Nymphe
_LİLY_
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

-EvANesCeNCe-
|
 |
« Yanıtla #900 : Mart 06, 2008, 18:56:44 » |
|
 asla vazgeçilmez olan My immortal , dumandan köprüaltı, şebenm ferahtan çakıl taşları, ve yine eva dan thuughtless, (tabii Korn danda onu dinliyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eccem
|
 |
« Yanıtla #901 : Mart 08, 2008, 01:18:09 » |
|
guns'n roses-don't cry
|
|
|
|
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,I know someday you'll be a star in somebody elses sky,but why cant it be mine?
R/HR SHİPPER
|
|
|
|
delidir
|
 |
« Yanıtla #902 : Mart 08, 2008, 10:53:30 » |
|
Hmm son zamanlarda beş favori şarkım var  Tokio Hotel---An Deiner Seite (Ich Bin Da) Tokio Hotel---Forgotten Children Avril Lavigne---Nobody's Home Vega---Aşk Başlar Vega---Evet, Ne Var!?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Feanor Tasartir
|
 |
« Yanıtla #904 : Mart 09, 2008, 21:17:23 » |
|
Aylin Aslım - Bir Çocuk Sevdim Lord of the Rings OST - In Dreams Annie Lennox - Into the West (LotR OST) 30 Seconds To Mars - The Kill Nil Karaibrahimgil - Bu Mudur?
|
|
|
|
|
|
Albus Dumbledore ve Gellert Grindelwald arasında başlayan arkadaşlıktan, ikilinin yapacağı efsanevi düelloya kadar olan karanlık süreç... Hepsi, Düşünseli'den Gerçekler'de...
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #905 : Mart 09, 2008, 21:34:13 » |
|
Berker - Gece Berker - Gül Bakışlım Berker - Kağıttan Sevda üstüne bi bardak suu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 19:47:05 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
|
|
|
|
+cloe and rub+
|
 |
« Yanıtla #906 : Mart 10, 2008, 14:32:52 » |
|
my chemical romance-cancer my chemical romance-disenchanted my chemical romance-kill all your friends
|
|
|
|
|
|
“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.” -Albus Dumbledore
|
|
|
|
|
güll.
Süt
|
 |
« Yanıtla #908 : Mart 11, 2008, 00:37:54 » |
|
timbaland ve one republic düeti Apologize! it's to late.....
|
|
|
|
|
|
Çok AtMı$Im Söz V€rİrk€N HaYaTa...
|
|
|
|
|
|
arwenundomiel
|
 |
« Yanıtla #910 : Nisan 12, 2008, 00:48:19 » |
|
hero - nickelback  KESİNLİKLE !!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeNiZ_MvÖ
|
 |
« Yanıtla #911 : Nisan 12, 2008, 00:54:06 » |
|
Çilekeş-Pervazda Tatil Çilekeş-Her Deniz Morcheeba(Feat Judy)-Enjoy the ride Morcheeba(Feat Manda)-Gained the World
|
|
|
|
|
|
''Ya kendin dikebilirsin,ya da hiçkimse.Eline bir iğne bir iplik verebilirim'' dedi tanrı
|
|
|
|
Weesel
|
 |
« Yanıtla #912 : Nisan 12, 2008, 00:55:19 » |
|
guns'n roses-don't cry
Oha bir Guns'cı, şoktayım şuan. Guns'dan favori şarkım Paradise City. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cailleach
|
 |
« Yanıtla #913 : Nisan 12, 2008, 19:30:53 » |
|
3 Doors Down - Here Without You(acoustic) Natasha Bedingfield - Soulmate Robbie Williams - Love Supreme Madonna - 4 Minutes The Beatles - Help ! The Beatles - Within You Without You
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MisSGuaRD
|
 |
« Yanıtla #914 : Nisan 12, 2008, 20:05:04 » |
|
Duman - Rüyanda Görsen İnanma (hiç kimse kendisi değil ki..anne-babalar ve diğerleri hariçç) Duman - Kırmış Kalbini ( Kahpe dölün soyu..nice yıllar boyuu..kırmış kalbinii..ama bak biz hala burdayızz) Duman - İçerim Ben Bu Akşam ( ya çok sağlam..içerimm bennn ben burda bu akşamm..bende içmeden içerim) Duman - Yalızlık Paylaşılmaz ( ne sandık ki paylaşılır mı sandın..pehh sen hiç yanlız kalmamışın ki) Duman - En Güzel Günüm Gecem ( kafadan attım salladım..türkülerden de çaldım..sahneler çıkıp içip oynadım ben..şarkını seç gel benimle beraber bağıralım..dalganı geç sen benimlee) Duman - Seni Kendime Sakladım (kendi kendine gelin güvey olmakkss...) Gripin - Hiç Gelme Gideceksen ( Ürkek buz tanesi..)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 12, 2008, 20:17:58 Gönderen: MisSGuaRD »
|
|
|
|
|
|