Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 00:35:50  

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Deja-Vu  (Okunma Sayısı 797 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Şubat 05, 2007, 01:14:27 »

kendin çoş parcası cidden süper bir aralar kendime cok imza yapardım bu grupla ilgili Dil Çıkaran
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Deja-Vu
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 00:35:50 »

Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 05, 2007, 01:24:32 »

Aaaa aklıma geldi, Deja-vu'nun sitesinde bir yarışma yapılmıştı. 1 Şubat son katılım tarihiydi. Sonuçlar belli oldu mu acaba? Gülümseyen bende yarışmaya katılmıştım da. Gülümseyen
bu arada;
Cenk Abi askerden döndü, biraz dinlendikten sonra yeni albüm çalışmalarına başlayacaklar. Gülümseyen

~ Su ~
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Şubat 05, 2007, 01:25:12 »

Aaa olmaz geldi demek !!! süper işte buna süper haber derim ben (:
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 05, 2007, 01:35:47 »

27 Ocakta gelmişti. Hatta Asker'den dönünce yazdığı bir teşekkür mektubu var. bulabilirsem koyayım buraya. )

~ Su ~
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #19 : Şubat 05, 2007, 01:40:49 »

Süper olur ya !! ben hiç takip edemiyorum ki cocu gitti ve birdaha haber alamadım takip etmedim haberleri yani Hede Hödö
Hey Ho Lou
görünmez
Köpüklü Kapuçino

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 05, 2007, 01:50:21 »

27 Ocak Cenk SÖNMEZ'in askerlik dönüşü açıklaması :

Öncelikle beni sağ salim sizlerin karşısına tekrar getiren ALLAH'a, beni sürekli ziyarete gelen, hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve tek kelimeyle canlarım olan Annem Firdevs SÖNMEZ'e ,Babam Oktay SÖNMEZ'e ve Kardeşim Cenkay SÖNMEZ'e, askerliğim boyunca bana verdiği moral ve destekten ötürü Adana Hava Savunma Taburu Karargah ve Hizmet Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Cengiz GÜNDÜZ ve Ailesine,bir dediğimi iki etmeyen ve en kötü anlarımda hep yanımda olan Karargah ve Hizmet Bölüğündeki adını tek tek yazamayacağım çok değerli dostlarıma ve tertiplerim Yiğit KÜÇÜKÖZDEN'e, Tamer GÜNEŞ'e ve M.Barış TAŞKIN'a ,Eğitim bölüğünde bir bütün olup 28 günü birlikte geçirdiğim ve birlikte yemin ettiğimiz dostlarıma, her dakika beni görmeye gelmek isteyip de onları görünce üzüleceğimi düşündüğüm ve bunu yapmalarına izin vermediğim Grup arkadaşlarım Tolga NEMUTLU,Barış ORHAN,Barış BİLGEN ve Doğan YILMAZ'a,komutanlara dağıtmak üzere bana cd yollayan ve her konuştuğumda bana "bir isteğin var mı?" diye soran ve geçmişte askerliğini benimle aynı birlikte yapmış olan S.Evren UYSAL'a, Electrip Records'un KRAL'ına ve KRALİÇESİ'ne, askere gitmeden önce birlikte şehir şehir dolaştığımız ve çok güzel anılar yaratan adam Burçin ÖZDEMİR'e, arada bir açtığı telefonlarla beni kolaçan eden çok eski biricik dostum Erce TÜMERK'e ve aynı şekilde beni daima arayan soran ve Ankara'ya dönüşümü hızlandıran şeker insan Elçin SABAZ'a, askerliğim süresince beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan stüdyolara götüren,yaptığım bestelere yardımcı olan grubu DOXAN'ı evci izinlerimde kendi grubummuş gibi kullanmama izin veren kısaca orada "Bir asker nasıl yaşatılır?" "Bir askere nasıl moral verilir?" sorusuna cevap olan Cihan YÜCE ve Ailesine, muhteşem kahvaltılarıyla beni çarşı günleri ağırlayan ve gezdiren Cem ATİK ve Ailesine, Adana'ya geldiği zaman beni mutlaka ziyaret eden çok sevgili dostum değerli müzisyen Direc-t solisti Bilge KÖSEBALABAN'a, çarşı günleri msn'e girdiğim zaman bana sürekli "hadi sabret az kaldı" diyerek moral veren destek olan değerli bas üstadı Kerem TÜZÜN'e beni hiçbir zaman unutmayan, unutturmayan her programda ve dergimizin her sayısında sürekli beimle ilgili haberler veren sevgili Güven Erkin ERKAL'a, Öykü TANYEL'e ve tüm YÜXEXES ekibine, ayrıca bir gün gazinoda tv izlerken bir anda yayına soktukları "KENDİN COŞ" klibi ile başta ben olmak üzere tüm askerlerin eğlenmesine sebep olan ve yayınladıkları Deja-vu performansları+klipleri ile yokluğumu hiç hissettirmeyen DREAM TV tayfasına, bunların yanı sıra mektuplarıyla beni yalnız koyamayan Melike KIŞOĞLU'na Efsun BİROL'a Başak ÜNSAL'a Hande EROL'a Fidan ÖĞÜŞLÜ'ye Cansu AKGÜL'e Naz YILMAZ'a ,Pınar ERDOĞAN'a, Gökçe ve Nazlı'ya ,Merve ÇÖRE'ye ve mektup yollamak isteyen ama yollayamayan tüm Deja-vu severlere,son olarak da yüreğinin bir yerinde Deja-vu ve Cenk Sönmez sevgisi ile beni ve müziğimizi özleyen tüm dostlarıma en içten ve canı gönlüden teşekkürlerimi sunarımr30;

