Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 14, 2008, 13:07:04
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Müzik
(Moderatör:
Sangre
) / Konu:
Hepsi Eurovision 2009 da
Sayfa:
1
...
3
4
5
[
6
]
7
8
9
...
11
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Hepsi Eurovision 2009 da (Okunma Sayısı 3188 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İrUzY
~ kronik çatlak.. :D
UU Seherbazları
Demleme Çay
HBP 17 temmuz 2009 da gercekten inanamiyorum...
Ynt: Hepsi Eurovision 2009 da
«
Yanıtla #75 :
Haziran 27, 2008, 00:28:38 »
Alıntı
şarkının adı 4 fıstıklı cikulata olursa bütün dünyaya rezil oluruz
puhaaa
yaa ama ne biliim sahne sovu falan evet sarki güzel olmuycaktir ama kizlara bak.. mantiiyla oy alabilirz ben okada5rda üzülmedim yani olumlu bakiyorum
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Hepsi Eurovision 2009 da
«
Eklendi:
Ekim 14, 2008, 13:07:04 »
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata
Do I Dazzle You ? ~ Edward
«
Yanıtla #76 :
Haziran 27, 2008, 00:36:27 »
3. albümü dinlediğimde tamamen böaa falan oldum.
İlki de pek bişeye benzemiyodu..
Eğer 2. albümlerindeki gibi bişeyler yaparlarsa şansımız olur.. Yani en kayda değer şarkılar onlardı
Ve umarım şarkının arasında "ekstra mozarellaaaa" diye bağırmazlar
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms
You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me.
Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
Dark Somnium
Kakao
ÖsS!!!
«
Yanıtla #77 :
Haziran 27, 2008, 00:49:26 »
Bence sahne şovları işe yarayabilir... Sizinde dediğiniz gibi umarım abuk subuk bir şarkıyla katılmazlar
...
...
hermioneda
Demleme Çay
btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!
«
Yanıtla #78 :
Haziran 27, 2008, 01:14:26 »
Alıntı sahibi: _missmalfoy_ üzerinde Haziran 27, 2008, 00:15:38
Alıntı sahibi: hermioneda üzerinde Haziran 27, 2008, 00:09:48
Alıntı sahibi: _missmalfoy_ üzerinde Haziran 26, 2008, 23:35:55
çok önyargılısınız. hepsinin son albümü pop ROCK üzerine kuruluymuş. ayrıca 4 peynirli pizzayı dinledim hiç de yaptığınız yorumlar kadar çocuk şarkı değil. pekala azıcık canınız dans etmek istese kalkıp coşabileceğiniz bir şarkı. sanki şarkıda söz çok önemlimiş gibi konuşmayın. yoksa benim şu an FERGİE ye demediğimi bırakmamam lazım. Ayrıca hepsiyle bir derece şanslıyız çünkü olmaz oğlanın ingilizce versiyonu (bad panny) bulgaristan da uzun süre 1. sırada kalmış. ingilterede ki sıralamalarda da 5. sıraya kadar yükselmiş.
bu demek oluyorki hepsi avrupanın zevkine uygun bir grup ve bunları değerlendirirsek dereceye girmez diyen arkadaşlar fena halde yanılıyorlar.
katılıyorum sana.
teşekürler sonunda bir yandaş bulabildim. grubu severim ben ama fanı ya da hastası değilim ki. sadece kuzenimden dinlediğim var ve başarılı bir grup bence. onlar da işin mantığını çözmüş yani. bir gün avrupa ya açılıp dünyaca ünlü olurlarsa hiç şaşmam.
ama ne yalan söyleyeyim hepsi 1 dizisi felaketti
sana katıldığım için bişeydiğil,yandaş
hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
oviedo
Çabuk Gel Locce Özledim seni
Kakao
nerden benim tavuum oluyomuş ya
«
Yanıtla #79 :
Haziran 27, 2008, 17:29:48 »
ya 2009 mı 2010 da mı eurovision worldvision olcak demişti spiker,o iş neoldu ki acaba?
ÇABUK GEL LOCCEEEEEEEEEEEEEE BEKLİYORUZ SENİ.............
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
«
Yanıtla #80 :
Haziran 27, 2008, 17:37:29 »
Hepsi grubunun sözlerini hiç beğenmiyorum şahsen ama bir kaç şarkısının melodisi fena değil.
