|
rooniwaz99
|
 |
« Yanıtla #60 : Haziran 29, 2006, 10:38:24 » |
|
Hmmmm... Arctic Monkeys dinliyordum; ama şu Simple Plan'in I'm Just A Kid'i mükemmel!!!
|
|
|
|
|
|
 Without you  Love, by the snow of December...    R/HR shipper->Because if a witty chick gets to know some hot redhead for 6 years, she definitely falls for him :***D °¨¨°º©۩۞۩-[R O C K C L U B]-۩۞۩©º°¨¨° Fake Tales of San Francisco Echo through the room More point to a wedding disco Without a bride or groom There's a super cool band yeah With their trilbys and their glasses of white wine And all the weekend rock stars in the toilets Practicing their lines
|
|
|
|
|
|
cansarar
|
 |
« Yanıtla #61 : Haziran 29, 2006, 11:06:02 » |
|
ayben feat roka - günlerin ağlak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #63 : Haziran 30, 2006, 12:18:53 » |
|
Black Eyed Peas ft Sergio Mendes - Mas Que Nada
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
ginny_weasley
|
 |
« Yanıtla #64 : Haziran 30, 2006, 12:26:06 » |
|
evanescence - going under , my immortal good charlotte - the world is black bunlara taktım bende 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 30, 2006, 13:05:25 Gönderen: ginny_weasley »
|
|
Turkche değil !! TÜRKÇE konuş !! 
|
|
|
|
Daeron
|
 |
« Yanıtla #65 : Haziran 30, 2006, 12:39:58 » |
|
şu sıralar muse-supermassive black hole hadise-bad boy bunlara takmış durumdayım, özellikle supermassive
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cho_Chang
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 02, 2006, 08:02:32 » |
|
kurban-sus destur-uzaklara etek sarı bir de tabi grup 84-affet 
|
|
|
|
|
|
Bak ne diyorum Gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin Her an kalbimdesin Seni seviyorum,seviyorum...
Rafet El Roman
|
|
|
-muerto-
-ѕєи∂єи ∂αнα мєℓєк-
Süt
--мυєятσ--
|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 02, 2006, 10:39:44 » |
|
bLind guaRdian--btn şrkıLarı 
Gamma Ray--The Heart Of The Unicorn
Gamma Ray--Damn The Machine
|
|
|
|
|
|
Bu gecede karanlığın beni usulca içine çekişini seyrediyorum.Ama kendim olarak değil,bir başkası olarak..Karanlık tam da tahmin ettiğim gibi bütün bedenimi sarıyor.Yüzümde küçük bir tebessüm beliriyor o anda..Sonunda diyorum kendi kendime..Sonunda benimlesin..Bu sözlerim üzerine karanlıkta gülüyor..İyi ama hep yanındaydım..Gözlerini her kapattığında..Yine kapatıyorum gözlerimi..Sanki yanımda olup olmadığını kontrol etmek istercesine..Karanlıkla bir kez daha karşılaştığımdaysa tekrar gülümsüyorum..Yanımda olduğunu bildiğim için..Belk ide bu yüzden seviyorum geceleri..Gündüzse bu yüzden sürekli gözlerim kapalı.Ama artık yoruldum..Aydınlıkla senin aranda kalmaktan yoruldum..Belkide bu yüzden sonsuza kadar kapatacağım gözlerimi..Her ne pahasına olursa olsun kapatacağım..Sana merhaba diyebilmek,başkalarına elveda demekten daha değerli benim için..İşte bu yüzden son kez kapatıyorum gözlerimi..
|
|
|
|
inferius
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 02, 2006, 12:20:22 » |
|
Encore- Jay-Z And Linkin Park - Jigga What, Faint Linkin Park - Crawling Linkin Park & Jay-z - numb encore Linkin Park - Numb Linkin Park - Somewhere I Belong Linkin Park- Dust In The Wind (Acoustic Guitar) Linking Park - in the end Scars of Life - 03 - Bullet with your name (you like linkin park, godsmack, disturbed, pantera, limp bizkit, tool, staind, korn) yani linkin park  
|
|
|
|
|
|
Life is a... "Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
|
|
|
|
|
|
slny
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 04, 2006, 12:16:15 » |
|
pussycat dolls=new buttons,beep /gwen stefani=hollabackgirl
|
|
|
|
|
|
 GüNeŞi KaYbEtTiN dİyE sAkIn GöZlErİnİ kApAmA yIlDıZlArI dA kAyBeDeRsİn SoNrA
|
|
|
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 04, 2006, 17:59:17 » |
|
Kafayı taktım şarkıya dinlemeden yapamıyorum ve hayatımın şarkısı tavsiye ederim arkadaşlar: Joseph Arthur - Honey And The MoonBuradan dinleyebilirsiniz: http://www.radioblogclub.com/search/0/joseph_arthur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beauty
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 06, 2006, 21:50:56 » |
|
hilary duff-wake up hepsinin yeni albumundeki tum sarkilar 
|
|
|
|
|
|
 ♥Gilmore Girls♥ ♥Hilary Duff♥
|
|
|
|
|
Giz-m
~~ξ√Ǻ~~
Süt
Ļiξ§.. Ļiξ§... Ļiξ§
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 06, 2006, 21:58:29 » |
|
EvneScencE -LiEs  ..........
|
|
|
|
|
|
 ~A cold wind blows, it puts a chill into her heart~ ~You have taken away the trust~ ~You're the ghost haunting through her heart~
|
|
|
|