Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ağustos 21, 2008, 16:15:47
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Facebook
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Müzik
(Moderatör:
Sangre
) / Konu:
Children Of Bodom
Sayfa:
1
[
2
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Children Of Bodom (Okunma Sayısı 725 defa)
DeLyMeRvE
ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aragonaise
HPCafe'de 1. yılım :D:D:D
Sert Espresso
24.06.07
Ynt: Children Of Bodom
«
Yanıtla #15 :
Şubat 28, 2008, 21:58:40 »
Alıntı sahibi: melo üzerinde Şubat 28, 2008, 21:50:59
Alıntı sahibi: Aragonaise üzerinde Nisan 23, 2007, 11:32:46
bildiğin poser,ama çok çok çok gazz
hulen cob poser da evanesence müzikte kilometre taşı dimi
evet,bir kilometre taşıdır,bayan vokalli grupları bu derece üst seviyelere çıkarttığı için
The Show Must Go On Mr. Mercury...
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Children Of Bodom
«
Eklendi:
Ağustos 21, 2008, 16:15:47 »
melo
Süt
«
Yanıtla #16 :
Şubat 28, 2008, 22:00:17 »
ama bayan da tam bayan yahu.. hele senle olan resmi tam kilometre TAŞı.. en büyük evenesıns
sİvİlCeLi eRgEn BiR eMo'YuM
HçKiMsE bEnİ aNlAmIyOr
DeFoLuN oDaMdAn
<3<3 €>€>
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #17 :
Mart 26, 2008, 07:24:05 »
Tavsiye ile tanıdığım, tanıyış o tanıyış....Muhteşem bir gurup tek kelimeyle...Canlı performanslarıyla beni resmen öldürmüşlerdir, özellikle every time i die videosunun da izlenmesini şiddetle tavsiye ediyorum
Every Time I Die, Lake Bodom, Silent Night Bodom Night, Rebell Yell, Bodom After Midnight, Bodom Beach Terror, Children of decadence....vsvsv sevdiğim şarkıları yazacaktım ki sonra fark ettim hepsini seviyorum!
Naruto Hayran Kulübü
aktas
Kakao
MİLLİ TAKIM DEMEK 70 MİLYON DEMEK!!
«
Yanıtla #18 :
Haziran 13, 2008, 14:08:17 »
every time i die..biraz piyasa oldu ama napıyım seviyorum
ops i did it again de çok komik
ha bi de bodom beach terror
«
Son Düzenleme: Haziran 13, 2008, 14:08:52 Gönderen: aktas
»
Hezarfen
Süt
«
Yanıtla #19 :
Haziran 23, 2008, 01:40:53 »
Yapmaya çalıştıkları harmanlama başarızlıktır bana göre, zaten çoğu otarite onlar için özenti diyor, ancak asla inkar edemeyeceğim bir parçları varsa o da Britnery Spearsdan coverladıkları Ooops I didn't Againdir.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #20 :
Haziran 23, 2008, 10:24:14 »
Alıntı sahibi: Hezarfen üzerinde Haziran 23, 2008, 01:40:53
Yapmaya çalıştıkları harmanlama başarızlıktır bana göre, zaten çoğu otarite onlar için özenti diyor, ancak asla inkar edemeyeceğim bir parçları varsa o da Britnery Spearsdan coverladıkları Ooops I didn't Againdir.
Ne kadar komiksin kasıklarıma ağrı girdi vallahi.. Hangi otoriteler diyor bunu söyle de biz de bilelim?
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Hezarfen
Süt
«
Yanıtla #21 :
Haziran 24, 2008, 01:12:56 »
Kalkıp buraya "yeniHarmanda Gürkan Kılıçarslanın köşesinde belirttiği gibi şu parçalarında ki şu özellikten ötürü" die birşey yazma mı beklemiyorsun sanırım ? CoB yeni bir akım başlatmıştır, bunu kabul ediyorum, ancak yarattıkları akım o kadar göreceli olmuştur ki şu an sana şu cevabı yazmak durumunda kalıyorum.
Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #22 :
Haziran 24, 2008, 11:22:41 »
Alıntı sahibi: Hezarfen üzerinde Haziran 24, 2008, 01:12:56
Kalkıp buraya "yeniHarmanda Gürkan Kılıçarslanın köşesinde belirttiği gibi şu parçalarında ki şu özellikten ötürü" die birşey yazma mı beklemiyorsun sanırım ? CoB yeni bir akım başlatmıştır, bunu kabul ediyorum, ancak yarattıkları akım o kadar göreceli olmuştur ki şu an sana şu cevabı yazmak durumunda kalıyorum.
Madem çoğu otorite diyormuş, e sen de güvenmişsin niye dediğin gibi diyemiyorsun ki? Gayet bekliyordum. Yani onu dediysen onu da diyebilmelisin.. Göreceli evet, e bir şeyi herkesin de sevmesi gerekmiyor ki. Bana orada batan "otoriteler" lafıydı. Kim bu otoriteler diye sordum, ne demişler onu merak ettim.. Yoksa elin oğlunun beğenmiyor olabileceğini ben de biliyorum, müziğin de çoğu şey gibi göreceli olduğunu çok çok iyi bilen bir insanım merak etme..
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
lostsoul
B4MV... ~~
Demleme Çay
BIGSPIN!
«
Yanıtla #23 :
Haziran 24, 2008, 13:13:20 »
ya blooddrunk pek beklediğm gibi değil :/
Jamie Palmore, manual the first bench, then frontside 180 to fakie manual frontside half Cab out on the last one.
Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #24 :
Haziran 24, 2008, 13:28:12 »
Onlar da beklentilerinizi karşılamak zorunda değil.. Blooddrunk'ı çok aradım, sonunda buldum ve ilk öyle dinledim. Merak ediyorum kaçınız aldı Blooddrunk'ı.. Herkes diyor "Hıaa ne kadar kötü bir albüm bilmemne bık bık bık" da kaç kişi gerçekten alıyor? Her neyse...
Blooddrunk temelde diğer albümlerden belki biraz farklı, ama genel olarak bakınca Children of Bodom işte. Sadece biraz daha karanlık, daha sert bir albüm. O da gerek Alexi'nin gerekse Henkka, Janne, Jaska ve Roope'nin ruh hallerine bağlı bir şey.. Yani onlar biyonik adamlar değiller, ruh halleri zamanla değişir, zamanla daha çok büyürler, karakterleri belki daha çok oturur, hayatlarında değişen şeyler vardır ve bunları müziklerine aktarırlar. Benzer şeyi onların da yaşadığını da bilerek James'in St. Anger'ın video çekimlerinde(hapishaneye gittikleri zaman)söylediği şeyi göz önünde bulundurun bari. "Eğer hayatımda müzik olmasaydı, büyük ihtimalle ben de aranızda olurdum, daha kötüsü ölmüş olurdum" gibi bir şey diyordu. Yani kısacası bu herifler kimseyi mutlu etmek için müzik yapmıyor. Kendilerini ifade etmek için müzik yapıyor.
Kaldı ki yakından takip edenler Blooddrunk'ın yapım-kayıt aşamasına biraz da olsa şahit oldular. Petrax'taki kayıt günlükleri, cobtv'ler(ki keşke devam etseydi 2 bölümle kalmasaydı, zira harikaydı ikisi de)... Onlardan hatırladığımız şarkıalrı albümde görüp de "Aa bak bunu hatırlıyorum, şu olurken, burada da bu oluyordu" cinsi şeyler demek çok hoş.. Yani olay biraz daha yakın düşünen biri için hiç o kadar yüzeysel değil.. Ve şu da var, bu kolay yapılan bir şey değil.. Kaç kere dedim yine diyorum ilham kolay gelen bir şey değil. Ve bir şarkı bile çok zor yazılan bir şey.. Bunlar da öylesine müzik çalan adamlar değil. Gerçekten yıllarca emek harcamış, bir sürü şey yaşamış insanlar.. Öylesine kolayca yargılamak olmaz kimseyi...
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Hezarfen
Süt
«
Yanıtla #25 :
Haziran 24, 2008, 23:51:47 »
Alıntı sahibi: Isabelle Bristow Vaughn üzerinde Haziran 24, 2008, 11:22:41
müziğin de çoğu şey gibi göreceli olduğunu çok çok iyi bilen bir insanım merak etme..
Attığın mesajlardan-imzandan bunu anlamakta zorlanmıyorum zaten (judas priesti dinlemek evet biraz yeti ister) .. Ancak zamanımın gerçekten olduğu bir gün sana CoB ile ilgili eleştirleri tek tek okutmak isterim, hoş burada hiç birimiz başka birinin ettiği lafla bi gruba tapacak yada nefret edecek de değiliz yani.
Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #26 :
Haziran 25, 2008, 00:20:05 »
Tabii ki değiliz, kimse olmamalı zaten. Burada kızdığım şey(ki sana kızmıyorum tabii ki) CoB'a herhangi bir eleştiri yapılması değil, genel olarak eleştiri kavramının büyük insanlar tarafından yapıldığını kabul edip baştacı edilmesiydi, kabaca söylemem gerekirse. Ki, cümleler anlamsız olmuş olabilir, çünkü bölümü biraz önce Paranoid'le kapamış güzel bir diziyi(Evet Supernatural)yarım bıraktım, aklım orada yani..
Ne diyordum? Ha.. eleştiriyi gerçekten geliştirici olmadığı sürece yapıcı bir güç olarak almamak gerektiğini ya da kulak asmamak gerektiğini düşünüyorum. Çünkğ ben bunu gördüm, insanlar objektif bakmıyor ki. Mutlaka etkileyen bir şey oluyor çoğu kişiyi.. Herkes kendi fikrini benimser sonunda, yanına aldığı eleştiriler de sadece o doğrultudadır. Normal bu, insanız hepimiz. Boş boş laf edip duracağız büyük ihtimalle, ikimiz de kendi görmek istediğimiz tarafları bulup görmeye devam edeceğiz.. Film izlemek gibi bir şey. Ki film eleştirilerinin de müzik eleştirilerinin de aynı şekilde acımasızca ve objektiflikten uzak yapıldığını düşünmekle beraber, burada da bitiremiyorum. Objektif filan da yok aslında çünkü herhangi bir doğru yok..
Ne demek istediğimi ben anlatamadım büyük ihtimalle, dediğim gibi aklım çok başka bir yerde, ve bilmiyorum neden, şu an çok barış içerisindeyim kendi içimde.
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Hezarfen
Süt
«
Yanıtla #27 :
Haziran 25, 2008, 01:17:56 »
Alıntı sahibi: Isabelle Bristow Vaughn üzerinde Haziran 25, 2008, 00:20:05
Herkes kendi fikrini benimser sonunda, yanına aldığı eleştiriler de sadece o doğrultudadır. Normal bu, insanız hepimiz. Boş boş laf edip duracağız büyük ihtimalle, ikimiz de kendi görmek istediğimiz tarafları bulup görmeye devam edeceğiz.. Film izlemek gibi bir şey. Ki film eleştirilerinin de müzik eleştirilerinin de aynı şekilde acımasızca ve objektiflikten uzak yapıldığını düşünmekle beraber, burada da bitiremiyorum. Objektif filan da yok aslında çünkü herhangi bir doğru yok..
Film eleştirileri biraz ön planda olabilir. Ancak artık onada siyaset karışabiliyor (bkz: Beyaz ama Cabbar Melek
) Müzik eleştirileriyle, ve ya sırf modaya ayak uydurmak için dinleyenler zaten bir klasmana konulamaz, onlar kukladır .. "aaa bak bak şuanda ne dinliyorsun kısmında bol oranda björk var, hadi björk dinleyelim" (björk tamamen sallama) tipleri inan hayatımzın her zerresinde var. HIM de Eva da böyle ünlü oldu, hatta Nirvada dolayısıyla Kurt Cobain artık öyle bir hâl aldı ki "herkes sever" tabusu tamamen herkesin beynine oturmuş durumda
Isabelle Bristow Vaughn
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #28 :
Ağustos 18, 2008, 16:58:42 »
O değil de ben bayağı bir süredir, Türkiye'de Blooddrunk'ı alan ilk insan olduğumu düşünüyorum
Okulların kapanmasının son haftası mı kapanmadan bir önceki hafta mı ne almıştım. Daha önce alan varsa söylesin, çok merak ediyorum. O değil de, umarım tek insan değilimdir alan. Çünkü hakikaten, zor da buldum, bir de albüm hiç satılmıyorsa, adamlar kalkıp günün birinde neden gelsin ki..
Müzik dinlediğini düşünen insanlar pek beklediğim gibi değil benim de.. Hadi bakalım..
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Sayfa:
1
[
2
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki