|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #390 : Mayıs 20, 2008, 19:40:00 » |
|
Arkadaşlar bugün saat 22:00 da TRT INT'de semifinal1 olucak haberiniz olsun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 19:41:50 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #391 : Mayıs 20, 2008, 20:08:38 » |
|
TrT 1 de oLmuomu peki xD Şarkımızı cok beqendm ama eurovision icin uyqun buLamdm eqer Türkiye adına katıLıosak kendimize özqü biseLr oLmaLıydı bu şarkıda bizden ritim ezqi hiçbişe yok.Sadece sözLer türkçe onuda bence bi dezavantaJ oLrk qörüorm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #393 : Mayıs 21, 2008, 16:49:16 » |
|
Arkadaşlar bugün saat 22:00 da TRT INT'de semifinal1 olucak haberiniz olsun
Sonuç ne?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 21, 2008, 16:50:05 Gönderen: _LİLY_ »
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #394 : Mayıs 21, 2008, 16:56:36 » |
|
Ben de kaçırdım dünkü yarı finali.  Nasıldı, bilen varsa söylesin! 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #396 : Mayıs 21, 2008, 17:17:49 » |
|
Ben izledim hatırladıklarımdan *Azerbeycan *Norveç *Yunanistan *Bosna&Hersek *İsrail *Ermenistan *Finlandiya *Rusya
Ben bu kadarını hatırlıyorum..  Biz var mıydık, veya yoksak biz ne zamanız affet çok bilgisizim ama oks ye bu kadar az kalınca dünya dan kopmuş bi vaziyetteyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #397 : Mayıs 21, 2008, 17:34:05 » |
|
ben anlatıyım öncelikle çok güzeldi izlemek isteyenler için TIK!not:ama yanda bi program var onu yüklemeniz gerekiyo sanırımbaşladı işte Sırası böyleydigayet güzeldi sahne şovları falan ben izlemeyenler için link veriyim işiniz kolaylaşsın1- Montenegro2- Israelgerçekten çok güzeldi 3- Estoniaçok değişikti çizgi film şarkısı gibi  4- Moldovasahnede bi kanepe ve oyuncak ayı vardı pek beenmedim bilmiyorum ama  5- San Marino6- Belgiumbeyendim güzel bi tondu7- Azerbaijandoğruyu söylem ek gerekirse baştaki adamın sesi falan ne biliim favorim diildi  8- Sloveniabeendim  9- Norwayfavorlerimdendi  10- Poland11- Irelandhiç ama hişç beyenmedim belki şarkının isminin Dustin the Turkey olması ve sahnede hindi kılıında dolaşılması falan tiyatro yaptılar oyum "0"  12- Andorragayet güzeldi  13- Bosnia & Herzegovinasadece şukadar söyliyim şaka gibiydiler dedim heralde eurovision a çıktıklarından haberleri yok  14- Armeniafavorilerimden  15- The Netherlands16- Finlandfinlandiya hep böyle garip tiplerle katılıyor eurovision'a  17- Romania18- Russiagüzeldi ama herkesin abarttığı kadar değil  19- Greecesüperdi yaa gerçlektn baya bi beğendim finale kalanlarda; * Armenia - ermenistan * Azerbaijan - azerbaycan * Bosnia & Herzegovina - bosna hersek (kalırlarsa çok gülerim demiştim ve cidden çok güldüm ) * Finland - finlandiya * Greece - yunanistan  * Israel - israil * Norway - norveç * Poland - polanya * Romania - romanya * Russia - rusyatez yazdım direk sizin için uğraştım  ayrıca serhat'cıımla berbaer msn de konuşa konuşa konuşa izledik onada burdan selam 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 21, 2008, 17:51:29 Gönderen: İrUzY »
|
|
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #398 : Mayıs 21, 2008, 17:45:29 » |
|
Çok saoll eline sağlık, ama ben hala mvö nini ne zaman yarışacağını blmiyorum bilen var mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stupefy
|
 |
« Yanıtla #401 : Mayıs 21, 2008, 17:50:10 » |
|
Yarınki yarı finali mutlaka izlicem. Sağolun bilgiler için 
|
|
|
|
|
|
Nobody can tell ya: There's only one song worth singin'! They may try and sell ya 'cause it hangs them up to see someone like you..! But you've gotta make your own kind of music! Sing your own special song! Make your own kind of music Even if nobody sings along!
|
|
|
Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #402 : Mayıs 21, 2008, 17:58:17 » |
|