|
*Silver_Sky*
|
 |
« : Eylül 06, 2006, 15:56:52 » |
|
benden başka dinleyen seven var mı blmiorm ama paylaşıyım dedim;Vokal ve gitarda Fight Club, Büyük İskender gibi filmlerden tanıdığımız Jared Leto, davulda Shannon Leto, gitarda Tomo Milichivitch, bass ve klavyede Matt Wachter olmak üzere müzik hayatına 2002'de ve müzik kariyerine de 2003'teki 30 seconds to mars adlı albümleriyle atılmış olan grup... Yanılmıyorsam 10 şarkılıktı A beautiful lie albümüyle biraz daha ayaklarını yere basmışlardır... Bazı süper insanlar nerden çıkarıyor bilmiyorum ama grubun tarzının Numetalle uzaktan yakından bir alakası yok... bildiğimiz Grunge hatta komik gelebilir ama vokaldeki ses tınılarının her ne kadar brutal izlenimi vermeye çalışsada düz olmasından dolayı Direc-T grubuna benzetiyorum.. The kill parçasıyla gündemde olsa da bence en sağlam parçası The Fantasy ve From Yesterday..."aktörlerden müzisyen olmaz" düşüncesini yıkabilecek derecede başarılı ve iyi müzik yapan bir grup.
jared leto'nun oyunculuğun yanında, sesinin de başarısını ortaya koyan grup. NOT:Jared Leto ya kimse sulanmasın çok kötü yaparım ! Videoları :THE KILLATTACKCAPRICON Albümler: 30 01 . Capricorn (A Brand New Name) 02 . Edge of the Earth 03 . Fallen 04 . Oblivion 05 . Buddha for Mary 06 . Echelon 07 . Welcome to the Universe 08 . The Mission 09 . End of the Beginning 10 . 93 Million Miles 11 . Year Zero 12 . Capricorn 13 . Behind the Scenes Footage  A Beautiful Lie 01 . Attack 02 . A Beautiful Lie 03 . The Kill 04 . Was It a Dream? 05 . The Fantasy 06 . Savior 07 . From Yesterday 08 . The Story 09 . R-Evolve 10 . A Modern Myth 
|
|
|
|
|
|
[ ...[ ..endLess dark....] ...]
|
|
|
|
|
|
StaticPulse
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2006, 16:06:17 » |
|
"NOT:Jared Leto ya kimse sulanmasın çok kötü yaparım ! " kesinlikle dikkat edin haklı msnde kavga etti benmle :Ğ saol cnm nihayet açabildin konuyu o kadar kazadan sonra...  evet övdüğün kadar varmış videolarından gördüğüm üzere saol cnmsu
|
|
|
|
|
|
Hayat çekiyor ellerini üzerimden,terk ediyor beni... ~ Ben HarryPotter çocuğuyum!!
|
|
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2006, 20:47:02 » |
|
walla canlarım en başta the kill i dinleyn çok süpher en sevdiim şarkısı sonrada the attack tabiki  "NOT:Jared Leto ya kimse sulanmasın çok kötü yaparım ! " kesinlikle dikkat edin haklı msnde kavga etti benmle :Ğ saol cnm nihayet açabildin konuyu o kadar kazadan sonra...  evet övdüğün kadar varmış videolarından gördüğüm üzere saol cnmsu muhahaha eft ciddiym  beendiine sevindim cnms  hmmm iLk defa snden duyuoRm vaLLa nese söLediğin sağLam parçaLardan indirir dinLerim saoL konu içiNn  walla kimsenin bldiini sanmıorm sitede bnden başka tanıtcaz tabi $ebocum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ruh
Toz
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2006, 20:55:18 » |
|
Hemen 2-3 sarkısına bakıcam konu için cok saol cnm bnm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Limon
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 06, 2006, 21:09:53 » |
|
Ben de hemen armaya geçip indiriorm The Fantasy ve From Yesterday parçalarını indirim bakim madem sağlam diosn  Tşkler paylaştıın için  Edit : Bayıldm Cansu harika bunlarr  Tanımama vesile olduun için binlerce teşekkürler  Ben en çok The Kill,From Yesterday ve The Fantasy'yi dinlediim dierlerini de indirmeye devam ediorm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2006, 21:28:01 Gönderen: Limon »
|
|
Ah geçiyor bizden de, Ah bitiyor ömürler.. Can çekiyor elbette, Ama çok yaralı gönüller...
