|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #121 : Ağustos 04, 2007, 00:09:14 » |
|
ya tamam şarkıları güzel ben de ve birçok kişi de dinliyoruz hatta kendisinin mp3ümde 7-8 şarkısı var ama kabul etmek lazım canlı performansı kötü dans şov bakımından demiyorum vokal açısından resmen şarkılara olan sevgimizi götürüyor kız ya.alın en sıcak örneği istanbula geldi daha bir ay bile olmadı.konsere gidip izleyemedim ama tüm görüntülerini izledim.açılışta mesela girlfriendi söylemiş yani girlfriendin o girlfriend olduğuna inanası gelmiyor insanın.hem dans edip şarkı söyleyemiyorsan bırak dansçılar o işi yapsın sen daha hafif hareket yap adam gibi söyle şarkılarını kulağımıza bari acı yani.yok punkçıymış rockçıymış gelmiş sahne şovu yapacağım diye şarkıları mahvediyor sonra da ben punkçıyım rockçıyım diye takılıyor.ayrıca ilk albümündeki tat hiçbir albümünde yok bana göre ilk albümün neredeyse hepsi hit olacak şarkılardı ve oldu da ama son albümde baladlar ve girlfriend dışında pek beğenmedim şarkıları
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #122 : Ağustos 04, 2007, 11:45:25 » |
|
tabiki stüdyoda kargadan bile güzel ses çıkar önemli olan bunu canlı perf. ta gerçekleştirmektir.eva nın türkiye performansının görüntülerini izleyenler görecektir albümden daha iyi çalıp söylediler.bide dansları var varyaaa bayılıyorum yaniiiiiiii biliomusaaaannn
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #123 : Ağustos 04, 2007, 12:04:00 » |
|
ya sizin işiniz gücünüz yokta kendi sewdiğiniz şarkıcılar ve ya gruplarla başka şarkıcı ve ya grupları karşılaştırmak için kendinizi yırtıyorsunuz !!! tamam bi mesaj atınca avril a olan nefretinizi anlayabiliyoruz bunu 10 mesajla göstermenize ne gerek var!! bu düpedüz mesaj kirliliği. herkesin herkesi beğenmek gibi bir mecburiyeti zaten yoktur ve beğenmediğini söylemek en büyük hakkıdır. ama artık biraz sakin olursanız biz avril hayranları olarak daha az üzülmüş oluruz!! herkesin düşüncesine saygım var ben avril ın süper şarkı söylediğini şarkılarının da süper olduğunu düşünüyosam o benim kendi bileceğim iştir ve kimse bana böyle düşünüyorum diye laf atamaz ve olmadık yakıştırmalar yapamaz!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermi elif
|
 |
« Yanıtla #124 : Ağustos 04, 2007, 12:22:34 » |
|
tek kelimeyle hastasıyım
|
|
|
|
|
|
Sözler bir oyundur gerçeği yansıtmayan Kalp ise gerçeğin aynasıdır gerçeği saklayamayan Gerçeçi arıyorsan Eğer sözlere değil kalbe inan Birgün gerçekten Sadece gerçekleri duymak istiyorsan Kalp seni gerçeğe götürecektir Daima buna inan
ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
hermonygranger
|
 |
« Yanıtla #125 : Ağustos 08, 2007, 17:53:41 » |
|
;Dkendisine de müziklerini de beğeniyorum süper ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #127 : Ağustos 09, 2007, 13:47:56 » |
|
sesi çok güzel ama manyağı deilim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #128 : Ağustos 09, 2007, 16:32:17 » |
|
pek de umursadığım biri değil çok fazla dinlemem...ama bir nefretim de yok...ama o abuk sabuk el kol hareketlerini yapmasa bence daha iyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
setuseba
Süt
|
 |
« Yanıtla #129 : Ağustos 09, 2007, 17:29:49 » |
|
arkadaşım avril sanki birazda rockçı diilmi yani ne bilim ben hiç böle popçu görmedim bi daha düşünsen popçu olduğu konusunda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #130 : Ağustos 09, 2007, 17:50:12 » |
|
tarz konusunda tartışmak gereksiz bence işini iyi icra edip etmemesi önemli.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hainElf
|
 |
« Yanıtla #131 : Ağustos 14, 2007, 17:46:10 » |
|
|
|
|
|
|
|
PEK KÖKLÜ VE ASİL BLACK AİLESİ
|
|
|
|
Dignified
|
 |
« Yanıtla #132 : Ağustos 14, 2007, 18:01:03 » |
|
iyi evlilikler oz aman ona kocası da sewimliymiş allah birbirlerine bağışlasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Voldemort_in_chains
|
 |
« Yanıtla #133 : Ağustos 14, 2007, 18:04:44 » |
|
baştan beri pnuk falan söylemiyodu o bence yapmayın ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tokitom
|
 |
« Yanıtla #134 : Ağustos 15, 2007, 18:06:10 » |
|
bence avril şaşırmış bi tip oldum olası sevmem ve hiç bi zmn dinlemedim önceden hanım hanımcık giyinenlerle aly ediyodu ama şimdi kendisi büyük annem gibi giyinmeye başladı kliplerinde olmasa rezilliğinin bi çok dergide resmi çıktı güzelliğine güzel ama ilk önce ortaya bi laf atıyo alay edio milletle sonra kendi onlardan beter oluyo kendini beyenmiş ve şımarık insanlar bence sanattan uzak dursunlar zaten onu o cırtlak sesiyle müzisyen olarak görmüyorum bile ki sanatçı olarak hiç....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|