|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #91 : Haziran 27, 2008, 15:20:45 » |
|
karışık denebilir  ruh halime göre değişir her şey.
|
|
|
|
|
|
~ Su ~
|
|
|
Goz
Göreceli Kavram..
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Köpüklü Kapuçino

Hayat öğretir koçum! - Ali Rıza Önen
|
 |
« Yanıtla #92 : Haziran 28, 2008, 16:14:44 » |
|
Genelleme yaparsak,yerli ağır basar ama yabancı da arada kaynar hani  O yüzden karışık diyorum
|
|
|
|
|
|
...Nefesim kesildiginde kimse beni özlemeyecek... Her saat, her dakika boğazimda düğümlenecek, artık cevap arama.
...Ama sen ağlayamazsin, sen erkek adamsın. Gülen yüzünün ardında gizlice kanayansın... Bunlara ağlayamazsın, sen erkek adamsın. Gülümsemenin ardında gizlice kanayansın...
...Acı çeksem de alışmalıyım, tuza muptela benim yaralarim. Gizlice kahrolacağım. Kurşun geçirmez benim yalnızlığım...
|
|
|
AsittiR
Süt
Çok yazık oLdu =((
|
 |
« Yanıtla #93 : Haziran 28, 2008, 16:31:49 » |
|
Bi ara hiç türkçe şarkı dinlemiyordum ama 1 2 senedir çıkan yeni gruplar harika. yerli yabancı karışık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Beyond Help
|
 |
« Yanıtla #94 : Haziran 28, 2008, 18:41:56 » |
|
daha daha çok yabancı dinliyorum bazen de türkçe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
charmed
Sanki bir yok bir de varmış...
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Etkisi altında : ÖSS !
|
 |
« Yanıtla #95 : Haziran 28, 2008, 18:45:39 » |
|
Yabancı dinliyorum genelde. Türkçe olarak Teoman  Duman 'nın koyu fanlarındanım
|
|
|
|
|
|
Karamel Kokusu Bazen bir fısıltı çıkar bağırmaya çalışınca. Tek bir umut bile yok mu insan geçmişte yaşayınca? Son kez inan yalan olsa da, bazen bir rüya yeter... Kendimi kandırabilirim; ikimizde görürsek eğer. Umarım öldürmeye çalıştığın kişinin ben olduğumun farkındasındır...
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #96 : Haziran 28, 2008, 18:47:49 » |
|
çoğunlukla yabancı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polyanna_(elif)
|
 |
« Yanıtla #97 : Haziran 28, 2008, 18:48:48 » |
|
valla belli olmuyo,yerli de dinliyorum,yabancı da...
|
|
|
|
|
|
Harry Potter Cafe ARKA SIRADAKİLER HAYRAN KULÜBÜ
|
|
|
|
burcuhenryrupert
|
 |
« Yanıtla #98 : Haziran 28, 2008, 19:03:15 » |
|
önceden yabancı takılıyodum simdi de yerli şarkı dinliyorum ama ara sıra yabancı rock dinlediğim oluyo(sitres atmak için bir numara) 
|
|
|
|
|
|
Eğer herkesdost sandığı kimselerin kendi arkasından söylemiş olduklarını duymuş olsaydı dünyada dost kalmazdı.
paScaL
|
|
|
|
ron!_hermione!
|
 |
« Yanıtla #99 : Haziran 28, 2008, 19:32:11 » |
|
pinhani ve emre aydın dışında pek yerli dinlemiyorum
|
|
|
|
|
|
AAh tanrım!! bi insan bu kardar şekeer olur mu?!! Bnm küçük SAM'im bircik Wincheste'ım vede gerçek adıyla jared padaleck'imm 
|
|
|
|
hp_gonca
|
 |
« Yanıtla #100 : Haziran 30, 2008, 20:14:00 » |
|
bence yerli yabancı diye ayırmak yanlış. müziğin dili farketmez ki güzel müzik güzel müziktir dimi ama  ben kulağıma hangisi hoş gelirse onu dinlerim yani ikisni de ama şu aralar yerli müzikte herkes sanatçı olmaya bşladı yani mesela ben bile şarkcı olabilirm o derece yani yani şarkıcı olmak çok kolay oldu ama sanatçı olmak zor dur ben yerli birçok şarkıyı seviyorum ama mikrofonu bulan sahneye çıkmasa piyasa daha güzel olurdu(  kusura bakmayın fazla bilgelik yapmış olmak istemem) bence de katılıyorumm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermonieh
Süt
????????
|
 |
« Yanıtla #102 : Temmuz 06, 2008, 10:22:28 » |
|
çoğunlukla yabancı dinlerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
çikolatalı_turtam
Süt
|
 |
« Yanıtla #103 : Temmuz 06, 2008, 14:31:37 » |
|
önceden yabancı takılıodum amma şindiki favorim yerlii basen karışıkta oluo(anlıcağınız bnm hayat karışıkk)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hermione_weasley
|
 |
« Yanıtla #104 : Temmuz 12, 2008, 21:19:58 » |
|
kesinlikle yabancı ama yine de türkçelerden sewdiklerim war hakkını yememek lazım 
|
|
|
|
|
|
Acınacak durumda olduğum için mi pop müzik dinliorum , Yoksa pop müzik dinlediğim için mi acınacak durumdayım?
|
|
|
|