bende bilmiyodum sadece arkadaşımın dinlediği öylesine bi gruptu benim için(H.I.M severlerden özür diliyorum  ) ama sonra arkadaşım ville ye aşık olunca benim de dikkatimi çekti ve dinlemeye başladım.en sevdiğim şarkıları: 1-bleed well 2-killing loneliness 3-rip out the wings of butterfly-favori şarkımmm  - 4-kiss of dawn
|
|
|
|
|
|
WARNER BROS'U PROTESTO EDİYORUM!!
|
|
|
|
|HésTia|
|
 |
« Yanıtla #54 : Temmuz 15, 2008, 04:35:15 » |
|
ahhhh nası bir gruptur yha aşırı seviyorum vede en çok sewdiğim şarkısı wings of butterfly bayılıyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kezban
|
 |
« Yanıtla #55 : Temmuz 15, 2008, 13:49:53 » |
|
tüm hım şarkılarını sıkılmadan dinleyebilirim hele gone with the sin insanı büyülüor resmen villenin sesi insanı alıp uzaklara götürüyor  hepinize şiddetle tavsiye ederim mutlaka dinlemelisiniz
|
|
|
|
|
|
My girl, my girl, don't lie to me, Tell me where did you sleep last night? In the pines, in the pines Where the sun will never shine I would shiver the whole night through
|
|
|
|
hermioneda
|
 |
« Yanıtla #56 : Temmuz 16, 2008, 09:27:06 » |
|
sadece bir şarkısını dinlemiştim bu grubun ama çok güzeldi.şarkının ismini hatırlayamıyorum.
|
|
|
|
|
|
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır... 
|
|
|
|
Ozz_tormenter
|
 |
« Yanıtla #57 : Ağustos 10, 2008, 19:31:19 » |
|
Arkadaşlarımın baskısı ile dinlemiştim albümü ama beğenmemiştim dinlemem sevmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|