Güzel bir şarkı hazırlarlar ve sahne performansını yüksek tutarlarsa neden olmasın.
Hilarie
KaRanlık Düşlerin Dexter'ı "OTH~GG"
Demleme Çay
"D'oh!!" ~Homer Simpson
«
Yanıtla #81 :
Haziran 27, 2008, 18:25:55 »
yuv neresi iyi yaww
bikere güçinmidir gütenmidir bitek o sarı kafanın sesi güzel
diğerlerinkini demiorum bile berbat
ve eurovisionda canlı solicekler napcazzz helede 4 pizalı peynir gibi şeyler solerlerse vay halımızaaa
...
The Simpsons
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
«
Yanıtla #82 :
Haziran 27, 2008, 18:59:23 »
Alıntı sahibi: _missmalfoy_ üzerinde Haziran 26, 2008, 23:35:55
çok önyargılısınız. hepsinin son albümü pop ROCK üzerine kuruluymuş. ayrıca 4 peynirli pizzayı dinledim hiç de yaptığınız yorumlar kadar çocuk şarkı değil. pekala azıcık canınız dans etmek istese kalkıp coşabileceğiniz bir şarkı. sanki şarkıda söz çok önemlimiş gibi konuşmayın. yoksa benim şu an FERGİE ye demediğimi bırakmamam lazım. Ayrıca hepsiyle bir derece şanslıyız çünkü olmaz oğlanın ingilizce versiyonu (bad panny) bulgaristan da uzun süre 1. sırada kalmış. ingilterede ki sıralamalarda da 5. sıraya kadar yükselmiş.
bu demek oluyorki hepsi avrupanın zevkine uygun bir grup ve bunları değerlendirirsek dereceye girmez diyen arkadaşlar fena halde yanılıyorlar.
Şimdi cümle cümle cevap vereceğim
(Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
)
1)Evet çok önyargılılar ve ben ne kadar kendilerini beğenmesemde ne yazıkki "Avrupai" müzik icra ediyorlar.
2)İşte ben buna bir tarafımla gülerim.Hepsi-Rock?
Yapmayın allasen.Tikilik kavramından öteye gidemezler çünkü onlar POP yapıyorlar ve yapacaklar ROCK değil
Rock yapsınlar (ya da öyle sansınlar) ama bu kızlara HAKİKİ ROCK yapanlar,benim gibi bir taraflarıyla güleceklerdir.Ya da kaale bile almayacaktırlar,o seviyeye inilmez,inilemez
3)Dört Peynirli pizza zıplatan bir şarkı?? Öğğ diyorum (saygı duyarım sana amma)
Çocuk şarkısı değil mi? Eğer çocuk şarkısı değilse bir anlamı vardır.Sorarım sana,arkadaşlarımız ne anlatmaya çalışıyor,ya da bunu ne şekilde dile getiriyor? Bu grubu -bu şarkıyı- 19-20 yaşlarında biri dinler mi? Hepsinin cevabını istiyorum (
)
4)Şarkıyı asıl şarkı yapan içindeki mesajdır,sözdür.Eğer bir şarkıyı yalnız ritmi için dinliyorsan şarkı dinlediğin vakitler boş geçmektedir yani boşu boşuna zaman ziyan edip hayatını boşa akıtıyorsun demektir.Tam olarak cevap vermek istemiyorum çünkü yanlış taraflara pekala kolay çekilebilir.Hem ayrıca şarkı söylemenin amacı budur bir olayı anlatmak,içindeki acıdan bahsetmek,evrensel öğütler vermek gibi gibi...
5)Fergie demişsin tamam bazı şarkıları öyledir fakat Big Girls Don't Cry asla!! Tabii sen ona saçma diyebilirsin fakat başka bir insana göre çok farklı anlamlar taşıyabiliyor,en önemlisi birşey anlatıyor.
6)Dediğim gibi
bkz.
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Haziran 12, 2008, 14:18:32
Ya arkadaşlar sövüp durmuşsunuz No Angels ile kıyaslamışsınız.Cık cık...
