Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 20:33:34  

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: The O.C Dizi Müzikleri  (Okunma Sayısı 1523 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« : Kasım 18, 2005, 20:31:39 »

İzleyenlerin bildiği gibi the o.c herbölümde ayrı bir grubun ayrı bir parçasını mükemmel bir uyumla ekrana geitirir. İşte bu şarkıların arasından en güzellerinin toplandığı cdler yapılır.

Geçen gün D&R a gittim. Nerden esti bilmiyorum kasaya gidip "the o.c müzik cdsi var mı ? " diye sordum. Adam bilgisayara baktı ve ellerind eolmadığını ama getirebileceklerini söyledi. İşte o anda dünyalar benim oldu Kahkaha

Daha sonra buraya cd içindeki şarkıları ve teke tek yorumları. cd ücretini yazıcam ve bedava online dinleyebilceğiniz internet adresi vericem ^^

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: The O.C Dizi Müzikleri
« Eklendi: Ekim 13, 2008, 20:33:34 »

Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

200877359 fantasticc@gmail.com
Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 18, 2005, 22:00:28 »

oc'nin bi resmi sitesi vardı. orda, her bölümde yayınlanan şarkıların isimleri vardı. ben beğendiğim bi şarkı olursa ordan ismine bakıyordum be imesh'ten indiriyordum...

ve çıkıyor hepsi...istersen paranı harcama ve öyle dene. ama yok illa orjinal olsun diyosan sen bilirsin Gülümseyen

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Tatildeyim. Mesajlarınıza cevap veremeyebilirim.
Arna Belorn
Pimps and Queens and Criminal Queers
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Druid Power On Darnassus's Forest

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2005, 07:49:42 »

Zaten albümün tamamına yakını benim elimdeydi. Ama o cdye dokunmak onu walkmen e koyup dinlemek mükemmel bir duygu ^^

Bence beğendiklerini alma ilk albümün tüm parçaları muhteşem ötesi güzel. ( bu ne demekse Kahkaha )

D&R dan 28.5 ytl ye ( biliyorum biraz uçuk gözüküyor ama yabancı cdler böyle genelde ) alabiliyorsun Gülümseyen

(göstermek/gizlemek için tıkla)

All those beautiful boys
Pimps and queens and criminal queers
All those beautiful boys
Tattoos of tears
ToTenkopf
Süt
*

Harry Potter Cafe'yi seviyorum !

cemcakaloglu@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2005, 16:52:18 »

ben netten indirmiştim geçen sezonun şarkılarını bu sezonunkileri pek begenemdim ben ama öncekiler gerçekten çok guzeldiki bana hitap eden bi muzik olmamasına ragmen çok sevmiştim Gülümseyen

Achromatic
Yine ,yeni,yeniden...
Krema

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 12, 2005, 00:35:00 »

Abi ben sizi ilk bakışta neden hep yanlış anlıyorum O.C: müzikleri aklama OverClock u getirdi ama jeton düştü nihayet GülümseyenGülümseyen

"Güzeldin Birçok Can Yakabilirdin, Sen Bir Canı Çok Yakmayı Seçtin"
Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 18, 2005, 17:31:42 »

Ya bu amerikan gençlik dizilerinin müzikleri genelde böle güsel oluo dawson's creek'te de böleydi bunda da böle. Pek fazla izlemiorm bu dönem oc'yi ama geçen sene sewerdim diziyi de müziklerini de Dil Çıkaran Geçen hafta bi baktım Marissa lezbien olmuş öehh dedim uçmuş bunlar Kahkaha

