|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #360 : Nisan 06, 2008, 23:50:05 » |
|
hiç sanmıyorum başarılı olacaklarını çünkü onları hiç sevmiyorummmm
bak sen  onları sevmiyormuşsun ya kesin başarısız olurlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İrUzY
|
 |
« Yanıtla #361 : Nisan 07, 2008, 00:04:28 » |
|
hiç sanmıyorum başarılı olacaklarını çünkü onları hiç sevmiyorummmm
bak sen  onları sevmiyormuşsun ya kesin başarısız olurlar  aynen katılıyorum sen sevmiyosunya şimdi dicekler madem sevmiyo dereceye sokmayalım  sevmek zornda diilsin ama bu kazanamayacakları anlamına gelmez  nese ben bayıldım  zaten şarkı çok güzel sadece tek korktuum şey türkçe olmasından bi kaybımız olurmu diye ama olmaz heralde yaa  inşallah başarılı oluruz şarkı güzel klipte kalbimiz onlarla
|
|
|
|
|
|
..MisSGuaRD'a imza ve avatar icin mucuklardan bir gökkusagi..
|
|
|
|
|
|
sailormoon
|
 |
« Yanıtla #363 : Nisan 10, 2008, 04:43:51 » |
|
aslında çok başarılı bir grup başarılı olacaklarına da inanıyorum ama eğer diğer adyaları dinlerseniz fark edersniz gerçekten çok güzel şarkılar var. merak etmeyin rezil olan şarkılarda var izlerken şok olacaksınız bunları buraya nasıl şeçtiler diye http://www.youtube.com/watch?v=xnsPfRdSU0Q
|
|
|
|
|
|
Muziplik Tamamlandı
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #364 : Nisan 11, 2008, 23:35:22 » |
|
» mor ve ötesi'nin Eurovision öncesi turne programı ve konserleri şekillendi!
Nisan ayının neredeyse tamamını Avrupa'da bir promosyon turnesi ile geçirecek olan mor ve ötesi, mayıs ayı başında İstanbul'da vereceği birkaç özel konserin ardından ayın ortasına doğru Eurovision için Belgrad yolcusu olacak. Bu turneye ve 'Deli' şarkısına özel bir blog sitesi de önümüzdeki günlerde yayında olacak. Turne programının şimdilik kesinleşen tarihler ve rotaları şöyle:
14-15 Nisan: Athina, Yunanistan / 16-17 Nisan: Tiran, Arnavutluk / 18-19 Nisan: Üsküp, Makedonya / 21-22 Nisan: Lizbon, Portekiz 5-6 Mayıs: Kiev, Ukrayna / 7-8 Mayıs: Bakü, Azerbaycan / 9-10 Mayıs: Tiflis, Gürcistan
Grup ayrıca Eurovisin öncesi İstanbul'da geçireceği son haftada iki tane konser verecek: 1 Mayıs Perşembe: İstanbul Sabancı Üniversitesi (SGM) 3 Mayıs Cumartesi: Garajistanbul (Rock 'N Dark finali). Konserlerle ilgili ayrıntılı bilgi yakında 'konserler' bölümünde olacak.
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #365 : Nisan 12, 2008, 00:54:34 » |
|
bencede mor ve ötesinin deli şarkısını dinlemeyenler dinlesin çoooooooook iğrençççççç bööğğğkkk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #366 : Nisan 12, 2008, 06:09:14 » |
|
Harun Tekin'den müjde geldi Mor ve Ötesi'nin Eurovision için özel sitesi http://www.delirium.fm/ açılmış bulunmaktadır
|
|
|
|
|
|
 Kimler yalansız ki onlar ağlasın.Kimler günahsız ki onlar saklasın Yalandan kim ölmüş,zamandan kim korkmuş Dünya Yalan Söylüyor''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı German NT ~ Panzerlerime güveniyorum. xD
|
|
|
|
busbus
|
 |
« Yanıtla #367 : Nisan 18, 2008, 21:31:55 » |
|
paylaşım sitesinde 2. miş...
|
|
|
|
|
|
tom felton fun club
|
|
|
|
|
|
Discovery
|
 |
« Yanıtla #369 : Nisan 19, 2008, 09:31:18 » |
|
ya mor ve ötesini çok seviodum ama bu şarkı çok kötüüüüü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuğçe uçar
|
 |
« Yanıtla #370 : Nisan 19, 2008, 18:07:07 » |
|
ya yunanistanın şarkısı bizimkinden daha iyii!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Erenüx
Kakao

hepimz brimiz,birimiz-falan filan işte.. -erenüx-
|
 |
« Yanıtla #371 : Nisan 19, 2008, 18:10:12 » |
|
bnce şarkımız gayet güsel.belki 1.olamayıs ama şarkımıs çook güsel.dinledikçe seviliyo 
|
|
|
|
|
|
Sen hariç kimse yok, Sen de yoksun... 
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #372 : Nisan 19, 2008, 22:00:21 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 22:01:07 Gönderen: derhavril »
|
|
|
|
|
illegal
Fu*k the System!!!
Krema

Çarpma kuvvetiymiş..!Kı....n fiziği!
|
 |
« Yanıtla #373 : Nisan 24, 2008, 15:49:10 » |
|
ya mor ve ötesini çok seviodum ama bu şarkı çok kötüüüüü  ya yunanistanın şarkısı bizimkinden daha iyii!!!
ya Allah aşkına bizim sadece oylarla birinci olacağımızı düşünüyor musunuz? türkiye den 70 milyon oy da verse bizi birinci yapmazlar ; dikkat edin birinci olamayız demiyorum' yapmazlar' diyorum
sertap kazandığında siyasi ilişkiler iyiydi de ondan 1. olduk onun şarkısı 'deli' den daha kötüydü bence  Evet bu şarkı Sertap'ınkinden çok daha ii daha çok hakkediyor 1.liği ama o zamnın siyasi ilişkileriyle şimdininki gerçekten bii değil o yüzden 1. olamazsak ya da herhangi bir derece yapamazsak Grubun başarısızlığından ya da şarkıdan kaynaklanmaz bence ki şarkımız çok da iyi.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 24, 2008, 15:49:46 Gönderen: illegal »
|
|
Come on and show them your love Rip out the wings of a butterfly For your soul, my love Rip out the wings of a butterfly For your soul
DeLyMeRvE : Gamze terlik de alsana. Illegal: Ya tamam benimki var. DeLyMeRvE: :S Beraber mi giyceezzz  Illegal: 
|
|
|
|
|
|