Bir kere ne derseniz diyin Hepsi arka plan olsun müzik olsun kıvırtma olsun tam Eurovision'luk!! Renkli kızlar,klipleri de iyi olur zannımca.Sevdiğimden demiyorum ama oraya Mor ve Ötesi gibi ağır bir grupta gönderilmez yani kusura bakmayın.Öyle tencereye öyle kapak (böyle bişeydi söz sanırım
)
Hem sahne şovları da iyi olur.Hepsi'nin yavaş ritmli şarkısı bile çok cıstak cıstaklı...Boşuna o kadar şey söylemeyin.Gayet cuk olmuş bişey sonuçta
No Angels demişsiniz.No Angels'ta sahne yoktu,şarkı desen zaten bayıcıydı ee ne bekliyorunuzki?? Siyasal olarak Almanya 2.Dünya Savaşı'ndan beri de pek sevilmiyor oy alamaması çok normal.
Ben hepsiyi Bosna Hersek'e benzettim ama bakın onlar 11.oldu
Alıntı sahibi: tuğçe uçar üzerinde Haziran 12, 2008, 09:45:58
bence hepsi grubu eurovision teklifini kabul etmez! aynı Tarkan gibi müzik kariyerlerinin olumsuz etkileyebilir,diye düşünürler.
Yemişim onların kariyerlerini!!
Bence de dereceye pekala girebilir,çünkü Eurovision rezaletiyle aynı kalitedeler
Tvilaylay lomm
Olimpiyat Ateşinden Masallar
ayriz
Hikaye Perisi
Krema
«
Yanıtla #83 :
Haziran 27, 2008, 19:16:46 »
Hepsi ve Eurovision düşündürücü yani önceliklle yapılan tüm yorumları okumadım ama Hepsi deyince aklıma çocuk şarkıları yapan ve POP müzük icra eden bir grup geliyor.İşin şov kısmıına diyeceğim bir şey yok harika bir şov sunabilirler.Ama sarışın olan sanıyorum Gülçin ama yanlış olabilir.Grupta sadece ses olarak o var.Diğer üç kız için sesleri güzel diyemem yani en azından ben kendi adıma beğenmiyorum.Ayrıca kendi konserleri dahil playbek yapan bir grup hem hareketli bir şov yapıp hemde şarkı söyliyebilrler mi şüpeliyim.Şarkılarnı çok fazla bilmesemde hayran taraftarı küçük çocuklardan oluşan bir grup olduklarını biliyorum.Eurovision için başarılı olabilirler mi onun için kesin bir şey söyleyemem.Ayrıca dipnot:Hepsi grubunun Rock müzükle uzaktan yakından alakası yoktur.
Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun
__HeSTia__
Süt
__HeRmİoNe__
«
Yanıtla #84 :
Haziran 27, 2008, 19:23:25 »
hyr yani böle saçma sapan bir şey yapamazlar deil mi kendileri pop sölüyoruz sanıyorlar ama bence hiç de değil vede sahne şovları da o kdr güsel deil bence
Kalpsizzzzz...
busra16
Role Playing
Şeker
«
Yanıtla #85 :
Haziran 27, 2008, 19:37:56 »
güzel bir şarkı yapabilirlerse başarılı olabilirler ama bence bu yarışmada ne iyi sarkı nede güzel kızlar sayesinde kazanıyorlar hepsi politika komşu komşuya dost dosta salla yarışmamıki bu
Tool_TR
Fincandaki
Telve
ÖSS modunda,kulüplerde yok
«
Yanıtla #86 :
Haziran 27, 2008, 19:50:49 »
Hepsi katılacak son gruptur,ulan hiç mi akıl yok yetkili merciilerdeki insanlarda yahu!Nez bile daha iyi olurdu,o kadar sağlam gruplar var ki yani,neyse terbiye hudutlarım bu konuşmayı bitirmem gerektiğini söylüyor.
SÜLEYMANNAME
''(...)Kuzum, senin neren Anadolludur?
Türk’ e Amerikan püskürtülüsün!
Farkın şu ki, eski Başbakanlardan,
Sen o belaların son püskülüsün! ''
Necip Fazıl Kısakürek
Blog sayfamı ziyaret etmek isteyenlere:
http://tooltr-brk.blogspot.com/
Bir var bir yok,ÖSS'ye çalışmaktan sıkılınca uğrar.