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2005, 01:00:20 »

yaa harbi valla yaa ben yabancı bir dizinin bana bu kadar hoş gelebileceğini tahmin etmezdim..  Gülümseyen

müzikleri süper insanları süper diyaloglar süper Dil Çıkaran belki bunun benzeri bir dizi izlemediğimden bana böle geliyordur.. ilk göz ağrısı gibi bişe Dil Çıkaran izlerken tüm kaslarım gevşiyor bir huşu havası geliyor sankim orange country'e(doorumu yazdım Dil Çıkaran) ışınlanıyorum  Kahkaha Kahkaha

seth adamım summer dünya ahiret bacım(ama ayda görürsem acımam) Dil Çıkaran ryan niye bu kadar yakışıklı bi bulsam dövücem Dil Çıkaran marissa bilinen kalıpların dışına çıktı alex ile ama imana dönecektir onlarda elbet Dil Çıkaran cohen'lerin reisi (bakmayın böle dediğime adını unuttum Dil Çıkaran) öle babam olsun 5 milyar borcum olsun nasıl olsa öle bir baba bu borcuda öder Dil Çıkaran

nese burası müzik bölümüydü dimi Dil Çıkaran ayılayım bir önce  Kahkaha

valla bende o.c. müziklerine bayılan birisi olaraktan alacağım yeğane şey olacaktır diyeyim kapatayım..  Sırıtan

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace.

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

Bu tamamen saçmalık, sizi manyaklar!

Tanrı aşkına sizler gerçeksiniz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2005, 16:52:23 »

yaa harbi valla yaa ben yabancı bir dizinin bana bu kadar hoş gelebileceğini tahmin etmezdim..  Gülümseyen

müzikleri süper insanları süper diyaloglar süper Dil Çıkaran belki bunun benzeri bir dizi izlemediğimden bana böle geliyordur.. ilk göz ağrısı gibi bişe Dil Çıkaran izlerken tüm kaslarım gevşiyor bir huşu havası geliyor sankim orange country'e(doorumu yazdım Dil Çıkaran) ışınlanıyorum  Kahkaha Kahkaha

seth adamım summer dünya ahiret bacım(ama ayda görürsem acımam) Dil Çıkaran ryan niye bu kadar yakışıklı bi bulsam dövücem Dil Çıkaran marissa bilinen kalıpların dışına çıktı alex ile ama imana dönecektir onlarda elbet Dil Çıkaran cohen'lerin reisi (bakmayın böle dediğime adını unuttum Dil Çıkaran) öle babam olsun 5 milyar borcum olsun nasıl olsa öle bir baba bu borcuda öder Dil Çıkaran

nese burası müzik bölümüydü dimi Dil Çıkaran ayılayım bir önce  Kahkaha

valla bende o.c. müziklerine bayılan birisi olaraktan alacağım yeğane şey olacaktır diyeyim kapatayım..  Sırıtan

şu cohen'lerin reisi sandy Dil Çıkaran ve şu 5 milyar borcum olsun meselesini tuttum Sırıtan hatta ben bu rakamı daha da arttırabilirim Dil Çıkaran
yine de şunu söylemekte yarar var, asıl para kristen'da Sırıtan

merissa'a doğru yola gelecektir yahu, bu son bölümde biraz işaretlerini verdiler sanki... hazır ryan da boşta kaldı. iki bölüm sonra onlar yine barışır Dil Çıkaran

ama son bölümde summer ve seth buluşmadı hiç OC'ye yakışır cinsten olmadı.
çocuk ryan'la konuşmak için yağmur altında iki adım atmaya üşeniyor ama tv seyretmek için antene çıkıyor bah! Dil Çıkaran

neyse, müzikler sanki ilk sezonda daha iyiydi ama yine arada bir güzelleri çıkıyor Gülümseyen

<a href="http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf" target="_blank">http://www.harrypottercafe.com/melezprensgerisayim.swf</a>

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2005, 17:05:11 »

kristen soğuk nevale yaa ıyyy bana ondan bahsetme valla Dil Çıkaran parasıda onun olsun bana sandy agam bakar Dil Çıkaran onunla karşılıklı rakı parlatırız.. iddaa oynarız.. balık tutarız.. icabında film izleriz..   Sırıtan Dil Çıkaran neler yapmam ki  Kahkaha

marissa ryan'a tekrar aşık olursa daha izlemem o diziyi Dil Çıkaran ne bu ya boş bulduğuna saldır varmı öle hadise biz yapsak abaza derler  Kahkaha

yaa o seth adamım yaa ne yapsa yeridir..  Kahkaha adam bir  film için ryan'a yapmadığı kıyağı yaptı ama öle kaza olsun benim olsun  Sırıtan Sırıtan

Burada döndürdüğümüz ilüzyonlara inanmaya başladınız ve televizyondakilerin gerçek, kendi hayatlarınızın ise hayali olduğunu düşünmeye başladınız. Televizyon ne derse onu yapıyorsunuz. Onun gösterdiği gibi giyiniyorsunuz, onun gösterdiklerini yiyorsunuz, çocuklarınızı onun dediği gibi yetiştiriyorsunuz hatta onun istediği gibi düşünüyorsunuz.

