JyMz
Süt
yok etmem gibi ağlayışımı duyman bir zaferdir!
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 10, 2007, 21:10:56 » |
|
canlı performasını izledim. tamam sahne showları ilgi çekici en azından sahneyi doldurabiliyo.ama ne brutal nede scream atabiliyo.canlı olarak izlediyseniz daha iyi anlarsınız. türkiyede değişik bi türü oluşturmaya çalışıyo.seviliyo da ne diyelim.
|
|
|
|
|
|
When a Man Lies He Murders Some Part of the World These Are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All this I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 11, 2007, 16:13:43 » |
|
yaptığı şey scream in yandan yemişi işte :d sahne şovunu da sahnede zıplamak olarak görüyo bu arkadaş sahne maymunu
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 11, 2007, 17:22:51 » |
|
yaptığı şey scream in yandan yemişi işte :d sahne şovunu da sahnede zıplamak olarak görüyo bu arkadaş sahne maymunu Ahah çok komiksin.Haykonun zıplamadığını eminin de yerinde duramadığını göz önüne alırsak bence sen konuşmadan önce iki kere düşün.
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #63 : Ağustos 11, 2007, 17:24:58 » |
|
o kadarını bilmiyorum fekat lakin zıplamasını bi kenara bırakırsak bi o yana bi bu yana maykılceksınvari dönmesi bile beni itiyo sahne dışında bi olayı yok işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pena
|
 |
« Yanıtla #64 : Ağustos 11, 2007, 17:28:34 » |
|
o kadarını bilmiyorum fekat lakin zıplamasını bi kenara bırakırsak bi o yana bi bu yana maykılceksınvari dönmesi bile beni itiyo sahne dışında bi olayı yok işte
Sen gerçekten kendi söylediğinden başkasını dikkate almaz mısın Berkay ya =S Her neyse.Maykılceksın dediğin şey dans eden bir kişilik. hayko sahne boyunca aynı yerde durdu. [ belki de sahnenin küçüklüğünden P=] Ayrıca her yönden pek çok olayı var.Tabi bu bana göre.Sen nefret bile ediyor olabilirsin ama hakaret edemezsin. ( bknz: sahne maymunu )
|
|
|
|
|
|
** ~ o4 o4 2oo8. Eger A yasalarla kendi ahlaki degerlerini B'ye zorla uygulatmaya kalkiyorsa, A buyuk ihtimal serefsizin tekidir.- Henry Mencken.
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #65 : Ağustos 11, 2007, 18:07:47 » |
|
Ayrıca her yönden pek çok olayı var.Tabi bu bana göre.Sen nefret bile ediyor olabilirsin ama hakaret edemezsin. ( bknz: sahne maymunu ) tamamen katılıyorum.. belki sizin müzik zevkinize uymuyo olabilir. itici buluyo olabilirsiniz.. yaptığı işleri küçümsüyo ve beğenmiyo da olabilirsiniz .. ama bu kendisine hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyo!! sonuçta hayko cepkin'i de beğenen bi sürü insan var, nası biz çıkıp amy lee veya evanescence hakkında atıp tutmuyosak sizin de yorumlarınızı hakaret boyutuna getirmemeniz gerekir.. ve biliyorum ki amy'cilerin haykoya duyduğu bu öfkenin sebebi makina'da söyledikleri.. sahnedeki hareketleriyle flan hiç bi alakası yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #67 : Ağustos 13, 2007, 20:24:32 » |
|
bence yaptığı müzik baya güzel ciddi anlamda bi sese sahip canlı performanslarındada bunu ortaya koyuyor zaten fanatiği deilim ama güzel şarkıları ve güzel bi sesi var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #68 : Ağustos 14, 2007, 09:58:00 » |
|
Ayrıca her yönden pek çok olayı var.Tabi bu bana göre.Sen nefret bile ediyor olabilirsin ama hakaret edemezsin. ( bknz: sahne maymunu ) tamamen katılıyorum.. belki sizin müzik zevkinize uymuyo olabilir. itici buluyo olabilirsiniz.. yaptığı işleri küçümsüyo ve beğenmiyo da olabilirsiniz .. ama bu kendisine hakaret edebileceğiniz anlamına gelmiyo!! sonuçta hayko cepkin'i de beğenen bi sürü insan var, nası biz çıkıp amy lee veya evanescence hakkında atıp tutmuyosak sizin de yorumlarınızı hakaret boyutuna getirmemeniz gerekir.. ve biliyorum ki amy'cilerin haykoya duyduğu bu öfkenin sebebi makina'da söyledikleri.. sahnedeki hareketleriyle flan hiç bi alakası yok.. o bizim amy lee mize,evanescence imize laf ederse,hakaret boyutuna getirirse bunu(şebnem ferahın yandan yemişi diyerek) biz evanescence ciler de sonuna kadar haykoya saldırma hakkını kendimizde buluyoruz,bu budur !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #69 : Ağustos 14, 2007, 17:22:10 » |
|
valla sevmiyorum stilini flan şarkılarıda o kadar güzel değil
aynen aynen farklı gözükmeye çalışan bir okeyto  (burhan altıntop ii ki varsın)
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
|
|
thor
Şeker

Bir Tutam Mutluluk
|
 |
« Yanıtla #71 : Eylül 19, 2007, 22:38:08 » |
|
görmüyorsun şarkisi çok hoşma gidiyo  aslında fzla türk şarkıçı dinlemem ama dinlediklerim arasina giriyor ... yeni bir isim diil eskidende vaardı ve bu ona çok büyük bi avantaj sagladi
|
|
|
|
|
|
MAsH!ARa
AŞK ÖLDÜ.....! <3
|
|
|
|
muse_elif
|
 |
« Yanıtla #72 : Eylül 22, 2007, 21:04:35 » |
|
önceden bu adamdan nefret ediyodum  ama şimdi bende herkes gibi çok seviyorum  , özellikle canlı performansı çok iyi  ailecek severek dinliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
daywalker
|
 |
« Yanıtla #73 : Eylül 26, 2007, 18:39:57 » |
|
türkiyede screem dedin mi haykodr kıralını tanımam
|
|
|
|
|
|
°¨¨°º©???-[ SCHooL oF ЯoCK ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Static-X ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ Les Paul ]-???©º°¨¨°
°¨¨°º©???-[ PeNTaGRaM ]-???©º°¨¨°
|
|
|
|
pischo_girl
|
 |
« Yanıtla #74 : Eylül 29, 2007, 09:04:54 » |
|
ya buda bi arlar sevdiklerim sonradan soudukklaım katogorisine giren bi kişilik ne diyebilirimki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|