Neden yok diye şaşırmayın,burada görünce de 'neden geldin' demeyin...
Hayatta böyle çünkü,sizin gibi.Bazen yapabileceğin iki seçenek vardır önünde,ama ikisi de yanlıştır ya.Seçersin birisini,benimki de öyle birşey işte...
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata
Do I Dazzle You ? ~ Edward
«
Yanıtla #87 :
Haziran 27, 2008, 19:57:30 »
Alıntı sahibi: Tool_TR üzerinde Haziran 27, 2008, 19:50:49
Hepsi katılacak son gruptur,ulan hiç mi akıl yok yetkili merciilerdeki insanlarda yahu!Nez bile daha iyi olurdu,o kadar sağlam gruplar var ki yani,neyse terbiye hudutlarım bu konuşmayı bitirmem gerektiğini söylüyor.
Fikirlerine saygı duyarım, ama Nez'in Hepsi'den daha fazla bi başarı yakalayacağını hiç sanmıyorum. Daha önce dediğim gibi şarkının arasında "ekstra mozarellaa" diye bağırmazlarsa, sonuçta bi dans
eğitimleri
var, en azından şov açısından avantaj. Nez de Gülseren veya Sibel Tüzün'den yüksek bir derece yapamazdı..
Life was like a moonless night, Shrouded in the stars, Beauty can be such a fright, But now you're in my arms
You are my life now, Can't you see, I'd cross oceans, I'd swim seas, To be with you, That's enough for me.
Your face is like a poison, Intoxicating me, How can we live forever, When our love can never be..
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso
~Everything is something happened...
«
Yanıtla #88 :
Haziran 27, 2008, 20:42:03 »
Alıntı sahibi: bngi üzerinde Haziran 27, 2008, 19:57:30
Alıntı sahibi: Tool_TR üzerinde Haziran 27, 2008, 19:50:49
Fikirlerine saygı duyarım, ama Nez'in Hepsi'den daha fazla bi başarı yakalayacağını hiç sanmıyorum. Daha önce dediğim gibi şarkının arasında "ekstra mozarellaa" diye bağırmazlarsa, sonuçta bi dans
eğitimleri
var, en azından şov açısından avantaj. Nez de Gülseren veya Sibel Tüzün'den yüksek bir derece yapamazdı..
Aynen desem.Gerçektende Nez de onlardan aşağı değil
Tvilaylay lomm
Olimpiyat Ateşinden Masallar
_missmalfoy_
Süt
«
Yanıtla #89 :
Haziran 27, 2008, 22:03:32 »
Alıntı sahibi: _SePeT_ üzerinde Haziran 27, 2008, 18:59:23
Şimdi cümle cümle cevap vereceğim
(Seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
)
numaralarla cevap vereceğim kusura bakma yoksa çok uzun olacak.
1) önyargı konusunda hala ısrarlıyım, ve tek ortak noktamız avrupaii olmasını kabullenmemiz.
2) lütfen cümleme dikkat et rock değil pop-rock
3)kişisel zevk meselesi diyelim. (bütün soruların cevabına)
4) sana katılıytorum ama ben o cümleleri şunu düşünerek kurmuştum. yani sonuçta eurovision daha çok gençler tarafından izleniyor. ayrıca oraya katılan bir sürü ülke var ve hepsinin bildiği ortak bir dil yok. bu yüzden katılacağımız şarkılı da pek söze önem vermeyip sallamamız gerekiyor. yoksa sözler benim içinde önemlidir. tamamen 'eurovision' çerçevesinde değerlendirme yapıyor.
5)Big Girls Don't Cry ı dinledim. evet o şarkıda haklısın ama genel olarak daha çok müzik üzerine kurulu onun şarkıları.
6) yine aynı kapıya çıkıyoruz. cümlelerin; 'Hem sahne şovları da iyi olur.Hepsi'nin yavaş ritmli şarkısı bile çok cıstak cıstaklı..' sözlerle ilgili bir şey söylememişsin sende
yorumumuma da böyle bir yorum yaptığın için çok teşekkür ederim. sonuçta bir yerde aynı tezleri savunuyoruz.
«
Son Düzenleme: Haziran 27, 2008, 22:06:03 Gönderen: _missmalfoy_
»
Sayfa:
1
...
3
4
5
[
6
]