Bıraksam her şeyi,dönsem bir türlü... Vazgeçsem hayattan,ölsem bir türlü..
|
|
|
|
*Silver_Sky*
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2006, 21:42:01 » |
|
Ben de hemen armaya geçip indiriorm The Fantasy ve From Yesterday parçalarını indirim bakim madem sağlam diosn  Tşkler paylaştıın için  Edit : Bayıldm Cansu harika bunlarr  Tanımama vesile olduun için binlerce teşekkürler  Ben en çok The Kill,From Yesterday ve The Fantasy'yi dinlediim dierlerini de indirmeye devam ediorm  beenmene sevindim Burçincm  dinlediin parçalar gerçekten güzeller...nese bir iki kişi de olsa tanıtmak önemlidr  umarım dierleri de tanır =))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*Skywalker*
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 07, 2007, 11:29:10 » |
|
aaa ben açıcaktım konuyu arama yaptım alçak cansu açmışl  takık oldum the kill şarkısına  süper bilgiler içinler fln saol cnmsm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 11, 2008, 15:36:03 » |
|
jared letonun stilinin gerard way'e benzemesi dikkatimi çekti oradan öğrenmiş oldum bu grubu. youtubeda ikisini karşılaştırmışlar bayağı benziyorlar gerçekten de.
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 11, 2008, 17:02:06 » |
|
hey allam saçlara bak ya
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
|
bushu
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 11, 2008, 18:39:17 » |
|
jared letonun stilinin gerard way'e benzemesi dikkatimi çekti oradan öğrenmiş oldum bu grubu. youtubeda ikisini karşılaştırmışlar bayağı benziyorlar gerçekten de.
ee aynı tür müzik yapıyolar zaten.. her neyse, dinlemediğim için adını bilmiyorum bi klipleri vardı otel gibi bi yerde böyle kendileri vardı bi de smokinli kendileri vardı.. işte o klipte hangi üye bilmiyorum gözünde güneş gözlüğü, skateboard la koridorlarda geziniyodu.. işte o an 30 seconds to mars başlamadan bitti benim için.. xD jared leto ya gelince söyliicek bişey bulamıyorum.. herşey ortada zaten.. neyse çekiliyorum ve ortamı gerçek dinleyicilerine bırakıyorum.. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lostsoul
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 11, 2008, 20:04:24 » |
|
çokk güzell sarkıları varr yaaa the kill ve a beautiful lie srkıları süperr tvde denk geldkçe izlorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cherLynn
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 14, 2008, 05:13:39 » |
|
sevgili emocuklarımız  sevmiyorum  bide hep "otuz" seconds to mars diyesim geliyor
|
|
|
|
|
|
«Ŧคภєttє»Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค

|
|
|
|
Aragonaise
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 14, 2008, 14:40:33 » |
|
direkman diyorum öyle ben  saçlar süper ama yakıyo.yandan yapıştırma.hepsi bir örnek
|
|
|
|
|
|
 The Show Must Go On Mr. Mercury...
|
|
|
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2008, 21:02:40 » |
|
emo jujuq'ların gözdesi. haz etmediğim ve de etmeyeceğim grup. şu yeni moda, uzun perçemler, ağlamaklı tipler fln hiç alışamadığım acayip anlamsız şeyler.
|
|
|
|
|
|
27 July 2008 Ali Sami Yen Stadium
|
|
|
|