|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #435 : Mayıs 22, 2008, 23:59:59 » |
|
Su, inan gülmeye çalıştım ama ağzımda yara olduğu için yüzümü buruşturup kaldım. Ama belki de esprinin hakettiği yüz ifadesi buydu, ne dersin?  Reklamlar da bitti hele şükür. Ohoo ben daha yarı finalde bu kadar heyecan yapıyosam cumartesi napıcam kim bilir!  Performanslar bitti Büşra ama oylar açıklanmadı! Of çok heyecanlıyım!! 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #436 : Mayıs 23, 2008, 00:08:15 » |
|
1. Ukrayna 2. Hırvatistan 3. Arnavutluk 4. İzlanda 5. Gürcistan 6. Danimarka 7. İsveç 8. Litvanya 9. Türkiyeeee  10. Portekiz Ay çok sevindim!! Finale kaldık 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #437 : Mayıs 23, 2008, 00:08:58 » |
|
Lililililil  Sonunda yaaaaa ölüodum heyecandan  Harbiden bide sondan ikinci sölediler  Benim umutlar kırılmaya başlıyo ama olamaz diorum ne kadar saçmalık varsa hepsi çıktı biz çıkmadık şoka uğruyodumki söledi adımızııııı  OLey 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #438 : Mayıs 23, 2008, 00:18:11 » |
|
ya geçen sene ikinci urayna oldu ya şoık oldum saçma sapan bi şarkıları vardı bnce mor ve ötesi'nin şarkısı süper ötesi en kötü iihtimal ilk 10dayız derim bn ilk beş bkliorum ama...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #439 : Mayıs 23, 2008, 11:59:59 » |
|
Bi' an Kenan Doğulu'nun hırsını alamayıp Letonya'nın yanında katıldığını sandığım olay. (-Yani yarı finali)  Letonya-Pirates Of Sea  Kenan Eastern Bu arada; ne dandirik şarkılar vardı beah. Danimarka'ylan Törkiye favorim. E diceksiniz "elbet türkiye favori olmalı zaten düdük" diye. Müzikal bakımdan dedim. Rimi Rimi Ley'len katılsak favorim olur muydu hiç be.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|
Pesimisticc
|
 |
« Yanıtla #440 : Mayıs 23, 2008, 12:14:41 » |
|
ya ben mor ve ötesini izleyemedim  jeton biraz geç düştü açtığımda sırbistan mı ne vardı... ben kıbrısı beğenmiştim ama o çıkamadı neyse 
|
|
|
|
|
|
...Love...  S U P E R N A T U R A L Hayran Kulübü
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #441 : Mayıs 23, 2008, 15:01:03 » |
|
Önce bi MvÖ yü tebrik edeyim
Toplasan 5 şarkı falan izlenmeye değerdi, o derece kabus bir yarı final oldu. Bütün bu rezilliğe Portekiz şarkısıyla son noktayı koydu. Bütün kötü şarkıları bize mi verdiler acaba? Aslında harcanan şarkılar vardı. Bence doğru dürüst bi İngilizce ile okusalar çok daha değişik olurdu sonuç.
Ama şunu söyleyeyim; bu iki yarı final işini kim düşünmüşse iyi yapmış. Yunanistan ve Güney Kıbrıs' ı, Ukrayna, Beyaz Rusya ve Rusya' yı, Türkiye, Belçika, Hollanda, Almanya ve Azerbeycan' ı, Balkan ülkelerini ayırınca en azından yarı finallerde müzik kazandı. Çok merak ediyorum acaba Yunanistan kime on iki verecek. Herhalde biz de yine Ermeni' lere veririz. Yahu oylarınızı atın da Ermeni' lere gitmesin. Hayır artık komedinin bu kadarı kaç senedir onlara. Ben Azerilere atacağım. Yaşasın artık benim de oy atabileceğim bi Türk ülkesi var yarışmada. Kıskansın Balkan' lar. Heeyt
Dip not: Şu Güney Kıbrıs' lı kadın. Resmen Yunanistan ın son bikaç yılından karma olmuş. Bi de Kenan' a benzettiğim biri vardı. Danimarka' ydı galiba
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #442 : Mayıs 23, 2008, 15:44:55 » |
|
Ya hakkaten yarı final rezaletti  Bütün kadınalr erkekler tarafından havalara kaldırıldı,hepsi aynı tür elbise giymişti ayrıca Kıbrıs'ın kazanamamasına da çok sevindim  Yalnız Ermenilere biz vermioruz bence ülkemizde yaşayan Ermenielr verio.Yani nasıl Almanya bize veriosa 
|
|
|
|
|
|
B'Ware: She's BACK!!!...Third Time's The Charm...  | Twilight | Twilight | Twilight | 
|
|
|
|
|
|
Herne Peş
|
 |
« Yanıtla #444 : Mayıs 23, 2008, 16:03:44 » |
|
Yarı final hiç hoşuma gitmedi şahsen  Bizmkilerde süperdi ama Harun heyecanlıydı tabi çocuğun yüzündeki bakış değişmiş bir garip bakmaya başladı çocukcağız  Ukrayna berbattı bulgaristanı da sonra bide yaşlı bi amcanın oldğu ülkseyi de sevmedim  Hep sona kaldığımızada dikkat ettim son zarflar hep bize çıkıyor geçen yılda aynısı olmuştu bu yılda inş. daha parlak bir souç olur yinede gelcek yıl bizden güzel bir hatunun gitmesinde yarar var yani sesten çok estetik ön planda kalıyor gibi geldi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 23, 2008, 16:04:46 Gönderen: Herne Peş »
|
|
Hava serin Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #445 : Mayıs 23, 2008, 16:16:38 » |
|
Peki ya Çekler?
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #446 : Mayıs 23, 2008, 16:19:17 » |
|
Onları hatılayamadım ben ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee
|
 |
« Yanıtla #449 : Mayıs 23, 2008, 16:29:31 » |
|
Hatırladım  Teşhirci insan topluluğu  Klasik 50Cent klipleri gibiydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|