SAYGILAR SEVGİLER
Cenk Sönmez

~ Su ~
Ruh
Toz
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #21 : Şubat 05, 2007, 01:54:49 »

Teşekkür ederim gene cok samimi yaa  Alkış Alkış Alkış Sarılan
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2008, 22:18:06 »

Dinle dinle doyamayacağım,bayıldığım,uğruna dershane balkonundan atlayıp kaçtığım,Çanakkale'de geçirdiğim tatili bitirip Antalya'da ki konserine gittiğim,her bi elemanına ayrı ayrı duygular beslediğim,özellikle vokaline karşı(Cenk Sönmez)büyük hayranlık duyduğum,ufak tefek de olsam beni hatırlayan,sevdiklerini,saydıklarını düşündüğüm gurup.
Onları nasıl karşılıksız sevdiğimi Aslı bilir sanıyorsam.10 Haziran 2005 konser biletlerini halen muhafaza ettiğim(o konsere gidememiştim)nacizane gurup.Sırf ben yokken Antalya'ya gelebilirler diye tatile gitmek istemediğim gurup.Myspace'den her gün vokaline mail attığım gurup.Davulcuları Kanada'ya gidince ağladığım gurup.Buna rağmen Youtube'de "ayrılık" isimli videolarını izlediğimde güldüğüm gurup.Onlarla bir fotoğraf çekinebilmek için konser alanına 3 saat erken gittiğim gurup Hede Hödö İşte +3 saatin meyveleri:
Gitaristleri Barış Orhan ve Bendeniz:
(göstermek/gizlemek için tıkla)
Vokalleri Cenk Sönmez Öpücük ve Ben:
Onlar ve Ben:

Bu imzayı,o sırada orada bulunan az sayıda kişiden biri olduğum için atmış olan Cenk Sönmez'den konserden sonra şapkasını istediğimde "kaybettim" diyen "az önce sahneden alıp kulise götürmüşlerdi" dediğimde "işte,orda kaybettim.ama istersen onun yerine bisküvi verebilirim" diyerek bana yarısı yenilmiş rondo'sunu uzatan espirili adam. Gülümseyen
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 22:19:19 Gönderen: Göreceli Kavram » Logged

...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek...
Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.

...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında
gizlice kanayansın...
Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında
gizlice kanayansın...

...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2008, 20:53:01 »

Gamze sayesinde dinledim, tanıdım ve gitaristlerine aşık oldum Öpücük  Diğer şarkılarına da baktım çok güzel ya. Piyasada grubuz diye dolaşan pek çok kişiden daha kaliteliler Kahkaha

Karamel Kokusu
Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca.
Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca?
Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter...
Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer.

Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
hermioneda
Demleme Çay

btn kötülükler eriyecekse küresel ısınmaya evt!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #24 : Temmuz 16, 2008, 09:22:24 »

Az şarkısını dinledim ama beğenmiştim,sevdim bu grubu.

hayattaki en kötü şey felaketler değil,yaşanması gerekirken kaçırılan mutluluklardır...
mfd
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #25 : Temmuz 17, 2008, 03:16:28 »

2005 yılında ilk rockistanbul'da dinlemiştim . öylesine adlı şarkıları her ne kadar something's wrong'un caged şarkısının çevirisi gibi dursa da, o albüm beni baya eğlendirmiştir zamanın da ki hala da eğlendirir. cenk sönmez de gerçekten iyi bir vokalisttir bence.

mfd.
Ozz_tormenter
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #26 : Ağustos 10, 2008, 19:30:23 »

Albümleri eğlenceliydi O Ha Kendin Coş falan ama dinlemiyorum artık eskisi gibi..

Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Eylül 21, 2008, 20:35:35 »

Barış Bilgen'den sonra,Tolga Nemutlu da eğitimine yurtdışında devam etmek için gruptan ayrıldı Hede Hödö

Tolga Nemutlu'nun ağzından:
Selamlar herkese,

2002'den beri hayatımın unutulmazlarını bana yaşatan, beni büyüten-olgunlaştıran, yaşadıklarımın her saniyesine değen, içerisinde yer almaktan asla pişman olmayacağım ve herkese nasip olmasını dilediğim grubum DEJA-VU'dan, eğitimime yurtdışında devam edeceğim için ayrılıyorum.

Destekleyen, albüm alan, konserlere gelen, bizleri yalnız bırakmayan herkese ve hayatımın olmazsa olmazı olan grup arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ediyorum.

Kendinize iyi bakın...

...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek...
Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.

...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında
gizlice kanayansın...
Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında
gizlice kanayansın...

...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: