|
Patronus
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 26, 2007, 10:41:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
SEV! Düşünmeden, umursamadan, sadece hayatın bir parçası olduğunu bilerek
Unutma!
Belki o, diğerlerinden farklıdır...
bazen sevmek yetmezmiş; bazen hayat yetersiz gelirmiş insana. bazen insan için sadece bazenmiş hiç önemi yokmuş gibi geldiğinde hayat yine hayatlığını gösterirmiş...
Bazen insan yok olmak istermiş; izin verilmeyeceğini bile bile...
|
|
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 26, 2007, 11:03:43 » |
|
Neden Türk halkı kendi sanatçısını sürekli kötüler  Bence kızın yaptığı sadece Eğlenceli Rock ve Türkçe Ama ben Avril'da o hevesi pek göremiyorum ... Açıkcası sunu düşünüyorum; insanlar "özentinin" ne olduğunu bilmiyorlar... Yani bence özenti yerine kendi müzik tarzını yaratmış olan ( bknz: Nil gibi ) biri diye düşünüyorum... Ve galiba Avril'dan daha da iyi  Yani bence böyle 
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
Sürgün Melek
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 26, 2007, 11:18:07 » |
|
ya neresi özentiki kız ne güzel müziğini yapmş işte tarzıda süper bu kilibi tv de izlerken hiç te özenti filan diye düşünmemiştim ,açıkçası aklımın ucundan bile geçmemişti  , avril i severim tarzıda güzel ama ne bilim gitse bi yabancı avril a birazcık benzese hiç bi şey demessiniz güzel dersiniz , yani neden türkler yapınca adı özenti oluyo ki anlamaıyorum , bi kere bu kız özenti filan değil efenim diyemessiniz bu kıza özenti filan yani o kız gibi giyinen bi sürü şahsiyet ortalıkta dolaşırken bu kıza özenti demek yanlış olur. yani kısacası şöyle düşünüyorum ben  bu bi tarz özentiik filan değil, yeni bi tarz sadece
|
|
|
|
|
|
Hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. Bir ömür karşılığı, bir ömür yani. Ne saçma... Bahar mıdır bizi bu hale getiren? Galiba. ~Can Yücel
|
|
|
Rüya
Elizabeth .. *
Cafe Cini
Demleme Çay

|
 |
« Yanıtla #18 : Temmuz 26, 2007, 11:46:24 » |
|
ya neresi özentiki kız ne güzel müziğini yapmş işte tarzıda süper bu kilibi tv de izlerken hiç te özenti filan diye düşünmemiştim ,açıkçası aklımın ucundan bile geçmemişti  , avril i severim tarzıda güzel ama ne bilim gitse bi yabancı avril a birazcık benzese hiç bi şey demessiniz güzel dersiniz , yani neden türkler yapınca adı özenti oluyo ki anlamaıyorum , bi kere bu kız özenti filan değil efenim diyemessiniz bu kıza özenti filan yani o kız gibi giyinen bi sürü şahsiyet ortalıkta dolaşırken bu kıza özenti demek yanlış olur. yani kısacası şöyle düşünüyorum ben  bu bi tarz özentiik filan değil, yeni bi tarz sadece Aynen ben de den denliyorum
|
|
|
|
|
|
Sahip olduğumu tek şey bugünken, neden yarından korkalım ki?
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 26, 2007, 13:27:58 » |
|
avril neki özentisi ne olsun
özentinin özentisi bu kız
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
Anka_kuşu
|
 |
« Yanıtla #20 : Temmuz 26, 2007, 13:38:37 » |
|
Ben yalnızca kıyafet olarak ve son halini benzetebildim.
|
|
|
|
|
|
 Bunu bana nasıl yapabildin Edward? Çok fena aşık oldum! Ah Edward ahh! *Offff abi ne yaptın ya! Senin yüzünden popmundoyu uzun bir süre terk etmek zorunda kalıcaz!  Yahu Gazi Çiftlik lisesine giden biri yok mu?
|
|
|
|
bells_lestrange
|
 |
« Yanıtla #21 : Temmuz 26, 2007, 14:53:20 » |
|
bu kız kim???  yeni çıkmış galiba  ewt avril ın yeni haline benziyor.. seste iş yok, şarkıda iş yok, sözlerde iş yok, klipte iş yok.. sanırım bu kız manken olsa daha iyi edermiş  ki zaten bu haldeki avril e benzese de bi şey olmaz.. avril zaten popçu ama en azından eskiden dış görünüşünde bi rockerlık vardı şimdiyse tikinin teki.. insan taklit edeceğini de ii seçmeli
|
|
|
|
|
|
Nightwish Hayran Kulübü
|
|
|
|
piramit
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 26, 2007, 15:34:21 » |
|
kesinlikle ztn tv de ilk gördüğümde baktım aynı avril,!özenti hakikaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alavigne
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 26, 2007, 15:46:42 » |
|
kesinlikle ztn tv de ilk gördüğümde baktım aynı avril,!özenti hakikaten.
forumda görenen kadar aklıma gelmemişti gökçe avril ı özenmişmiş  2sinin klibini de severek izliyorum we cidden aklımın ucundan geçmedi yani ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 26, 2007, 15:51:27 » |
|
ya her sarı saçlı eline mic aldığı zaman Avril özentisi mi olmuş oluyo =S  kızın yaptığı müziği gerçekten sevdim çok eğlenceli bişe azıcık özenti demek yerine takdir etseniz çok daha ii olur bence.  .sesi de Avril'e bin basar Masstival canlı performansını izlediniz mi bilmem zar zor çıkardı sesini  nerde o Losing Grip şarkısını söylediği canlı performanslar..bence Avril'ın kendisi özentinin teki... ve bu gitarların heba edilmesi olayına harbiden kıl oldum ben de onu bunu bırak da  yazık la 3-4 tane mis gbi elektronun içine ettiler ağlamak istiyorum 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
Apus
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 26, 2007, 16:16:10 » |
|
avril neki özentisi ne olsun
özentinin özentisi bu kız
oo çok iyi laf 
|
|
|
|
|
|
The grass was greener The light was brighter The taste was sweeter The nights of wonder With friends surrounded The dawn mist glowing The water flowing The endless river
Forever and ever!!
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 26, 2007, 16:42:48 » |
|
haklısınız kendini punkc1 sanan ama uzaktan yakından alakası olmayan biri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pischo_girl
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 26, 2007, 16:52:39 » |
|
ne alakası var yaaa hicde ozenti diil gayet guzel kendi tarzını yaratmıs ve bence cokm eylenceli hemn ozenti demeyin yaww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Scream
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 26, 2007, 16:57:19 » |
|
haklısınız kendini punkc1 sanan ama uzaktan yakından alakası olmayan biri.
Yanii ... Zaten bunun gibiler çabuk tükeniyor  Öyle bir orijinalliği de yok ki tutulsun  Mesela dediğiniz gibi Nil'in tarzı farklı ilerliyor kız  Ama Gökçe gibi çok var 
|
|
|
|
|
|
~~ When lies turn into truth.. I sacrifice for you.. You say that I'm Froooozeeenn !! But what can I do.. ??
|
|
|
|
Eärendil
|
 |
« Yanıtla #29 : Temmuz 26, 2007, 17:18:36 » |
|
ne alakası var yaaa hicde ozenti diil gayet guzel kendi tarzını yaratmıs ve bence cokm eylenceli hemn ozenti demeyin yaww
xDDD eğer o tarzı kendi yaratıysa bende müzikten ve punkn birşey anlamıyom demektir, kii ben bunu şunlara dayanarak sölüyom ilk olarak sölemek istediğim avriln kendisininde defalarca dediği gibi ve her ne kadar öyle olmasada "Punkn prensesi" sonra ben sorarım bu kız kendini kravat takmakla punkçı sayıyorsa ve yaptığı o danslar punk mıdırsorarım,"kız arkadaşını beğenmedim, değiştir bence, mesela ben olayım"(bknz.girlfriend) diyerek kendini hala punlçı sanan bir özenti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|