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #9 : Aralık 19, 2005, 17:16:34 »

yaa o seth adamım yaa ne yapsa yeridir..  Kahkaha adam bir  film için ryan'a yapmadığı kıyağı yaptı ama öle kaza olsun benim olsun  Sırıtan Sırıtan

ne yaptı ki Hede Hödö

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Aralık 19, 2005, 17:19:24 »

ne yaptı ki Hede Hödö

işte dediğin olayı diyorum bende.. iki adımlık yere gitmiyor yağmur yağıyor diye eririm hesabına Dil Çıkaran film izleyemedi diye çatıya çıkıyor Kahkaha yazım yanlışlığı olabilir o cümlede belki ondan anlaşılmadı Dil Çıkaran Dil Çıkaran

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #11 : Aralık 19, 2005, 17:26:58 »

ne yaptı ki Hede Hödö

işte dediğin olayı diyorum bende.. iki adımlık yere gitmiyor yağmur yağıyor diye eririm hesabına Dil Çıkaran film izleyemedi diye çatıya çıkıyor Kahkaha yazım yanlışlığı olabilir o cümlede belki ondan anlaşılmadı Dil Çıkaran Dil Çıkaran

ahauah, yazıda bişey yok, sorun benim balık hafızamda Sırıtan bir üst mesajda film-anten-kaza meselesinden bahsettiğimi unuttum Dil Çıkaran Sırıtan

Glacius
Bezgin =P
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Uyur Yazar...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Aralık 19, 2005, 17:53:57 »

ne yaptı ki Hede Hödö

ahauah, yazıda bişey yok, sorun benim balık hafızamda Sırıtan bir üst mesajda film-anten-kaza meselesinden bahsettiğimi unuttum Dil Çıkaran Sırıtan

aaa önemli değil sayın fantastic  Sırıtan Sırıtan Sırıtan  ahahaha tuttum film-anten-kaza  Sırıtan Sırıtan Sırıtan birde en sonunda mucuk koysak ii olur  Kahkaha

HAYALİ OLAN BİZİZ!!

-Zeitgeist The Movie
Fantasticc
Lost ulan Loooosst!
Yönetici
Has Türk Kahvesi

« Yanıtla #13 : Aralık 20, 2005, 00:10:52 »

yaa o seth adamım yaa ne yapsa yeridir..  Kahkaha adam bir  film için ryan'a yapmadığı kıyağı yaptı ama öle kaza olsun benim olsun  Sırıtan Sırıtan

ne yaptı ki Hede Hödö

aaa önemli değil sayın fantastic  Sırıtan Sırıtan Sırıtan  ahahaha tuttum film-anten-kaza  Sırıtan Sırıtan Sırıtan birde en sonunda mucuk koysak ii olur  Kahkaha

ya ben Anna'mı istiyorum ama Dil Çıkaran ne olacak şimdi. gitti bula bula summer'ı buldu. gül gibi Anna vardı yahu. mal Adam (hem isimi, hem de bildiğimiz adam olarak Hede Hödö)

Sangre
Sangria, Sanguine, Sinek, Sangre
Yönetici
Has Türk Kahvesi

Acedia

yasomixx
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 24, 2005, 23:07:22 »

Sandy Cohen diorm başka bişi demiorm ama Seth'de babasna çekmiş doğrusu allah summer'ına bağışlasın Dil Çıkaran
ryan niye bu kadar yakışıklı bi bulsam dövücem Dil Çıkaran
buna hiç katılmıorm ama bnce çooook tipsiz Dil Çıkaran

The Seven Deadly Sins

Superbia
Luxuria
Gula
Avaritia
Acedia
Ira
Invidia

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır