|
lunatic
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2005, 23:36:08 » |
|
blue hayranı hpff üyelerinden etkilenip bir kasetlerini almıştım. iki şarkı güzeldi, gerisinin müziği bile aklımda kalmadı. beğendim diyemicem. ama Duncan hoş. neyse benim için fazla gençler zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 18, 2005, 12:42:53 » |
|
blue hastasıydım manyak ötesiydim we yine öle olmaya başlıcam çünkü blue bi daha birleşiooooo
|
|
|
|
|
|
ARWEN FAN CLUP TÜRKÜZ DOĞRUYUZ ANTİ - EMMACIYIZ
|
|
|
Laurana_
Süt
Asalet doğuştandır,zorbalıkla sahip olunmaz...
|
 |
« Yanıtla #17 : Aralık 18, 2005, 12:57:25 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #18 : Aralık 18, 2005, 14:29:21 » |
|
ewet bi dergiyle röportajında sölüo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ladymort
Süt
VOLDEMORT BENİM GEÇMİŞİM BUGÜNÜM GELECEĞİM...
|
 |
« Yanıtla #20 : Aralık 18, 2005, 18:48:36 » |
|
bir zamanlar bayıldığım öldüğüm bittiğim her yeri posterleriyle kapladığım bir grup özellikle dunc takıntım vardı. ama şimdi o zamanlara bakınca neden cure varken blue dinlemişim çok merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
BÜYÜKLÜK HASETE YOL AÇAR HASET KİNE YOL AÇAR KİN İSE YALANLARI DOĞURUR...
|
|
|
|
d@nger
|
 |
« Yanıtla #21 : Aralık 29, 2005, 13:48:28 » |
|
blue sewerim dream die bi şarkıları var bayağı güsell şarkııı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 29, 2005, 20:18:25 » |
|
aaaaaaaaaaa bende bütün albümleri war hepsini ezbere bilirim öle bi şarkı duymadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fantasticc
|
 |
« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2005, 01:13:16 » |
|
Bende seviyom da Simon'a gıcık oluyom  o hangisi? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #25 : Aralık 31, 2005, 10:16:46 » |
|
arap olan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Penguen
Süt
waking up is knowing who you really are!
|
 |
« Yanıtla #26 : Mart 12, 2006, 17:33:04 » |
|
Blue için hayatımı oluşturan en önemli şeylerden biri diyebilirim.Tapıyorum,hastasıyım,manyağıyım..  Lee için herşeyi yaparım.O dünyanın en tatlı 2. insanı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Selphie_Tilmitt
|
 |
« Yanıtla #27 : Mart 14, 2006, 16:10:31 » |
|
her yerde bu konu ayyy  blue miş eskiden di ooooo 
|
|
|
|
|
|
"Dile getirip söyleyemediğim Hergün içimde olan sevgin Karşılıksız kalmış tek taraflı Benle yaşayan aşkın var
Bu gönülde yalnız sen varsın Sense benden habersiz gibi Bir başkasına ele bakarsın Bırakta bana senden hatıra Bir karşılıksız aşkın kalsın
Ne umut verdin seni seven gönlüme Ne de bir güler yüz gösterdin Bırak avunsun bu gönül hayalinle Bırak tutunsun hayata özleminle Bir karşılıksız aşkın kalsın Bana senden geriye"
|
|
|
|
l LoVe RuPeRt
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 18, 2006, 21:31:14 » |
|
her ne kadar dağılsalardaa bilgi koymayı unutmuşum koyıım
BLUE TARİHİ
A)Kuruluşları : Grubun kuruluşu hakkında 2 farklı hikaye var.Birinci hikaye: Grup Antony ve Duncan sayesinde kuruluyor.Bir barda tanışan ikili Neden biz de bir boyband kurmayalım diyorlar. Grubu kurmak için harekete atılıyorlar ve yetenek sınavı düzenliyorlar.Sınavda Lee'nin sesine hayran kalan Antony ve Duncan,hiç düşünmeden Lee'yi gruba dahil ediyorlar.Grubu tamamlamak için son kişiyi ararken Lee ev arkadaşı Simon'ı öneriyor.
İkinci hikaye ise; Duncan ve Anthony bir vokal seçmesinde karşılaşıyor ve hemen sıkı dost oluyorlar.O sırada başka gruplarlada beraberler ama çok memnun oldukları söylenemez.İkinci hikayenini kahramanları ise Lee ve onunla aynı evi paylaşan Simon.Gruplarını genişletmek için eleman arayan Anthony ve Duncan'ın karşısına önce Lee çıkıyor ve hemen arkasından ev arkadaşını da getirerek Blue'nun kuruluş aşamasına son noktayı koyuyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 19, 2006, 17:37:23 » |
|
açıkçası çook seviordmm şarkılarını ve de lee yi ama eskidendi grup dağıldı valla blue yu özlemiorm diyemicem  ah lee ah  bir ara türkiye ye gelceklerdi ama vazgeçtiler o kdr hazırlanmıştm konserine gidicem diye :S
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|